Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Είπε ο γιατρός να κάνω ορμονολογικές 3η-5η μέρα του κύκλου και μετά σερπαφάρ από 5η έως και 9η μέρα, για να κάνουμε σπερματέγχυση αλλά ο άντρας μου άλλαξε γνώμη και θέλει να κάνουμε διακοπές με την ησυχία μας και να το αφήσουμε για το Σεπτέμβριο.

Θα προσπαθήσω σήμερα να του αλλάξω γνώμη και να την κάνουμε σ' αυτόν τον κύκλο.[/quote

Κι εγώ της ίδιας άποψης με τον άντρα σου είμαι, να πάτε διακοπές και από Σεπτέμβριο να δούμε όλες τί θα κάνουμε με την σπερματέγχυση. Ο άντρας μου όμως αν δεν πετύχω και τώρα μάλλον θα θέλει σπερματέγχυση για να μην ταλαιπωριέμαι με φάρμακα χωρίς αποτέλεσμα όπως εσύ. Έχεις λίγες μέρες να το σκεφτείς. Άλλωστε μπορείς να πάρεις τα serpafar χωρίς να του το έχεις πει και στις γόνιμες να πάτε φυσικά ή πάλι να αποφασίσεις για σπερματέγχυση. Έχεις μέρες να τον πείσεις αν νοιώθεις ότι αυτό πρέπει να γίνει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγνώμη Ιόλη μου, αλλά είχατε κι εσείς επέτειο πριν 5 μέρες? Να ζήσετε γλυκιά μου και του χρόνου ναστε τρεις και γιατί όχι τέσσερις. Προλαβαίνετε!!!!

Ναι, είχαμε κι εμείς επέτειο. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Θα το ξανασυζητήσω σήμερα σχετικά με την σπερματέγχυση. Τα σερπαφάρ και μόνη μου να τα πάρω, πάλι πρέπει να πηγαίνω για υπέρηχο, οπότε, γιατί να μην γίνει σπερματέγχυση, κατά την οποία θα ελέγξουν και το σπέρμα?

Κοριτσια καλημερα κι απο μενα,πολυ χαρηκα που περασατε τοσο ωραια κοριτσια,ειναι πολυ ωραιες αυτες οι συναντησεις,τις κανουμε κι εμεις εδω και πολυ το ευχαριστιομαστε!!!!!!!!!!!!!!

Ιολη μου μεχρι να ερθει η "κοκκινοσκουφιτσα" δε χρειαζεται να προδικαζεις.....Οσον αφορα τις εξεασεις τουλαχιστον τις ορμονολογικες σου μπορεις να τις κανεις,αλλα απο την αλλη θα συμφωνησω και με τον ανρα σου,μπορειτε να περασετε ενα ξενοιαστο καλοκαιρι και να μπειτε δυναμικα απο Σεπτεμβρη.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ναι, είχαμε κι εμείς επέτειο. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Θα το ξανασυζητήσω σήμερα σχετικά με την σπερματέγχυση. Τα σερπαφάρ και μόνη μου να τα πάρω, πάλι πρέπει να πηγαίνω για υπέρηχο, οπότε, γιατί να μην γίνει σπερματέγχυση, κατά την οποία θα ελέγξουν και το σπέρμα?

Έχεις δίκιο σε αυτό για το θέμα του σπέρματος. Αν οικονομικά αντέχεις αυτό τον μήνα πήγαινε για σπερματέγχυση αλλιώς πότε πάτε διακοπές?. Μπορεί να τύχει τον Αύγουστο που θα είστε πιο χαλαροί, Μια συνάδελφός μου με ολιγανοασθενοσπερμία πήγαινε για εξωσωματική τον Σεπτέμβριο αλλά την πρόλαβε το bebe τον Αύγουστο στις διακοπές. Γέννησε μια γλυκιά κορούλα και ο γιατρός της δεν πίστευε στο θαύμα. Είχαν χαλαρώσει φαίνεται και η Κρήτη που πήγανε με την διατροφή και το κλιμα της βελτίωσε την απόδοσή του....;)

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο σε αυτό για το θέμα του σπέρματος. Αν οικονομικά αντέχεις αυτό τον μήνα πήγαινε για σπερματέγχυση αλλιώς πότε πάτε διακοπές?. Μπορεί να τύχει τον Αύγουστο που θα είστε πιο χαλαροί, Μια συνάδελφός μου με ολιγανοασθενοσπερμία πήγαινε για εξωσωματική τον Σεπτέμβριο αλλά την πρόλαβε το bebe τον Αύγουστο στις διακοπές. Γέννησε μια γλυκιά κορούλα και ο γιατρός της δεν πίστευε στο θαύμα. Είχαν χαλαρώσει φαίνεται και η Κρήτη που πήγανε με την διατροφή και το κλιμα της βελτίωσε την απόδοσή του....;)

Παρότι έχουν γίνει δυο συλλήψεις, έχω την αίσθηση ότι πρέπει να εξετάσουμε και το σπέρμα. Ο άντρας μου αρνούνταν να το εξετάσει, αν δεν το έλεγε ο γιατρός. Ο γιατρός το είπε αλλά πρότεινε να γίνει η σπερματέγχυση, όπου έτσι κι αλλιώς θα το εξετάζαμε το σπέρμα. Αν δεν γίνει η σπερματέγχυση, ο άντρας μου δεν πρόκειται να πάει τώρα να εξετάσει το σπέρμα, θα περιμένει το Σεπτέμβριο μια και καλή.

