Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Ζουζουνες καλησπερα!!!!!

Διαβασα παραπανω για την συναντηση σας και ειλικρινα συγκινηθηκα ετσι οπως τα περιεγραψε η yola μας ειναι πολυ συμαντικο να γνωριζεις ατομα μεσα απο ενα forum με ιδιους προβληματισμους και αγωνιες...εχω γνωρισει κι'εγω μια κοπελα πριν ενα χρονο περιπου απο εδω μεσα οπου μενει και αυτη Κρητη και μαλιστα μενουμε και κοντα και εχουμε δεσει πολυ και εμεις και τα αντρακια μας και κανουμε καλη παρεα και τωρα σε δυο μηνες θα γεννηση και τον ζουζουνο της και ειμαι πολυ χαρουμενη την εχω πολυ στιριγμα....να εισται ετσι παντα και με την καθε ευκαιρια να συναντιοσαστε και να περνατε καλα οπως και χθες το βραδυ.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αmmimar τι κανεις κοριτσακι μου μερες εχω να σε δω....ολα καλα ειναι αντε και την Δευτερα θα δεις και το νινακι σου....δεν σου ειπε η γιατρος σου να κανεις δευτερη χοριακη αλλα μπορεις να την κανεις και απο μονη σου ετσι μονο και μονο για σενα.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Ζουζουνες καλησπερα!!!!!

Διαβασα παραπανω για την συναντηση σας και ειλικρινα συγκινηθηκα ετσι οπως τα περιεγραψε η yola μας ειναι πολυ συμαντικο να γνωριζεις ατομα μεσα απο ενα forum με ιδιους προβληματισμους και αγωνιες...εχω γνωρισει κι'εγω μια κοπελα πριν ενα χρονο περιπου απο εδω μεσα οπου μενει και αυτη Κρητη και μαλιστα μενουμε και κοντα και εχουμε δεσει πολυ και εμεις και τα αντρακια μας και κανουμε καλη παρεα και τωρα σε δυο μηνες θα γεννηση και τον ζουζουνο της και ειμαι πολυ χαρουμενη την εχω πολυ στιριγμα....να εισται ετσι παντα και με την καθε ευκαιρια να συναντιοσαστε και να περνατε καλα οπως και χθες το βραδυ.

Αναφέραμε κι εσένα Άντζυ μου. Ότι μακάρι να σε συναντήσουμε κάποια στιγμή ή εδώ ή κάτω. Νομίζω ότι κι εμείς μπορούμε να κάνουμε παρέα ακόμα και με τους άντρες μας. Πάντως ήταν πολύ ωραία φάση, σαν να πήγαινα κοριτσούδι σε blind date ένοιωθα.

Η Βίλλυ μας έχει ακόμα σταγόνες και πρέπει να δει επιτέλους τί είναι αυτό.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Αναφέραμε κι εσένα Άντζυ μου. Ότι μακάρι να σε συναντήσουμε κάποια στιγμή ή εδώ ή κάτω. Νομίζω ότι κι εμείς μπορούμε να κάνουμε παρέα ακόμα και με τους άντρες μας. Πάντως ήταν πολύ ωραία φάση, σαν να πήγαινα κοριτσούδι σε blind date ένοιωθα.

Η Βίλλυ μας έχει ακόμα σταγόνες και πρέπει να δει επιτέλους τί είναι αυτό.

Θα ειναι μεγαλη μου χαρα να σας συναντησω...δεν χριαζετε βεβαια να σας πω πως οποτε αποφασισετε οτιδηποτε για κρητη το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για ολες σας.

Δηλαδη της βιλλυ δεν της εχει ερθει ακομα κανονικα περιοδος???Πρεπει να το κοιταξει μηπως της εγεινε καμια κυστουλα.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια της όμορφης παρεούλας μας..

Τι μου κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά..

Καταρχήν θέλω να πω ότι χαίρομαι ιδιαιτέρως που σας γνώρισα και όντως ήταν σα να σας γνώριζα από παλιά... Αισθάνθηκα πολύ οικεία και πραγματικά θα ήθελα να το ξανακάνουμε σύντομα με την προσθήκη και των 2 κοριτσιών που πήραν απουσία (Maybe & Mywish για σας χτυπάει η καμπάνα)...

Yola πολύ καλή η επιλογή και το φαγητό νοστιμότατο... Ελπίζω να μην βρήκατε κίνηση στην επιστροφή.. Εγώ σε 15 λεπτά ήμουν σπίτι... και ο σύζυξ ροχάλιζε.. μακαρίως..

