Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Θα ειναι μεγαλη μου χαρα να σας συναντησω...δεν χριαζετε βεβαια να σας πω πως οποτε αποφασισετε οτιδηποτε για κρητη το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για ολες σας.

Να σαι καλα κοριτσακι μου, μακαρι να μπορεσουμε καποια στιγμη να ερθουμε και να σε γνωρισουμε απο κοντα..Και εννοειται πως αν ανεβεις Αθηνα οποτεδηποτε και αν ειναι αυτο, θα κανονιστει συναντηση ατακα και επι τοπου!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σου γλυκό μου!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω την επόμενη συνάντηση!!!! Θα λυσσάξω!!!

Σας πήρα και τηλέφωνο, αλλά άκουσα ησυχία, μάλλον ήσασταν μπουκωμένες χαχαχα

Απόψε θα πάρω το τελευταίο σερπαφαρ και την Παρασκευή θα πάω να δω τα αυγά μου, wish me luck!!

Α! Τα ξεκινησες τα σερπαφαρ?

Νομιζα τον επομενο μηνα...Καλα! τα εχω χασει τελειως!!

Φυσικα και σου ευχομαι μεγαλα στρομπουλα και υγειεστατα αυγουλακι στον υπερηχο!!!!!

Ποτε πηρες τηλ?

Και δεν ακουγομασταν?

Εμεις μιλαγαμε και γελουσαμε ακαταπαυστα......

Αντε, να περασει ο καιρος να ερθει η επομενη συναντηση να τα πουμε απο κοντα!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βίλλυ, δεν είχα καταλάβει ότι δεν σου έχει έρθει ακόμη περίοδος...Το άφησες πολλές μέρες κοριτσάκι μου, θυμάμαι ότι είχαμε ωορρηξία με διαφορά μίας μέρας... Εγώ στο μεταξύ αδιαθέτησα, καθάρισα, πήρα σερπαφάρ κλπ κλπ...Εγώ λέω να μην κάνεις χοριακές και άλλες ψυχοφθόρες ιστορίες.....Πήγαινε στο γιατρό το συντομότερο δυνατό να δει τι γίνεται... Αν είναι σπορίδιο, δεν θα πάει πουθενά, θα είναι εκεί και την επόμενη εβδομάδα!!!!

Πάντως για το στήθος, εμένα αυτή τη φορά δεν μου ξεπρήστηκε καθόλου (!!!).....Μπορεί και να έχω ανέβει 2 νούμερα σουτιέν, άστα να πάνε!!!

Α! Τα ξεκινησες τα σερπαφαρ?

Νομιζα τον επομενο μηνα...Καλα! τα εχω χασει τελειως!!

Φυσικα και σου ευχομαι μεγαλα στρομπουλα και υγειεστατα αυγουλακι στον υπερηχο!!!!!

Ποτε πηρες τηλ?

Και δεν ακουγομασταν?

Εμεις μιλαγαμε και γελουσαμε ακαταπαυστα......

Αντε, να περασει ο καιρος να ερθει η επομενη συναντηση να τα πουμε απο κοντα!!!!!

Ναι εντέλει το μουλαράκι μάλλον θα είναι εδώ..χαχαχα

Μακάρι να έχω τίποτα τροφαντά αυγουλάκια!!!

Πήρα τηλέφωνο στο κινητό της Ντόλης, γύρω στις 10:30, δεν σας έδωσε τα φιλιά μου????????????????

Ναι εντέλει το μουλαράκι μάλλον θα είναι εδώ..χαχαχα

Μακάρι να έχω τίποτα τροφαντά αυγουλάκια!!!

Πήρα τηλέφωνο στο κινητό της Ντόλης, γύρω στις 10:30, δεν σας έδωσε τα φιλιά μου????????????????

Καλε ναι, νομιζα οτι πηρες και δευτερη φορα!!!!!!

Σιγουρα θα εχεις αυγουλακια και χαιρομαι που ο συζυγος θα ειναι σπιτι τελικα για να τα αξιοποιησετε χι,χι...

Να πας να δεις μετα αν εσπασαν τα ωαρια που θα εχεις κανει, μη την πατησεις σα και μενα που αναρωτιεμαι τωρα αν εσπασε ή οχι το ενα ρημαδοαυγο που εκανα και αν μου εχει μεινει κυστη ή οχι!!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε?