Για διακοπές καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα φύγουμε 10 Ιουλίου. Η σπερματέγχυση υπολογίζω ότι θα γίνει γύρω στις 7-8 Ιουλίου. Εγώ είχα αγχωθεί σχετικά με το πως θα φύγω για διακοπές καπάκι από τη σπερματέγχυση κι ο άντρας μου πρότεινε απλώς να μην την κάνουμε, για να απολαύσω διακοπές χωρίς άγχος.

Δεν ξέρω, θα δω τι θα κάνω.

Δίκιο έχει κι αυτός.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνω ορμονολογικές.

Κοριτσια καλημερα κι απο μενα,πολυ χαρηκα που περασατε τοσο ωραια κοριτσια,ειναι πολυ ωραιες αυτες οι συναντησεις,τις κανουμε κι εμεις εδω και πολυ το ευχαριστιομαστε!!!!!!!!!!!!!!

Ιολη μου μεχρι να ερθει η "κοκκινοσκουφιτσα" δε χρειαζεται να προδικαζεις.....Οσον αφορα τις εξεασεις τουλαχιστον τις ορμονολογικες σου μπορεις να τις κανεις,αλλα απο την αλλη θα συμφωνησω και με τον ανρα σου,μπορειτε να περασετε ενα ξενοιαστο καλοκαιρι και να μπειτε δυναμικα απο Σεπτεμβρη.

Φαντάζομαι ότι τα μεζεδάκια της Θεσσαλονίκης είναι εγγύηση για την επιτυχία της βραδιάς.;)

dpTCp2.png

62YBp2.png

Μανού, θα έρθει η ρουφιάνα αλλά δεν λέει να κατέβει ακόμη. Αν ερχόταν σήμερα, θα πήγαινα το Σάββατο να κάνω τις ορμονολογικές. Αν έρθει αύριο, θα πρέπει να πάω τη Δευτέρα και, για να πάω, πρέπει να πάρω και μία δίωρη άδεια από τη δουλειά και θα ήθελα να το αποφύγω.

Άι στον άνεμο, αφού θα έρθει, γιατί δεν ξεκινάει, να μπορέσω κι εγώ να κάνω τη δουλειά μου?

Διαφημίσεις

Παρότι έχουν γίνει δυο συλλήψεις, έχω την αίσθηση ότι πρέπει να εξετάσουμε και το σπέρμα. Ο άντρας μου αρνούνταν να το εξετάσει, αν δεν το έλεγε ο γιατρός. Ο γιατρός το είπε αλλά πρότεινε να γίνει η σπερματέγχυση, όπου έτσι κι αλλιώς θα το εξετάζαμε το σπέρμα. Αν δεν γίνει η σπερματέγχυση, ο άντρας μου δεν πρόκειται να πάει τώρα να εξετάσει το σπέρμα, θα περιμένει το Σεπτέμβριο μια και καλή.

Για διακοπές καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα φύγουμε 10 Ιουλίου. Η σπερματέγχυση υπολογίζω ότι θα γίνει γύρω στις 7-8 Ιουλίου. Εγώ είχα αγχωθεί σχετικά με το πως θα φύγω για διακοπές καπάκι από τη σπερματέγχυση κι ο άντρας μου πρότεινε απλώς να μην την κάνουμε, για να απολαύσω διακοπές χωρίς άγχος.

Δεν ξέρω, θα δω τι θα κάνω.

Δίκιο έχει κι αυτός.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνω ορμονολογικές.

Οι μέρες συνήθως πριν τις διακοπές είναι γεμάτες άγχος. Άν έρθει αύριο και κάνεις ωάρια που μεγαλώνουν την 15η μέρα τότε θα είναι στις 9 η ωορρηξία μία μέρα πριν. Δεν το αφήνεις καλύτερα αυτή την φορά? Εκτός αν σου πει ο γιατρός μας ότι μπορεί εσύ με μικρό κύκλο που έχεις να την κάνετε 3 μέρες νωρίτερα.

Και πού πάτε τώρα αν επιτρέπεται?

Πότε γυρνάτε? Θα ξαναφύγετε τον Αύγουστο?(Όχι δεν είμαι παλιοπερίεργη απλά θέλω να συγχρονιστούμε για το πότε θα ξαναβγούμε να γνωρίσουμε και την mywish).

dpTCp2.png

62YBp2.png

yola μου η αληθεια ειναι οτι απο μεζεδακια αλλο τιποτα στην πολη μας,αλλα αυτο που λετε κι εσεις βρε κοριτσια,οταν βρεθηκαμε για 1η φορα ηταν σα να γνωριζομασταν χρονια.Τι ωραιο συναισθημα,που ειναι αυτο.

