Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Kαλημερούδια!!!!

Ναι η ωορρηξία γίνεται στις 36-38 ώρες, δώστου να καταλάβει!!!! Με πόσα ωάρια παίζουμε?? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

QUOTE]

Δύο από την μία και ένα από την άλλη! Ε, και τον προηγούμενο μήνα που το κάναμε ακριβώς την ώρα της ωορρηξίας δεν είδα και προκοπή. Τελικά μάλλον υπάρχει Θεός και γίνεται όποτε θέλει Εκείνος.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκιά μου χαίρομαι που ηρέμησες! Σίγουρα απο δω και πέρα όλα θα πάνε πρίμα!Που θα πάει ο άντρας σου?

Aν είναι εδώ ο άντρας μου, θα τον ξεζουμίσω..χαχα...Μακάρι να μην έχω δουλειά εκείνες τις μέρες στο γραφείο, να πάρω άδεια και να είμαι ...ετοιμοπόλεμη!!!! Πάει ταξίδια με τη δουλειά του... Τον Αυγουστο κλείνει το γραφείο μου, θα είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο...΄

Εσύ πως είσαι κοριτσάκι??? όλα τέλεια??

Kαλημερούδια!!!!

Ναι η ωορρηξία γίνεται στις 36-38 ώρες, δώστου να καταλάβει!!!! Με πόσα ωάρια παίζουμε?? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

QUOTE]

Δύο από την μία και ένα από την άλλη! Ε, και τον προηγούμενο μήνα που το κάναμε ακριβώς την ώρα της ωορρηξίας δεν είδα και προκοπή. Τελικά μάλλον υπάρχει Θεός και γίνεται όποτε θέλει Εκείνος.

Εμένα ο γιατρός μου λέει επαφή πριν και μετά την ωορρηξία, αλλά τι λέει ο γιατρός είναι άσχετο με το τι λέει ο Θεός!!!!

Καλησπερα στην παρεουλα....

yola...μπραβο καλη μου αντε δωστου να καταλαβει τωρα εγω ειχα κανει την pregnyl παρασκευη μεσημερη και μας ειχε πει να κανουμε ντοιν ντοιν το ιδιο βραδυ και μετα απο κυριακη πρωι οσο αντεξουμε.

ΝΤΟΛΗ ....χρονια πολλα να χερεσε το αγορακι σου πολυχρονος

mywish...ειπαμε προχωραμε δυνατα δεν ξερω αλλα μαζι σας εδω νιωθο πιο αισιοδοξη μου βγενει εντονα.

Δομνινα....μη σκας με το θεμα αντρα ολοι ειναι ετσι αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο κι'εγω χθες σε μια συζητηση που εκανα με τον δικο μου λεει εγω δεν ξανακανω σπερμοδιαγραμμα μα αν παμε λεω για σπερματεγχυση αναγκαστικα θα το κανεις καλα λεει θα δουμε....ξερω πως θα το κανει αλλα και μονο που με εσκασε εμενα χθες φτανει.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

My wish καλύτερα που θα τα πάρεις γιατί μπαίνει σε μια σειρά η περίοδος και ξέρουμε που να εστιάσουμε τις επαφές από αυτό στα κουτουρού που είχα το προτιμώ.

Ιόλη η ψηφιακή μαστογραφία που έκανα πρώτη φορά έδειξε και στα δύο στήθη σε μένα μικροαποτιτανώσεις. Θα την δείξει η μητέρα μου σε μαστολόγο τον Ιούλιο. Λες να έκανα κακώς που πήρα τα serpafar?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Το αιμα αρχιζει να κατεβαινει σιγα σιγα σιγα αλλά δεν εχω ροη....

Απλα ειναι περισσοτερο στο σκουπισμα...

Εκανα άλλο ενα τεστ σημερα, αλλά αρνητικο...Δεν ηπια τα χαπια ουτε χθες το βραδυ, ουτε σημερα το πρωι...Τωρα δε ξερω ποια μερα να υπολογισω σαν πρωτη..Θα παρω βεβαια και το γιατρο αλλα ολα εγιναν μπαχαλο αυτο το μηνα...

Κριμα και ειχα παρει τοση χαρα που εκανα ωαριο!

Τωρα υποψιαζομαι οτι εγινε κυστικο....

Ηταν χαμενη υποθεση απο την αρχη!!!!!!

