Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Κορίτσια, ας περιμένουμε λιγάκι να δούμε τι θα γίνει με την απεργία και αποφασίζουμε τελευταία στιγμή.

βίλλυ, από το σπίτι σου, αν βγεις στην Κωνσταντινουπόλεως, μπορείς να πάρεις ταξί για το σταθμό ΗΣΑΠ, δεν είναι μακριά.

Όμως, φοβάμαι ότι δεν θα βρεθεί θέση στο τρένο και πως θα αντέξεις ορθοστασία μέχρι την Κηφισιά? Κι από το σταθμό της Κηφισιάς πού θα πάμε για καφέ? Αν είναι μακριά, πώς θα περπατήσεις?

Άτιμο ΜΕΤΡΟ που θες να μας χαλάσεις τη συνάντηση!:twisted::twisted::twisted:

Ας περιμένουμε λοιπόν και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δεν πήγαμε για μπάνιο γιατί έχουμε γάμο φίλης το βράδυ στο Πόρτο Ράφτη (είναι και η ωορρηξία μου σήμερα) είπα να μην ταλαιπωρηθώ πολύ.

Πήγα όμως στην θάλασσα χτες το απόγευμα και ήταν πάνζεστη!!!

Βιλλάκι μου γλυκό όντως έχουμε παρόμοιες απόψεις για την ζωή και μας ενώνουν κάπως τα αυτοάνοσά μας (χωρίς βέβαια να μπορεί να συγκριθεί η δικιά μου ταλαιπωρία με την δική σου). Πάντως ακόμα δεν μπορεί να μου βγει απτο μυαλό ότι για την υπογονιμότητά μου φταίει αυτό που μου διαγνώσθηκε λίγους μήνες μετά την λοχεία. Ακόμα πέφτουν τα μαλλιά μου και τα νύχια μου σπάνε μόλις πάνε να μεγαλώσουν. Δεν δείχνει από μόνο του αυτό ότι ο οργανισμός δεν δουλεύει καλά?

Αλήθεια σήμερα τί έγινε? Με τα υγρα σου?Σε ποιά μέρα βρίσκεσαι?

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:

Εγώ λέω να κανονίσουμε από τώρα άλλη εναλλακτική γιατί αν μπει και ο ΗΣΑΠ την κάναμε. Λοιπόν εγώ οδηγώ και δεν έχω θέμα όπου μου πείτε. Επειδή στην Πλάκα είναι όντως ωραία, αν έχει απεργία μετρό και ΗΣΑΠ και λεωφορεία θα έρθω με το αμάξι μου. Θα κατέβω την Κηφισίας. Μπορώ να βρω κάποια από εσάς στον δρόμο μου να την πάρω?

Εσάς είναι μακριά η Πλάκα με ταξί? Πείτε από τώρα γιατί αν το γίνουν όντως απεργίες δεν θα προλάβουμε να συγχρονιστούμε. Το μόνο καλό είναι ότι δεν θα έχει ζέστη και θα είναι ευχάριστα όπου και αν βρεθούμε.

Βίλλυ εσύ με λεωφορείο πού μπορείε να φτάσεις μέχρι Αθήνα? Μπορεί και η Ιόλη να συγχρονιστεί μαζί σου με λεωφορείο ή ταξί για κέντρο?

Την Ντόλλη μπορώ να την βρω κάπου στην διαδρομή και την my wish? Ξέχασα καμία? H Maybe θα έρθει?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Εγώ οδηγώ και μπορώ να πάρω μαζί μου τη βίλλυ και να τη γυρίσω και σπίτι της, απλώς σκέφτομαι που στην ευχή θα παρκάρουμε στην Πλάκα. Όμως μπορούμε να πάμε με ταξί και να το μοιραστούμε.

Κι εμένα μου αρέσει η Πλάκα πάρα πολύ.

