Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Εγώ το ομολογώ.. κοιμήθηκα με ανοιχτό παράθυρο και χωρίς να σκεπαστώ ούτε καν με σεντονάκι... Προτιμώ τη δροσιά από τη ζέστη... και δεν με χάλασε καθόλου..

Ιόλη μου λες να σου φέραμε γούρι; περίοδος είναι αυτή και κάνει τα δικά της... ελπίζω να σου'ρθει σήμερα ή το πολύ αύριο για να μην τρέφεις άδικα ελπίδες.. αλλιώς να μη σου ξανάρθει για το επόμενο 9μηνο...

Mywish βουρ στο ψητό.. Αφού είδε η συνάδελφος καλό όνειρο κυνήγα το..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ το ομολογώ.. κοιμήθηκα με ανοιχτό παράθυρο και χωρίς να σκεπαστώ ούτε καν με σεντονάκι... Προτιμώ τη δροσιά από τη ζέστη... και δεν με χάλασε καθόλου..

Ιόλη μου λες να σου φέραμε γούρι; περίοδος είναι αυτή και κάνει τα δικά της... ελπίζω να σου'ρθει σήμερα ή το πολύ αύριο για να μην τρέφεις άδικα ελπίδες.. αλλιώς να μη σου ξανάρθει για το επόμενο 9μηνο...

Mywish βουρ στο ψητό.. Αφού είδε η συνάδελφος καλό όνειρο κυνήγα το..

Τι σου είναι ο άνθρωπος!!! Εγώ δεν τα πιστεύω και πολύ αυτά, αλλά μόλις μου το είπε η συνάδελφος, έκανα άθελά μου τρελή χαρά!!!! Ο πνιγμένος...

Αλλά για το κυνήγι..τι άλλο να κάνω πιά???? να κρεμαστώ από τους πολυελαίους??? χαχα

Τι σχέδια έχεις για το Σ/Κ???

Mywish.. ο άνδρας μου έχει βγάλει πρόγραμμα αλλά για το πόσο θα το τηρήσει δεν είμαι σίγουρη.. Ας ξημερώσει με το καλό η αυριανή ημέρα και βλέπουμε... Σήμερα πάντως το πρόγραμμα λέει delivery σουβλάκι.. (το έχουμε καθιερώσει κάθε Παρασκευή βράδυ να τρώμε απέξω)...

Μήπως να παίξετε κρυφτό με τον άνδρα σου; έτσι, για να πείτε ότι κάνατε κάτι διαφορετικό...

L2qIp2.png

Mywish.. ο άνδρας μου έχει βγάλει πρόγραμμα αλλά για το πόσο θα το τηρήσει δεν είμαι σίγουρη.. Ας ξημερώσει με το καλό η αυριανή ημέρα και βλέπουμε... Σήμερα πάντως το πρόγραμμα λέει delivery σουβλάκι.. (το έχουμε καθιερώσει κάθε Παρασκευή βράδυ να τρώμε απέξω)...

Και εμεις ακριβως το ιδιο...Καθε Παρασκευη τρωμε σουβλακια απ εξω!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Iόλη, πότε περίμενες περίοδο?

Σήμερα θα πάω για να δω την ωορρηξία μου. Μία συνάδελφος στη δουλειά είδε χθες το βράδυ καλό όνειρο, θα δούμε...Μου είπε κάτι γρήγορο!!! Λέτε????

Περιμενουμε να μαθουμε τα νεα σου απο τον υπερηχο....Ολα καλα?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

βίλλυ μου, άριστοι οι βαθμοί! Πρέπει να είσαι πολύ περήφανη και για το παιδί σου και για τον εαυτό σου που μεγάλωσες τέτοιο παιδί! Μπράβο και στους δυο σας.

Σε ευχαριστω παρα πολυ γλυκιά μου....

Τελικα σου ηρθε το αιμα ή συνεχισεις τα καλά τα δικά μου?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κουκλιτσες μου καλησπερα!!!!!

βιλλυ....συγχαρητηρια για τον γιοκα σου καλη προοδο να εχει παντα και να σας κανει περιφανους συνεχεια οπως και σημερα.

Σημερα φιλεναδες πηρα τα αποτελεσματα απο τεστ παπ και απο μυκοπλασμα δοξα το θεο πεντακαθαρα και τα δυο εφυγε αλλο ενα αγχος....τωρα μου εμεινε προγεννιτικος ελεγχος και μια μαστογραφια που μου ειπε να κανω αν και με ψιλαφησε και ητανε οκ αλλα μου ειπε ας την κανουμε και αυτη να υπαρχη μονο και μονο επιδει εχω μεγαλο στηθος....αντε να μπουμε σε μια σειρα σιγα σιγα.

