Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Διάβασα όλες τις απόψεις σας και όλες έχετε το δίκιο με το μέρος σας..

Σίγουρα αυτό που επιθυμώ περισσότερο είναι ένα παιδί από τον άνδρα μου.. όμως επιθυμώ πάρα πολύ να κάνω παιδί...

Ο κύβος ερρίφθη.. Την Παρασκευή που μας έρχεται θα πάει να κάνει το σπερμοδιάγραμμα και την κατάτμηση... άντε να δούμε που βρισκόμαστε.. Έχω ραντεβού με τον εξωσωματικό στις 14 Ιουλίου ο οποίος θα αξιολογήσει όλες τις εξετάσεις και θα μου πει πως προχωράμε και τι κάνουμε.. Κορίτσια, είμαι αισιόδοξη, αυτό είναι γεγονός...

Προς το παρόν λέω να μην το σκέφτομαι άλλο, να πάω αύριο στην Αίγινα, να περάσω τέλεια και όταν με το καλό βγουν τα αποτελέσματα το ξανασυζητάμε...

Ειλικρινά ελπίζω να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις στο Μετρό διότι μου έχουν κόψει κυριολεκτικά τα πόδια... το τι ταλαιπωρία τραβάω κάθε μέρα να πάω και να' ρθω στη δουλειά δεν λέγεται...

Ιόλη μου τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού στον αιματολόγο που μου είπες.. Να δω πως θα πάω τώρα χωρίς Μετρό... γκρρρρρρρρρρρρ

Ντόλη μου να περάσετε υπέροχα σήμερα, να πεις χρόνια πολλά στο Μιχαλάκη και από μας... και να του δώσεις πολλά φιλάκια!

Κορίτσια.. έχω ερωτευτεί στην κυριολεξία τον μικρούλη που παίζει τον Στέφανο στη σειρά του Αντέννα "Κάρμα"... είναι τέλειος... κάπως έτσι φαντάζομαι το γιο μου (είμαι ψωνάρα τελικά)....

Να πας να ξεκουραστείς κοριτσάκι μου και να περάσεις τέλεια!!! Προσπάθησε να βγάλεις από το μυαλό σου όλα τα 'αν'...δεν αλλάζει τίποτα με το να σκεφτόμαστε τι μπορεί να συμβεί...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα η Κηφισιά με βολεύει πολύ!

Βιλλάκι μου μη στεναχωριέσαι, θα τα καταφέρουμε όλες, τι στο καλό???? Και κάθε φορά που μένει κάποια μας έγκυος θα συναντιόμαστε και θα καίγεται το πελεκουδι!!! Τι διάλο, τόσα προβλήματα υπάρχουν και λύνονται, γιατί να μην λυθούν και τα δικά μας???? Να δεις που μέχρι να τελειώσει το έτος, θα έχει πέσει μετάλη γκαστριά στο φορουμ !!!!! Αντι να λέμε για τις περιόδους μας και για τα μουλάρια, θα λέμε για τις κοιλιές μας και θα χαιδευόμαστε!!!!!!! Και τότε, όπως είπε και η Ammimar, όλη η ταλαιπωρία που περνάμε θα είναι μακρινό όνειρο!!!!!!!

Mywish πού ακριβώς μένεις (περιοχή εννοώ). Εγώ Κηφισιά.

Αλήθεια η Nτόλη δεν έχει χαθεί εντελώς? Θα τρέχει και δεν θα φτάνει με το πάρτυ. Κι εκείνη βόρεια νομίζω έμενε.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Εμένα η Κηφισιά με βολεύει πολύ!

Βιλλάκι μου μη στεναχωριέσαι, θα τα καταφέρουμε όλες, τι στο καλό???? Και κάθε φορά που μένει κάποια μας έγκυος θα συναντιόμαστε και θα καίγεται το πελεκουδι!!! Τι διάλο, τόσα προβλήματα υπάρχουν και λύνονται, γιατί να μην λυθούν και τα δικά μας???? Να δεις που μέχρι να τελειώσει το έτος, θα έχει πέσει μετάλη γκαστριά στο φορουμ !!!!! Αντι να λέμε για τις περιόδους μας και για τα μουλάρια, θα λέμε για τις κοιλιές μας και θα χαιδευόμαστε!!!!!!! Και τότε, όπως είπε και η Ammimar, όλη η ταλαιπωρία που περνάμε θα είναι μακρινό όνειρο!!!!!!!

Να σαι καλα κοριτσακι μου!!!!!!!!!

