Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Ο σύζυγος δικαιούται μόνο 7 μέρες εργάσιμες φέτος γιατί είναι μόλις 4 μήνες στη δουλειά του... Δεν πειράζει όμως, από το τίποτε κάτι είναι κι αυτό... Θα πάμε στη Μάνη να δει τους δικούς του, που έχει να τους δει κοντά ένα χρόνο.. Τώρα με την κρίση και την τιμή της βενζίνης μόνο για να πάμε σβκ στη Μάνη θέλουμε 100 Ευρώ...

Η Πελοπόννησος είναι πανέμορφη.. έχει υπέροχα μέρη.. και η Ζάκυνθος όμορφο νησί αλλά σαν την Κεφαλλονιά κανένα (να μην παινέψω το σπίτι μου;)

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας μπουμπούκες.

Γύρισα από το υπερηχογράφημα ....όλα καλά, όπως πάντα....το μόνο που μένει είναι να δούμε πότε και αν θα υπάρξει αποτέλεσμα..Τα ωοθυλακιάκια 5 στο σύνολο 3 μεγάλα και 2 μικρότερα, ενδομήτριο καλό, επόμενο υπερηχογράφημα το Σάββατο το πρωί και προχωράμε αναλόγως...

Μου δίνει ένα πεντάμηνο το πολύ εξάμηνο με clomiphene και όταν τον ρώτησα τι γίνεται μετά, μου είπε "κάτσε να περάσει το καλοκαιράκι και βλέπουμε"...Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, αλλά φαντάζομαι ενέσεις και σπερματέγχυση..Συνήθως δεν τον αφήνω σε χλωρό κλαρί...διάλεξη δίνει σε κάθε μας ραντεβού..αλλά σήμερα βιαζόμουν και τη γλύτωσε:mrgreen::mrgreen:.

Λουίζα μου (!!!!!!) σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, με έκαναν να νιώσω πολύ όμορφα...ελπίζω η μπουμπού σου να είναι καλά...Έχω χάσει στο παρελθόν δύο σκυλιά και ειδικά το ένα από καρκίνο μετά από δύο επεμβάσεις και είναι απίστευτο το δέσιμο που νιώθεις...δεν έχω πάρει από τότε άλλο ζωάκι.

Εννοείται ότι δεν θα χαθούμε..τώρα που κάναμε την αρχή (και τέτοια αρχή)...Κανονίστε τα των διακοπών, μήπως μπορέσουμε να συναντηθούμε και μέσα στον Ιούλιο. Εμείς, αν φύγουμε, θα φύγουμε τον Αύγουστο.

Ιόλη μου, κι εγώ θα συμφωνήσω με τον αντρούλη σου για σπερματέγχυση μετά τις διακοπές...Απόλαυσέ το τώρα γιατί του χρόνου που θα πας με το (τα) μωρό (μωρά):-D:grin:; Στο facebook θα με βρεις σαν Dolly Matara.

Δομνίνα σε καλό δρόμο είσαι...έτσι τους θέλουμε με ανεβασμένο το ....ηθικό!!!!;)

Μywish, εμείς συμπορευόμαστε αυτόν το μήνα..Καλή επιτυχία για αύριο..Ανυπομονώ να σε γνωρίσω και από κοντά..

Σας αφήνω τώρα..με καλεί το καθήκον...φιλάκια

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Ντόλη μου θετικότατα τα νέα σας... Δεν σε φοβάμαι καθόλου και είμαι σίγουρη πως ούτε καν θα χρειαστεί να εξαντλήσεις το εξάμηνο... Κατά τον Σεπτέμβρη μας βλέπω όλες σε ενδιαφέρουσα... χιχιχι:)

Μάκια στα μαγουλάκια!

Γιόλα την κοράκλα σου πως τη λένε;

L2qIp2.png

Δομνίνα μου,

σου έστειλα πμ.