Σε ευχαριστω Αντζι μου, να σαι καλα!!!

Χαρηκα για τα αποτελεσματα του παπ σου και ειμαι σιγουρη οτι και τα υπολοιπα θα ειναι αψογα......

Φιλάκια πολλα-πολλα

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Συγχαρητήρια!!!! Το παιδάκι σου έχει όλα τα καλά του Θεού: είναι υγιέστατο, έξυπνο, όμορφο και έχει μια μανούλα τέλεια. Ακόμα κι αν δεν καταφέρεις τον στόχο σου που το απεύχομαι έχεις ένα γιο που κάνει για 10 παιδιά.

Πάντως ο Αύγουστος για σένα απότι καταλαβαίνω θα είναι τζούφιος προαπαθειών αφού το έτερον ήμισυ θα απουσιάζει. Το έχεις ξανακάνει να μην πας καλοκαίρι, γιατί οι κακιές γλώσσες θα σας ωομίζουν χωρισμένους. Θα ήταν και οι γονείς σου, δεν θα πέρναγες άσχημα. Ο μπαμπάς σου για τον άντρα σου στεναχωριέται βάζω στοίχημα που θα έχει να αντιμετωπίσει τα σχόλια της μάνας του. Μήπως να το ξανασκεφτόσουν? Κι έπειτα πώς θα αντέξεις μακριά απτο παιδάκι σου?

Αν τελικα μου κατσει ωορρηξια τον Αυγουστο, που ετσι οπως πανε τα πραγματα για μενα δε το βλεπω, θα παρω το αυτοκινητο και σε μιαμιση ωρα θα ειμαι στο κρεβατι του...χι,χι

Επισης το ιδιο θα κανω αν νοσταλγισω το παιδι...

Οχι, δε το εχω ξανακανει να μη παω στο χωριο, καθε καλοκαιρι με τραβολογουσαν με το ζορι, με αποτελεσμα να μην περναω εγω καλα, να ερχεται ο Σεπτεμβρης και να ειμαι χάλια μαυρα...

Το γιατι δεν ειναι απλο να σας το εξηγησω ομως οπως σας ειπα και στη συναντηση ο ενας λογος ειναι η υγρασια που με τσακιζει!!!

Δε μου καιγεται καρφι για το τι θα πουνε οι κατοικοι του χωριου, Τα χειροτερα φανταζομαι οπως επισημανες, και ειπα και στον συζυγο οτι καλα θα κανει να μην τον νοιαξει ουτε αυτον, αν θελει να τα παμε καλα...

Κοριτσια ειμαι πλεον 40 χρονων...Νομιζω οτι δικαιουμαι να κανω οτι με ευχαριστει πλεον, χωρις να καταπιεζομαι και γι αυτο...

Αρκετα προβληματα εχω και κουραστηκα τοσο πολυ φετος με το γυμνασιο που το μονο που θελω ειναι να η ρ ε μ η σ ω...

Και αυτο μπορω να το κανω μονο στο σπιτι μου...

Δε θελω να στερησω τον παππου και τις γιαγιαδες απο το παιδι και απο το παιδι τα μπανια του γι αυτο δε με πειραζει να παει, και οπως ειπα οταν νοιωθω οτι μου λειπει θα πηγαινω να το δω και θα γυριζω.....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Ένα μεγάλο μπράβο στον Βασιλάκη σου, αλλά και στην μαμά του που του στάθηκε τόσο πολύ...πάει κατευθείαν για Ιατρική (το απωθημένο μου)..:-D:-D

Σε ευχαριστω παρα πολυ και ευχομαι ο μιχαλης σου να σου δωσει την ιδια χαρα Ντολη μου, η οποια, σου το ορκιζομαι, δεν περιγραφεται..

Εμενα θελει να γινει αστροφυσικος, εχει μια τρελα με τους πλανητες και τα αστερια.....

Οτι θελει Ντολη μου......

Εμενα το απωθημενο μου ηταν να γινω κτηνιατρος, αλλα κατεληξα δασκαλα Αγγλικων.....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γειά σας γλυκά μου!

Γύρισα από το γιατρό, τα νέα είναι καλά.. Ενδομήτριο καλό, τρία αυγά με διαστάσεις 19, 16 και 15 μμ. Μου είπε πρεγκνυλ την Κυριακή το βράδυ, υπολογίζω ότι θα έχουν διαστάσεις 23, 19.5 και 18, άρα θα 'παίξω' με ένα ή δύο αυγά...

Είδατε προκοπή τα αυγά μου την 9η μέρα???

