Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Πολύ καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια της παρεούλας μας...

Άντζυ πολύ ενθαρρυντικά τα νέα σου.. όλα είναι πολύ καλά απ' ότι διάβασα και προχωράς δυναμικά... είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα έχεις θετικό αποτέλεσμα..

Όσον αφορά τα υπόλοιπα κοριτσάκια ανυπομονώ να τα πούμε το βράδυ.. Ελπίζω μόνο ο κωλόκαιρος να μη μας τα χαλάσει...

Μέχρι τις 7 θα είμαι στο γραφείο οπότε αν κάτι αλλάξει (που θέλω να ελπίζω πως δεν) γράψτε το και θα το δω..

Αλλιώς Ιόλη θα σε πάρω τηλέφωνο κατά τις 8 για να μου πεις αν άλλαξε κάτι...

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δυστυχώς κορίτσια δεν θα μπορέσω τελικά να έρθω..Προέκυψε δουλειά...Χιχιχιχιχι σας την έφερα...Είναι δυνατόν να το χάσω; Λοιπόν ραντεβού στις 21.00 στην έξοδο "Διονυσίου Αεροπαγίτου". Θα σας στείλω το κινητό μου σε λίγο με π.μ. Ανυπομονώ.......Βίλλυ μου, ελπίζω να μην βρέξει....Εξωτερικό σκεπαστό σημείο στον κουμπάρο υπάρχει;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Διαφημίσεις

Εγώ δυστυχώς κορίτσια δεν θα μπορέσω τελικά να έρθω..Προέκυψε δουλειά...Χιχιχιχιχι σας την έφερα...Είναι δυνατόν να το χάσω; Λοιπόν ραντεβού στις 21.00 στην έξοδο "Διονυσίου Αεροπαγίτου". Θα σας στείλω το κινητό μου σε λίγο με π.μ. Ανυπομονώ.......Βίλλυ μου, ελπίζω να μην βρέξει....Εξωτερικό σκεπαστό σημείο στον κουμπάρο υπάρχει;

Πρεπει να μας απαντησει η Yola που το ξερει το μαγαζι...

Ελπιζω να μη βρεξει γιατι αρθριτικα και υγρασια, ξερετε τωρα!!!!!!

Δε θα μπορω να παρω τα ποδια μου..

Θα ερθω βεβαια δε το συζητω..

Το πολυ πολυ, να χρειαστω τις πατεριτσες μου για λιγο...

Περισσοτερο αυριο θα εχω το προβλημα..Ετσι μου κανει παντα...

Αι σειχτηρ κωλοαρρωστια!!!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Δε νομίζω να βρέχει, ρε κορίτσια.

Μην ανησυχείτε.

Μόνο πάρτε κανά μπουφανάκι οι κρυουλιάρες, μη τυχόν και κρυώνετε. Εγώ, δηλ. δεν το συζητώ, το μπουφανάκι θα το πάρω οπωσδήποτε.

Διαφημίσεις

Οπότε η τελική λίστα είναι:

Δομνίνα - ΟΚ

Ντόλη - ΟΚ

Ιόλη - ΟΚ

Βίλλυ - ΟΚ

Yola - OK

My wish - OK

Maybe ?

Χθες δεν μπήκε καθόλου απ' ότι είδα... αν έχει καμιά το τηλέφωνό της ας την ειδοποιήσει.. μη νομίζει η κοπέλα ότι είναι αύριο και έχει εφησυχαστεί..

L2qIp2.png

Βιλλυ.....αυτο το μηνα τηποτα μονο αχαλινωτο ντοιν ντοιν χωρις αγχος και μετρημα... λογικα μεχρι 10 ιουλιου πρεπει να αδιαθετησω και να ξεκινησω τα σερπαφαρ αλλα αν δεν ερθει κανονικα θα καθηστερισουμε λιγο γιατι πρεπει να παρω primolut για 7 μερες και μετα να περιμενω να ερθει....βασικα ας ερθει οποτε θελει αφου μπηκα σε μια σειρα παλι δεν με νιαζει θελω να ειμαι ηρεμη.

