Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλημερα.........

Λοιπον, πηραμε βαθμους!!!!!!!!!

!9 και 10/13!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη και πολυ περηφανη για το παιδακι μου κοριτσια!!!!!!

Στο τριτο τριμηνο τα ειχε ολα 20 εκτος απο τα καλλιτεχνικα που ειχε 19 και στις τελικες εξετασεις, θυμαστε που σας επρηζα, ολα 20 εκτος απο Γλωσσα που εγραψε 19!!!!!!!!!!

Yola μου, ναι, απο χθες το πρωι δεν εχω πια ουτε καφε ουτε ροζ το στηθος μου ποναει πολυ αλλα τα τεστ, αυτα απο την Αγγλια, ξερεις, βγαινουν αρνητικα....

Εγω ειμαι μεσα για τον Ιουλιο...

Δε θα παω στο χωριο, παρολο που εγω σταματαω τη δουλεια 10 Ιουλιου και αρχιζω παλι μαθηματα στις 11 Σεπτεμβρη γιατι δε γουσταρω, οπως το ειπες....

Θα κατεβαινω διημερα για να βλεπω το παιδι οποτε το εχω αναγκη και οποτε με χρειαστει το μικρο..

Ενημερωσα και τη μαμα μου που θα ειναι στην Ελλαδα μεχρι τα τελη Αυγουστου, δε με επρηξε, ενω ο πατερας μου μού την ψιλο ειπε....

Ένα μεγάλο μπράβο στον Βασιλάκη σου, αλλά και στην μαμά του που του στάθηκε τόσο πολύ...πάει κατευθείαν για Ιατρική (το απωθημένο μου)..:-D:-D

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου καλημερα.........

Λοιπον, πηραμε βαθμους!!!!!!!!!

!9 και 10/13!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη και πολυ περηφανη για το παιδακι μου κοριτσια!!!!!!

Στο τριτο τριμηνο τα ειχε ολα 20 εκτος απο τα καλλιτεχνικα που ειχε 19 και στις τελικες εξετασεις, θυμαστε που σας επρηζα, ολα 20 εκτος απο Γλωσσα που εγραψε 19!!!!!!!!!!

Yola μου, ναι, απο χθες το πρωι δεν εχω πια ουτε καφε ουτε ροζ το στηθος μου ποναει πολυ αλλα τα τεστ, αυτα απο την Αγγλια, ξερεις, βγαινουν αρνητικα....

Εγω ειμαι μεσα για τον Ιουλιο...

Δε θα παω στο χωριο, παρολο που εγω σταματαω τη δουλεια 10 Ιουλιου και αρχιζω παλι μαθηματα στις 11 Σεπτεμβρη γιατι δε γουσταρω, οπως το ειπες....

Θα κατεβαινω διημερα για να βλεπω το παιδι οποτε το εχω αναγκη και οποτε με χρειαστει το μικρο..

Ενημερωσα και τη μαμα μου που θα ειναι στην Ελλαδα μεχρι τα τελη Αυγουστου, δε με επρηξε, ενω ο πατερας μου μού την ψιλο ειπε....

Συγχαρητήρια!!!! Το παιδάκι σου έχει όλα τα καλά του Θεού: είναι υγιέστατο, έξυπνο, όμορφο και έχει μια μανούλα τέλεια. Ακόμα κι αν δεν καταφέρεις τον στόχο σου που το απεύχομαι έχεις ένα γιο που κάνει για 10 παιδιά.

Πάντως ο Αύγουστος για σένα απότι καταλαβαίνω θα είναι τζούφιος προαπαθειών αφού το έτερον ήμισυ θα απουσιάζει. Το έχεις ξανακάνει να μην πας καλοκαίρι, γιατί οι κακιές γλώσσες θα σας ωομίζουν χωρισμένους. Θα ήταν και οι γονείς σου, δεν θα πέρναγες άσχημα. Ο μπαμπάς σου για τον άντρα σου στεναχωριέται βάζω στοίχημα που θα έχει να αντιμετωπίσει τα σχόλια της μάνας του. Μήπως να το ξανασκεφτόσουν? Κι έπειτα πώς θα αντέξεις μακριά απτο παιδάκι σου?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ένα μεγάλο μπράβο στον Βασιλάκη σου, αλλά και στην μαμά του που του στάθηκε τόσο πολύ...πάει κατευθείαν για Ιατρική (το απωθημένο μου)..:-D:-D

Ντόλη μου εύχομαι να εκπληρώσει το όνειρό σου ο γιόκας σου, αλλά με τέτοια μαμά είναι πολύ σίγουρο να γίνει.

Πάντως αν γινόσουν γιατρός θα ήσουν παιδίατρος (έχεις μια γλύκα και μια ηρεμία που αρέσει στα παιδιά).:P

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά..

