Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Πρώτον μην σκέφτεσαι ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Καλά σου είπε ότι δεν βοηθάει καθόλου τώρα αυτό. Κάτσε να φτάσει το Σάββατο και βλέπετε.

Τώρα όσον αφορά το θέμα δανεικά ωάρια θέλει πολύ σκέψη και από τους δυό σας. Προσωπικά δεν ξέρω αν θα το έκανα την στιγμή που έχω ένα παιδί. Πές με εγωίστρια πες με ό,τι θες δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το εξηγήσω στο ίδιο το παιδί και στο αδελφάκι αργότερα. Και σου μιλάω εγώ που το να μοιάζει ή όχι σε μένα το παιδί δεν παίζει ρόλο ειδικά που στην κόρη μου έχω φιλική συμμετοχή (είναι ολόιδια ο μπαμπάς της και πολλές φορές έχω πει για αστείο, ευτυχώς που ξέρω ότι εγώ την κουβαλούσα 9 μήνες και που την είδα να γεννιέται αλλιώς θα λεγα δεν είναι δικό μου παιδί). Φοβάμαι πολύ το μετά και το μπλέξιμο μεταξύ των αδελφών, εγώ είμαι από την μάνα μας εσύ όχι κλπ γιατί η αλήθεια πάει πάντα μπροστά.

Ας ευχηθούμε να κάνεις ωοληψία και για τα άλλα θα σκεφτείς.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρώτον μην σκέφτεσαι ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Καλά σου είπε ότι δεν βοηθάει καθόλου τώρα αυτό. Κάτσε να φτάσει το Σάββατο και βλέπετε.

Τώρα όσον αφορά το θέμα δανεικά ωάρια θέλει πολύ σκέψη και από τους δυό σας. Προσωπικά δεν ξέρω αν θα το έκανα την στιγμή που έχω ένα παιδί. Πές με εγωίστρια πες με ό,τι θες δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το εξηγήσω στο ίδιο το παιδί και στο αδελφάκι αργότερα. Και σου μιλάω εγώ που το να μοιάζει ή όχι σε μένα το παιδί δεν παίζει ρόλο ειδικά που στην κόρη μου έχω φιλική συμμετοχή (είναι ολόιδια ο μπαμπάς της και πολλές φορές έχω πει για αστείο, ευτυχώς που ξέρω ότι εγώ την κουβαλούσα 9 μήνες και που την είδα να γεννιέται αλλιώς θα λεγα δεν είναι δικό μου παιδί). Φοβάμαι πολύ το μετά και το μπλέξιμο μεταξύ των αδελφών, εγώ είμαι από την μάνα μας εσύ όχι κλπ γιατί η αλήθεια πάει πάντα μπροστά.

Ας ευχηθούμε να κάνεις ωοληψία και για τα άλλα θα σκεφτείς.

Γιολαντα μου καλησπερα!!!

Σιγουρα θελει πολυ σκεψη κατι τετοιο....Και μακαρι να μην χρειαστει να φτασουμε ως εκει....

Ομως η επιθυμια μου να κανω ενα 2ο παιδι ειναι μεγαλυτερη απο το αν θα εχει το δικο μου DNA που αλλωστε οπως το εχω ξαναπει δεν ειναι και για διαιωνηση...!!!

Δε θα σε πω εγωιστρια γιατι ειναι αυτο που νοιωθεις και αυτο που πιστευεις....Σε μενα το γεγονος οτι εχω ηδη ενα παιδι με δικο μου γενετικο υλικο με κανει να αισθανομαι πιο καλα με την αποφαση μου να το προσπαθησω με δανεικα αν χρειαστει....

Αν δεν ειχα παιδι τοτε θα μου ηταν πιο δυσκολο...Θελω να πω πως ο καθενας το σκεφτεται διαφορετικα και αρκει να τα εχει καλα με τον εαυτο του για την αποφαση του οποια και αν ειναι αυτη...

Ας ελπισουμε πως δε θα χρειαστει να φτασω ως εκει...

Αυριο πρωι εχω παλι υπερηχο....

Μακαρι να εχουν μεγαλωσει τα αυγουλακια μου γιατι αλλιως πολυ φοβαμαι πως θα πρεπει να σταματησω πριν καν φτασω στην ωοληψια....

Θα σας γραψω εννοειται τα νεοτερα μολις γυρισω..

Φιλακια πολλα πολλα:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σας κορίτσια :D

Τι κανετε?