Δομνινα...σ'ευχαριστω πολυ μακαρη να εχουμε ολες θετικα αποτελεσματα στης προσπαθειες μας....χθες την ωρα που με εβαλε να ξαπλωσο στον υπερηχο ειχε στην οθονη τον υπερηχο της κοπελας που ητανε πριν απο μενα μεσα και μου λεει ο γιατρος το βλεπεις αυτο μου λεει ειναι ενα μωρακι 3 μηνων ετσι μου λεει θα βλεπουμε και το δικο σου σε λιγο καιρο.....εκεινη την ωρα λεω μεσα μου οτι δεν προκειτε ποτε ξανα να απογοειτευτω και θα κανω τα παντα να ζεισω αυτη την στιγμη ακομη και να ερθουνε ατυχες στιγμες πρεπει να ειμαι εκει να παλεψω....ητανε φοβερο συναισθημα .

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Kοριτσακια μου καλημερα!!!!

Σημερα εινα η μερα σας τι ωραια θα βρεθειτε να περασετε καλα κουκλιτσες μου....

Λοιπον να σας πω τα νεα μου απο το γιατρο....μου εκανε τεστ παπ το οποιο θα ειναι ετοιμο ισως την Παρασκευη με κοιταξε μεσα ολα καλα μου εκανε και υπερηχο μετα ολα οκ το μονο θεματακι μας ειναι οι ωοθηκες κατι που το ηξερα βεβαια μου ειπε χαρακτιριστικα οτι ειναι λιγο τεμπελες αλλα λεει θα της ενεργοποιησουμε εμεις σε γενικες γραμμες δλδ ολα καλα.....μου εδωσε να ξεκινησο στον επομενο κυκλο σερπαφαρ και επισεις μου εδωσε να περνω και φολικο οξυ γατι κανει καλο λεει προετοιμαζει την ολη περιοχη και μετα στην εγκυμοσυνη κανει καλο στο παιδι....μου εδωσε πολυ θαρρος μπορω να πω και μου ειπε οτι αν δεν μινεις μεχρι το σεπτεβριο εγκυος μεσα στο επομενο 6μηνο θα εισαι σιγουρα λεω αντε να δουμε....αυτα τα νεα κουκλιτσες μου σας φιλω!!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου...χαίρομαι πολύ για σένα...βρίσκεσαι στην τελική ευθεία..λίγη υπομονή ακόμη.

Άντε και την επόμενη συνάντηση να την κάνουμε στην Κρήτη:D:D:D

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Οπότε η τελική λίστα είναι:

Δομνίνα - ΟΚ

Ντόλη - ΟΚ

Ιόλη - ΟΚ

Βίλλυ - ΟΚ

Yola - OK

My wish - OK

Maybe ?

Χθες δεν μπήκε καθόλου απ' ότι είδα... αν έχει καμιά το τηλέφωνό της ας την ειδοποιήσει.. μη νομίζει η κοπέλα ότι είναι αύριο και έχει εφησυχαστεί..

Έστειλα π.μ. στην Μaybe και το τηλέφωνό μου στην περίπτωση που θελήσει να έρθει

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Koρίτσια, έξω έχει τέντες αλλά και μέσα είναι πολύ όμορφο (το έχουν χρησιμοποιήσει σε πολλά σήριαλ). Eίχε αναφέρει πουθενά η Mαybe ότι θα συμμετάσχει? Eγώ καλού κακού έκλεισα για 7 κοριτσάκια.

Στο μετεό είδα καθαρό καιρό οπότε απλά πάρτε μια ζακετούλα αν και δεν νομίζω να χρειαστεί. Πλάκα είναι αυτή και είναι ζεστή συνήθως.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...