Αmmimar μου κοριτσάκι μου χάθηκες κάποιες μέρες και ανησυχήσαμε. Ελπίζουμε όλα να πηγαίνουν καλά και τη Δευτέρα να δεις το φασόλι σου..

Maybe και για σένα ανησυχήσαμε διότι είχαμε μέρες να μάθουμε νέα σου αλλά απ' ότι διαβάζω ευτυχώς όλα εντάξει... Μακάρι την άλλη φορά να τα καταφέρεις να έρθεις..

Mywish στην επόμενη συνάντηση θα είσαι σίγουρα.. Το υπόσχεσαι;

Όσο για τα δικά μου νέα.. Ο άνδρας μου πήγε τελικά σήμερα και κατέθεσε τον "οβολό" του.. τώρα περιμένουμε αποτελέσματα για να δούμε αν θα κλάψουμε ή αν θα γελάσουμε.. Ελπίζω να ξεκαρδιστώ στα γέλια κορίτσια...

Σας φιλώ προς το παρόν...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα μου,

κι εμένα αποκοιμήθηκε όρθιος στο κρεββάτι και όταν ξάπλωσα δίπλα του μου λέει :"Έλα κορίτσι μου και ανησύχησα!!!" Σήμερα δε το πρωί για να το παίξει αυστηρός μου λέει:" Xτες το παρακάνατε με την ώρα!" Ενω αυτός όταν πάει να βλέπει ποδοσφαιρο και έρχεται την ίδια ώρα δεν το παρακάνει. Τέλος πάντων, το καλό είναι ότι περάσαμε πολύ καλά και δεν με πτόησαν τα σχόλιά του καθόλου. Τον έχω καλομάθει όλο μέσα με το παιδί.

Σας εύχομαι καλά αποτελέσματα και να μας ενημερώσεις ε?

Ξέχασα να σε ρωτήσω, χτες. Είσαι φυσική κοκκινομάλα? Έχεις πολύ ωραίο χρώμα πάντως.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Τι ωραία που πέρασα χθες!

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τις προλαλήσασες ότι ήταν σα να γνωριζόμαστε χρόνια!

Η παρέα τέλεια, το φαγητό και το κρασί υπέροχα, τα γλυκά ακόμη πιο υπέροχα, η Πλάκα τέλεια!

Ανυπομονώ να το ξανακάνουμε!

Κι εγώ 12.35 μπήκα στο σπίτι και ο σύζυξ μου κοιμόταν, όπως και της Δομνίνας!

Ξεράθηκα κι εγώ στον ύπνο και το πρωί για δουλειά.

Σε λίγο σχολάω και πάω για ξάπλες!

Καλέ, yola, πολύ καλομαθημένο τον έχεις τον σύζυγο!

Σιγά μη με πτοούσαν τα σχόλιά του αλλά εγώ τον έχω εκπαιδεύσει τον δικό μου και ούτε καν ανησύχησε! Ίσα ίσα ηρέμησε και βρήκε ευκαιρία να κοιμηθεί πριν επιστρέψω. Είχε πιάσει όλο το κρεβάτι, καθότι είχε ξαπλώσει διαγωνίως και μου είχε αφήσει μια ακρούλα. Η μόνη παρατήρησή του ήταν να μην κάνω φασαρία και τον ξυπνήσω, οπότε κι εγώ ξεντύθηκα και ξεβάφτηκα αθόρυβα σαν τη γάτα.

Εμένα να σας πω τη μαύρη αλήθεια σήμερα που ξύπνησε το πρωϊ το έπαιζε θυμωμένος και μου κράταγε μούτρα... Τον ρώτησα τι έχει και μου απαντά "Είχαμε επέτειο χθες.. αν θυμάσαι".. και του λέω: "αφού σε ρώτησα και μου είπες ότι δεν έχεις πρόβλημα διότι έχει ποδόσφαιρο".. Ναι, μου λέει αλλά νόμιζα ότι θα πας για καφέ... Αγάπη μου του λέω, τι καφέ στις 9 η ώρα; Και τι ώρα γύρισες μου λέει; 12.15 ήμουν σπίτι.. Εγώ πήγα για ύπνο στις 12... θες να μου πεις ότι σε 15 λεπτά με είχε πάρει ο ύπνος; Γιατί, η πρώτη φορά θα ήταν του λέω; Ε, αυτό ήταν μετά ήταν όλο γλύκες και φιλάκια...

