Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Ιόλη μου γλυκιά,

Στις 21:00 στον σταθμό Ακρόπολη στην έξοδο "Διονυσίου Αεροπαγίτου".. φυσικά και να μου στείλεις με πμ το κινητό σου... θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά..

Οπότε προς το παρόν είμαστε:

Δομνίνα -OK

Ιόλη - OK

Βίλλυ - OK

Yola - OK

Maybe ?

My wish ?

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια,

έκλεισα τραπέζι έξω και τους είπα με θέα. Μόνο μην αναφέρετε αν είναι εκεί ο κουμπάρος μου από που είμαστε γνωστές. Θα πω απτην δουλειά. Αύριο στο μετρό θα σας πω και πού δουλεύω για να ξέρετε. Μακάρι να μπορούν και οι υπόλοιπες κοπέλες.

Ανυπομονώ για αύριο!!!!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κορίτσια,

έκλεισα τραπέζι έξω και τους είπα με θέα. Μόνο μην αναφέρετε αν είναι εκεί ο κουμπάρος μου από που είμαστε γνωστές. Θα πω απτην δουλειά. Αύριο στο μετρό θα σας πω και πού δουλεύω για να ξέρετε. Μακάρι να μπορούν και οι υπόλοιπες κοπέλες.

Ανυπομονώ για αύριο!!!!

Δε λέμε τίποτε!

Γιούπιι, κι εγώ ανυπομονώ!

Διαφημίσεις

Kοριτσακια μου καλημερα!!!!

Σημερα εινα η μερα σας τι ωραια θα βρεθειτε να περασετε καλα κουκλιτσες μου....

Λοιπον να σας πω τα νεα μου απο το γιατρο....μου εκανε τεστ παπ το οποιο θα ειναι ετοιμο ισως την Παρασκευη με κοιταξε μεσα ολα καλα μου εκανε και υπερηχο μετα ολα οκ το μονο θεματακι μας ειναι οι ωοθηκες κατι που το ηξερα βεβαια μου ειπε χαρακτιριστικα οτι ειναι λιγο τεμπελες αλλα λεει θα της ενεργοποιησουμε εμεις σε γενικες γραμμες δλδ ολα καλα.....μου εδωσε να ξεκινησο στον επομενο κυκλο σερπαφαρ και επισεις μου εδωσε να περνω και φολικο οξυ γατι κανει καλο λεει προετοιμαζει την ολη περιοχη και μετα στην εγκυμοσυνη κανει καλο στο παιδι....μου εδωσε πολυ θαρρος μπορω να πω και μου ειπε οτι αν δεν μινεις μεχρι το σεπτεβριο εγκυος μεσα στο επομενο 6μηνο θα εισαι σιγουρα λεω αντε να δουμε....αυτα τα νεα κουκλιτσες μου σας φιλω!!!!

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Λοιπόν, ΑΚΡΟΠΟΛΗ (Διονυσίου Αρεοπαγίτου) 21.00.

βίλλυ, εγώ θα είμαι σπίτι κατά τις 16.00. Οπότε τηλεφωνιόμαστε μετά τις 16.00

Δομνίνα, σου στέλνω π.μ. το κινητο μου.

Ιόλη μου, στείλε και σε μένα με Pm το κινητό σου γιατί άνθρωποι είμαστε μην τυχόν καθυστερήσω και δεν έχω ποιόν να πάρω να ειδοποιήσω.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Λοιπον να σας πω τα νεα μου απο το γιατρο....μου εκανε τεστ παπ το οποιο θα ειναι ετοιμο ισως την Παρασκευη με κοιταξε μεσα ολα καλα μου εκανε και υπερηχο μετα ολα οκ το μονο θεματακι μας ειναι οι ωοθηκες κατι που το ηξερα βεβαια μου ειπε χαρακτιριστικα οτι ειναι λιγο τεμπελες αλλα λεει θα της ενεργοποιησουμε εμεις σε γενικες γραμμες δλδ ολα καλα.....μου εδωσε να ξεκινησο στον επομενο κυκλο σερπαφαρ και επισεις μου εδωσε να περνω και φολικο οξυ γατι κανει καλο λεει προετοιμαζει την ολη περιοχη και μετα στην εγκυμοσυνη κανει καλο στο παιδι....μου εδωσε πολυ θαρρος μπορω να πω και μου ειπε οτι αν δεν μινεις μεχρι το σεπτεβριο εγκυος μεσα στο επομενο 6μηνο θα εισαι σιγουρα λεω αντε να δουμε....αυτα τα νεα κουκλιτσες μου σας φιλω!!!!

Μπράβο Άντζυ μου. Καλή αρχή σου εύχομαι με καλά αποτελέσματα γρήγορα!!!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

Αχ θα σας μαυρίσω τα πωπουδάκια χαχα......Δεν είχα ιντερνετ στο σπίτι και δεν μπορούσα να σας διαβάσω.....Κανονίσαμε για απόψε όπως είδα, μόνο που δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβω να φύγω από το γραφείο για να συναντηθώ με Yola και Ντόλη....Θα ξέρω το απογευματάκι δυστυχώς.....

Υοla / Ντόλη, Εντέλει με μετρο θα κατεβείτε κορίτσια??? Μπορεί κάποια από εσάς να μου στείλει το κινητό της???

Αντζυ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

Αχ θα σας μαυρίσω τα πωπουδάκια χαχα......Δεν είχα ιντερνετ στο σπίτι και δεν μπορούσα να σας διαβάσω.....Κανονίσαμε για απόψε όπως είδα, μόνο που δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβω να φύγω από το γραφείο για να συναντηθώ με Yola και Ντόλη....Θα ξέρω το απογευματάκι δυστυχώς.....

Υοla / Ντόλη, Εντέλει με μετρο θα κατεβείτε κορίτσια??? Μπορεί κάποια από εσάς να μου στείλει το κινητό της???

Αντζυ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Μy wish σου στέλνω pm.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Μπραβο κοριτσακι μου, χαρηκα πολυ με τα νεα σου...

Αρα αυτο το μηνα δε θα παρεις τιποτα..Αρχιζεις απο τον άλλο μηνα?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...