Βιλλάκι μου εγώ μαθαίνω τα νέα σου :tongue: από ποιον άραγε??:tongue:

Πιστεύω ότι θα φτάσεις στην ωοληψία.....να μην αγχώνεσαι καθόλου.:D

Όσο για τα δανεικά ωάρια εγώ καταλαβαίνω όλες τις απόψεις, είναι ένα ιδιαίτερο θέμα αλλά πιστεύω πως δεν είναι της παρούσας φάσης. Για ποιο λόγο αυτη τη στιγμη να μιλας για δανεικά εεεε? :o:tongue: Αυτή τη στιγμή θα κάνεις μια προσπάθεια με τα δικά σου ωάρια, μπορεί και να μην υπάρξει λόγος να σκεφτείς παρακάτω γιατί μπορει να μεινεις εγκυούλα με τα δικά σου.

Μου αρέσει όμως ο τρόπος που σκέφτεσαι ;) ...και η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πητ εχουν τα παιδάκια τους και εχουν υιοθετησει και άλλα....μήπως και συ κρύβεις μέσα σου μια σταρ του Χόλυγουντ? :P:p:tongue::tongue: ......καλέ σε πειράζωωωωωωωω!!!

Απλά ας δεις πρώτα τα αποτελέσματα αυτης της προσπάθειας και μετα σκεφτεσαι το επόμενο βήμα.

Ωραία τα λέω στους άλλους ε? να τα εφάρμοζα και για τον εαυτό μου:rolleyes:

Γιολαντάκι τι κάνεις? Σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα ...θύμισέ μου. Τι αποφασίσατε με το σύζυγο?

Δομνινάκι μου εσύ κρατάς δυνάμεις για τη νέα χρονιά ε? Αν αυτό σε βοηθάει και έτσι το νιώθεις εμεις μαζι σου ειμαστε.:D

Ντόλη καλή σχολικη χρονια στο μικρό σου.

Κορίτσια εσείς που γεννάτε σας εύχομαι με το καλο να ερθουν τα μωράκια σας :Dκαι να μας γραψετε τις πιθανες ημερομηνιες τοκετου όπως είπε και το Βιλλάκι.

Τα δικά μου νέα......σήμερα μόλις ξεκίνησα ενεσούλες για τη 2η μου προσπάθεια , δηλ ειμαι στην 21 μερα και κάνω καταστολή αφού έχω πάλι το μακρύ πρωτόκολλο. Για να δουμε...τι θα δούμε....

Κατά τα άλλα τρέχω σαν το Βέγγο ....έχω ξεκινήσει μια δουλειά αλλά παράλληλα πηγαινω και σε συνεντεύξεις και για άλλες θεσεις που ειναι περισσότερο στην ειδικότητά μου .....γιατί το Σεπτέμβρη κινούνται κάπως περισσοτερο τα πράγματα...βέβαια η κρίση κρίση.

Τα φιλιά μου σε όλα τα κορίτσια.....καλό βραδάκι!

Γεια σας κοριτσια....

Δυστυχως:-( τα νεα μου δεν ειναι καθολου καλα..

Το ενα αυγουλακι δε μεγαλωσε καθολου και το αλλο μονο 1χιλ....

Μου ειπε να σταματησουμε γιατι η δοση που παιρνω ειναι απαγορευτικη για πανω απο 14 μερες που εχω ηδη κανει!!!!

Στεναχωρηθηκα, πονεσα, εκλαψα και πηρα την τελικη μου αποφαση για δανεικα....

Δεν ειναι οτι δε το περιμενα, οπως σας εχω ηδη πει ειχα κανει στο παρελθον 2 κυκλους με Γκοναλ 450 μοναδες και ειχα 1 και κανενα ωαριο αντιστοιχα:-( και 5 κυκλους με σερπαφαρ οπου 1 εγινε κυστικο και στους αλλους κυκλους απο 1 ωαριο που μεγαλωνε με ρυθμους χελωνας με αποτελεσμα να κανω ωορηξια μετα την 20η μερα...

Ειπα ομως να δοκιμασω μια τελευταια φορα με δικα μου ωαρια μηπως και.....Αλλα ο θεος εχει αλλα σχεδια μαλλον για μενα....

O Κοφινακος μου ειπε να παω απο το Ιατρειο στα μεσα της βδομαδας να συζητησουμε απο κοντα και να πηγαινω καθε 15 μερες περιπου για να παρακολουθουμε τον κυκλο για τυχον κυστες και τετοια..