Ντόλλη,

αυτά είναι υπέροχα νέα και είμαι σίγουρη ότι θα είσαι η πρώτη που θα ξαναμείνεις έγκυος.

Η Βίλλυ έχει δίκιο, είσαι η ήρεμη δύναμη της παρέας μας.

Σίγουρα θα ξαναβρεθούμε πριν φύγουν όλες οι κοπέλες.

Νομίζω μια καλή βδομάδα αν δεν φύγει και η Δομνίνα είναι η 19-21/7

dpTCp2.png

62YBp2.png

Μywish αυτοί οι άντρες μας θα μας κάψουν ζωντανές στο τέλος με την παλιοσυνήθεια. Εμένα μου έχει κάψει κανα δυο τραπεζομάντιλα και ο πεθερός το τραπέζι της κουζίνας!!!:evil: Πολύ φοβάμαι πως το δέρμα δεν φτιάχνει. Γιατί δεν πας να δεις δε κάποιο μαγαζί που βάζει δερμάτινα καθίσματα σε αμάξια?

Δεν ήμασταν μπουκωμένες αλλά κρεμόμασταν από τα χείλη της Ντόλη μήπως πει ότι έρχεσαι έρτω και αργά.

Καλή επιτυχία. Θα έχεις αυγουλάκια γιατί να μην έχεις.

Kαλα και εγω καπνίζω σαν φουγάρο, μην νομίζεις...Αλλά τουλάχιστον δεν καίω πράγματα....Θα ρωτήσω να δω τι μπορώ να κάνω, έχω στεναχωρηθεί πολύ.......

Για την επόμενη συνάντηση και εγώ ανυπομονώ!!!! Πιστεύω ότι τις δύο μεσαίες εβδομάδες του Ιουλίου θα είμαι πιο λάσκα....Λογικά και τις δύο πρώτες βδομάδες του Αυγούστου.

Ευχαριστώ για τις ευχές, θα σας ενημερώσω αύριο το βράδυ (ξημερώματα Σαββάτου δηλαδή, γιατί ο γυναικολόγος μου είναι λίγο ανώμαλος με τα ραντεβού του)

Φιλάκια

Διαφημίσεις

Γεια σας μπουμπούκες.

Γύρισα από το υπερηχογράφημα ....όλα καλά, όπως πάντα....το μόνο που μένει είναι να δούμε πότε και αν θα υπάρξει αποτέλεσμα..Τα ωοθυλακιάκια 5 στο σύνολο 3 μεγάλα και 2 μικρότερα, ενδομήτριο καλό, επόμενο υπερηχογράφημα το Σάββατο το πρωί και προχωράμε αναλόγως...

Μου δίνει ένα πεντάμηνο το πολύ εξάμηνο με clomiphene και όταν τον ρώτησα τι γίνεται μετά, μου είπε "κάτσε να περάσει το καλοκαιράκι και βλέπουμε"...Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, αλλά φαντάζομαι ενέσεις και σπερματέγχυση..Συνήθως δεν τον αφήνω σε χλωρό κλαρί...διάλεξη δίνει σε κάθε μας ραντεβού..αλλά σήμερα βιαζόμουν και τη γλύτωσε:mrgreen::mrgreen:.

Λουίζα μου (!!!!!!) σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, με έκαναν να νιώσω πολύ όμορφα...ελπίζω η μπουμπού σου να είναι καλά...Έχω χάσει στο παρελθόν δύο σκυλιά και ειδικά το ένα από καρκίνο μετά από δύο επεμβάσεις και είναι απίστευτο το δέσιμο που νιώθεις...δεν έχω πάρει από τότε άλλο ζωάκι.

Εννοείται ότι δεν θα χαθούμε..τώρα που κάναμε την αρχή (και τέτοια αρχή)...Κανονίστε τα των διακοπών, μήπως μπορέσουμε να συναντηθούμε και μέσα στον Ιούλιο. Εμείς, αν φύγουμε, θα φύγουμε τον Αύγουστο.

