Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aγάπες, εγώ την πάτησα, δεν έχω τελειώσει ακόμη από τη δουλειά και άρα δεν θα σας προλάβω.....

Yola και Ντόλη σας ευχαριστώ για τα πμ..

Ζηλεύω πάρα πολύ που θα συναντηθείτε....κλαψ

Αλλά την επόμενη φορά θα έρθω και εγώ, ο κόσμος να χαλάσει!!!!!!!!!!!!!!

Αντε καλά να περάσετε, θα σας σκέφτομαι!!!!

Αααα και βγάλτε και καμια φωτογραφία!!!!!!

Κοριτσια γειααα!Τωρα μπηκα και ειδα την ..επιχειρηση συναντηση!Δυστυχως εγω δεν θα μπορουσα ναρθω ετσι κι αλλιως ,δεν εχω που να αφησω τη μικρη.Και οποτε κουβαλαω τη μαμα για baby sitting ,υπαρχουν χιλιαδες δουλειες,συνηθως πρωι βεβαια γιατι μενει και μακρια.Ελπιζω-ειμαι σιγουρη -οτι θα περασετε σουπερ και δεν θα βαλετε γλωσσα μεσα.(Καλε πως παιρνουν το πμ;παω να ψαξω...)Εγω ειμαι σε παυση παντα,μολις χθες πηγα στο γιατρο και ειδε οτι η κοιλια μου καθαρισε απο το αιμα και ..αυτα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Περάσαμε πραγματικά πολύ όμορφα και ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια!!!! Στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να γνωρίσω την mywish αλλά θα υπάρξει σίγουρα κι άλλη συνάντηση μέσα Ιουλίου πριν τις διακοπές.

Η βραδιά ήταν καταπληκτική και χαίρομαι πολύ που σας είδα κι από κοντά.

Βίλλυ,

επειδή δεν καταλήξαμε μαζί σου ακόμα, δεν πας τώρα το πρωί να κάνεις μια χωριακή να ξεθολώσει το τοπίο της περίπτωσής σου?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ammimar κοριτσακι μου, που εισαι?

Ολα καλα?

Όλα καλά! Βέβαια 2η χοριακή μου λέει η γιατρός να μην κάνω κι έχω ψιλοαγχωθεί...Αλλά περιμένω την Δευτέρα για τον πρώτο υπέρηχο πως και πως... Πάντως δείγμα απο αίμα ή καφέ δεν είχα αλλά τα φάρμακα τα συνεχίζω και από πάνω και από κάτω...Χαχαχα Ευχαριστώ Βιλλάκι μου για το ενδιαφέρον σου...

Να μου γράψετε λεπτομέρειες ανυπομονώ!!!

ANNIMAR!!!

Είχαμε την κουβέντα σου χτες και περιμέναμε νέα σου. Πήγες για 2η χοριακή?

Υολα μου πες μου κι άλλα πως είδες τις υπόλοιπες πρώτη φορά?Αγκαλιαστήκατε? Κλάψατε?Μιλούσατε ασταμάτητα? Πως τις περίμενες?Είναι όμορφες?

Μόλιε βρεθήκαμε στην στάση του μετρό αγκαλιαστήκαμε μεταξύ μας όλες και φιληθήκαμε σαν να είμασταν συμμαθήτριες σε reunion και προχωρόντας προς το μαγαζί μιλάγαμε συνέχεια ακατάπαυστα η μία με την άλλη εξηγώντας τα nickname και προσπαθώντας να μάθουμε τα πραγματικά. Ποιά είναι ποιά δηλαδή.

Εκεί αφού παραγγείλαμε κρασάκι και μεζεδάκια αρχίσαμε η καθεμία να λέμε με τί ασχολούμαστε, πού μένουμε, πώς γνωρίσαμε τους άντρες μας, για τις πεθερές μας, δείξαμε φωτός τα παιδάκια μας όσες έχουμε και μετά αναλύσαμε τα πάντα από τους γιατρούς μέχρι το θέμα της καθεμίας χωρίς όμως να μιλάμε με στεναχώρια ή να κλάψουμε. Ίσα ίσα έπεσε πολύ γέλιο σε κάποιες φάσεις.

Ενώ είχαμε πει να επιστρέψουμε με μετρό, αποφασίσαμε να παραγγείλουμε γλυκά (τα οποία τα κέρασε το μαγαζί) και να μοιραστούμε ταξί για το σπίτι μας. Εγώ έφτασα μία και.

Γενικά ήταν πολύ ωραία!!!!!!!!!:rolleyes: Α, και όλες έχουν τον διαφορετικό τύπο τους και σε καμία δεν φαίνεται η πραγματική ηλικία. :wink:

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Μόλιε βρεθήκαμε στην στάση του μετρό αγκαλιαστήκαμε μεταξύ μας όλες και φιληθήκαμε σαν να είμασταν συμμαθήτριες σε reunion και προχωρόντας προς το μαγαζί μιλάγαμε συνέχεια ακατάπαυστα η μία με την άλλη εξηγώντας τα nickname και προσπαθώντας να μάθουμε τα πραγματικά. Ποιά είναι ποιά δηλαδή.

Εκεί αφού παραγγείλαμε κρασάκι και μεζεδάκια αρχίσαμε η καθεμία να λέμε με τί ασχολούμαστε, πού μένουμε, πώς γνωρίσαμε τους άντρες μας, για τις πεθερές μας, δείξαμε φωτός τα παιδάκια μας όσες έχουμε και μετά αναλύσαμε τα πάντα από τους γιατρούς μέχρι το θέμα της καθεμίας χωρίς όμως να μιλάμε με στεναχώρια ή να κλάψουμε. Ίσα ίσα έπεσε πολύ γέλιο σε κάποιες φάσεις.