Ντολη μου, να χαιρεσαι το γιοκα σου!!!!!!!

Yola μου ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κοριτσακι μου για αυτο το μηνα!!!!!!!!

Mywish, καθαρισες απο την περιοδο?

Τι θεραπεια θα ακολουθησεις?

Δομινα μου γλυκια..... Ποσο σε νοιωθω να ξερες!!!!!!!

Θα σου πω φυσικα να περιμενεις, να δεις πως θα παει η επομενη προσπαθεια που προς το παρον δεν εχουμε λογους να πιστευουμε οτι θα αποτυχει, ντε και καλα....

Απο κει και περα, και με το σκεπτικο οτι ο αντρας σου εχει ηδη ενα δικο του παιδι, εγω στη θεση σου, γιατι φυσικα δε μπορω να σου πω τι θα κανεις, εγω ομως, θα εκανα τα π α ν τ α για να αποκτησω ενα παιδι, ακομα και με δοτη....

Τωρα βεβαια αυτο ειναι μια κουβεντα και θα το συζυτησουμε και απο κοντα, το πως το λενε στον αντρα σου....

Αν σε αγαπαει πραγματικα, και αφου το προβλημα ειναι σε αυτον, κανονικα πρεπει να το δεχτει στο τελος...Θα μπορουσε να κανει μια προσπαθεια να κοψει το τσιγαρο, αλλα δε την κανει..Αρα, πρεπει να υποχωρησει σε ενα απο τα δυο..Δε μπορει να τα εχει ολα δικα του..

Αν ειχες εσυ το προβλημα θα δεχοσουν να γινει με δανεικο ωαριο?

Το ιδιο ειναι...

Ο εγωισμος των αντρων ειναι αυτος που δεν τους αφηνει να δεχτουν τετοιες καταστασεις αλλα ενταξει, αν φτασει εκει το θεμα δε θα το βγαλετε με ντουντουκα!!!

Ας μη το μαθει κανεις!!!!!

Κοριτσακι μου, να ξερεις οτι οι αντρες ερχονται και παρερχονται το παιδι ομως οχι!!!!!!!

Φυσικα και πρεπει να κανουμε υποχωρησεις και θυσιες καμια φορα για το γαμο μας αλλα........μεχρι ενα σημειο....

Αν τελικα δε τα καταφερετε (χτυπα ξυλο) τελικα με το δικο του σπερμα και μεινεις χωρις παιδακι, εισαι σιγουρη οτι δε θα τον μισησεις μετα?

Ειναι πολλα τα πραγματα που πρεπει να σκεφτεις, αν φτασουμε σε αυτο το σημειο, και θελει μεγαλη δυναμη να παρεις αποφαση να το κανεις ή μη...

Μεχρι τοτε ηρεμησε και να εισαι αισιοδοξη για το αποτελεσμα της νεας προσπαθειας...Μετα, βλεπουμε, εδω ειμαστε εμεις....

Κοριτσια παιζει απεργεια για την Τεταρτη?

Τι θα κανουμε?

Εγω θα ερθω, ασετα με τον συζυγο και το γιο που θα γυρισουν την Τεταρτη αλλα δε θα εω και αυτοκινητο αφου θα λειπουν...

Ταξι θα εχει?

Μηπως μοιραστω καποιο με τη Ιολη....

Για πειτε.......

Maybe μου, κοριτσακι μου καλως ηρθες.........

Δε τα ελαβες τα μυνηματα?

Τι κανεις κοπελα μου?

Θα ερθεις στη συναντηση?

Τι κανει το κοριτσακι σου?

Ammimar πως εισαι?

Αρχισαν τα συμπτωματα?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

My wish καλύτερα που θα τα πάρεις γιατί μπαίνει σε μια σειρά η περίοδος και ξέρουμε που να εστιάσουμε τις επαφές από αυτό στα κουτουρού που είχα το προτιμώ.

Ιόλη η ψηφιακή μαστογραφία που έκανα πρώτη φορά έδειξε και στα δύο στήθη σε μένα μικροαποτιτανώσεις. Θα την δείξει η μητέρα μου σε μαστολόγο τον Ιούλιο. Λες να έκανα κακώς που πήρα τα serpafar?

Δεν νομίζω ότι διατρέχεις κάποιο κίνδυνο... Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να μην παίρναμε τίποτα, αλλά υποτίθεται ότι το ρίσκο είναι μικρό...

