Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!!!

Χαίρομαι πολύ που περάσατε σούπερ, αλλά ζηλεύω....

Την επόμενη φορά θα έρθω, ο κόσμος να χαλάσει!!!!!!

Ακομα κι αν δεν είχαμε αλλάξει ημέρα συνάντησης και το ραντεβού ήταν γι' απόψε, πάλι δεν θα μπορούσα, έχω μπλέξει με ένα προτζεκτ στη δουλειά και τραβάω ξενύχτια...

Τον Ιούλιο όμως θα είμαι πιο λάσκα και τον Αύγουστο θα είμαι μέχρι το πρώτο 20ήμερο Αθήνα.... Αντε, να αρχίσουμε να κανονίζουμε το επόμενο R/V!!!!!

Αντε, πείτε μου κι άλλα κουτσομπολιά...Tι κάνατε, γεμίσατε το μαγαζί του κουμπάρου με ορμόνες?

Κοριτσια μου γεια σας και απο μενα.....

Καταρχην να σας πω οτι αργησα να μπω γιατι το πρωι δουλευα, ειχα 2 μαθηματα και οταν γυρισα στις 12μιση η μικρη ειχε κανει εμετο σε ολο το σπιτι και εφυγα για κτηνιατρο και με κρατησε ως της 4 εκει γιατι ειχε αφυδατωθει και της εβαλε ορο....

Οπως καταλαβαινετε εχω τρελα με το σκυλακι μου, και το εχουμε κακομαθημενο...Ετσι οταν εφυγαν οι αντρες μου στεναχωρηθηκε και εχθες που βγηκαμε εμεινε μονη της και μαλλον δεν ηπιε νερο, και γι αυτο αρρωστησε....Τι να κανουμε? ειναι δυσκολο να εισαι και σκυλομαμα...Εχει και αυτο το τρεξιμο του...Ευτυχως τωρα ειναι καλα...

Τωρα θελω να πω και το εξης....

Χθες περασα κ α τ α π λ η κ τ ι κ α.....

Οπως ειπαν και τα αλλα κοριτσια οταν βρεθηκαμε ηταν σαν να ξεραμε η μια την αλλη χρονια ολοκληρα....

Οσοι μας ειδαν θα πιστευαν οτι ειμαστε συμμαθητριες και βρεθηκαμε για να τα πουμε,οπως κανουμε συνηθως...

Ολα τα κοριτσια ηταν ομορφα και γλυκα και γελασαμε παρα πολυ...

Ελπιζω και τα αλλα κοριτσακια να μπορεσουν να ερθουν στην επομενη συναντηση γιατι ειναι μια εμπειρια που δε πρεπει να την χασουν, πραγματικα αξιζει τον κοπο...Ενοιωσα τοσο οικεια με τα κοριτσια που θα μπορουσα να τους πω τα παντα..

Μιλησαμε για τα παιδια μας, τους αντρες μας, πως μεγαλωσαμε και τα προβληματα μας χωρις να μιζεριασουμε, αλλα με δυναμη και αγαπη και ελπιδα και ολη την ωρα ενοιωθα ομορφα και δεν ηθελα να φυγω...

Γυρισα με την Ιολη, μοιραστηκαμε ενα ταξι και οταν κατεβηκε πρωτη, νομιζα οτι καληνυχτουσα την κολλητη μου, που θα τα πουμε παλι αυριο στο γραφειο!!!!!!

Το μαγαζι ηταν ωραιο, με θεα την Ακροπολη και εγω που δεν εχω ξαναπαει στη Πλακα ενθουσιαστηκα..Το φαι ηταν υπεροχο!!!!!!

Ελπιζω να μην αργησει η επομενη συναντηση και να ειμαστε ολες την νεπομενη φορα!!!!!!!

Και τωρα, για να ξαναμπουμε στη ρουτινα μας, εγω εχω ακομα καφε, που τις 2 τελευταιες μερες εχουν περιοριστει μονο σε μια ή δυο επισκεψεις στην τουαλετα...

Ηταν να δω το γιατρο την Παρασκευη, αλλα επειδη εχω ταξει να παω το παιδι αλλου φαν παρκ και μας εκατσε για Παρασκευη τον πηρα σημερα τηλ και το αλλαξα για Δευτερα..Τον ρωτησα που μπορει να οφειλεται ολο αυτο και μου ειπε μαλλον σε κυστη αλλα θα το δουμε στον υπερηχο, δεν ανησυχει και αφου δεν εχω αιμοραγια μου ειπε οτι δεν πειραζει αν θελω να παω τη Δευτερα...

Να σας πω την αληθεια, δε ξερω αν θυμαστε που δεν αισθανθηκα τιποτα αυτη τη φορα μετα την πρεγκνυλ,πιστευω οτι μαλλον δεν εσκασε το ωαριο....

Το στηθος μου με ποναει και ειναι πρησμενο, οπως ηταν μια αλλη φορα που ειχα κυστη γιατι οι κυστες ανεβαζουν την προγεστερονη και εχεις τα συμπτωματα αυτα και φυσικα δεν ερχεται περιοδος...

Τωρα να παω να κανω χοριακη για κατι που ειναι φωσ φαναρι οτι δεν ειναι εγκυμοσυνη?