Ρε κορίτσια.. τι καιρός είναι αυτός; φθινόπωρο σκέτο... για καλοκαίρι ούτε που πλησιάζει..

Διαβάζω τα καλοκαιρινά σας σχέδια... Κι εγώ όλο τον Αύγουστο θα είμαι εδώ... Αν θα λείψω, θα λείψω τελικά 25/7 με 5 Αυγούστου.. οπότε κανονίζουμε ότι θέλετε, και ποτάκι, και φαγάκι και μπανάκι...

Βίλλυ μου είσαι σίγουρη πως ο γιος σου είναι δικός σου και έχει πατέρα τον άντρα σου και όχι τον Αϊνστάιν; Εγώ παρ΄όλο που δεν έχω παιδί ακόμα από τώρα σκέφτομαι το διάβασμα του σχολείου.. και εντάξει.. στο Δημοτικό πιστεύω ότι θα τα ψιλοκαταφέρω αλλά στο Γυμνάσιο; αποκλείεται.... ελπίζω να το αναλάβεις εσύ τότε..

Βέβαια ακόμα δεν το είδα (το παιδί) και Γιάννη το ονόμασα αλλά έτσι να έχουμε κάτι να σκεφτόμαστε...

Γερά όλες μαζί με τσαμπουκά κορίτσια...

L2qIp2.png

Κουκλιτσες μου καλησπερα!!!!!

βιλλυ....συγχαρητηρια για τον γιοκα σου καλη προοδο να εχει παντα και να σας κανει περιφανους συνεχεια οπως και σημερα.

Σημερα φιλεναδες πηρα τα αποτελεσματα απο τεστ παπ και απο μυκοπλασμα δοξα το θεο πεντακαθαρα και τα δυο εφυγε αλλο ενα αγχος....τωρα μου εμεινε προγεννιτικος ελεγχος και μια μαστογραφια που μου ειπε να κανω αν και με ψιλαφησε και ητανε οκ αλλα μου ειπε ας την κανουμε και αυτη να υπαρχη μονο και μονο επιδει εχω μεγαλο στηθος....αντε να μπουμε σε μια σειρα σιγα σιγα.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

Ντόλη μου εύχομαι να εκπληρώσει το όνειρό σου ο γιόκας σου, αλλά με τέτοια μαμά είναι πολύ σίγουρο να γίνει.

Πάντως αν γινόσουν γιατρός θα ήσουν παιδίατρος (έχεις μια γλύκα και μια ηρεμία που αρέσει στα παιδιά).:P

Γιολάντα μου τι όμορφα λογάκια μου λες; Με κάνεις και κοκκινίζω:oops::oops:.. Ανταποδίδω τις φιλοφρονήσεις.....

Πάντως η ειδικότητα που θα προτιμούσα είναι γυναικολογία-χειρουργική...αλλά και παιδίατρος δεν θα ήταν άσχημα...(ευσεβείς πόθοι)

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Κουκλιτσες μου καλησπερα!!!!!

βιλλυ....συγχαρητηρια για τον γιοκα σου καλη προοδο να εχει παντα και να σας κανει περιφανους συνεχεια οπως και σημερα.

Σημερα φιλεναδες πηρα τα αποτελεσματα απο τεστ παπ και απο μυκοπλασμα δοξα το θεο πεντακαθαρα και τα δυο εφυγε αλλο ενα αγχος....τωρα μου εμεινε προγεννιτικος ελεγχος και μια μαστογραφια που μου ειπε να κανω αν και με ψιλαφησε και ητανε οκ αλλα μου ειπε ας την κανουμε και αυτη να υπαρχη μονο και μονο επιδει εχω μεγαλο στηθος....αντε να μπουμε σε μια σειρα σιγα σιγα.

Πήγα χτες να κάνω παπ και πώς μου ΄κοψε την ώρα που ήταν να αρχίσει και ρωτάω την βοηθό εκεί. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης επιτρέπεται? Με κοιτάει με γουρλωμένα μάτια και μου λέει :"Φυσικά και δεν επιτρέπεται, θα σας ξύσω τον τράχηλο και μπορεί να μην προχωρήσει αν έχει γίνει κάτι." "Μα όταν ήμουν έγκυος ο γιατρός μου μου έκανε". " Ο γιατρός σας όμως όχι εγώ". Ντύνομαι έτσι όπως ήμουν και έφυγα. Ε, όχι να προκαλώ και την μοίρα μου. Θα πάω μετά την περίοδο αν μου έρθει:wink:

dpTCp2.png

62YBp2.png

Πήγα χτες να κάνω παπ και πώς μου ΄κοψε την ώρα που ήταν να αρχίσει και ρωτάω την βοηθό εκεί. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης επιτρέπεται? Με κοιτάει με γουρλωμένα μάτια και μου λέει :"Φυσικά και δεν επιτρέπεται, θα σας ξύσω τον τράχηλο και μπορεί να μην προχωρήσει αν έχει γίνει κάτι." "Μα όταν ήμουν έγκυος ο γιατρός μου μου έκανε". " Ο γιατρός σας όμως όχι εγώ". Ντύνομαι έτσι όπως ήμουν και έφυγα. Ε, όχι να προκαλώ και την μοίρα μου. Θα πάω μετά την περίοδο αν μου έρθει:wink:

Nα σου πω την αληθεια δεν ξερω αν επιτρεπετε η οχι αλλα η ξεδερφη μου που ειναι 2 μηνων αυτη την εβδομαδα της ειπε ο γιατρος να της κανει τεστ παπ επιδει ειχε να κανει κανα χρονο....τωρα τι να σου πω δεν το εχω ψαξει αυτο το θεμα.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

βίλλυ μου, άριστοι οι βαθμοί! Πρέπει να είσαι πολύ περήφανη και για το παιδί σου και για τον εαυτό σου που μεγάλωσες τέτοιο παιδί! Μπράβο και στους δυο σας.

yola κι εγώ έχω ακούσει ότι γίνεται τεστ παπ αν είσαι έγκυος αλλά μάλλον μόνο οι γιατροί ξέρουν να το κάνουν. Χθες πήγες για το τεστ παπ? Ο γιατρός πού ήταν? Άκουσα ότι αυτές τις μέρες λείπει στο εξωτερικό για ένα συνέδριο και θα έρθει την άλλη Πέμπτη.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, μου φαίνεται ότι θα την πάθω κι εγώ σαν τη βίλλυ. Και σήμερα είχα μόνο μία σταγονίτσα καφέ και στο σκούπισμα κάτι αχνά μπεζ και πριν από λίγο τίποτε ούτε στο σκούπισμα. Δε νομίζω ότι είμαι έγκυος, γιατί το στήθος μου έχει χαλαρώσει. Πιστεύω ότι θα μου έρθει.

Όμως πρέπει να μου έρθει σήμερα, ρε γμτ! Τουλάχιστον μην καθυστερήσει κι άλλο και γεμίζει ελπίδες ενώ δεν υπάρχουν!

βίλλυ μου, άριστοι οι βαθμοί! Πρέπει να είσαι πολύ περήφανη και για το παιδί σου και για τον εαυτό σου που μεγάλωσες τέτοιο παιδί! Μπράβο και στους δυο σας.

yola κι εγώ έχω ακούσει ότι γίνεται τεστ παπ αν είσαι έγκυος αλλά μάλλον μόνο οι γιατροί ξέρουν να το κάνουν. Χθες πήγες για το τεστ παπ? Ο γιατρός πού ήταν? Άκουσα ότι αυτές τις μέρες λείπει στο εξωτερικό για ένα συνέδριο και θα έρθει την άλλη Πέμπτη.

Πήγα στην ΕUROMEDICA που δικαιούμαι ένα ετήσιο δωρεάν από την ιδ. ασφάλισή μου. Οπότε εκεί είναι όλες βοηθοί.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κορίτσια, μου φαίνεται ότι θα την πάθω κι εγώ σαν τη βίλλυ. Και σήμερα είχα μόνο μία σταγονίτσα καφέ και στο σκούπισμα κάτι αχνά μπεζ και πριν από λίγο τίποτε ούτε στο σκούπισμα. Δε νομίζω ότι είμαι έγκυος, γιατί το στήθος μου έχει χαλαρώσει. Πιστεύω ότι θα μου έρθει.

Όμως πρέπει να μου έρθει σήμερα, ρε γμτ! Τουλάχιστον μην καθυστερήσει κι άλλο και γεμίζει ελπίδες ενώ δεν υπάρχουν!

Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Και πού ξέρεις ότι δεν είναι νινάκι? Μακάρι Θεέ μου θα χαρώ πιο πολύ για σένα, την mywish, την antzy και την domnina παρά για μένα. Γιατί όλες πρέπει να γίνουμε μανούλες έστω μια φορά στη ζωή μας.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά..

Ρε κορίτσια.. τι καιρός είναι αυτός; φθινόπωρο σκέτο... για καλοκαίρι ούτε που πλησιάζει..

QUOTE]

Χάλια, παιδί μου! Χτες κοιμήθηκα με πικεδένια κουβερτούλα και δεν έβαλα στην μικρή παρά εξτρά πιτζαμάκια και σήμερα ήταν βραχνιασμένη. Πώς θα πάμε για μπάνιο ΣΚ? θα έχει ξανακρυώσει η θάλασσα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Iόλη, πότε περίμενες περίοδο?

Σήμερα θα πάω για να δω την ωορρηξία μου. Μία συνάδελφος στη δουλειά είδε χθες το βράδυ καλό όνειρο, θα δούμε...Μου είπε κάτι γρήγορο!!! Λέτε????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...