Βίλλυ μου, μη φανταστείς ότι έχω και καμιά σπουδαία ροή και εγώ...Σε αυτό τον κύκλο έγιναν όλα κουλουβαχατα και σε μένα... Από αύριο αρχίζω πάλι τα χάπια, άντε να τελειώνουμε!!!! Να 'ρθουν τα μωρά και να έχουμε άλλα στο κεφάλι μας!!!

Λες να έχει απεργία την Τετάρτη? Το πολύ πολύ κανονίζουμε κάποια άλλη μέρα, δεν χάθηκε και ο κόσμος... Εγώ είμαι μέσα ότι και αν αποφασιστεί, το μόνο που μπορεί να μου τα χαλάσει είναι κάτι απρόσμενο στο γραφείο, αυτό δεν είναι δουλειά είναι οίκος ανοχής...

Πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου γιατί υποτίθεται η πρώτη μέρα της περιόδου είναι αυτή που έχεις κανονική ροή, τώρα αν έχεις αίμα χωρίς ροή, δεν ξέρω πως να τα υπολογίσεις... Στον πρώτο μου κύκλο με φάρμακα, μου είχε έρθει η περίοδος Πέμπτη απόγευμα και μου είχε πει ο γιατρός να μετρήσω την Παρασκευή σαν πρώτη μέρα...

Βίλλυ μου, μη φανταστείς ότι έχω και καμιά σπουδαία ροή και εγώ...Σε αυτό τον κύκλο έγιναν όλα κουλουβαχατα και σε μένα... Από αύριο αρχίζω πάλι τα χάπια, άντε να τελειώνουμε!!!! Να 'ρθουν τα μωρά και να έχουμε άλλα στο κεφάλι μας!!!

Λες να έχει απεργία την Τετάρτη? Το πολύ πολύ κανονίζουμε κάποια άλλη μέρα, δεν χάθηκε και ο κόσμος... Εγώ είμαι μέσα ότι και αν αποφασιστεί, το μόνο που μπορεί να μου τα χαλάσει είναι κάτι απρόσμενο στο γραφείο, αυτό δεν είναι δουλειά είναι οίκος ανοχής...

Πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου γιατί υποτίθεται η πρώτη μέρα της περιόδου είναι αυτή που έχεις κανονική ροή, τώρα αν έχεις αίμα χωρίς ροή, δεν ξέρω πως να τα υπολογίσεις... Στον πρώτο μου κύκλο με φάρμακα, μου είχε έρθει η περίοδος Πέμπτη απόγευμα και μου είχε πει ο γιατρός να μετρήσω την Παρασκευή σαν πρώτη μέρα...

Θα τον παρω στι ιατρειο του το απογευμα..Και εγω ετσι ξερω, η πρωτη μερα της ροης ειναι η πρωτη του κυκλου και αν ειναι απο αργα το απογευμα και μετα, μετραμε την επομενη μερα...

Δεν εω ροη ακομα.Θελω να πω, δε βγαινει μονο του το αιμα, μονο μετα την ουρηση και στο σκουπισμα..Εχω ομως κραμπες χαμηλα που νομιζω πως μολις σηκωθω θα πλυμμυρησω....

Σκατα γινανε ολα σε αυτον τον κυκλο....Πιο σκατα απο ολους τους κυκλους αυτα τα 8 χρονια....

Λετε να παιζει καμια αυτοματη αποβολη?

Ξερετε απο αυτες που γονιμοποιειται μεν αλλα δεν εμφυτευεται?

Καποτε ο ρευματολογος μου μού ειχε πει οτι το αυτοανοσο που εχω ενδεχεται να μην αφηνει το ζυγωτο να ζησει καθως του επιτειθεντε τα κυτταρα μου, σα ξενο σωμα γαιτι θεωρουν την εγκυμοσυνη επιβαρυντικη για τον οργανισμο μου.....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Διάβασα όλες τις απόψεις σας και όλες έχετε το δίκιο με το μέρος σας..

Σίγουρα αυτό που επιθυμώ περισσότερο είναι ένα παιδί από τον άνδρα μου.. όμως επιθυμώ πάρα πολύ να κάνω παιδί...

