Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

σε ευχαριστω δομνινα μου δεν προκειται για μενα αλλα ελπιζω οι συμβουλες σου να μου χρειαστουν συντομα καληνυχτα κ παλι ευχαριστω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το να τα παρατήσεις μου φαίνεται σαν τιμωρία, πρώτα απ' όλα στον εαυτό σου...Το έχω σκεφτει και εγώ εκατομμύρια φορές να το πάρω απόφαση και να τα αφήσω όλα στην τύχη τους, δεδομένου ότι και ο δικός μου φέρεται μουλαρίσια. Ομως ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι να ξυπνήσω μία μέρα και να μετανιώνω κάθε δευτερόλεπτο για το γεγονός ότι δεν πάλεψα αρκετά για κάτι που δικαιωματικά μας αξίζει....Το να μετανιώνεις για το παρελθόν είναι χειρότερο απ' το να παλεύεις για το μέλλον...

Δεν ξέρω, νομίζω ότι σε αυτά τα θέματα οι άντρες δεν είναι ότι δεν σέβονται ή ότι δεν αγαπούν αρκετά. Νομίζω ότι αδυνατούν να δουν την διαδικασία αυτή στην πραγματική της διάσταση και ότι αποστασιοποιούνται συχνά για να την 'παλέψουν', είναι λιγότερο ψύχραιμοι από εμάς.. Οχι ότι δικαιολογώ κανέναν, χρειάζονται πολλές κλωτσιές στον πωπό, αλλά τι να τους κάνεις...Μόνο συζήτηση και κόντρα συζήτηση και άντε πάλι....

Εγώ του έτριξα τα δόντια τις προάλλες, του είπα είσαι σίγουρος ότι θέλεις να μπεις πάλι στη διαδικασία? Εγώ αισθάνομαι σωματικά και ψυχολογικά ράκος και αν εσύ διστάζεις τα παρατάω στη στιγμή....Η αλήθεια είναι ότι συγκλονίστηκε, μακάρι να πέρασα το μήνυμά μου, γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνει...

Τώρα για την εναλλακτική του δότη, από την στιγμή που το σπέρμα είναι ελεγμένο είναι καλή λύση... Ομως νομίζω ότι προτρέχουμε λίγο ε??? να δούμε πρώτα τις εξετάσεις, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι χρειάζεται να καταφύγεις εκεί αν δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη...

Ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου και είμαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσω.. Όπως ξέρω επίσης πως αν γίνει πάλι καμιά στραβή (φτου μακριά από εμάς) θα αρχίσω να μιλάω και δεν θα σταματάω... και ξέρω και που θα οδηγήσει αυτό... Όπως είπες κι εσύ δεν έχουν την ικανότητα δυστυχώς να δουν το θέμα στην πραγματική του διάσταση.. Αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να "ασχοληθούν μετά του εαυτού τους" για 5 ή 10 λεπτά το αργότερο σε μια συγκεκριμένη φάση της όλης διαδικασίας και μετά να κάθονται 9 μήνες να περιμένουν τον / την διάδοχο...

Τέλος πάντων.. όπως είπες κι εσύ ας δούμε πρώτα τα αποτελέσματα και θα αποφασίσουμε μετά τι κάνουμε... Αυτό το ρημάδι το dna να μη φτιάχνει με τίποτε;

L2qIp2.png

Ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου και είμαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσω.. Όπως ξέρω επίσης πως αν γίνει πάλι καμιά στραβή (φτου μακριά από εμάς) θα αρχίσω να μιλάω και δεν θα σταματάω... και ξέρω και που θα οδηγήσει αυτό... Όπως είπες κι εσύ δεν έχουν την ικανότητα δυστυχώς να δουν το θέμα στην πραγματική του διάσταση.. Αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να "ασχοληθούν μετά του εαυτού τους" για 5 ή 10 λεπτά το αργότερο σε μια συγκεκριμένη φάση της όλης διαδικασίας και μετά να κάθονται 9 μήνες να περιμένουν τον / την διάδοχο...