Και μακαρι να βγουν αληθινα τα λογια σου...

Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα, οπως ολα τα κοριτσια, γι αυτο μη μας πτοησει η απεργια αν εχει την Τεταρτη....

Να βρουμε λυση...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Bιλλάκυ μου

έκλαψα με τα γραφόμενά σου και ξέρεις γιατί? Γιατί βλέπω τον εαυτό μου στην θέση σου μετά από 3-4 χρόνια. Η μικρή μου σήμερα που έκανα την ένεση στην κοιλιά ήταν μπροστά και τί μου είπε το φοβερό? Μαμά σα κάνεις μωλάκι απτην κοιλίτσα με την ένεση?

Έτσι ακριβώς, κουφάθηκα. Έχει αρχίσει εδώ και 4 μήνες και ζητάει "μωλάκι" για να πίνει γάλα απτο στήθος μου (βάζει κάτι κούκλες μωρά πάνω στο στήθος το δικό μου ότι τάχα θηλάζουν απτην μαμά), να του αλλάζουμε πάνα κλπ. Σίγουρα το βλέπει σαν παιχνίδι τώρα, αλλά αργότερα τί θα της πω που συνέχεια θα ζητάει? Γεννάει η συνυφάδα μου με το καλό τον Αύγουστο το δεύτερο και της λέμε ότι η ξαδελφούλα της θα έχει αδελφάκι και η ίδια άλλο ένα ξαδελφάκι και με ρωτάει: Kι εμείς μαμά θα κάνουμε μωλάκι!!!!!!!!!!!

Τον πρώτο δεύτερο μήνα όταν έδειχνε την κοιλιά μου (είναι και τροφαντή κοιλιά) και έλεγε μωλάκι, έλεγα λες να έχει προαίσθημα και να είμαι έγκυος? Αλλά πού? Πραγματικά πλέον για εκείνη θέλω πιο πολύ δεύτερο. Να έχει ένα αδελφάκι στη ζωή της όχι μόνο εμάς. Εγώ την μητρότητα πραγματικά την έζησα και την ζω κάθε μέρα μαζί της. Είμαι πλήρης σαν γυναίκα και μάνα και η αλήθεια είναι ότι ένα δεύτερο θα μας έφερνε ακόμα πιο πολλές δυσκολίες οικονομικές. Αλλά μέσα μου λέει ότι το σωστό είναι να έχει κι εκείνη τον δεσμό που έχω κι εγώ με την αδελφή μου. Δεν ταιριάζουμε πολύ είμαστε αντίθετες θα έλεγα αλλά περάσαμε ωραία παιδικά και εφηβικά χρόνια μαζί και τώρα την κόρη της την λατρεύω. Οι κουμπάροι μου που είναι μοναχοπαίδια και οι δύο στεναχωριούνται που το παιδάκι τους δεν έχει κανένα θείο και ξαδελφάκι α' βαθμού.

Εμεις οι δυο δε χρειαζεται καν να μιλαμε!!!!!!!

Με νοιωθεις και σε νοιωθω τοσο πολυ που ειναι ανατριχιαστικο!!!!!!!!

Περιμενω πως και πως να σε γνωρισω!!!!!!!!1

Ταξι θα εχει αν εχει απεργια?

Εγω παιρνω και ταξι, δε με νοιαζει...

Δε τη χανω τη συναντηση με τιποτα.....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλάκο μου,

Nothing is over till it's over που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι... έτσι πρέπει να το δεις κι εσύ κοπελάρα μου...

Όπως έγινε ο γιος σου, έτσι ακριβώς με λίγη περαιτέρω βοήθεια θα γίνει και το δεύτερο παιδάκι σου.. γιατί θα γίνει... θα το δεις...

Κι εγώ είμαι ευτυχισμένη που σας έχω... διότι σαν άνθρωπος δεν κάνω εύκολα φιλίες.. ιδιαίτερα με γυναίκες και έτσι μπορώ να πω ότι εξεπλάγην ευχάριστα όταν συνειδητοποίησα πόσο κοντά με όλες σας αισθάνομαι... Την Τετάρτη που θα σας δω θα' ναι σαν να βλέπω αγαπημένες φίλες που έχω να τις δω χρόνια..

Κοριτσάρες όλες μαζί ενωμένες ποτέ νικημένες... θα το δείτε.. μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε πολλά ευχάριστα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Mywish πού ακριβώς μένεις (περιοχή εννοώ). Εγώ Κηφισιά.