Ο κύβος ερρίφθη.. Την Παρασκευή που μας έρχεται θα πάει να κάνει το σπερμοδιάγραμμα και την κατάτμηση... άντε να δούμε που βρισκόμαστε.. Έχω ραντεβού με τον εξωσωματικό στις 14 Ιουλίου ο οποίος θα αξιολογήσει όλες τις εξετάσεις και θα μου πει πως προχωράμε και τι κάνουμε.. Κορίτσια, είμαι αισιόδοξη, αυτό είναι γεγονός...

Προς το παρόν λέω να μην το σκέφτομαι άλλο, να πάω αύριο στην Αίγινα, να περάσω τέλεια και όταν με το καλό βγουν τα αποτελέσματα το ξανασυζητάμε...

Ειλικρινά ελπίζω να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις στο Μετρό διότι μου έχουν κόψει κυριολεκτικά τα πόδια... το τι ταλαιπωρία τραβάω κάθε μέρα να πάω και να' ρθω στη δουλειά δεν λέγεται...

Ιόλη μου τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού στον αιματολόγο που μου είπες.. Να δω πως θα πάω τώρα χωρίς Μετρό... γκρρρρρρρρρρρρ

Ντόλη μου να περάσετε υπέροχα σήμερα, να πεις χρόνια πολλά στο Μιχαλάκη και από μας... και να του δώσεις πολλά φιλάκια!

Κορίτσια.. έχω ερωτευτεί στην κυριολεξία τον μικρούλη που παίζει τον Στέφανο στη σειρά του Αντέννα "Κάρμα"... είναι τέλειος... κάπως έτσι φαντάζομαι το γιο μου (είμαι ψωνάρα τελικά)....

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Kορίτσια,

θα δούμε και θα κρίνουμε την Τρίτη τί θα γίνει με την απεργία. Διαβάζω πως θέλουν να την βγάλουν καταχρηστική.

Το θέμα είναι ότι μπορεί να ταλαιπωρείται πολύς κόσμος, απτην άλλη ένα από τα άτομα που διώχνουν είναι ο άντρας φίλης μου, παντρεύονται το Σάββατο, το έμαθαν απτην Δευτέρα και είναι μέσα στην μαύρη διάθεση. Εκείνος είναι 45 και είχε μείνει άνεργος ένα χρόνο πριν μπορέσει να μπει εκεί για να εκπαιδευτεί ένα χρόνο και τώρα τον διώχνουν.

Αν δεν παίξει το κέντρο πώς αλλιώς μπορούμε να βρεθούμε και πού?

Με το τρένο ΗΣΑΠ για Κηφισιά βολεύεστε?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Διάβασα όλες τις απόψεις σας και όλες έχετε το δίκιο με το μέρος σας..

Σίγουρα αυτό που επιθυμώ περισσότερο είναι ένα παιδί από τον άνδρα μου.. όμως επιθυμώ πάρα πολύ να κάνω παιδί...

Ο κύβος ερρίφθη.. Την Παρασκευή που μας έρχεται θα πάει να κάνει το σπερμοδιάγραμμα και την κατάτμηση... άντε να δούμε που βρισκόμαστε.. Έχω ραντεβού με τον εξωσωματικό στις 14 Ιουλίου ο οποίος θα αξιολογήσει όλες τις εξετάσεις και θα μου πει πως προχωράμε και τι κάνουμε.. Κορίτσια, είμαι αισιόδοξη, αυτό είναι γεγονός...

Προς το παρόν λέω να μην το σκέφτομαι άλλο, να πάω αύριο στην Αίγινα, να περάσω τέλεια και όταν με το καλό βγουν τα αποτελέσματα το ξανασυζητάμε...

Ειλικρινά ελπίζω να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις στο Μετρό διότι μου έχουν κόψει κυριολεκτικά τα πόδια... το τι ταλαιπωρία τραβάω κάθε μέρα να πάω και να' ρθω στη δουλειά δεν λέγεται...

Ιόλη μου τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού στον αιματολόγο που μου είπες.. Να δω πως θα πάω τώρα χωρίς Μετρό... γκρρρρρρρρρρρρ

Ντόλη μου να περάσετε υπέροχα σήμερα, να πεις χρόνια πολλά στο Μιχαλάκη και από μας... και να του δώσεις πολλά φιλάκια!

