Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Φιλεναδιτσες καλησπερα!!!!

Μολις γυρισα απο ενα κουραστικο σ/κ και μπηκα να διαβασω τα νεα σας και να παω για νανακια γιατι ειμαι κομματακιααααα!!!!

Ειδα οτι ολες εισται μια χαρα αλλα δεν θα σας κρυψω οτι χαρικα πολυ με καποια πραγματακια που διαβασα απο την ΝΤΟΛΗ μπραβο κοριτσακι μου μου εδωσες πολυ δυναμη με την αισιοδοξια σου γιατι δεν σας κρυβω οτι ειμαι καπως για το αυριανο ραντεβου με τον γιατρο να το πω αγχος να το πω φοβια δεν ξερω θα δειξει....

Αυτα απο μενα σας φιλω κουκλιτσες καλο βραδυ.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα το ΜΕΤΡΟ λειτούργησε κανονικά κι απ' ότι διάβασα ανεστάλη η απεργία.

Ελπίζω να μην αποφασίσουν απεργια εκ νέου αλλά νομίζω ότι αύριο το βράδυ θα ξέρουμε.

Οπότε, ετοιμαστείτε για τη συνάντησή μας!

Ιόλη μου,

καλή βδομάδα!!!

Τί πάθανε όλα τα κοριτσάκια μας? Δεν απαντήσανε αν μπορούνε αύριο παρά μόνο εσύ. Εγώ εντωμεταξύ θα την στείλω στην μητέρα μου αύριο και μεθαύριο το βράδυ θα πρέπει να πάω κάτω στο κέντρο να την παραλάβω οπότε αν βγούμε Τετάρτη θα πρέπει μια εύλογη ώρα μετά τις 1000 να φύγω για να την προλάβω πριν κοιμηθεί. Ενώ αύριο θα είμαι εντελώς μόνη μου. Χωρίς παιδί και άντρα σε φίλο για ποδόσφαιρο. Όπως και η Βίλλυ δηλαδή.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Μπήκα τώρα πολύ βιαστικά γιατί σήμερα έχει πέσει αρκετή δουλίτσα και το σβκ έλειπα..

Το θέμα μου είναι το εξής.. Αν το κάνουμε αύριο μπορώ από τις 9 και μετά.

Αν το κάνουμε Τετάρτη μπορώ από τις 8 και μετά.. Οπότε αποφασίζετε και με ενημερώνετε..

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Μπήκα τώρα πολύ βιαστικά γιατί σήμερα έχει πέσει αρκετή δουλίτσα και το σβκ έλειπα..

Το θέμα μου είναι το εξής.. Αν το κάνουμε αύριο μπορώ από τις 9 και μετά.

Αν το κάνουμε Τετάρτη μπορώ από τις 8 και μετά.. Οπότε αποφασίζετε και με ενημερώνετε..

Eγώ από τις 9 και μετά αύριο ακόμα καλύτερο το βλέπω. Δεν έχω πρόβλημα. Εσύ Ιόλη? Οι άλλες?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα και από τη δική μου μεριά, αλλά πρέπει να συννενοηθώ με τον άντρα μου στην ελάχιστη περίπτωση που έχει κάποιο ραντεβού αύριο(αν και με την Εθνική να παίζει λίγο αμφίβολο). Το ραντεβού ισχύει για το σταθμό ΑΚΡΟΠΟΛΗ; Ωρα 21.00 τελικά;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου!!!!!!

Εδω ειμαι και εγω!!!!

Ειμαι ο.κ για αυριο.....

Ιολη μου, τι ωρα πρεπει να ειμαι στο μετρο για να ειμαστε 9 στην Ακροπολη?

βίλλυ μου, γύρω στις 20.30 το πολύ 20.40.

Θα συνεννοηθούμε κι αύριο μέσω κινητού.

Τελική ανακοίνωση!

Ραντεβού αύριο στις 21: στο σταθμό Ακρόπολη... σημείο συνάντησης... Η Ντόλη!

Φιλάκια στα μαγουλάκια!

Η Ντόλη έχει απαντήσει αν μπορεί? Γιατί κάτι έγραφε πριν σχετικά με τον άντρα της.

Επίσης, το σημείο συνάντησης στο σταθμό μετρό ΑΚΡΟΠΟΛΗ θα είναι στα εκδοτήρια εισιτηρίων ή πάνω στην έξοδο? Στο σταθμό έχει δύο εξόδους, η μία γράφει "προς οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου" και η άλλη "προς οδό Διάκου". Αν συναντηθούμε πάνω στην έξοδο, προτείνω να είναι η έξοδος "προς Διονυσίου Αρεοπαγίτου", γιατί πάει προς Πλάκα, ενώ η άλλη δεν βολεύει.

Δομνίνα, να σου στείλω π.μ. το κινητό μου, για να μπορέσουμε να αναγνωριστούμε?

Η Ντόλη έχει απαντήσει αν μπορεί? Γιατί κάτι έγραφε πριν σχετικά με τον άντρα της.

Επίσης, το σημείο συνάντησης στο σταθμό μετρό ΑΚΡΟΠΟΛΗ θα είναι στα εκδοτήρια εισιτηρίων ή πάνω στην έξοδο? Στο σταθμό έχει δύο εξόδους, η μία γράφει "προς οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου" και η άλλη "προς οδό Διάκου". Αν συναντηθούμε πάνω στην έξοδο, προτείνω να είναι η έξοδος "προς Διονυσίου Αρεοπαγίτου", γιατί πάει προς Πλάκα, ενώ η άλλη δεν βολεύει.

Δομνίνα, να σου στείλω π.μ. το κινητό μου, για να μπορέσουμε να αναγνωριστούμε?

Καλε εσυ εισαι GPS μιλαμε.....

Μπραβο σου!!!!!!!!

Εγω ειμαι εντελως αχρηστη...

Λοιπον εγω δουλευω το πρωι, οποτε μετα της 1μιση ειμαι ελευθερη... Θα τηλεφωνηθουμε για να συννενοηθουμε αυριο...

Φιλακια πολλα:tongue::tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...