Ιόλη μου, κι εγώ θα συμφωνήσω με τον αντρούλη σου για σπερματέγχυση μετά τις διακοπές...Απόλαυσέ το τώρα γιατί του χρόνου που θα πας με το (τα) μωρό (μωρά):-D:grin:; Στο facebook θα με βρεις σαν Dolly Matara.

Δομνίνα σε καλό δρόμο είσαι...έτσι τους θέλουμε με ανεβασμένο το ....ηθικό!!!!;)

Μywish, εμείς συμπορευόμαστε αυτόν το μήνα..Καλή επιτυχία για αύριο..Ανυπομονώ να σε γνωρίσω από και από κοντά..

Σας αφήνω τώρα..με καλεί το καθήκον...φιλάκια

Καλέ ποια είναι η 'Λουίζα'????? Εχω χάσει επεισόδια!!!!

Ωραία νέα για τα αυγουλάκια σου, να μας πεις και τις διαστάσεις τους (μη μου πεις ότι δεν ρώτησες!!!).. Αντε μακάρι να έχω και εγώ τροφαντά αυγουλάκια!!!

Για την Ιόλη και εγώ συμφωνώ, χρειάζεται ο οργανισμός ανάπαυλα, στις διακοπές δεν χρειάζονται οι ανησυχίες τύπου 'είμαι δεν είμαι'.....

Και βέβαια θα γνωριστούμε Ντόλη μου!!!! Και εγώ ανυπομονώ!!!

Ο οποίος σύζυγος χθες αν και το πρωί είχε δώσει "δείγμα" το βράδυ με κυνήγαγε για φύκι φύκι... και όταν απόρησα "μα πως είναι δυνατόν να έχεις όρεξη ύστερα από το πρωϊνό;" μου απάντησε "Απλά ξεκουράστηκα"... - όντως χθες είχε πάρει άδεια από τη δουλειά γιατί είχε κι άλλες δουλειές να κάνει... Τι να πω...

Ντόλη μου τι κάνεις; ελπίζω ο υπέρηχος να δείξει ευχάριστα πράγματα σήμερα...

Mywish δεν υπάρχει περίπτωση να μην συμμετάσχεις στην επόμενη συνάντηση ο κόσμος να χαλάσει..

Μωρέ μπράβο όρεξη!!!!!! φτου του!!!!

Μακάρι να μπορούσε και ο δικός μου να πάρει καμιά άδεια την επόμενη εβδομάδα για να είναι πιο 'εύστοχος'!! χαχα

Εγώ θα προσπαθήσω να μην δουλέψω πολύ τις κρίσιμες μέρες...(δηλαδή αν δουλέψω κάνα οκτάωρο σαν φυσιολογικός άνθρωπος)...

Λέω να αλλάξω και τίποτα στάσεις, να δω τι γίνεται...Βρε που κατάντησα...

Αν θα συμμετάσχω στην επόμενη συνάντηση???? ΒΕΒΑΙΑ, δεν υπάρχει περίπτωση........

Φιλιά!!!

Παρότι έχουν γίνει δυο συλλήψεις, έχω την αίσθηση ότι πρέπει να εξετάσουμε και το σπέρμα. Ο άντρας μου αρνούνταν να το εξετάσει, αν δεν το έλεγε ο γιατρός. Ο γιατρός το είπε αλλά πρότεινε να γίνει η σπερματέγχυση, όπου έτσι κι αλλιώς θα το εξετάζαμε το σπέρμα. Αν δεν γίνει η σπερματέγχυση, ο άντρας μου δεν πρόκειται να πάει τώρα να εξετάσει το σπέρμα, θα περιμένει το Σεπτέμβριο μια και καλή.

Για διακοπές καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα φύγουμε 10 Ιουλίου. Η σπερματέγχυση υπολογίζω ότι θα γίνει γύρω στις 7-8 Ιουλίου. Εγώ είχα αγχωθεί σχετικά με το πως θα φύγω για διακοπές καπάκι από τη σπερματέγχυση κι ο άντρας μου πρότεινε απλώς να μην την κάνουμε, για να απολαύσω διακοπές χωρίς άγχος.

