Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...

Yola μου κι εγώ όταν γυρίζω σπίτι από τη δουλειά (περίπου στις 8 το απόγευμα) δεν έχω καμία μα καμία όρεξη να κάτσω στον υπολογιστή.. βλέπεις κάθε μέρα 8 ώρες τη μέρα μπροστά στον υπολογιστή στη δουλειά... όσο να ναι το βαριέμαι το άθλημα..

Άσε που επειδή ο σύζυγος ξυπνάει πολύ νωρίς κάθε μέρα (05:00) για τη δουλειά του κοιμόμαστε με τις ... κότες.. χθες ξάπλωσε στις 10.15 και μου λέει "δεν έρχεσαι κι εσύ να ξαπλώσεις που είναι δροσερά; [είχε βάλει το κλιματιστικό]" Παρόλο που δεν νύσταζα πήγα, τι να έκανα... στις 10.30 είχα κοιμηθεί.. και φυσικά έχω ξυπνήσει από τις 4.30 το πρωί..

My wish κοριτσάκι μου.. άντε να ηρεμήσεις κι εσύ.. αν και κάτι μου λέει ότι τα μωράκια μας θα' ναι Αυγουστιάτικα...

Κανένα νέο από τη maybe έχουμε;

φιλάκια..

Δομνίνα μου, μακάρι να 'ναι Αυγουστιάτικα...Να γελάσει και εμάς το χειλάκι μας....

Εγώ συνήθως γυρίζω σπίτι μετά τις 9 - 9:30... Σήμερα δεν βλέπω την ώρα να φύγω από το γραφείο.....Τι θα γίνει δεν θα κατέβει λίγο η θερμοκρασία? Μηπως να πάω να πάρω κι άλλο κλιματιστικό??? Υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούμε να κυνηγιόμαστε άνετα με τον άντρα μου..χαχα..Το κλιματιστικό μόνο στην κρεβατοκάμαρα δεν φτάνει!!!!!

Φιλάκια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια....

Σημερα εχω πονους περιοδου απο το πρωι και το αιμα εχει γινει κοκκινο ανοιχτο και ειναι σε καθε σκουπισμα...

Σκεφτομαι να μην παω για χοριακη αυριο, να σταματησω τα χαπια αποψε και να αφησω το αιμα να ερθει, να τελειωνω...

Με εχει μουρλανει η προγεστερονη και το στηθος μου το εχει πρηξει και η κοιλια μου εχει τουμπανιασει και τα νευρα μου τα εχουν παιξει....

Θελω να μου ερθει κανονικη περιοδος, να ξεπρηστω και να ηρεμησω....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Εγω κοριτσια δεν εχω στανταρ ωρες...

Με εχει βολεψει αφανταστα το netbook του παιδιου, ξερετε, αυτα που τους εδωσαν στο γυμνασιο....

Ειναι πολυ μικρουλι, το κουβαλαω μαζι μου και σε ολα τα δωματια οποτε μπορω να παρακολουθω τις κουβεντουλες μας....

Ο αντρας μου με το παιδι θα φυγουν Κυριακη για το χωριο και θα γυρισουν την Τεταρτη...

Μιλαμε, δε μπορουσε να μου τυχει σε καλυτερη περιοδο....

Μετα την κουραση των εξετασεων και ολο αυτο με την περιοδο θα ξεκουραστω και θα ηρεμησω...

Μονη μου μεσα στο σπιτι, οτι ωρα θελω θα κοιμαμαι, ουτε μαγειρεματα ουτε τιποτα!!!!!!!!

Βεβαια τα πρωινα μαθηματα τα εχω βαλει 10 με 1μιση αλλα μετα ολη η μερα θα ειναι δικη μου!!!!!!!!!

Εχω αρχισει να τους πακεταρω απο τωρα......

Αντε, που ειστε ολες?

Ρε σεις, γιατι χασαμε την maybe? Της εστειλε καμια μυνημα?

Λεω να της γραψω ενα τωρα...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλησπέρα, κορίτσια, τι κάνετε?