Το σκεφτηκα και εγω και οσες μπου το προτεινατε εχετε δικιο..Απλα βαριεμαι να ξαναδω την κουλουρα και ας ξερω οτι δεν ειμαι εγκυος...Ειναι βαρυ καθε φορα να ακους: Κυρια μου, αρνητικο...

Πριν καμια ωρα ηρθαν οι αντρες μου και ειπα στο συζυγο τα χθεσινα και μου ειπε πως ειχε πολυ καιρο να με δει τοσο ενθουσιασμενη και ηρεμη και οποτε θαλω να το ξανακανω να μη το σκεφτω δευτερη φορα!

Αυτα απο μενα και περιμενω τα δικα σας κοριτσια μου!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Όλα καλά! Βέβαια 2η χοριακή μου λέει η γιατρός να μην κάνω κι έχω ψιλοαγχωθεί...Αλλά περιμένω την Δευτέρα για τον πρώτο υπέρηχο πως και πως... Πάντως δείγμα απο αίμα ή καφέ δεν είχα αλλά τα φάρμακα τα συνεχίζω και από πάνω και από κάτω...Χαχαχα Ευχαριστώ Βιλλάκι μου για το ενδιαφέρον σου...

Να μου γράψετε λεπτομέρειες ανυπομονώ!!!

Καλε δε θα ενθιαφερθω για την εγκυουλα μας?

Συνεχεια σε εχω στο μυαλο μου....

Μην ανησυχεις για τη χοριακη, για να μη τη ζητησε ο γιατρος κατι θα ξερει..

Ανυπομονω να μας πεις τα νεα απο τον πρωτο υπερηχο....

Σε φιλω:tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Η Βίλλυ προφανώς προετοιμάζεται να υποδεχθεί τους άντρες της.. Αν και με αυτό τον καιρό νομίζω ότι θα υποφέρει... Βίλλυ μου κοριτσάκι μου κουράγιο...

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου γλυκο....

Η αληθεια ειναι πως ποναω λιγουλακι. Ειχα και το τρεξιμο με τη μικρη και καταφερα να ξαπλωσω στις 5 γιαυτο δε μπηκα νωριτερα..Περισσοτερο το γονατο με ποναει, του εβαλα τωρα τις αλοιφες του και τις θερμοφορες του και θα του περασει, που θα παει...

Περασα τοσο ομορφα χθες, που δε με νοιαζει..Οπου και να ειναι η επομενη συναντηση εγω θα ερθω....Οπως ειπα και χθες, ακομα και με τις πατεριτσες μου αν χρειαστει!!!!!!!!

Φιλακια γλυκια μου:P:p:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε?

Εμένα ξεκίνησεη περίοδος να έρχεται. Ήδη έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα καφετιά, άρα αύριο θα καταφτάσει για τα καλά.

Γεια σου Ιολη μου....

Καινουριος μηνας, κανουρια προσπαθεια για σενα...

Μακαρι Θεε μου να ειναι και η τελευταια σου!!!!!!!!

Φιλακια πολλα πολλα:tongue::tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσακι μου και μεις στεναχωρηθηκαμε που δε τα καταφερες χθες αλλα μη ζηλευεις μωρε... Στην επομενη θα εισαι σιγουρα!!!!!!!!

Πως τα πας? Απο τον αλλο μηνα τα σερπαφαρ, αλλα μην ατον αφησεις αυτο το μηνα να περασει ετσι...Ποτέ δε ξερεις!!!!

Φιλακια:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κορίτσια,

δεν λέτε ευτυχώς που δεν βρεθήκαμε απόψε? Έχει φορτώσει για τα καλά εδώ στα βόρεια...

Κοριτσαρα μου γλυκια γεια σου....

Και εδω στα Δυτικα το ιδιο ηταν...Εβρεξε κιολας για λιγο...

Φιλακια στην κορακλα σου...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Αύριο το πρωί θα πάω...η Βίλλυ που είναι;

Καλη επιτυχια για αυριο κοπελα μου....

Εισαι παρα πολυ γλυκια, και πραγματικα δε θα ηθελα να χαθουμε ποτέ, ασχετα πως θα καταληξουμε η καθε μια....

Μακαρι να δουλευες ακομα, ειμαι σιγουρη οτι θα ησουν η τελεια δασκαλα για τα παιδακια!!!!!

Φιλακια:tongue::tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσακι μου και μεις στεναχωρηθηκαμε που δε τα καταφερες χθες αλλα μη ζηλευεις μωρε... Στην επομενη θα εισαι σιγουρα!!!!!!!!

Πως τα πας? Απο τον αλλο μηνα τα σερπαφαρ, αλλα μην ατον αφησεις αυτο το μηνα να περασει ετσι...Ποτέ δε ξερεις!!!!

Φιλακια:P:p

Γειά σου γλυκό μου!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω την επόμενη συνάντηση!!!! Θα λυσσάξω!!!

Σας πήρα και τηλέφωνο, αλλά άκουσα ησυχία, μάλλον ήσασταν μπουκωμένες χαχαχα

Απόψε θα πάρω το τελευταίο σερπαφαρ και την Παρασκευή θα πάω να δω τα αυγά μου, wish me luck!!

Eχω κάτι νεύρα με τον άντρα μου...Μου έκαψε με τσιγάρο τον δερμάτινο καναπέ...Φτιάχνει ρε κορίτσια????? (ο καθένας με τον πόνο του!!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...