Ιολη μου γι'αυτο σου ειπα κι εγω τις ορμονολογικες,που αφορουν αποκλειστικα εσενα,αν μπορεσεις να τις κανεις τωρα,οσο για τα υπολοιπα,ασε και τον δικο σου να χαλαρωσει το καλοκαιρακι και μετα απο Σεπτεμβρη βουρ...κι εγω παντως αυτο λεω να κανω.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Το σίγουρο είναι ότι θα φύγουμε στις 10/7. Εγώ θα γυρίσω στη δουλειά στις 19/7 και θα ξαναφύγω με άδεια στις 24/7. Θα γυρίσω μάλλον στις 2/8 αλλά υπάρχει και μια περίπτωση να γυρίσω 9/8.

Τίποτε όμως δεν είναι απολύτως βέβαιο. Η άδειά μου για κάποιους λόγους δεν έχει προγραμματιστεί ακόμη και μέχρι την 1η Ιουλίου δεν μπορεί να προγραμματιστεί.

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες φατσούλες!!

Τι μου κάνετε; ελπίζω όλες να είστε καλά και πολύ σύντομα να έχουμε ευχάριστα...

Ιόλη μου μα τόσο ακρίβεια πια αυτή η ρημάδα;;; Εγώ όντως θα σου πρότεινα να αφήσεις τον Ιούλιο να περάσει για να μην είσαι αγχωμένη στις διακοπές ... όσο και να θες να είσαι ψύχραιμη και να μη το σκέφτεσαι αν κορίτσι μου έχεις κάνει την σπερματέγχυση πιστεύω ότι θα είσαι πολύ σφιγμένη και τελικά δεν θα ευχαριστηθείς καθόλου τις διακοπές σου..

Βιλλάκο μου ελπίζω το σκυλάκι σου να είναι καλύτερα σήμερα... χαίρομαι που γυρίσαν οι άντρες σου και τους έχεις παρεούλα αλλά ακόμα περισσότερο χαίρομαι που πέρασες τόσο καλά... σίγουρα θα το ξανακάνουμε πολύ σύντομα..

Γιόλα αυτές δεν είναι διακοπές... είναι διακοπές διαρκείας... τυχερή.... αλλοίμονο σε μας που θα πάρουμε μόνο δύο βδομαδούλες.. τις άλλες δύο θα τις κρατήσω για όταν κάνω τη δεύτερη προσπάθεια... Εγώ λογικά θα πάρω άδεια το πιθανότερο ή 17/7 - 31/7 ή 25/7 με 5/8.. θα εξαρτηθεί από το σύζυγο..

Ο οποίος σύζυγος χθες αν και το πρωί είχε δώσει "δείγμα" το βράδυ με κυνήγαγε για φύκι φύκι... και όταν απόρησα "μα πως είναι δυνατόν να έχεις όρεξη ύστερα από το πρωϊνό;" μου απάντησε "Απλά ξεκουράστηκα"... - όντως χθες είχε πάρει άδεια από τη δουλειά γιατί είχε κι άλλες δουλειές να κάνει... Τι να πω...

Ντόλη μου τι κάνεις; ελπίζω ο υπέρηχος να δείξει ευχάριστα πράγματα σήμερα...

Mywish δεν υπάρχει περίπτωση να μην συμμετάσχεις στην επόμενη συνάντηση ο κόσμος να χαλάσει..

L2qIp2.png

Δομνίνα μου,

3 βδομαδούλες είναι όλες κιόλες κι αυτό για να μείνω λίγο με το παιδάκι μου που φωνάζει μαμά τις γιαγιάδες, να πάνε κι αυτές διακοπές... Αυτά είναι προβλήματα που σε απασχολούν μετά την γέννα όμως. Μην τα ακούς εσύ αυτά. Να επικεντρώνεσαι στον στόχο σου κι όλα τα άλλα φτιάχνουν.

Καλές διακοπές θα κάνετε κι εσείς. Πού θα πάτε? Εμείς λέμε Πελοπόννησο και Ζάκυνθο.

Ιόλη μου,

όντως η Δομνίνα έχει δίκιο. Αν κάνεις σπερματέγχυση θα τρέμεις να κάνεις μπάνιο, να καπνίσεις, να πιείς ποτάκια και κρασάκια, να κάνετε αγκαλίτσες και άγριο σ...χ. Άσε που αν δεν πάει καλά χτύπα ξύλο θα κατηγορείς τον εαυτό σου για κάποια παρεκτροπή που μπορεί να έκανες στις διακοπές. Πείσε τον να πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα αυτό είναι το πιο βασικό να ξέρεις πώς θα κινηθείτε από Σεπτέμβριο.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...