Αντίθετα με εσάς, εγώ στη δουλειά το πρωί δεν πολυπρολαβαίνω να γράφω. Χρόνο έχω το βράδυ. Αράζω με το λάπτοπ και περνάω την ώρα μου.

mywish, έχω στον αριστερό μαστό καλοήθεις μικροαποτιτανώσεις. Δεν έχω πρόβλημα αλλά πρέπει να το παρακολουθώ κάθε έξι μήνες. Κάθε καλοκαίρι κάνω μαστογραφία και κάθε χειμώνα κάνω υπέρηχο υψηλής ευκρίνειας. Το ανακάλυψα πέρσι εντελώς τυχαία. Έκανα υπέρηχο και μαστογραφία. Το χειμώνα ξαναπήγα στη γιατρό για ψηλάφιση κι έκανα υπέρηχο. Τα βρήκε όλα καλά και μου είπε το καλοκαίρι να πάω για ψηλάφιση και να κάνω μαστογραφία.

Περιμένω να αδιαθετήσω και θα πάω να την κάνω.

Hello there!

Είπα σήμερα να κάνω τη διαφορά και να βγω κι εγώ παγανιά στο φόρουμ νυχτιάτικα σαν τις νυχτερίδες... ας όψεται το μουντιάλ και ο σύζυγος που κοιμάται του καλού καιρού κι εγώ επειδή βαριόμουν να είμαι μόνη στο "παιδικό" δωμάτιο και να βλέπω χαζομάρες στην τηλεόραση είπα να μπω στο internet για να δω καμιά σειρά από αυτές που θέλω να βλέπω αλλά δεν προλαβαίνω τα απογεύματα..

Έτσι μόλις τώρα τελείωσα ένα επεισόδιο και είπα πριν πάω για νάνι αγκαλιά με το κλιματιστικό να κάνω ένα check in και να κρατήσω απουσιολόγιο..

Βίλλυ μου τι ωραία! αυτό το ευχάριστο διάλλειμα είναι ότι χρειάζεσαι.. θα' χεις το σπίτι δικό σου, δεν θα χρειάζεται να κάνεις κάτι που δεν θέλεις, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την "τρισκατάρατη" αν έλθει όπως νομίζεις και θα χεις χρόνο για τον εαυτό σου... Την Τετάρτη φαντάζομαι να μπορέσεις να έρθεις στο ραντεβού.. Ή μήπως οι άντρες σου θέλουν να σε βρουν σπίτι όταν επιστρέψουν για να τους υποδεχτείς;

Ιολάκι σε καταλαβαίνω.. υπάρχουν μέρες και στη δική μου τη δουλειά που δεν προλαβαίνω ούτε κιχ να κάνω αλλά ευτυχώς τώρα δεν διανύουμε τέτοιες μέρες.. Μακάρι η εξέτασή σου να βγει τέλεια και να βγαίνει συνέχεια καθαρή.. είναι κι αυτό ένα άγχος.. μα ότι κι αν κάνουμε ποτέ δεν θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από αυτό;

Ρε κορίτσια σήμερα συζητούσα με τη μητέρα μου... για το γνωστό θέμα... την επόμενη προσπάθειά μας... μου έθιξε το θέμα του δότη σπέρματος... Ναι το παραδέχομαι, έχει περάσει και από το δικό μου μυαλό το θέμα αυτό... αν η ποιότητα του σπέρματος είναι ίδια ή χειρότερη ποιος μου εγγυάται εμένα ότι δεν θα συμβεί πάλι το ίδιο; Γιατί να πρέπει πάλι να περάσω την ίδια αγωνία;

Είμαι σίγουρη ότι δεν θα συμβεί πάλι το ίδιο αλλά αν ω μη γένοιτο τι κάνω; Και εντάξει, εγώ δεν έχω πρόβλημα... στον άνδρα μου όμως πως θα το πω;

Αλλά κι αυτός ο χριστιανός.... δε λέει ρε κορίτσια να το ελαττώσει το ρημαδοτσίγαρο... Εγώ κάνω τόσες θυσίες, τόσα φάρμακα παίρνω, τόσες εξετάσεις, τόσα τρυπήματα θα φάω, δύο ναρκώσεις.... αυτός τίποτε; Με πιάνει το παράπονο... Συγχωρέστε με...