Κοριτσια το εχω σκεφτει παρα πολυ και ειμαι πολυ καλα μεσα μου με την αποφαση μου...

Το ιδιο και ο συζυγος....Απο χρηματα θα μου κοστισει γυρω στα 3000 μου ειπε ο Παπαδοπουλος και φυσικα απο αγνωστη δοτρια...

Απο την στιγμη που θα γινει η εμβρυομεταφορα πρωτα ο Θεος, αυτο το εμβρυο θα ειναι το παιδι μου και θα παρει ζωη μονο αν καταφερω να το θρεψω και να το μεγαλωσω εγω....

Οταν πια φτανεις στο σημειο να συνειδητοποιεις πως τα ωαρια σου ειναι γερασμενα, λογω αρρωστιας και οχι τοσο λογο ηλικιας, σκεφτεσαι, να ενα ακομα προβλημα που μου δημιουργησε η κωλο αρρωστια...

Ναι, το περιμενα...Ελπιζα ομως....Μηπως και....Μηπως σταθω τυχερη και εγω οπως αλλες κοπελες και τα καταφερω εστω και στα 41...

Ομως ετσι που ηρθαν τα πραγματα ηταν ή απο δανεικα, ή καθολου...

Και δεν ειμαι ετοιμη να παρατησω το ονειρο μου να ξαναγινω μανα...

Ο φοβος μου, αν εκανα κοριτσακι ηταν οτι θα του κληροδοτουσα το αυτοανοσο (που κληροδοτειται στα κοριτσια απο τη μαμα) και ετσι ενοιωσα πολυ τυχερη οταν εμαθα στην 1η εγκυμοσυνη οτι ειχα αγορι...

Τωρα δεν εχω τετοιο φοβο....

Μπορω να παιρνω τις ενεσεις για την αρθριτιδα μεχρι την στιγμη που θα ειδοποιηθω απο το κεντρο...Οποτε ξεκιναω σημερα τις ενεσουλες μου για να εχω "ριξει" το ανοσοποιητικο μου πριν την εμβρυομεταφορα..

Αυτα ειναι τα νεα μου.....

Σημερα ξεκινα μια καινουρια μερα για μενα....

Και σας χρειαζομαι οσο ποτε!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες:-P:-P

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Συγχαρητηρια για την τελικα σου αποφαση!!Ευχομαι απο καρδιας να αποκτησεις γρηγορα στην κοιλιτσα σου ενα μικρουλι εμβρυακι που σε 9 μηνες θα συντροφευσει την ομορφη οικογενεια σου! ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!

u0wzp3.png gztsp3.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια για την τελικα σου αποφαση!!Ευχομαι απο καρδιας να αποκτησεις γρηγορα στην κοιλιτσα σου ενα μικρουλι εμβρυακι που σε 9 μηνες θα συντροφευσει την ομορφη οικογενεια σου! ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!

Σε ευχαριστω πααααρα πολυ κοπελα μου!!!

Εχω αναγκη απο θετικη σκεψη και τα καλα λογια αυτη την στιγμη και γι αυτο σε ευχαριστω μεσα απο την ψυχη μου, που βρηκες τον χρονο να μπεις και να μου ευχηθεις..

Να χαιρεσαι τα παιδακια σου και να εισαι παντα καλα!!:-P:-P

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσάκια μου αγαπημένα καλημέρα και καλή εβδομάδα...

Βιλλάκι μου, όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθούσα με αγωνία την εξέλιξη...Χαίρομαι πάρα πολύ για την απόφασή σου.. Ίσως τελικά να είναι για καλύτερα από τη στιγμή μάλιστα που λες ότι κληροδοτείται το αυτοάνοσο (κάτι το οποίο δεν ήξερα). Φαντάσου να είσαι συνεχώς μέσα στην αγωνία για το αν το μωρό σου θα περάσει ότι έχεις περάσει κι εσύ...άσε που μειώνονται και οι πιθανότητες για γενετικά σύνδρομα συσχετιζόμενα με την ηλικία...Μην το σκέφτεσαι καθόλου, τα θετικά είναι πολλά και είμαστε μαζί σου μέχρι τέλους...Επίσης είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι και ο Μιχάλης σου συμφωνεί με την απόφασή σου...Οφείλουν να πάνε όλα καλά και θα πάνε... Οι 3000 αφορούν σε όλη τη διαδικασία;

Maybe και Mywish, να έχετε έναν τέλειο τοκετό και με το καλό να γεμίσει η αγκαλίτσα σας με αυτήν την υπέροχη μωρομυρωδιά...Ενημερώστε μας για τις εξελίξεις.