Η Δομνίνα πώς θα καταφέρει να έρθει? Μπορώ να τη γυρίσω σπίτι μετά και να συνεχίσω για τη Βίλλυ και μετά να φτάσω σπίτι μου. Δομνίνα, αν υπάρχει τρόπος να έρθεις Πλάκα, μετά θα σε γυρίσω εγώ σπίτι.

Βέβαια, ένα θέμα είναι μήπως έχει συλλαλητήρια αλλά δεν νομίζω, γιατί ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα ξανακάνουν απεργία στις 29/6.

Κοριτσάκια μου γλυκά κι αγαπημένα καλησπέρα..

Σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ για τις ευχούλες σας...

(Μόλις ήρθε δίπλα μου ο Μιχάλης...θέλει να δει τι γράψατε για κείνον).

Λοιπόν, το πάρτυ πήγε τέλεια, τα πιτσιρίκια ξεσάλωσαν, εμείς χαλαρώσαμε επιτέλους και η αισιοδοξία ήρθε να δώσει τη θέση της στη σκιά των τελευταίων ημερών.

Σήμερα έκανα κάτι που νομίζω θα με βοηθήσει να προχωρήσω...Αποχωρίστηκα το τικεράκι της απώλειας..Το μωρό μου πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στο μυαλό μου...Εγώ απλά πρέπει να πάω παρακάτω...Την εβδομάδα αυτή θα κανονίσω να πάω και στη γενετίστρια τα ευρήματα από το β'επιπέδου που μου είχε ζητήσει, για να μπορέσει να μελετήσει σφαιρικά την κατάσταση, κάτι που το ανέβαλα μέχρι τώρα, χωρίς να γνωρίζω το λόγο που το έκανα...Άρχισα τα clomiphene εχθές και ένας κύκλος γεμάτος ελπίδα ξεκινάει ξανά...

Καλέ τι χαμός γίνεται από τα μηνύματα σας; Δυσκολεύτηκα να σας παρακολουθήσω..

Σχετικά με τη συνάντηση τώρα...Εγώ μένω στο Πάτημα Χαλανδρίου στα σύνορα με Βριλήσσια. Έχω δίπλα μου σταθμό ΜΕΤΡΟ, Προαστιακό και δύο εισόδους στην Αττική Οδό, οδηγώ, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα όπου κι αν πάμε...Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψιν και όλες τις παραμέτρους, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν και τα κορίτσια που μένουν πιο μακριά...Η αλήθεια είναι ότι η Πλάκα βολεύει όλες και επίσης είναι πολύ όμορφη...Βασικό το γεγονός ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι αρκετά δροσερή...Τώρα αν το ΜΕΤΡΟ εξακολουθήσει την απεργία, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να μεταφέρουμε τη συνάντηση για την Πέμπτη (αν εξυπηρετεί), γιατί θα δυσκολευτούμε να βρούμε και ΤΑΞΙ εκείνη την ημέρα.

Σας φιλώ όλες...όνειρα γλυκά..τα λέμε αύριο..εμείς μάλλον θα πάμε για μπάνιο..Καληνύχτα

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Κορίτσια καλημέρα και καλή Κυριακή!!!

Απέναντι από το μαγαζί του κουμπάρου μου υπάρχει πάρκινγκ ανοιχτό φυλασσόμενο με 8-10 ευρώ. Αν πάμε δύο δύο με αμάξι μπορούμε να μοιραστούμε το πάρκινγκ. Εγώ παραδείγματος χάρη που κυκλοφορώ μπορώ να έρθω με την Ντόλη κάτω και μετά να φέρω πάνω και την Mywish μέχρι Κηφισιά και από εκεί να πάρει ταξί για Άγιο Στέφανο.

Εσείς πάλι Iόλη και Βίλλυ έρχεστε μαζί αλλά η Δομνίνα?Ας μας πει εκείνη.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ οδηγώ και μπορώ να πάρω μαζί μου τη βίλλυ και να τη γυρίσω και σπίτι της, απλώς σκέφτομαι που στην ευχή θα παρκάρουμε στην Πλάκα. Όμως μπορούμε να πάμε με ταξί και να το μοιραστούμε.