Κορίτσια.. έχω ερωτευτεί στην κυριολεξία τον μικρούλη που παίζει τον Στέφανο στη σειρά του Αντέννα "Κάρμα"... είναι τέλειος... κάπως έτσι φαντάζομαι το γιο μου (είμαι ψωνάρα τελικά).... Ελπιζω να ληξουν συντομα να μην ταλαιπωρηθεις άλλο... Να εισαι αισιοδοξη, εγω ειμαι για σενα.... Για μενα παλι, οχι.. Αν ειχα την δυνατοτητα να κανω εξωσωματικη θα προχωρουσα με τη μια, δε θα εκανα ουτε μια σπερματεγχυση.. Αλλα ο Θεος εχει άλλα σχεδια για μενα.. Ποτε δε περιμενα πως δε θα τα καταφερνα με τοσες ορμονες και προγραμματισμενες επαφες... Τοσα χρονια ελεγα πως οταν θα πηγαινα στο γιατρο και θα το ψαχναμε θα εμενα αμεσως εγκυος...Απλα δε μπορουσα τοσα χρονια να κοψω τα παυσιπονα και ελεγα μεσα μου, ενταξει, εχεις καιρο... Μολις τα κοψεις θα πας σε εναν καλο γυναικολογο και ολα θα γινουν... Και ολα εγιναν............χειροτερα....Γιατι ανεβηκαν οι ελπιδες μου, ενω δε θα επρεπε..Γιατι πιστεψα πως αφου εκανα ωαριο ολα θα επαιρναν το δρομο τους και δεν επρεπε..Γιατι νομιζα οτι αφου εχω ηδη ενα παιδι ολα θα ηταν πιο ευκολα και δεν ηταν........ Παρολο που σαν Υδροχοος λειτουργω κατα βαση με την λογικη και κοιταω παντα μπροστα, σε αυτο το θεμα κοριτσια νοσταλγω τον παλιο καλο καιρο που δεν ηξερα.......και ελπιζα........καθε μηνα........καθε μερα.......καθε στιγμη.........Και οταν δεν γινοταν μαζευα τα κομματια μου και συνεχιζα.....να ελπιζω παλι........ Τωρα πια ενα και ενα κανουν δυο......Αν δε δουλεψουν οι 2 σπερματεγχυσεις που εχω τη δυνατοτητα να κανω......ολα τελειωσαν....... Θα πιστευε κανεις πως δε μου ταιριαζει τοση απαισιοδοξια γιατι εχω το γιο μου.. Κι ομως, δεν αλλαζει τιποτα, σας το ορκιζομαι.Ειμαι το ιδιο θλιμμενη με εσας.Δε μπορω να το εξηγησω.........Ετσι ομως αισθανομαι και αν δε τα καταφερω στο τελος θα παραμεινει μεσα μου σαν αγκαθι για την υπολοιπη ζωη μου......Αγκαθι που θα το μαλακωνει η παρουσια του μικρου μου γιου, του βλασταριου μου, που ειναι η ανασα μου και που ευχομαι καποτε να καταλαβει γιατι η μαμα δεν του εδωσε αυτο που ζητουσε τοσα χρονια απο οταν ηταν 3 χρονων, ενα αδερφακι... Ευθχομαι να καταλαβει ποσο πολυ προσπαθησα και ποσο πολυ πονεσα.... Αυτο που δε θα ξεχασω ποτε ειναι η δικη σας ζεστασια που ηρθε στη ζωη μου στο τελος αυτου του γεματου πονου ταξιδιου.......Καλο ή κακο το τελος δε το γνωριζω.Ειμαι ομως στο τελος πια....Και θα σας χρειαστω κοριτσια οταν θα ερθει εκεινη η ωρα, οσο δε το φανταζεστε!!!!!!!!!!! Σας φιλω

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Kορίτσια,

θα δούμε και θα κρίνουμε την Τρίτη τί θα γίνει με την απεργία. Διαβάζω πως θέλουν να την βγάλουν καταχρηστική.

Το θέμα είναι ότι μπορεί να ταλαιπωρείται πολύς κόσμος, απτην άλλη ένα από τα άτομα που διώχνουν είναι ο άντρας φίλης μου, παντρεύονται το Σάββατο, το έμαθαν απτην Δευτέρα και είναι μέσα στην μαύρη διάθεση. Εκείνος είναι 45 και είχε μείνει άνεργος ένα χρόνο πριν μπορέσει να μπει εκεί για να εκπαιδευτεί ένα χρόνο και τώρα τον διώχνουν.