Μελετινάκι καλή επιτυχία και σε σένα...θυμίσου ότι κάθε προσπάθεια σε φέρνει και πιο κοντά στο στόχο σου...

Γιολαντάκι μου αρέσει που σε είδα αποφασισμένη...Πως θα κινηθείς;

Δομνινάκι εμείς τα είπαμε και από το τηλέφωνο...χαίρομαι που είσαι ήρεμη...Άντε να πάμε στο Βόλο πριν μας σκάσεις κι εσύ με κανένα νινί :D:tongue::D.

Εχθές το απόγευμα κατεβήκαμε στην Πλάκα και σας σκεφτόμουν τόσο πολύ ρε κορίτσια !!! Τι όμορφη που ήταν η πρώτη μας συνάντηση !!! Όχι ότι και οι επόμενες δεν ήταν όμορφες αλλά η πρώτη είχε τη γοητεία και τον ενθουσιασμό του καινούριου... Είναι πολύ αναζωογονητικές αυτές οι συναντήσεις μας και ανυπομονώ να σας ξαναδώ σύντομα :D:D ...

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε πάρα πολύ καλά θα έλεγα, μιας και ο Μιχάλης είναι πολύ πολύ χαρούμενος και όπως καταλαβαίνετε μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος. Ελπίζω να εξελιχθεί καλά. Αποφάσισα να του κάνω εγώ Αγγλικά, αφού είναι κάτι που το θέλει και ο ίδιος...Βιλλάκι θα χρειαστώ τη βοήθεια και την εμπειρία σου..

Αυτά προς το παρόν...σας φιλώ...να έχετε μια όμορφη μέρα.

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Κοριτσάκια μου αγαπημένα καλημέρα και καλή εβδομάδα...

Βιλλάκι μου, όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθούσα με αγωνία την εξέλιξη...Χαίρομαι πάρα πολύ για την απόφασή σου.. Ίσως τελικά να είναι για καλύτερα από τη στιγμή μάλιστα που λες ότι κληροδοτείται το αυτοάνοσο (κάτι το οποίο δεν ήξερα). Φαντάσου να είσαι συνεχώς μέσα στην αγωνία για το αν το μωρό σου θα περάσει ότι έχεις περάσει κι εσύ...άσε που μειώνονται και οι πιθανότητες για γενετικά σύνδρομα συσχετιζόμενα με την ηλικία...Μην το σκέφτεσαι καθόλου, τα θετικά είναι πολλά και είμαστε μαζί σου μέχρι τέλους...Επίσης είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι και ο Μιχάλης σου συμφωνεί με την απόφασή σου...Οφείλουν να πάνε όλα καλά και θα πάνε... Οι 3000 αφορούν σε όλη τη διαδικασία;

Maybe και Mywish, να έχετε έναν τέλειο τοκετό και με το καλό να γεμίσει η αγκαλίτσα σας με αυτήν την υπέροχη μωρομυρωδιά...Ενημερώστε μας για τις εξελίξεις.

Μελετινάκι καλή επιτυχία και σε σένα...θυμίσου ότι κάθε προσπάθεια σε φέρνει και πιο κοντά στο στόχο σου...

Γιολαντάκι μου αρέσει που σε είδα αποφασισμένη...Πως θα κινηθείς;

Δομνινάκι εμείς τα είπαμε και από το τηλέφωνο...χαίρομαι που είσαι ήρεμη...Άντε να πάμε στο Βόλο πριν μας σκάσεις κι εσύ με κανένα νινί :D:tongue::D.

Εχθές το απόγευμα κατεβήκαμε στην Πλάκα και σας σκεφτόμουν τόσο πολύ ρε κορίτσια !!! Τι όμορφη που ήταν η πρώτη μας συνάντηση !!! Όχι ότι και οι επόμενες δεν ήταν όμορφες αλλά η πρώτη είχε τη γοητεία και τον ενθουσιασμό του καινούριου... Είναι πολύ αναζωογονητικές αυτές οι συναντήσεις μας και ανυπομονώ να σας ξαναδώ σύντομα :D:D ...