Δεν ξέρω, θα δω τι θα κάνω.

Δίκιο έχει κι αυτός.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνω ορμονολογικές.

Και εμένα μου έχει μπει η ιδέα να ξαναβάλω τον άντρα μου για εξετάσεις, αλλά αφού ούτως ή άλλως πριν την σπερματέγχυση γίνεται έλεγχος, λέω να του την χαρίσω...

Ψηφίζω διακοπές χωρίς άγχος...!!!!

Γεια σας κοριτσια μου!!!:

Σας ευχαριστω που ενδιαφρθηκατε για το σκυλακι μου....ειναι πολυ καλυτερα σημερα... Ολη νυχτα την παρακολουθουσα μη κανει εμετο, αλλα φαινεται οτι τη βοηθησε ο ορος και ετσι ηταν ησυχη ολη νυχτα....

Απο χθες το πρωι δεν ξανα ειχα καφε υγρα μεχρι τωρα....

Εγω δε θα φυγω το καλοκαιρι...Θα στειλω το παιδι στο χωριο στις 15 Ιουλιου και στις 25 θα παει και ο αντρας μου...θα μεινουν ολο τον Αυγουστο και εγω θα παω μια δυο φορες για να δω το παιδι αλλα για μια μερα...Οπότε όποτε θελετε, αν καποια ειναι στην Αθηνα μπορουμε να βρεθουμε!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

[quote=ΝΤΟΛΗ;

Μπραβο κοριτσακι μου, πολυ καλα τα νεα σου....

Παντα χαιρομαι οταν ακουω για πολλα αυγουλακια!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Το σίγουρο είναι ότι θα φύγουμε στις 10/7. Εγώ θα γυρίσω στη δουλειά στις 19/7 και θα ξαναφύγω με άδεια στις 24/7. Θα γυρίσω μάλλον στις 2/8 αλλά υπάρχει και μια περίπτωση να γυρίσω 9/8.

Τίποτε όμως δεν είναι απολύτως βέβαιο. Η άδειά μου για κάποιους λόγους δεν έχει προγραμματιστεί ακόμη και μέχρι την 1η Ιουλίου δεν μπορεί να προγραμματιστεί.

Φεια σου Ιολη μου..

Οπότε τον περισσοτερο Αυγουστο θα εισαι εδω....

Να κανονισουμε να τα ξαναπουμε, που θα ειναι και αδεια η Αθηνα....

Τωρα για το θεμα του συζυγου, Αστον, μην τον πιεζεις, αφου μπορει να γινει ο ελεγχος με την σπερματεγχυση γιατι ετσι κι αλλιως δε τα βγαζεις περα μαζι τους!!!!!!

Λογικα, αφου εμεινες εγκυος 2 φορες μπορει να ξαναμεινεις και πριν την σπερματεγχυση το Σεπτεμβρη και να μη χρειαστει καθολου...

Κανε εσυ τις ορμονολογικες σου να εισαι ετοιμη και απολαυσε το καλοκαιρι σου

να ηρεμησει και αυτος και ειμαι σιγουρη οτι αν δε σας τυχει μες το καλοκαιρι, σιγουρα θα το πετυχεις με την σπερματεγχυση...

Φιλακια

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Τι γίνεται, κορίτσια, τι κάνετε?

Εγώ τα ίδια.

Κάθισα λίγο να φτιάξω τα νύχια μου.

yola, με ρώτησες πριν που θα πάμε αλλά ξέχασα να απαντήσω. Θα πάμε στα χωριά. Για αρχή στο χωριό του συζύγου (ναι, εκεί στην πεθερά που σας έλεγα).

Επίσης, νομίζω ότι η εβδομάδα μετά τις 19/7 είναι πολύ καλή περίοδος, για να ξανασυναντηθούμε.