Αλήθεια η Nτόλη δεν έχει χαθεί εντελώς? Θα τρέχει και δεν θα φτάνει με το πάρτυ. Κι εκείνη βόρεια νομίζω έμενε.

Αγ Στέφανο, αλλά δεν έχει σημασία, εγώ στη συνάντηση θα έρθω κατευθείαν από τη δουλειά.

Η Ντολη απ' ό,τι κατάλαβα εχει τρέξιμο με τη γιορτή για τον γιο της, μιλήσαμε λίγο στο fb. Αν δεν κάνω λάθος μένει Χαλανδρι.

Και εγώ κοριτσάκια ανυπομονώ να σας γνωρίσω!!!!!! έχει να πέσει πολύ πλάκα... μόνο φοβάμαι να μην καθυστερήσω στην κωλοδουλειά, με έχει φάει το άγχος (πρέπει να το έχω γράψει αυτό και 100 φορές, αλλά τι να κάνω???)

Πω, πω, κορίτσια, σας έπιασε η πάρλα σήμερα και θέσατε τόσα θέματα που δεν ξέρω που να πρωτοαπαντήσω.

Αποφάσισα:

Θα απαντήσω στη yola και τη βίλλυ και τα υπόλοιπα θα σας τα πω στη συνάντηση.

yola, υποτίθεται ότι τα οιστρογόνα δεν κάνουν καλό και τα σερπαφάρ ανήκουν στην κατηγορία των οιστρογόνων. Παρόλα αυτά, ρώτησα τη μαστολόγο και μου είπε ότι μπορώ με παρακολούθηση να πάρω οιστρογόνα. Βέβαια, πριν πάρω τα σερπαφάρ, θα κάνω και μια μαστογραφία. Αλλά τα σερπαφάρ είναι πιο ήπια φάρμακα σε σχέση με τις ενέσεις. Θα κάνω μια προσπάθεια με σερπαφάρ και μια προσπάθεια εξωσωματικής και μετά τέλος. Το πολύ πολύ να μην κάνω παιδί, δεν το ρισκάρω.

βίλλυ, από εκεί που θα συναντηθούμε, για να πάρουμε το ΗΣΑΠ για Κηφισιά, πρέπει να περπατήσουμε 15-20 λεπτά. Εγώ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με το περπάτημα, άλλωστε περπατάω γύρω στις 2 ώρες την ημέρα. Εσύ, περπατάς γενικότερα? Αν περπατάς, το κανονίζουμε για Κηφισιά. Και στο γυρισμό θα πάρεις ένα ταξάκι για το σπίτι από το σταθμό του τρένου (εκεί που θα κατέβουμε) κι εγώ γυρίζω με τα πόδια. Απλώς από το αρχικό σημείο συνάντησης μέχρι το σταθμό ΗΣΑΠ δεν πρόκειται να βρούμε ταξί. Όμως το βράδυ από το σταθμό ΗΣΑΠ βρίσκουμε ταξί, για να πας σπίτι.

Πω, πω, κορίτσια, σας έπιασε η πάρλα σήμερα και θέσατε τόσα θέματα που δεν ξέρω που να πρωτοαπαντήσω.

Αποφάσισα:

Θα απαντήσω στη yola και τη βίλλυ και τα υπόλοιπα θα σας τα πω στη συνάντηση.

yola, υποτίθεται ότι τα οιστρογόνα δεν κάνουν καλό και τα σερπαφάρ ανήκουν στην κατηγορία των οιστρογόνων. Παρόλα αυτά, ρώτησα τη μαστολόγο και μου είπε ότι μπορώ με παρακολούθηση να πάρω οιστρογόνα. Βέβαια, πριν πάρω τα σερπαφάρ, θα κάνω και μια μαστογραφία. Αλλά τα σερπαφάρ είναι πιο ήπια φάρμακα σε σχέση με τις ενέσεις. Θα κάνω μια προσπάθεια με σερπαφάρ και μια προσπάθεια εξωσωματικής και μετά τέλος. Το πολύ πολύ να μην κάνω παιδί, δεν το ρισκάρω.

βίλλυ, από εκεί που θα συναντηθούμε, για να πάρουμε το ΗΣΑΠ για Κηφισιά, πρέπει να περπατήσουμε 15-20 λεπτά. Εγώ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με το περπάτημα, άλλωστε περπατάω γύρω στις 2 ώρες την ημέρα. Εσύ, περπατάς γενικότερα? Αν περπατάς, το κανονίζουμε για Κηφισιά. Και στο γυρισμό θα πάρεις ένα ταξάκι για το σπίτι από το σταθμό του τρένου (εκεί που θα κατέβουμε) κι εγώ γυρίζω με τα πόδια. Απλώς από το αρχικό σημείο συνάντησης μέχρι το σταθμό ΗΣΑΠ δεν πρόκειται να βρούμε ταξί. Όμως το βράδυ από το σταθμό ΗΣΑΠ βρίσκουμε ταξί, για να πας σπίτι.