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε πάρα πολύ καλά θα έλεγα, μιας και ο Μιχάλης είναι πολύ πολύ χαρούμενος και όπως καταλαβαίνετε μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος. Ελπίζω να εξελιχθεί καλά. Αποφάσισα να του κάνω εγώ Αγγλικά, αφού είναι κάτι που το θέλει και ο ίδιος...Βιλλάκι θα χρειαστώ τη βοήθεια και την εμπειρία σου..

Αυτά προς το παρόν...σας φιλώ...να έχετε μια όμορφη μέρα.

Καλημερα Ντολακι μου....

Ναι, 3000 ειναι η ολη διαδικασια μου ειπε..

2000 θα μου κοστιζε η δικη μου εξωσωματικη και πληρωνω και την μιση της δοτριας δηλ + 1000 ευρω...Τωρα αν εχουμε και για καταψυξη τοτε πληρωνω ακομα καπου 200 αν θελω να τα κρατησω..

Τα φαρμακα που θα παρω εγω δεν ειναι ακριβα..Κατι χαπια και κανα 2 υπερηχους...

Πρεπει να παμε με τον Μιχαλη να υπογραψουμε καποιου ειδους συμφωνητικου και μετα θα μας παρουν τηλ οταν ερθει η ωρα..

Ναι, το αυτοανοσο κληροδοτειται και κατα 80% στα κοριτσια..

Ρευματοειδη Αρ. ειχε η μητερα του πατερα μου και η κορη της (θεια μου) αλλα ο πατερας μου οχι...Δεν νοσει, αλλα το "εδωσε" σε μενα...

Επειδη η αρρωστια δεν ειναι θανατηφορα δε μου επιτρεπεται να "διαλεξω" το φυλλο του παιδιου, οπως σε αλλες ασθενειες..Παρολα αυτα ομως, δεν θα ηθελα να το "δωσω" σε ενα μελλοντικο δικο μου κοριτσακι..

Ναι, δεν ειναι θανατηφορο...Σε σκοτωνει ομως λιγο λιγο, με τους πονους και τα χιλιαδες αλλα προβληματα που ωρες ωρες, πραγματικα, νοιωθεις πως θα προτιμουσες να ηταν θανατηφορος να τελειωνες:-(:sad:

Πολλες φορες αναλογιζομαι και εγω εκεινη την 1η μας συναντηση...:P:p

Αντε, μην αργουμε, να κανονιζουμε και την επομενη σιγα-σιγα!!

Για τον μικρο οτι χρειαστεις και μπορω να σε εξυπηρετησω, με μεγαλη μου χαρα...

Το τηλ μου το εχεις (αν οχι, να σου το στειλω με πμ) και μπορεις να με παρεις οποτε θελεις!!

Φιλακια πολλα πολλα..

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα και καλή βδομάδα..

Βίλλυ μου διάβασα με πολύ προσοχή όλα όσα έγραψες.. και έχοντας μιλήσει ήδη στο τηλέφωνο μαζί σου θέλω πολύ απλά να ξαναπώ ότι είναι η καλύτερη λύση για όλους σας... Και ο οργανισμός σου δεν θα επιβαρυνθεί περισσότερο, και το άγχος του φύλου του μωρού δεν θα υπάρχει και εσύ θα είσαι πιο ήρεμη.. Και ναι, δεν είσαι έτοιμη να παρατήσεις τις ελπίδες και τα όνειρα να γίνεις μανούλα για δεύτερη φορά.. Είμαι σίγουρη ότι οι πιθανότητες με τα δανεικά ωάρια είναι 50% περισσότερες για σένα και ελπίζω πως το όνειρό σου θα γίνει πραγματικότητα.. Είμαι μαζί σου 100% και σε ότι χρειαστείς μπορείς να βασίζεσαι επάνω μου.. να το ξέρεις..

Γιολάντα μου γλυκιά.. δε νομίζω ότι οποιοδήποτε ζευγάρι θα έμπαινε στη διαδικασία των δανεικών θα είχε σκοπό να πει την αλήθεια είτε στους συγγενείς είτε στους φίλους πόσο μάλλον στα ίδια τα παιδιά τους.. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να μένει μεταξύ του αντρόγυνου και μόνο..

Ντόλη μου κι εγώ σκέφτομαι την Πλάκα ουκ ολίγες φορές.. τι λέτε; το κανονίζουμε ακόμη μια φορά τώρα κοντά πριν χαλάσει ο καιρός; Εγώ είμαι μέσα..

Μελετίνα μου καλή αρχή κοριτσάρα και καλή επιτυχία..