Τα παιδάκια σας θα βγούν όλα λουλουδια, γιατί έχουν τις καλύτερες μανάδες.....Είμαι σίγουρη...

Οποια από εσάς έχει facebook και θέλει, να μου στείλει πμ....

Σας φιλώ

Διαφημίσεις

Καλημερα στην παρεουλα.....

Βιλλυ μου.... σ'ευχαριστω παρα πολυ ειλικρινα οι ευχες σας και τα λογακια σας μου ανεβαζουν πολυ την ψυχολογια εισται γλύκες.

mywish....μπραβο καλο μου τα αυγουλακια σου ειναι super κανε την ενεσουλα σου και πλυ ντοιν ντοιν και που θα παει θα γινει το θαυμα εχω καλο προαισθημα για ολες....να σε ρωτησω κατι αν θυμαμαι καλα σερπαφαρ επαιρνες και εσυ σε τι δοσολογια σου τα εδωσε ο γιατρος εμενα μου ειπε οταν ερθει η περιοδος να τα περνω απο την 3η μερα και για 5 μερες 4 την μερα 2 πρωι 2 το βραδυ.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Καλημέρα, κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Χθες βγήκαμε έξω το βράδυ και δεν μπήκα καθόλου ίντερνετ, για να σας ενημερώσω ότι τελικά χθες το βράδυ μου ήρθε η ακατονόμαστη.

Τουλάχιστον ήρθε στην ώρα της και δεν μου έδωσε φρούδες ελπίδες.

Καλημερα στην παρεουλα.....

Βιλλυ μου.... σ'ευχαριστω παρα πολυ ειλικρινα οι ευχες σας και τα λογακια σας μου ανεβαζουν πολυ την ψυχολογια εισται γλύκες.

mywish....μπραβο καλο μου τα αυγουλακια σου ειναι super κανε την ενεσουλα σου και πλυ ντοιν ντοιν και που θα παει θα γινει το θαυμα εχω καλο προαισθημα για ολες....να σε ρωτησω κατι αν θυμαμαι καλα σερπαφαρ επαιρνες και εσυ σε τι δοσολογια σου τα εδωσε ο γιατρος εμενα μου ειπε οταν ερθει η περιοδος να τα περνω απο την 3η μερα και για 5 μερες 4 την μερα 2 πρωι 2 το βραδυ.

Γειά σου γλυκιά Αντζυ!!!

Η δική σου δοσολογία είναι λίγο πιο ενισχυμένη από την δική μου. Εγώ παίρνω 3 την ημέρα, κάθε 8 ώρες.

Θυμάμαι ότι είχες πάρει και πιο παλιά σερπαφαρ..ή κάνω λάθος?

Καλημέρα, κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Χθες βγήκαμε έξω το βράδυ και δεν μπήκα καθόλου ίντερνετ, για να σας ενημερώσω ότι τελικά χθες το βράδυ μου ήρθε η ακατονόμαστη.

Τουλάχιστον ήρθε στην ώρα της και δεν μου έδωσε φρούδες ελπίδες.

Καλημέρα !!!!!!!

Αντε κοριτσάκι μου, μία νέα αρχή!!!! Με το καλό, ελπίζω ο Ιούλιος να είναι ο σημαδιακός μας μήνας!!!

Φιλιά

Γειά σου γλυκιά Αντζυ!!!

Η δική σου δοσολογία είναι λίγο πιο ενισχυμένη από την δική μου. Εγώ παίρνω 3 την ημέρα, κάθε 8 ώρες.

Θυμάμαι ότι είχες πάρει και πιο παλιά σερπαφαρ..ή κάνω λάθος?

Oχι serpafar πρωτη φορα θα παρω περυσι επερνα clomiphen τα οποια στον πρωτο κυκλο μου ειχε πει να παρω 2 την μερα και τελικα δεν ειχα κανει αυγουλακια και μετα μου το ανεβασε στα 4 ανα 8 ωρες....απλα μου φανικε περιεργο με τα serpafar που μου ειπε o νεος ντοκ να τα περνω 2 μαζι....πωπω πολυ χαπι ρε κοριτσια περνω ηδη καθε πρωι το χαπι του θυροειδη μετα απο κανα δυο ωρες περνω και το φολλυκο οξυ το μεσημερη μετα το φαγητο περνω και glucoplus για την υπερινσουλιμια θα περνω μετα και τα 4 serpafar πππφφφφ.....αφου λεω του αντρα μου χθες να με παρει απο το φαρμακειο αυτο το κουτακι που εχουνε οι παπουδες που βαζουνε μεσα τα χαπια και γραφει της ωρες γελουσε ο ανθρωπος τι να πει μ'εμενα που εμπλεξε :):):)

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...