Γεια σου κοπελα μου!!!!!!

Ειναι αδυνατον να περπατησω γιατι το ενα γονατο ειναι εντελως κατεστραμενο απο την αρθριτιδα και το αλλο εχει μεταλικο γονατο, ειναι χειρουργημενο.. (τελειως σαραβαλο ειμαι,αστα να πανε..)

Λες απο κωνσταντινουπολεως να βρω ταξι για τον ΗΣΑΠ?

Αν ναι, μπορουμε να δωσουμε ραντευου εκει και να παμε μαζι...

Που ειναι αυτος ο σταθμος που πρεπει να παμε?

Ενταξει, μπορει να ακυρωθει η απεργια, οποτε υσχυει η Ακροπολη, ή οχι?

Μπερδευτηκα...

Φιλακια γλυκια μου..:-D:grin:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ κοριτσάκια ανυπομονώ να σας γνωρίσω!!!!!! έχει να πέσει πολύ πλάκα... μόνο φοβάμαι να μην καθυστερήσω στην κωλοδουλειά, με έχει φάει το άγχος (πρέπει να το έχω γράψει αυτό και 100 φορές, αλλά τι να κάνω???)

Καλε θα ερθουμε απο κει να σε σηκωσουμε!!!!!!

Δε πιστευω το αφεντικο σου να θελει να τα βαλει με 10 γυναικες τινγκαρισμενες στις ορμονες?

Χι,χι..........!!!!!!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Αν γίνει η συνάντηση Κηφισιά, που θα μαζευτούμε? Καμία ιδέα???

Πριν απαντησετε μη ξεχνατε το σαραβαλο απο δω!!!!!!!!!

Καπου κοντα στο τρενο, αλλιως θα με παρετε αγκαλιτσα!!!!!!!

Σορρυ μωρε, γινομαι σπαστικια αλλα πραγματικα τα ποδια μου ειναι σε αθλια κατασταση, θα με δειτε και θα καταλαβετε..........

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Αν εχουν γυρισει ως την ωρα που θα ειναι να φυγω οι αντρες μου απο το χωριο, τοτε θα με φερει ο αντρας μου ως το σταθμο...Αλλα αυτο θα το ξερω τελευταια στιγμη..

Οπως και να χει ομως, θα ειμαι εκει, ο κοσμος να χαλασει!!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Πριν απαντησετε μη ξεχνατε το σαραβαλο απο δω!!!!!!!!!

Καπου κοντα στο τρενο, αλλιως θα με παρετε αγκαλιτσα!!!!!!!

Σορρυ μωρε, γινομαι σπαστικια αλλα πραγματικα τα ποδια μου ειναι σε αθλια κατασταση, θα με δειτε και θα καταλαβετε..........

αγαπούλα μη στεναχωριέσαι, θα έρθω να σε πάρω με το αυτοκίνητο (αρκει να έρθω...ουφ πάλι τα ίδια θα πώ? σαν τις γριές?? χαχα)

αγαπούλα μη στεναχωριέσαι, θα έρθω να σε πάρω με το αυτοκίνητο (αρκει να έρθω...ουφ πάλι τα ίδια θα πώ? σαν τις γριές?? χαχα)

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!

Τωρα παω να ριξω ενα σεξακι με το μουλαρι μπας και κατεβει το αιμα επιτελους γιατι δε μπορω αλλο.....

Αραγε, θα ερθει ποτε παλι η μερα που θα κανω σεξ για να το ευχαριστηθω ή ετσι θα ειναι απο δω και περα?

Κοντευω να ξεχασω και πως ειναι.......να το κανεις χωρις να μετρας μερες μεσα στο μυαλο σου εκεινη τη στιγμη ή να σκεφτεσαι αν εχει κατεβει το ωαριο, ή αν αυτη θα ειναι η τυχερη φορα, ή πως θα πληρωσω την σπερματεγχυση, ή αν θα γυρισει το παιδι ξαφνικα απο την πλατεια,ή αν εβαλα το σκυλακι μεσα μην αρχισει να κλαιει εξω απο την πορτα ή,ή,ή........................

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...