Εγώ μεθαύριο περιμένω περίοδο.. για να δούμε τι θα δούμε..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα και καλή βδομάδα..

Βίλλυ μου διάβασα με πολύ προσοχή όλα όσα έγραψες.. και έχοντας μιλήσει ήδη στο τηλέφωνο μαζί σου θέλω πολύ απλά να ξαναπώ ότι είναι η καλύτερη λύση για όλους σας... Και ο οργανισμός σου δεν θα επιβαρυνθεί περισσότερο, και το άγχος του φύλου του μωρού δεν θα υπάρχει και εσύ θα είσαι πιο ήρεμη.. Και ναι, δεν είσαι έτοιμη να παρατήσεις τις ελπίδες και τα όνειρα να γίνεις μανούλα για δεύτερη φορά.. Είμαι σίγουρη ότι οι πιθανότητες με τα δανεικά ωάρια είναι 50% περισσότερες για σένα και ελπίζω πως το όνειρό σου θα γίνει πραγματικότητα.. Είμαι μαζί σου 100% και σε ότι χρειαστείς μπορείς να βασίζεσαι επάνω μου.. να το ξέρεις..

Γιολάντα μου γλυκιά.. δε νομίζω ότι οποιοδήποτε ζευγάρι θα έμπαινε στη διαδικασία των δανεικών θα είχε σκοπό να πει την αλήθεια είτε στους συγγενείς είτε στους φίλους πόσο μάλλον στα ίδια τα παιδιά τους.. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να μένει μεταξύ του αντρόγυνου και μόνο..

Ντόλη μου κι εγώ σκέφτομαι την Πλάκα ουκ ολίγες φορές.. τι λέτε; το κανονίζουμε ακόμη μια φορά τώρα κοντά πριν χαλάσει ο καιρός; Εγώ είμαι μέσα..

Μελετίνα μου καλή αρχή κοριτσάρα και καλή επιτυχία..

Εγώ μεθαύριο περιμένω περίοδο.. για να δούμε τι θα δούμε..

Σας φιλώ όλες!

Γεια σου κοριτσακι μου...

Ναι, τα ειπαμε στο τηλεφωνο και σε ευχαριστω μια ακομα φορα που μου δινεις κουραγιο....

Να κανονισουμε συναντηση, ειμαι μεσα δε το συζητω, και θα ηθελα να κουβεντιασω μαζι σας το θεμα μου απο κοντα...

Η γνωμη ολων σας μετραει παρα πολυ....

Προς το παρον, αν τα καταφερουμε φυσικα, η αποψη του συζυγου και η δικη μου ειναι να μην μαθει απολυτως τιποτα...Και αυτο γιατι εχω ηδη ενα γενετικα δικο μου παιδι και δε θα ηθελα κανενα απο τα δυο να αισθανθει αβολα...Αν δεν ειχα αλλο παιδι μπορει και να το ελεγα πιο νωρις...Να του ελεγα δηλαδη ποσο πολυ το ηθελα πριν ακομα γεννηθει και ποσο σημαντικο ηταν για μενα να ειναι μαζι μου απο την 1η στιγμη της δημιουργιας του, που το εβαλα στην κοιλιτσα μου και το μεγαλωσα με το αιμα μου, την καρδια μου και την ψυχη μου....

Αν χρειαστει για οποιοδηποτε λογο να το πω στα παιδια τοτε θα το πω ακριβως ετσι....

Αντε λοιπον για μαζωχτητε να δουμε για το που και ποτε να συναντηθουμε...

Φιλακια σε ολα τα μουτρακια...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κορασίδες τι λέτε για την Παρασκευή 23/9 κατά τις 8 στο σταθμό της Ακρόπολης; Περιμένω παρουσίες και επιβεβαιώσεις..

Ρε Δομνίνα στ'ορκίζομαι σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο:shock::shock::shock:

Εγώ φυσικά είμαι μέσα...

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Να του ελεγα δηλαδη ποσο πολυ το ηθελα πριν ακομα γεννηθει και ποσο σημαντικο ηταν για μενα να ειναι μαζι μου απο την 1η στιγμη της δημιουργιας του, που το εβαλα στην κοιλιτσα μου και το μεγαλωσα με το αιμα μου, την καρδια μου και την ψυχη μου....

Βιλλάκι πόσο όμορφα το έθεσες...με συγκίνησες τόσο πολύ κορίτσι μου...

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...