Ενώ είχαμε πει να επιστρέψουμε με μετρό, αποφασίσαμε να παραγγείλουμε γλυκά (τα οποία τα κέρασε το μαγαζί) και να μοιραστούμε ταξί για το σπίτι μας. Εγώ έφτασα μία και.

Γενικά ήταν πολύ ωραία!!!!!!!!!:rolleyes: Α, και όλες έχουν τον διαφορετικό τύπο τους και σε καμία δεν φαίνεται η πραγματική ηλικία. :wink:

Awwwwwwww Τέλεια! Συγκινήθηκα μωρέ! Τι καλά...Σιγά μην καθόσασταν να κλαίτε την μοίρα σας...Αυτό μας έλειπε να γίνουμε και μίζερες, παρακατιανές....Μια χαρά είναι η μοίρα μας αλλά δεν μπορεί να μην έχει και καμμιά στεναχώρια. Πείτε μου κι άλλα!!!Βγάλατε καμμία φώτο να μου στείλετε στο mail?Ζηλεύωωωωωω

Υολα μου πες μου κι άλλα πως είδες τις υπόλοιπες πρώτη φορά?Αγκαλιαστήκατε? Κλάψατε?Μιλούσατε ασταμάτητα? Πως τις περίμενες?Είναι όμορφες?

:P:p:pΧΑΧΑΧΑΧΑ:P:p:p Αmmimar είσαι απολαυστική!!!!!!

Τι κρίμα που δεν βγάλαμε φωτογραφία...δεν το σκεφτήκαμε....next time, που θα είναι μαζί μας και η Μywish με την Maybe...

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Awwwwwwww Τέλεια! Συγκινήθηκα μωρέ! Τι καλά...Σιγά μην καθόσασταν να κλαίτε την μοίρα σας...Αυτό μας έλειπε να γίνουμε και μίζερες, παρακατιανές....Μια χαρά είναι η μοίρα μας αλλά δεν μπορεί να μην έχει και καμμιά στεναχώρια. Πείτε μου κι άλλα!!!Βγάλατε καμμία φώτο να μου στείλετε στο mail?Ζηλεύωωωωωω

ΩΧ το ξεχάσαμε αυτό. Θα σου στείλουμε τον Ιούλιο που θα είναι και η mywish μαζί.

Τα δικά σου τώρα : έχεις κάποιο σύμπτωμα εγκυμοσύνης?

dpTCp2.png

62YBp2.png

ΩΧ το ξεχάσαμε αυτό. Θα σου στείλουμε τον Ιούλιο που θα είναι και η mywish μαζί.

Τα δικά σου τώρα : έχεις κάποιο σύμπτωμα εγκυμοσύνης?

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια είναι τα συμπτώματα...Πάντως αναγούλες δεν έχω και ζω φυσιολογικότατα. Χθες με μια φίλη μου πήγαμε Fridays έφαγα τα καυτερά μου και μετά Sex and the City 2 Gold Class! Τί μόνο εσείς? Ζήλεψα...Πήγα σπίτι κατά τις 11 και ξύπνησα 630.Τώρα είμαι στο γραφείο βλέπω τη χοντρή μοκέτα και μου'ρχεται να βουτήξωωωωωωω Κλείνουν τα μάτια μουυυυ και θέλω να κλάψω...

Τέλος πάντων κοριτσάκια μου σόρι για το πρήξιμο αλλά θέλω ναα ρωτήσω και κάτι ακόμη και θέλω ειλικρινείς απαντήσεις.Υπάρχει λέτε περίπτωση χωρίς να μου έχει έρθει αίμα τόσο καιρό και μετά από τέτοια χοριακή την 11η μέρα να μην είμαι έγκυος?

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια είναι τα συμπτώματα...Πάντως αναγούλες δεν έχω και ζω φυσιολογικότατα. Χθες με μια φίλη μου πήγαμε Fridays έφαγα τα καυτερά μου και μετά Sex and the City 2 Gold Class! Τί μόνο εσείς? Ζήλεψα...Πήγα σπίτι κατά τις 11 και ξύπνησα 630.Τώρα είμαι στο γραφείο βλέπω τη χοντρή μοκέτα και μου'ρχεται να βουτήξωωωωωωω Κλείνουν τα μάτια μουυυυ και θέλω να κλάψω...

Τέλος πάντων κοριτσάκια μου σόρι για το πρήξιμο αλλά θέλω ναα ρωτήσω και κάτι ακόμη και θέλω ειλικρινείς απαντήσεις.Υπάρχει λέτε περίπτωση χωρίς να μου έχει έρθει αίμα τόσο καιρό και μετά από τέτοια χοριακή την 11η μέρα να μην είμαι έγκυος?

Φυσικά και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Κι εγώ πέρα από το στήθος που ήταν υπεραιεύσθητο και κάτι τραβήγματα στην κοιλιά δεν είχα άλλο σύμπτωμα.

Γιατί δεν πας να κάνεις άλλη μια χωριακή να δεις ότι έχει ανέβει πολύ και να ησυχάσεις? Ο πρώτος υπέρηχος πότε θα γίνει?

Αλήθεια το έργο έλεγε τίποτα?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...