Θέλει να αισθάνεται ότι έχει τον έλεγχο, τι να τον κάνω; Του έχω αδυναμία βλέπετε...

Yola μου, όχι δεν είμαι φυσική κοκκινομάλλα. Λόγω εγκυμοσύνης τα έχω βάψει με οικολογικές βαφές τις οποίες έχει το κομμωτήριο που πηγαίνω.. και ναι, μου αρέσει κι εμένα πολύ το συγκεκριμένο χρώμα..

Ιόλη μου καλές ξάπλες... Κοριτσάκια, να το επαναλάβουμε σύντομα..

L2qIp2.png

Εμένα να σας πω τη μαύρη αλήθεια σήμερα που ξύπνησε το πρωϊ το έπαιζε θυμωμένος και μου κράταγε μούτρα... Τον ρώτησα τι έχει και μου απαντά "Είχαμε επέτειο χθες.. αν θυμάσαι".. και του λέω: "αφού σε ρώτησα και μου είπες ότι δεν έχεις πρόβλημα διότι έχει ποδόσφαιρο".. Ναι, μου λέει αλλά νόμιζα ότι θα πας για καφέ... Αγάπη μου του λέω, τι καφέ στις 9 η ώρα; Και τι ώρα γύρισες μου λέει; 12.15 ήμουν σπίτι.. Εγώ πήγα για ύπνο στις 12... θες να μου πεις ότι σε 15 λεπτά με είχε πάρει ο ύπνος; Γιατί, η πρώτη φορά θα ήταν του λέω; Ε, αυτό ήταν μετά ήταν όλο γλύκες και φιλάκια...

Θέλει να αισθάνεται ότι έχει τον έλεγχο, τι να τον κάνω; Του έχω αδυναμία βλέπετε...

Yola μου, όχι δεν είμαι φυσική κοκκινομάλλα. Λόγω εγκυμοσύνης τα έχω βάψει με οικολογικές βαφές τις οποίες έχει το κομμωτήριο που πηγαίνω.. και ναι, μου αρέσει κι εμένα πολύ το συγκεκριμένο χρώμα..

Ιόλη μου καλές ξάπλες... Κοριτσάκια, να το επαναλάβουμε σύντομα..

Δομνίνα μου,

τί επέτειο είχατε καλέ χτες?

Αχ τυχερούλα Ιόλη που πας για ύπνο. Βέβαια εγώ ξύπνησα 8:10 και έφτασα στη δουλειά κανά τέταρτο αργοπορημένη. Το απόγευμα θα πάω να πάρω την μικρή μου απτην μητέρα μου και ξέρετε τί σκέφτηκα? Ότι φυσικά και μου έλειψε αλλά και το ότι είχα πολύ καιρό (πέρα των ταξιδιών στο εξωτερικό) να κάτσω να πιω το κρασάκι μου κάπου έξω με την ησυχία μου. Θα πρέπει είτε να τρέχω ξωπίσω της είτε να ανησυχώ μήπως ενοχλεί τους γύρω πελάτες. Οπότε ήταν πραγματικά απόλαυση χτες απόλες τις απόψεις.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Yola μου κλείσαμε 2 χρόνια παντρεμένοι χθες... Αλλά το είχαμε ήδη γιορτάσει καταλλήλως στην Αίγινα το προηγούμενο σβκ και έτσι δεν είχε και τόση σημασία..

Το κοριτσάκι σου το παίρνεις μαζί σου στη δουλειά;

Καταλαβαίνω ότι ώρες ώρες θες κι εσύ ένα διάλειμμα από τη μητρότητα αλλά και πάλι παίρνεις τόσες πολλές χαρές από την παρουσία της... Δώσε της μια αγκαλίτσα σφιχτή από μένα..

L2qIp2.png

Κορίτσια να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου...Αυτό που με εξέπληξε ήταν το γεγονός ότι μου φανήκατε τόσο, μα τόσο οικείες, σαν να γνωριζόμασταν χρόνια...Δεν ένιωσα άβολα ούτε μια στιγμή και είχα πολύ καιρό να περάσω τόσο καλά...Ανυπομονώ για το επόμενο meeting...