Κι εμένα μου αρέσει η Πλάκα πάρα πολύ.

Η Δομνίνα πώς θα καταφέρει να έρθει? Μπορώ να τη γυρίσω σπίτι μετά και να συνεχίσω για τη Βίλλυ και μετά να φτάσω σπίτι μου. Δομνίνα, αν υπάρχει τρόπος να έρθεις Πλάκα, μετά θα σε γυρίσω εγώ σπίτι.

Καλημερα Ιολη μου..

Νομιζω οτι η Yολα ειχε πει οτι υπαρχει παρκιν απεναντι απο το μαγαζι για το αυτοκινητο...Αν ισχυει τοτε βαλε εσυ το αυτοκινητο και πληρωνω εγω το παρκιν... Αλλιως μπορουμε να μοιραστουμε ενα ταξι... Να το παρω εγω απο κωνσταντινουπολεως και να σε παρουμε απο την Δυρραχιου, σε βολευει ή σου πεφτει μακρια?

Μπορω να του πω να ερθει απο το σπιτι σου..

Ας ελπισουμε οτι δε θα γινει η απεργια και θα παμε με το μετρο, οπως ειχαμε πει απο υην αρχη!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Λοιπόν, το πάρτυ πήγε τέλεια, τα πιτσιρίκια ξεσάλωσαν, εμείς χαλαρώσαμε επιτέλους και η αισιοδοξία ήρθε να δώσει τη θέση της στη σκιά των τελευταίων ημερών.

Σήμερα έκανα κάτι που νομίζω θα με βοηθήσει να προχωρήσω...Αποχωρίστηκα το τικεράκι της απώλειας..Το μωρό μου πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στο μυαλό μου...Εγώ απλά πρέπει να πάω παρακάτω...Την εβδομάδα αυτή θα κανονίσω να πάω και στη γενετίστρια τα ευρήματα από το β'επιπέδου που μου είχε ζητήσει, για να μπορέσει να μελετήσει σφαιρικά την κατάσταση, κάτι που το ανέβαλα μέχρι τώρα, χωρίς να γνωρίζω το λόγο που το έκανα...Άρχισα τα clomiphene εχθές και ένας κύκλος γεμάτος ελπίδα ξεκινάει ξανά...

Σχετικά με τη συνάντηση τώρα...Εγώ μένω στο Πάτημα Χαλανδρίου στα σύνορα με Βριλήσσια. Έχω δίπλα μου σταθμό ΜΕΤΡΟ, Προαστιακό και δύο εισόδους στην Αττική Οδό, οδηγώ, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα όπου κι αν πάμε...Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψιν και όλες τις παραμέτρους, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν και τα κορίτσια που μένουν πιο μακριά...Η αλήθεια είναι ότι η Πλάκα βολεύει όλες και επίσης είναι πολύ όμορφη...Βασικό το γεγονός ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι αρκετά δροσερή...Τώρα αν το ΜΕΤΡΟ εξακολουθήσει την απεργία, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να μεταφέρουμε τη συνάντηση για την Πέμπτη (αν εξυπηρετεί), γιατί θα δυσκολευτούμε να βρούμε και ΤΑΞΙ εκείνη την ημέρα.

Σας φιλώ όλες...όνειρα γλυκά..τα λέμε αύριο..εμείς μάλλον θα πάμε για μπάνιο..Καληνύχτα

Γεια σου Ντολη μου!!!

Χαιρομαι που περασατε ομορφα και κυριως χαιρομαι που σε ακουω αισιοδοξη..

Καλη επιτυχια στον νεο κυκλο που ξεκινας...Ας ειναι ο τελευταιος....

Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα, οπως ολα τα άλλα κοριτσακια!!!!