Προσπαθώ να τον δικαιολογήσω στη μητέρα μου.. Μάνα είναι κι αυτή και δεν θέλει το παιδί της να τυρρανιέται για το "καπρίτσιο" του άλλου... τι να κάνω;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδη..το κλεισαμε το προηγουμενο φορουμακι;;Διοτι εγω,τυχαια σας βρηκα εδω!Νομιζα οτι παυσατε... posting ολες μαζι!Εγω καλα-πρεπει να- ειμαι τωρα,Δευτερα θα κανω υπερηχο να δω αν καθαρισε η κοιλια ,δεν πηγα την προηγ.βδομαδα λογω περιοδου,αδιαθετω ρολοι η παιδουλα,παρα την ταλαιπωρια μου..Τωρα νιωθω παντως εντελως καλα,αλλα περασαν 18 μερες για να νιωσω ετσι,δεν ηταν αστειο.Πρεπει να επιβεβαιωσω ομως και με αιματολογικες και υπερηχο.Τουλαχιστον εχω αναλαβει ξανα τα καθηκοντα μου,το κυνηγητο του διχρονου ζιζανιου κλπ.Δεν εχω σκεφτει τιποτα σχετικα με το θεμα ,θα ηθελα να κοιμηθω μια βδομαδα,να παω για μπανια και τιποτα αλλο.Οχι σπουδαια διαθεση.Εσεις;Ευχομαι ο Ιουνιος να δωσει ενα θετικο τεστακι σε καποιαααα τουλαχιστον!

Άντε βρε κοριτσάκι (Maybe) μου και ανησυχήσαμε που χάθηκες!

Τελικά κατάφερες και μας βρήκες έστω και τυχαία... Δεν σου είχε στείλει μήνυμα η yola? Να τη μαλώσουμε...

Χαίρομαι που είσαι καλά και που ο οργανισμός σου λειτουργεί ρολόι... φαντάζομαι έχεις ενημερωθεί και για τη συνάντηση της ομάδας μας την Τετάρτη που μας έρχεται 23/6 στο σταθμό Ακρόπολη στις 8 το βράδυ.. Τώρα βέβαια αν εξακολουθήσει το Μετρό να έχει απεργίες την κάτσαμε τη βάρκα... ή θα πρέπει να βρούμε άλλο σημείο συνάντησης ή κάποιον άλλο τρόπο να πάμε στο σταθμό Ακρόπολη..

Μα κι αυτοί οι χριστιανοί τώρα βρήκαν να κάνουν απεργίες, μέσα στον καύσωνα; έλεος!

Να κάνεις ακριβώς ότι αισθάνεσαι πως χρειάζεται ο οργανισμός σου...

Πολύ χαίρομαι που σε ξαναβρήκαμε και η ομάδα μας έγινε πλήρης πια!

L2qIp2.png

Δηλαδη..το κλεισαμε το προηγουμενο φορουμακι;;Διοτι εγω,τυχαια σας βρηκα εδω!Νομιζα οτι παυσατε... posting ολες μαζι!Εγω καλα-πρεπει να- ειμαι τωρα,Δευτερα θα κανω υπερηχο να δω αν καθαρισε η κοιλια ,δεν πηγα την προηγ.βδομαδα λογω περιοδου,αδιαθετω ρολοι η παιδουλα,παρα την ταλαιπωρια μου..Τωρα νιωθω παντως εντελως καλα,αλλα περασαν 18 μερες για να νιωσω ετσι,δεν ηταν αστειο.Πρεπει να επιβεβαιωσω ομως και με αιματολογικες και υπερηχο.Τουλαχιστον εχω αναλαβει ξανα τα καθηκοντα μου,το κυνηγητο του διχρονου ζιζανιου κλπ.Δεν εχω σκεφτει τιποτα σχετικα με το θεμα ,θα ηθελα να κοιμηθω μια βδομαδα,να παω για μπανια και τιποτα αλλο.Οχι σπουδαια διαθεση.Εσεις;Ευχομαι ο Ιουνιος να δωσει ενα θετικο τεστακι σε καποιαααα τουλαχιστον!

Bρε βρε καλώς την!!! Που ήσουν και σε ψάχναμε????

Χαίρομαι που όλα πάνε καλα!!!!!

Από την παρέα η Ammimar είναι έγκυος, οι υπόλοιπες κλαψουριάζουμε ως συνήθως (βασικά αναφέρομαι στον εαυτό μου, αλλά τέλος πάντων!)