Όσο για τους άντρες μου, ο ένας (ο μικρός) κοιμόταν στο κρεββάτι μου γιατί με περίμενε να κοιμηθούμε αγκαλίτσα και ο άλλος (ο μεγάλος) φυσικά με περίμενε ξύπνιος και ήθελε και γλύκες.....Του είπα να κρατήσει την όρεξή του για αύριο...(βλέπε υπερηχογράφημα)..:tongue::tongue::tongue::tongue: και αφού τον καληνύχτησα πήγα για ύπνο...χιχιχι

Δομνίνα μου, χρόνια πολλά και καλά που θα σας φέρουν ευτυχία και μόνο ευτυχία....

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Yola μου κλείσαμε 2 χρόνια παντρεμένοι χθες... Αλλά το είχαμε ήδη γιορτάσει καταλλήλως στην Αίγινα το προηγούμενο σβκ και έτσι δεν είχε και τόση σημασία..

Το κοριτσάκι σου το παίρνεις μαζί σου στη δουλειά;

Καταλαβαίνω ότι ώρες ώρες θες κι εσύ ένα διάλειμμα από τη μητρότητα αλλά και πάλι παίρνεις τόσες πολλές χαρές από την παρουσία της... Δώσε της μια αγκαλίτσα σφιχτή από μένα..

Όχι δεν μπορώ να την παίρνω εδώ. Η φωτό στο κινητό που σας έδειξα ήταν όντως από το γραφείο μου αλλά ήταν Μεγάλη Πέμπτη που μπορούμε να φέρνουμε παιδιά γιατί είναι ημιαργία στην εταιρία που δουλεύω. Θα την δώσω μια μεγάλη αγκαλιά και από σένα.

Καλά είμαι τελείως χαζή, αφού σας είχα ευχηθεί την προηγούμενη Παρασκευή. Αλήθεια πώς περάσατε? Σου άρεσε εκεί που πήγατε. Κι εμείς γύρω απτην επέτειο γάμου τον Μάιο πάμε πάντα ένα ταξίδι (πιο πολύ εξωτερικό) και ανήμερα της επετείου κόβουμε μια τούρτα εντελώς οικογενειακά. Φέτος κλείσαμε 4 χρόνια γάμου και 7 γνωριμίας (πέφτει κοντά και η επέτειος γνωριμίας).

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κορίτσια να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου...Αυτό που με εξέπληξε ήταν το γεγονός ότι μου φανήκατε τόσο, μα τόσο οικείες, σαν να γνωριζόμασταν χρόνια...Δεν ένιωσα άβολα ούτε μια στιγμή και είχα πολύ καιρό να περάσω τόσο καλά...Ανυπομονώ για το επόμενο meeting...

Όσο για τους άντρες μου, ο ένας (ο μικρός) κοιμόταν στο κρεββάτι μου γιατί με περίμενε να κοιμηθούμε αγκαλίτσα και ο άλλος (ο μεγάλος) φυσικά με περίμενε ξύπνιος και ήθελε και γλύκες.....Του είπα να κρατήσει την όρεξή του για αύριο...(βλέπε υπερηχογράφημα)..:tongue::tongue::tongue::tongue: και αφού τον καληνύχτησα πήγα για ύπνο...χιχιχι

Δομνίνα μου, χρόνια πολλά και καλά που θα σας φέρουν ευτυχία και μόνο ευτυχία....

Ντόλη σήμερα πας να δεις αν έκανες αυγουλάκια?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Γλυκιά μου Ντόλη,

Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου.. που λέει και το γνωστό άσμα.. Μου φαίνεται πως πρέπει να καθιερώσουμε μηνιαία συνάντηση.. κάτι σαν group therapy...

Ευχαριστώ για τις ευχές σου και ναι, ελπίζω όλες μας να είμαστε για όσο περισσότερο καιρό γίνεται ευτυχισμένες, γερές και δυνατές για να αντιμετωπίζουμε τη ζωή και ότι θέλει αυτή να μας φέρει...

Ο γιος σου σκέτη γλύκα... και ο άνδρας σου απ' ότι βλέπω αιώνια ερωτευμένος μαζί σου.. Καλά του είπες πάντως... να κρατήσει την όρεξή του για αύριο.. έχει δουλειά να κάνει χιχιχι...

Yola μου, περάσαμε πολύ όμορφα.. Ήταν ήσυχα, ήρεμα, με ωραία θάλασσα και αρκετό κόσμο...

Βίλλυ εμφανίσου αμέσως.. μόνο εσύ λείπεις από τη ... Σαρακοστή...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...