Φιλακια στο Μιχαλακη και του χρονου, θελουμε και εμεις τουρτα, ενταξει?? χι,χι

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σου Ντολη μου!!!

Χαιρομαι που περασατε ομορφα και κυριως χαιρομαι που σε ακουω αισιοδοξη..

Καλη επιτυχια στον νεο κυκλο που ξεκινας...Ας ειναι ο τελευταιος....

Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα, οπως ολα τα άλλα κοριτσακια!!!!

Φιλακια στο Μιχαλακη και του χρονου, θελουμε και εμεις τουρτα, ενταξει?? χι,χι

Καλημέρα Βίλλυ μου....Κι εγώ ανυπομονώ για την μεγάλη συνάντηση...όσο για τα γενέθλια του χρόνου, εννοείται ότι η τούρτα θα είναι πιο μεγάλη.. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουμε να συναντηθούμε όλες με τα μωρά που θα έχουμε...;);)

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Eγώ πάντως κορίτσια είχα επαφές μέχρι και που γέννησα!!! Οι ορμόνες με είχαν κάνει sex machine κι ας είχα και προδρομικό πλακούντα όλα πήγαν καλά και δεν είδα ποτέ ούτε μια σταγόνα αίμα. Αν είναι η μοίρα του να κρατηθεί το μωρό δεν φεύγει με τίποτε αυτό έχω καταλάβει. Όλα είναι τυχερά.

Κι εγώ μια από τα ίδια...Και στις δύο εγκυμοσύνες μου είχα απίστευτη ερωτική διάθεση..Το κακό είναι ότι ο άντρας μου φοβόταν για το μωρό και δε μου καθόταν εύκολα ειδικά στον Μιχάλη:oops::oops:χιχιχι....

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

ΝΤΟΛΗ μου, χαίρομαι που αποφάσισες να προχωρήσεις μπροστά και που ένας νέος κύκλος αρχίζει. Ελπίζω να έχεις θετικά αποτελέσματα αυτή τη φορά.

βίλλυ, αν μπορεί ο άντρας σου να σε φέρει στο σταθμό του μετρό κοντά στο σπίτι μου, θα ξεκινήσουμε από εκεί και στην επιστροφή θα σε φέρω εγώ σπίτι μου. Αλλιώς, θα έρθω να σε πάρω από το σπίτι σου και θα σε γυρίσω το βράδυ. Το πάρκινγκ δεν θα το βάλεις εσύ, θα το μοιραστούμε.

Διαφημίσεις

ΝΤΟΛΗ μου, χαίρομαι που αποφάσισες να προχωρήσεις μπροστά και που ένας νέος κύκλος αρχίζει. Ελπίζω να έχεις θετικά αποτελέσματα αυτή τη φορά.

βίλλυ, αν μπορεί ο άντρας σου να σε φέρει στο σταθμό του μετρό κοντά στο σπίτι μου, θα ξεκινήσουμε από εκεί και στην επιστροφή θα σε φέρω εγώ σπίτι μου. Αλλιώς, θα έρθω να σε πάρω από το σπίτι σου και θα σε γυρίσω το βράδυ. Το πάρκινγκ δεν θα το βάλεις εσύ, θα το μοιραστούμε.

Να σαι καλα κοπελα μου...Αν εχει ερθει ο αντρας μου θα με φερει, αλλιως μπορω να ερθω με το μηχανακι μου ως το μετρο!!

Φιλακια

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κορίτσια καλημέρα και καλή Κυριακή!!!

Απέναντι από το μαγαζί του κουμπάρου μου υπάρχει πάρκινγκ ανοιχτό φυλασσόμενο με 8-10 ευρώ. Αν πάμε δύο δύο με αμάξι μπορούμε να μοιραστούμε το πάρκινγκ. Εγώ παραδείγματος χάρη που κυκλοφορώ μπορώ να έρθω με την Ντόλη κάτω και μετά να φέρω πάνω και την Mywish μέχρι Κηφισιά και από εκεί να πάρει ταξί για Άγιο Στέφανο.