Τέλος πάντων.. όπως είπες κι εσύ ας δούμε πρώτα τα αποτελέσματα και θα αποφασίσουμε μετά τι κάνουμε... Αυτό το ρημάδι το dna να μη φτιάχνει με τίποτε;

Ο γιατρός σου τι λέει? Σε έχει σε αναμονή μέχρι να βγουν οι εξετάσεις?

Διαφημίσεις

Τι να πει κι αυτός; ο γυναικολόγος που με παρακολουθεί χρόνια μου το είπε ξεκάθαρα ότι η κλινική εικόνα μας, η όλη προσπάθεια, η όλη εξέλιξη της εγκυμοσύνης αυτό δείχνουν.. Ο εξωσωματικός είπε ότι η μόνη λύση είναι η μικρογονιμοποίηση αλλά για να καταλάβεις πόσο χάλια είναι από τα 6 ωάρια γονιμοποιήθηκαν μόλις τα 3 και από τα 3 έπιασε το ένα και το ένα αυτό παλινδρόμησε...

Κι αυτός τι να μου κάνει; αν ο άνδρας μου δεν ταρακουνηθεί λιγουλάκι τι να κάνει; να τον πιάσει από το αυτί και να τον βάλει τιμωρία; αν δεν το καταλαβαίνει από μόνος του...

L2qIp2.png

Σε ζάλισα κι εσένα τώρα με τα ψυχολογικά μου και τα θέματά μου...

Πάω να ξαπλώσω παρέα με το κλιματιστικό γιατί έχω λιώσει στην καρέκλα... τα λέμε πάλι αύριο..

Φιλάκια πολλά και όνειρα γλυκά..

Και μην ξεχνάτε... Σας αγαπώ (Μαρία Αλιφέρη live)!

L2qIp2.png

Σε ζάλισα κι εσένα τώρα με τα ψυχολογικά μου και τα θέματά μου...

Πάω να ξαπλώσω παρέα με το κλιματιστικό γιατί έχω λιώσει στην καρέκλα... τα λέμε πάλι αύριο..

Φιλάκια πολλά και όνειρα γλυκά..

Και μην ξεχνάτε... Σας αγαπώ (Μαρία Αλιφέρη live)!

Kαληνύχτα γλυκιά μου, άργησα λίγο γιατί έπεσε η σύνδεσή μου...

Θα τα πούμε αύριο, όλα θα πάνε καλά, θα βρεθεί λύση.....Φιλάκια

Adnihor καλησπέρα, δεν ενοχλείς καθόλου,

Η ελεύθερη επαφή με το σύζυγο απαγορεύεται τελείως στο τρίτο τρίμηνο διότι το σπέρμα και το σπερματικό υγρό περιέχουν κάποια συστατικά τα οποία είναι δυνατόν να προκαλέσουν συσπάσεις στη μήτρα και να οδηγηθεί η γυναίκα σε πρόωρο τοκετό. Ούτως ή άλλως πάντως και στο β' τρίμηνο που η επαφή επιτρέπεται αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα καλό είναι να γίνεται με χρήση προφυλακτικού για να αποφεύγεται το ενδεχόμενο των μολύνσεων.

Ελπίζω να σε βοήθησα!

Eγώ πάντως κορίτσια είχα επαφές μέχρι και που γέννησα!!! Οι ορμόνες με είχαν κάνει sex machine κι ας είχα και προδρομικό πλακούντα όλα πήγαν καλά και δεν είδα ποτέ ούτε μια σταγόνα αίμα. Αν είναι η μοίρα του να κρατηθεί το μωρό δεν φεύγει με τίποτε αυτό έχω καταλάβει. Όλα είναι τυχερά.

Domnina μου, μην σκέφτεσαι έτσι ακόμα γιατί το σπέρμα δότη είναι μια απόφαση που θα σας βαραίνει μια ολόκληρη ζωή!!! Καλύτερα δεν θα είναι να βλέπεις τον άντρα σου στα μάτια του παιδιού σου.