Αν δεν παίξει το κέντρο πώς αλλιώς μπορούμε να βρεθούμε και πού?

Με το τρένο ΗΣΑΠ για Κηφισιά βολεύεστε?

Εγω, δεν εχω ιδεα!!!!!!!!1

Δεν εχω παρει ποτε το τρενο.

Το ξερω, ειμαι αξιολυλητη!!!!χι,χι

Ομως δεν εχω κανενα προβλημα, αν γνωριζει η Ιολη.....Μπορω να συναντηθω μαζι της γιατι μενουμε κοντα και να ερθουμε...

Αρα......Ιοοοοοοοοοοοοολη????????? Που εισαι φιλεναδα??/////

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Εμένα η Κηφισιά με βολεύει πολύ!

Βιλλάκι μου μη στεναχωριέσαι, θα τα καταφέρουμε όλες, τι στο καλό???? Και κάθε φορά που μένει κάποια μας έγκυος θα συναντιόμαστε και θα καίγεται το πελεκουδι!!! Τι διάλο, τόσα προβλήματα υπάρχουν και λύνονται, γιατί να μην λυθούν και τα δικά μας???? Να δεις που μέχρι να τελειώσει το έτος, θα έχει πέσει μετάλη γκαστριά στο φορουμ !!!!! Αντι να λέμε για τις περιόδους μας και για τα μουλάρια, θα λέμε για τις κοιλιές μας και θα χαιδευόμαστε!!!!!!! Και τότε, όπως είπε και η Ammimar, όλη η ταλαιπωρία που περνάμε θα είναι μακρινό όνειρο!!!!!!!

Bιλλάκυ μου

έκλαψα με τα γραφόμενά σου και ξέρεις γιατί? Γιατί βλέπω τον εαυτό μου στην θέση σου μετά από 3-4 χρόνια. Η μικρή μου σήμερα που έκανα την ένεση στην κοιλιά ήταν μπροστά και τί μου είπε το φοβερό? Μαμά σα κάνεις μωλάκι απτην κοιλίτσα με την ένεση?

Έτσι ακριβώς, κουφάθηκα. Έχει αρχίσει εδώ και 4 μήνες και ζητάει "μωλάκι" για να πίνει γάλα απτο στήθος μου (βάζει κάτι κούκλες μωρά πάνω στο στήθος το δικό μου ότι τάχα θηλάζουν απτην μαμά), να του αλλάζουμε πάνα κλπ. Σίγουρα το βλέπει σαν παιχνίδι τώρα, αλλά αργότερα τί θα της πω που συνέχεια θα ζητάει? Γεννάει η συνυφάδα μου με το καλό τον Αύγουστο το δεύτερο και της λέμε ότι η ξαδελφούλα της θα έχει αδελφάκι και η ίδια άλλο ένα ξαδελφάκι και με ρωτάει: Kι εμείς μαμά θα κάνουμε μωλάκι!!!!!!!!!!!

Τον πρώτο δεύτερο μήνα όταν έδειχνε την κοιλιά μου (είναι και τροφαντή κοιλιά) και έλεγε μωλάκι, έλεγα λες να έχει προαίσθημα και να είμαι έγκυος? Αλλά πού? Πραγματικά πλέον για εκείνη θέλω πιο πολύ δεύτερο. Να έχει ένα αδελφάκι στη ζωή της όχι μόνο εμάς. Εγώ την μητρότητα πραγματικά την έζησα και την ζω κάθε μέρα μαζί της. Είμαι πλήρης σαν γυναίκα και μάνα και η αλήθεια είναι ότι ένα δεύτερο θα μας έφερνε ακόμα πιο πολλές δυσκολίες οικονομικές. Αλλά μέσα μου λέει ότι το σωστό είναι να έχει κι εκείνη τον δεσμό που έχω κι εγώ με την αδελφή μου. Δεν ταιριάζουμε πολύ είμαστε αντίθετες θα έλεγα αλλά περάσαμε ωραία παιδικά και εφηβικά χρόνια μαζί και τώρα την κόρη της την λατρεύω. Οι κουμπάροι μου που είναι μοναχοπαίδια και οι δύο στεναχωριούνται που το παιδάκι τους δεν έχει κανένα θείο και ξαδελφάκι α' βαθμού.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...