Εσείς πάλι Iόλη και Βίλλυ έρχεστε μαζί αλλά η Δομνίνα?Ας μας πει εκείνη.

Eγώ θα ξεκινήσω από Μαρούσι, θα μπορούσαμε να δώσουμε ένα ραντεβού στο δρόμο για να σας ακολουθώ, διότι δεν έχω ιδέα πως θα φτάσω στο μαγαζί...

Ενα άλλο σενάριο είναι να πάρω εγώ την Ντόλη που το σπίτι της είναι σε απόσταση αναπνοής από τη δουλειά μου....Μετά ή δίνουμε ραντεβού να κατέβουμε με δύο αυτοκίνητα, ή έρχεσαι και εσύ Υολα με το δικό μου αυτοκίνητο...

Μπράβο κοριτσάκι, πολύ χαίρομαι που κάνεις μία νέα αρχή...Και εσύ κλομιφεν από χθες? και εγώ!!! Αντε για να δούμε...ποια από το φορουμ θα μείνει έγκυος αυτό το μήνα....Να αραιώνουμε παρακαλώ!!!!!!:tongue:

Mywish,

ωραία εμείς οι τρείς μπορούμε να το κάνουμε έτσι ώστε να πάμε μαζί.

για σκεφτείτε αυτή την πρόταση και πείτε μου:

Την Τρίτη το βράδυ έχει Ελλάδα Αργεντινή και τα μουλαράκια μας θα είναι κολλημένα στους δέκτες. Το μετρό μου είπε ο άντρας μου όταν παίζει η Ελλάδα δεν θα απεργεί για να διευκολύνει τις μετακινήσεις. Εντωμεταξύ η Αθήνα θα είναι άδεια, άρα ωραία και εύκολα για όλες μας, οι άντρες μας ούτε θα καταλάβουν ότι βγήκαμε και ο κουμπάρος θα έχει στο εσωτερικό του μαγαζιού videowall για να ενημερωνόμαστε για τα αποτελέσματα (άπατοι θα πάμε αλλά λέμε τώρα). Επίσης η Βίλλυ δεν θα νοιώθει μόνη της ένα βράδυ και την Τετάρτη θα μπορεί να υποδεχτεί τα αγόρια της με την ησυχία της. Τί λέτε? Είναι όλες σύμφωνες? Για να δω σηκωμένα χέρια ....:cool:

dpTCp2.png

62YBp2.png

Mywish,

ωραία εμείς οι τρείς μπορούμε να το κάνουμε έτσι ώστε να πάμε μαζί.

για σκεφτείτε αυτή την πρόταση και πείτε μου:

Την Τρίτη το βράδυ έχει Ελλάδα Αργεντινή και τα μουλαράκια μας θα είναι κολλημένα στους δέκτες. Το μετρό μου είπε ο άντρας μου όταν παίζει η Ελλάδα δεν θα απεργεί για να διευκολύνει τις μετακινήσεις. Εντωμεταξύ η Αθήνα θα είναι άδεια, άρα ωραία και εύκολα για όλες μας, οι άντρες μας ούτε θα καταλάβουν ότι βγήκαμε και ο κουμπάρος θα έχει στο εσωτερικό του μαγαζιού videowall για να ενημερωνόμαστε για τα αποτελέσματα (άπατοι θα πάμε αλλά λέμε τώρα). Επίσης η Βίλλυ δεν θα νοιώθει μόνη της ένα βράδυ και την Τετάρτη θα μπορεί να υποδεχτεί τα αγόρια της με την ησυχία της. Τί λέτε? Είναι όλες σύμφωνες? Για να δω σηκωμένα χέρια ....:cool:

Εγώ συμφωνώ κι επαυξάνω!

Αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ γενικώς δεν έχω υποχρεώσεις, οπότε μπορώ πάντα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...