Όσο για το τσιγάρο δεν κόβεται με τίποτα. Ο δικός μου έχει κάνει άπειρες προσπάθειες μέχρι και σε σεμινάρια ψυχολογικά πήγε και τίποτα. Απλά λέει ότι το έχει μειώσει με τον καπνό στα 5-6 την μέρα. Φυσικά δεν τον πιστεύω. Έλα όμως που και παιδί μου έκανε και το σπερμοδιάγραμμα βγήκε καλό και δεν έχω να πατήσω πουθενά για να τον πείσω να το κόψει...

Γιατί το θέμα του μωρού είναι το τελευταίο μπροστά στην υγεία του, ειδικά τώρα που είναι πατέρας.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα το πρωί έκανα την Pregnyl και με πονάει και το σημείο που την έκανα (έχει κοκκινήσει η περιοχή) και μέσα μου νοιώθω κάπως.

Θα γίνει η ωορρηξία μετά από 36 ώρες ? Τί σας έχουν πει οι γιατροί σας?

Εκείνη την ώρα θα είμαστε σε ένα γάμο αλλά θα φροντίσουμε να βρεθούμε αύριο το μεσημέρι που θα κοιμάται η μικρούλα μας για να υπάρχουν ήδη οι κολυμβητές μας μέσα....

Mywish λυπήθηκα για την έκβαση αυτού του μήνα, αλλά λέω να συνεχίσουμε και τον Ιούλιο με φάρμακα και τον Αύγουστο να πάμε διακοπές να χαλαρώσουμε μήπως πιάσουμε το μπεμπάκι εκεί που δεν το περιμένουμε. Από Σεπτέμβριο αποφασίζουμε πλέον για σπερματέγχυση κάτι που το απεύχομαι να φτάσουμε εκεί.

Βίλλυ μας για πες τί έγινε σήμερα?

Ντόλλυ να χαίρεσαι τον γιόκα σου και να περάσετε τέλεια στο πάρτυ του.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα το πρωί έκανα την Pregnyl και με πονάει και το σημείο που την έκανα (έχει κοκκινήσει η περιοχή) και μέσα μου νοιώθω κάπως.

Εκείνη την ώρα θα είμαστε σε ένα γάμο αλλά θα φροντίσουμε να βρεθούμε αύριο το μεσημέρι που θα κοιμάται η μικρούλα μας για να υπάρχουν ήδη οι κολυμβητές μας μέσα....

Mywish λυπήθηκα για την έκβαση αυτού του μήνα, αλλά λέω να συνεχίσουμε και τον Ιούλιο με φάρμακα και τον Αύγουστο να πάμε διακοπές να χαλαρώσουμε μήπως πιάσουμε το μπεμπάκι εκεί που δεν το περιμένουμε. Από Σεπτέμβριο αποφασίζουμε πλέον για σπερματέγχυση κάτι που το απεύχομαι να φτάσουμε εκεί.

Υολάκι και εμένα με πόνεσε η Pregnyl όχι σαν τσίμπημα αλλά σαν φάρμακο και κράτησε μερικές μέρες όταν το ακουμπούσα πονούσε σαν μελανιά. Την έκανα Κυριακή βράδυ στις 10 και Τρίτη κατά τις 9 έγινε ωοληψία.Τώρα εσύ που ξέρεις καλύτερα υπολόγισε και να σου πω στους γάμους υπάρχουν και τουαλέτες....χαχαχαχα.Ε στην ανάγκη...τι θα κάνεις?τσάμπα η pregnyl?

Καλημέρα κορίτσια!!!

Kαλημερούδια!!!!

Ναι η ωορρηξία γίνεται στις 36-38 ώρες, δώστου να καταλάβει!!!! Με πόσα ωάρια παίζουμε?? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Ναι τελικά μάλλον θα πάρω φάρμακα και αυτόν τον μήνα, ελπίζω τελικά ο άντρας μου να μην φύγει εκείνες τις μέρες και τα φορτωθώ άδικα... Τον Αύγουστο ούτως ή άλλως δεν θα είμαστε μαζί, οπότε θα γίνει το διάλειμμα για ξεκούραση...

ΝΤΟΛΗ να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!!

Σας φιλώ!!!!!!