Εμένα ξεκίνησεη περίοδος να έρχεται. Ήδη έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα καφετιά, άρα αύριο θα καταφτάσει για τα καλά.

Εχεις και πόνους περιόδου? για περίμενε λίγο κοριτσάκι μου....

Γειά σου γλυκό μου!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω την επόμενη συνάντηση!!!! Θα λυσσάξω!!!

Σας πήρα και τηλέφωνο, αλλά άκουσα ησυχία, μάλλον ήσασταν μπουκωμένες χαχαχα

Απόψε θα πάρω το τελευταίο σερπαφαρ και την Παρασκευή θα πάω να δω τα αυγά μου, wish me luck!!

Eχω κάτι νεύρα με τον άντρα μου...Μου έκαψε με τσιγάρο τον δερμάτινο καναπέ...Φτιάχνει ρε κορίτσια????? (ο καθένας με τον πόνο του!!!)

Μywish αυτοί οι άντρες μας θα μας κάψουν ζωντανές στο τέλος με την παλιοσυνήθεια. Εμένα μου έχει κάψει κανα δυο τραπεζομάντιλα και ο πεθερός το τραπέζι της κουζίνας!!!:evil: Πολύ φοβάμαι πως το δέρμα δεν φτιάχνει. Γιατί δεν πας να δεις δε κάποιο μαγαζί που βάζει δερμάτινα καθίσματα σε αμάξια?

Δεν ήμασταν μπουκωμένες αλλά κρεμόμασταν από τα χείλη της Ντόλη μήπως πει ότι έρχεσαι έρτω και αργά.

Καλή επιτυχία. Θα έχεις αυγουλάκια γιατί να μην έχεις.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Εχεις και πόνους περιόδου? για περίμενε λίγο κοριτσάκι μου....

Καλημέρα Ιόλη μου.

Λίγο νωρίς δεν είναι για περίοδο? Για περίμενε λίγο πιστεύω κι εγώ. Πάντα τα έχεις αυτά τα καφέ πριν?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλε ναι, νομιζα οτι πηρες και δευτερη φορα!!!!!!

Σιγουρα θα εχεις αυγουλακια και χαιρομαι που ο συζυγος θα ειναι σπιτι τελικα για να τα αξιοποιησετε χι,χι...

Να πας να δεις μετα αν εσπασαν τα ωαρια που θα εχεις κανει, μη την πατησεις σα και μενα που αναρωτιεμαι τωρα αν εσπασε ή οχι το ενα ρημαδοαυγο που εκανα και αν μου εχει μεινει κυστη ή οχι!!!!!!

Καλημέρα Βίλλυ μου,

πώς είναι το Βιλλάκυ σου? Ανησύχησα έτσι όπως τα περιέγραψες. Πρέπει να είναι σαν να μεγαλώνεις ένα μωρό.

Γιατί δεν κρατάς ένα απλό θερμοδιάγραμμα για να ξέρεις αν όντως έκανες ωορρηξία και να παρατηρείς αν ανεβαίνει η προγεστερόνη? Δυο κύκλους τώρα μου δείχνει την επόμενη μέρα από την ένεση ότι όντως έγινε ωορρηξία, και αφού ανεβαίνει φυσιολογικά την 14η πέφτει και την επόμενη έρχεται η περίοδος. Μιλάμε για κατάσταση ρολόι....

Δεν μπορείς να πας στον γιατρό απόψε για να μην είσαι ανήσυχη όλο το ΣΚ?

Καλώς δέχτηκες τους κούκλους σου (για τον γιο έχουμε και αποδείξεις την φωτό και την ωραία μαμά που της μοιάζει).

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!

Πως εισται κουκλες μου εγω ψιλοκρυωσα λιγο με τα Α/C και τους ανεμιστηρες αλλα και τι να κανεις δεν παλευετε η ζεστη.