βίλλυ, ναι, τον Αύγουστο ως επί το πλείστον θα είμαι εδώ, οπότε εμείς θα συναντηθούμε για κανένα καφεδάκι στη γειτονιά σου, μιας και είμαστε σχεδόν γειτόνισσες.

mywish, ανυπομονώ να σε γνωρίσω.

ΝΤΟΛΗ, ευχάριστα τα νέα από το γιατρό, άντε να δούμε μήπως τα καταφέρεις με την κλομιφαίνη.

Εμένα δεν έχει κατέβει ακόμη το αίμα, μια σταγόνα ανοιχτό καφετί έχω όλη μέρα αλλά πιστεύω πως αύριο θα έρθει. Έτσι μου έκανε και την προηγούμενη φορά, είναι τα καινούργια κόλπα που μου κάνει η περίοδος.

Σήμερα ξαναρώτησα τον άντρα μου αν επιμένει να μην κάνουμε τώρα τη σπερματέγχυση και μου είπε να την αφήσουμε για τέλη Αυγούστου και, για να ηρεμήσω λιγάκι, πριν φύγουμε για διακοπές, να πάει να κάνει ένα σπερμοδιάγραμμα, αν και εφόσον το καλύπτει το ταμείο, γιατί δεν έχει νόημα να το κάνει τώρα και να το πληρώσουμε, αφού τον Αύγουστο θα κάνουμε τη σπερματέγχυση, όπου έτσι κι αλλιώς θα ελεγχθεί.

Έτσι, μόλις έρθει το αίμα, θα πάω για ορμονολογικές στο κέντρο εξωσωματικής, ευτυχώς που το κέντρο είναι συμβεβλημένο με το ταμείο μου και δεν θα πληρώσω μία. Εκεί θα ρωτήσω αν μπορούν να γράψουν το σπερμοδιάγραμμα του άντρα μου και να το κάνει εκεί χωρίς να πληρώσει. Ευτυχώς με τον άντρα μου έχουμε το ίδιο ταμείο, οπότε δεν χρειάζεται να τρέχουμε.

Τι γίνεται, κορίτσια, τι κάνετε?

Εγώ τα ίδια.

Κάθισα λίγο να φτιάξω τα νύχια μου.

yola, με ρώτησες πριν που θα πάμε αλλά ξέχασα να απαντήσω. Θα πάμε στα χωριά. Για αρχή στο χωριό του συζύγου (ναι, εκεί στην πεθερά που σας έλεγα).

Επίσης, νομίζω ότι η εβδομάδα μετά τις 19/7 είναι πολύ καλή περίοδος, για να ξανασυναντηθούμε.

βίλλυ, ναι, τον Αύγουστο ως επί το πλείστον θα είμαι εδώ, οπότε εμείς θα συναντηθούμε για κανένα καφεδάκι στη γειτονιά σου, μιας και είμαστε σχεδόν γειτόνισσες.

mywish, ανυπομονώ να σε γνωρίσω.

ΝΤΟΛΗ, ευχάριστα τα νέα από το γιατρό, άντε να δούμε μήπως τα καταφέρεις με την κλομιφαίνη.

Εμένα δεν έχει κατέβει ακόμη το αίμα, μια σταγόνα ανοιχτό καφετί έχω όλη μέρα αλλά πιστεύω πως αύριο θα έρθει. Έτσι μου έκανε και την προηγούμενη φορά, είναι τα καινούργια κόλπα που μου κάνει η περίοδος.

Σήμερα ξαναρώτησα τον άντρα μου αν επιμένει να μην κάνουμε τώρα τη σπερματέγχυση και μου είπε να την αφήσουμε για τέλη Αυγούστου και, για να ηρεμήσω λιγάκι, πριν φύγουμε για διακοπές, να πάει να κάνει ένα σπερμοδιάγραμμα, αν και εφόσον το καλύπτει το ταμείο, γιατί δεν έχει νόημα να το κάνει τώρα και να το πληρώσουμε, αφού τον Αύγουστο θα κάνουμε τη σπερματέγχυση, όπου έτσι κι αλλιώς θα ελεγχθεί.