My wish,

Επειδή γκρινιάζουμε λιγουλάκι λόγω... ζέστης δεν πάει να πει ότι κλαψουρίζουμε κιόλας... έτσι το κάνουμε για να έχουμε θέμα συζήτησης.. χιχιχι...

Είμαστε καλά, είμαστε γερές, δυνατές και έτοιμες να γίνουμε μανούλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα μου, μήπως η εναλλακτική του δότη είναι λίγο παρατραβηγμένη? Δεν ξέρω πολύ καλά την περίπτωσή σου, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος? Αναρωτιέμαι δηλαδή πόσο ελεγχόμενη είναι αυτή η μέθοδος...

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

δεν ανοικω στο τοπικ σας αλλα θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια

αν μια γυναικα ειναι εγκυος κ εχει επαφες με τον αντρα της υπαρχει προβλημα αν τελειωνει κανονικα ο αντρας ?

επηρρεαζει το μωρο?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

My wish,

Επειδή γκρινιάζουμε λιγουλάκι λόγω... ζέστης δεν πάει να πει ότι κλαψουρίζουμε κιόλας... έτσι το κάνουμε για να έχουμε θέμα συζήτησης.. χιχιχι...

Είμαστε καλά, είμαστε γερές, δυνατές και έτοιμες να γίνουμε μανούλες!

Η ζέστη φταίει...είμαι σίγουρη!!!!!

Οχι απλά δυνατές, είμαστε ΒΡΑΧΟΙ!!!! και όχι μόνο θα κάνουμε τα μωρά μας, αλλά θα είναι και κουκλιά και έξυπνα και τα καλύτερα του κόσμου (φαίνεται ξεκάθαρα ότι μου έφυγαν οι ορμόνες εεεεεε??????? χαχα)

My wish το ξέρω πως η εναλλακτική του δότη είναι παρατραβηγμένη από τη στιγμή που έχουμε σπέρμα... αλλά το άσχημο στην όλη υπόθεση είναι πως η ποιότητα του σπέρματος που έχουμε είναι πολύ κακή... και γι' αυτό το λόγο έγινε η γονιμοποίηση αλλά τελικά το έμβρυο παλινδρόμησε..

Δε λέω, θέλω πολύ να κάνω ένα παιδάκι και να είναι του άνδρα μου.. όμως πόσες φορές έχω την υπομονή και τη στωϊκότητα να υποβληθώ σε αυτή τη διαδικασία με αμφίβολο αποτέλεσμα; Μία ακόμη σίγουρα... αν πάλι δεν πετύχει όμως (φτου φτου) και αναγκαστώ να υποβληθώ στη διαδικασία της απόξεσης για άλλη μια φορά μετά θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά.. Από τη στιγμή που δεν είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει - όχι να κόψει - απλώς να μειώσει το τσιγάρο πάει να πει ότι δεν με σέβεται και δεν με αγαπάει... οπότε ή δεν θα συνεχίσω καθόλου την προσπάθεια ή θα την κάνω με σπέρμα δότη... το σπέρμα δότη είναι ελεγμένο και είναι πολύ καλής ποιότητας..

Βέβαια τώρα τα γράφω έτσι γιατί είμαι θυμωμένη... Ας βγούν πρώτα τα αποτελέσματα του επαναληπτικού σπερμοδιαγράμματος και της κατάτμησης να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε και βλέπουμε...

Όπως είπες γκρινιάζω κι εγώ... λιγουλάκι..

L2qIp2.png

Adnihor καλησπέρα, δεν ενοχλείς καθόλου,

Η ελεύθερη επαφή με το σύζυγο απαγορεύεται τελείως στο τρίτο τρίμηνο διότι το σπέρμα και το σπερματικό υγρό περιέχουν κάποια συστατικά τα οποία είναι δυνατόν να προκαλέσουν συσπάσεις στη μήτρα και να οδηγηθεί η γυναίκα σε πρόωρο τοκετό. Ούτως ή άλλως πάντως και στο β' τρίμηνο που η επαφή επιτρέπεται αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα καλό είναι να γίνεται με χρήση προφυλακτικού για να αποφεύγεται το ενδεχόμενο των μολύνσεων.

Ελπίζω να σε βοήθησα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...