Τι να πει κι αυτός; ο γυναικολόγος που με παρακολουθεί χρόνια μου το είπε ξεκάθαρα ότι η κλινική εικόνα μας, η όλη προσπάθεια, η όλη εξέλιξη της εγκυμοσύνης αυτό δείχνουν.. Ο εξωσωματικός είπε ότι η μόνη λύση είναι η μικρογονιμοποίηση αλλά για να καταλάβεις πόσο χάλια είναι από τα 6 ωάρια γονιμοποιήθηκαν μόλις τα 3 και από τα 3 έπιασε το ένα και το ένα αυτό παλινδρόμησε...

Κι αυτός τι να μου κάνει; αν ο άνδρας μου δεν ταρακουνηθεί λιγουλάκι τι να κάνει; να τον πιάσει από το αυτί και να τον βάλει τιμωρία; αν δεν το καταλαβαίνει από μόνος του...

Δομνινάκι συμφωνώ με τη Υολα πως όλα είναι τυχερά! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ξέρεις πόσες κοπέλες που δεν είχαν κανένα πρόβλημα προχώρησαν με σπέρμα δότη και τελικά δεν πήγε καλά? Καταλαβαίνω πόσο αδικημένη αισθάνεσαι απόλυτα γιατί κι εμείς το μόνο πρόβλημα ήταν το σπέρμα, αλλά εγώ έπρεπε να κάνω σαλπιγγογραφίες και τις ενέσεις και τα χάπια και να ανοίγω τα πόδια μου εδώ κι εκεί...αλλά ξέρεις πως το πήρα? Μπορεί να κάνω εγώ τις θυσίες αλλά θα είμαι και εγώ αυτή που θα ζήσει το μεγαλειο της φύσης, τον σπόρο μας να μεγαλώνει μέσα στο δικό μου σώμα. Έτσι χαλάλι και οι κόποι και όλα..

Πόσο μικρά και ασήμαντα μου φαίνονται όλα τώρα...

Να σου πω και κάτι που μου έφτιαξε τη διάθεση? Ένα ζευγάρι που είχε το ίδο θέμα μ'εμάς και κάνανε και εγχείρηση κιρσοκήλη, οι γιατροί δεν τους έδιναν καμμια ελπίδα και προχώρησαν σε εξωσωματική...όλα καλά πήγαν και μετά από λιγότερο από δύο χρόνια έκαναν φυσιολογικά! Τέλειο?

Γι'αυτό κοριτσάκι μην ανησυχείς...όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι (μουλάρια, γαιδούρια...χαχαχα) Είτε είχε άλλο παιδί είτε όχι με τον ίδιο τρόπο θα φερόταν.Όσο για την μανούλα σου έχει απόλυτο δίκιο εσύ όμως απέφευγε να τηςς τα λες γιατί το μόνο που θα καταφέρει από την αγάπη της είναι να σε απομακρύνει από τον άντρα σου. Εγώ τη μαμά μου δεν της λέω τίποτα, και γιατί δεν θέλω να την στεναχορώ αλλά και γιατί πάντα βρίσκει λόγους να υποστηρίζει το παιδί της έστω και αν έχει αυτό άδικο... Οι μάνες καταλαβαίνετε καλύτερα..εγώ ακόμη προσπαθώ...

Kαλημερούδια!!!!

Ναι η ωορρηξία γίνεται στις 36-38 ώρες, δώστου να καταλάβει!!!! Με πόσα ωάρια παίζουμε?? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Ναι τελικά μάλλον θα πάρω φάρμακα και αυτόν τον μήνα, ελπίζω τελικά ο άντρας μου να μην φύγει εκείνες τις μέρες και τα φορτωθώ άδικα... Τον Αύγουστο ούτως ή άλλως δεν θα είμαστε μαζί, οπότε θα γίνει το διάλειμμα για ξεκούραση...

ΝΤΟΛΗ να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!!

Σας φιλώ!!!!!!

Γλυκιά μου χαίρομαι που ηρέμησες! Σίγουρα απο δω και πέρα όλα θα πάνε πρίμα!Που θα πάει ο άντρας σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...