Mywish...σου ευχομαι να εχεις τα πιο τροφαντα αυγουλακια που υπαρχουν και δωστου να καταλαβει μετα ντοιν ντοιν αχαλινωτα χιχιχιχι.

yola.....εγω δυστηχος καλοκαιρινες διακοπες δεν εχω λογο της δουλειας του αντρα μου δεν παραπονιεμε βεβαια γιατι εδω που μενω ειναι καθαρα τουριστικο μερος οποτε σαν να κανω μονιμες διακοπες ειμαι αλλα και παλι δεν συγκρινετε με το να εισαι καπου αλλου με τον αντρα σου μακρια απο τα σινιθεισμενα....παντως οπου και να κανονισετε για διακοπες να περασετε τελεια.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Καλημέρα, κοριτσάκια μου!

Σήμερα περιμένω περίοδο κανονικά, απλώς χθες το βράδυ μου ήρθε μια σταγόνα καφετιά. Και σήμερα μέχρι στιγμής έχω άλλη μια σταγόνα καφετιά.

Δεν είναι νωρίς για περίοδο, μάλιστα την τελευταία φορά που αδιαθέτησα, περίμενα κανονικά τη Δευτέρα και ήδη από Παρασκευή βράδυ είχα κάθε μέρα μια σταγόνα καφετιά, μέχρι που τη Δευτέρα μου ήρθε κανονικά το αίμα. Πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ το αργότερο θα έχει κατέβει το αίμα.

Καλημέρα, κοριτσάκια μου!

Σήμερα περιμένω περίοδο κανονικά, απλώς χθες το βράδυ μου ήρθε μια σταγόνα καφετιά. Και σήμερα μέχρι στιγμής έχω άλλη μια σταγόνα καφετιά.

Δεν είναι νωρίς για περίοδο, μάλιστα την τελευταία φορά που αδιαθέτησα, περίμενα κανονικά τη Δευτέρα και ήδη από Παρασκευή βράδυ είχα κάθε μέρα μια σταγόνα καφετιά, μέχρι που τη Δευτέρα μου ήρθε κανονικά το αίμα. Πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ το αργότερο θα έχει κατέβει το αίμα.

Αν είναι έτσι τότε αλλάζει. Θα πάρεις τίποτα τον επόμενο κύκλο ή θα πας πάλι φυσιολογικά?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!

Πως εισται κουκλες μου εγω ψιλοκρυωσα λιγο με τα Α/C και τους ανεμιστηρες αλλα και τι να κανεις δεν παλευετε η ζεστη.

Mywish...σου ευχομαι να εχεις τα πιο τροφαντα αυγουλακια που υπαρχουν και δωστου να καταλαβει μετα ντοιν ντοιν αχαλινωτα χιχιχιχι.

yola.....εγω δυστηχος καλοκαιρινες διακοπες δεν εχω λογο της δουλειας του αντρα μου δεν παραπονιεμε βεβαια γιατι εδω που μενω ειναι καθαρα τουριστικο μερος οποτε σαν να κανω μονιμες διακοπες ειμαι αλλα και παλι δεν συγκρινετε με το να εισαι καπου αλλου με τον αντρα σου μακρια απο τα σινιθεισμενα....παντως οπου και να κανονισετε για διακοπες να περασετε τελεια.

Σίγουρα είναι ωραία να πηγαίνεις κάπου με τον άντρα σου αλλά και η δικιά σου ρουτίνα δεν έχει καμία σχέση με την δικιά μας. Χώρια που σε 5 λεπτά είσαι στην παραλία και κάνεις μπάνιο.Εμείς στην καλύτερη θα κάνουμε 45 λεπτά σε μία στοιβαγμένη παραλία με βρωμιά μέσα έξω.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Αν είναι έτσι τότε αλλάζει. Θα πάρεις τίποτα τον επόμενο κύκλο ή θα πας πάλι φυσιολογικά?

Είπε ο γιατρός να κάνω ορμονολογικές 3η-5η μέρα του κύκλου και μετά σερπαφάρ από 5η έως και 9η μέρα, για να κάνουμε σπερματέγχυση αλλά ο άντρας μου άλλαξε γνώμη και θέλει να κάνουμε διακοπές με την ησυχία μας και να το αφήσουμε για το Σεπτέμβριο.

Θα προσπαθήσω σήμερα να του αλλάξω γνώμη και να την κάνουμε σ' αυτόν τον κύκλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...