Έτσι, μόλις έρθει το αίμα, θα πάω για ορμονολογικές στο κέντρο εξωσωματικής, ευτυχώς που το κέντρο είναι συμβεβλημένο με το ταμείο μου και δεν θα πληρώσω μία. Εκεί θα ρωτήσω αν μπορούν να γράψουν το σπερμοδιάγραμμα του άντρα μου και να το κάνει εκεί χωρίς να πληρώσει. Ευτυχώς με τον άντρα μου έχουμε το ίδιο ταμείο, οπότε δεν χρειάζεται να τρέχουμε.

Ιολη μου, ναι, εννοειται οτι θα πιουμε τον καφε τον Αυγουστο μιας και μενουμε διπλα....

Τωρα για την εξεταση, επειδη οι αντρες μας ειναι στην ιδια δουλεια και εχουν το ιδιο ταμειο θα σου πω οτι εμενα την εκανε στην βιο%$^ και δε πληρωσε τιποτα....

Του την εγραψε ο γυναικολογος...

Μαλιστα επειδη γκρινιαζε,δεν ηθελε να δωσει το δειγμα εκει, μου ειπαν αν μενουμε κοντα και μπορουμε να το παμε μεσα σε ενα τεταρτο, ας δωσει το δειγμα απο το σπιτι...

Οπότε ξερεις που ειναι η βιο&^% στην περιοχη μας, το πηγε μεσα σε 5 λεπτα και γλυτωσα την μουρμουρα του....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Kαλημέρα κορίτσια!!!

Ιόλη μου νομόζω ότι το κέντρο του γιατρού μας είναι κλειστό όλο τον Αύγουστο, έτσι μου είπε η γραμματέας του. Δεν παίρνεις να το επιβεβαιώσεις να μην έχεις στο μυαλό σου λάθος χρονοδιάγραμμα?

Βιλλύτσα, τί σε κρατάει στην Αθήνα?Θα δουλεύεις ή δεν γουστάρεις να πας στο χωριό?

Εγώ γιατί δεν νομίζω ότι είναι κύστη? Σου σταμάτησε και σήμερα?

Αν όλα τα κορίτσια συμφωνούν μπορούμε να θέσουμε σαν ημερομηνία την 21 Ιουλίου και βλέπουμε...Mywish προσπάθησε να τα καταφέρεις....

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσια μου καλημερα.........

Λοιπον, πηραμε βαθμους!!!!!!!!!

!9 και 10/13!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη και πολυ περηφανη για το παιδακι μου κοριτσια!!!!!!

Στο τριτο τριμηνο τα ειχε ολα 20 εκτος απο τα καλλιτεχνικα που ειχε 19 και στις τελικες εξετασεις, θυμαστε που σας επρηζα, ολα 20 εκτος απο Γλωσσα που εγραψε 19!!!!!!!!!!

Yola μου, ναι, απο χθες το πρωι δεν εχω πια ουτε καφε ουτε ροζ το στηθος μου ποναει πολυ αλλα τα τεστ, αυτα απο την Αγγλια, ξερεις, βγαινουν αρνητικα....

Εγω ειμαι μεσα για τον Ιουλιο...

Δε θα παω στο χωριο, παρολο που εγω σταματαω τη δουλεια 10 Ιουλιου και αρχιζω παλι μαθηματα στις 11 Σεπτεμβρη γιατι δε γουσταρω, οπως το ειπες....

Θα κατεβαινω διημερα για να βλεπω το παιδι οποτε το εχω αναγκη και οποτε με χρειαστει το μικρο..

Ενημερωσα και τη μαμα μου που θα ειναι στην Ελλαδα μεχρι τα τελη Αυγουστου, δε με επρηξε, ενω ο πατερας μου μού την ψιλο ειπε....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...