Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Παντως σε καθε περιπτωση ειναι καλυτερα να σου ερχεται η ρημαδα πριν την χοριακη γιατι και αυτη η διαδικασια του να πηγαινεις στο μικροβιολογο, να πληρωνεις και τα 25 ευρω για να σου πουνε οτι δεν......

Δεν καταπινεται.....

Αντε να δουμε τι θα δουμε!!!!!!

Δε μου ειπες ο συζυγος γιατι θα λειπει στις γονιμες?

Δουλεύει... Και βρήκε την συγκεκριμένη εβδομάδα, λες και όλες οι άλλες εβδομάδες δεν του έκαναν...

Μακάρι να έκανα και εγώ μία χοριακή σαν όλες τις γυναίκες..χαχαχα...Βαρέθηκα τα τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι...Ασε που όλα δείχνουν αρνητικά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιδει ειχα ακουσει διαφορα για το συγκεκριμενο τεστ οταν μου το εφερε ο αντρας μου το πρωτο πραγμα που του ειπα ειναι οτι αυτο μπορει να με βγαλει εγκυος χωρις να ειμαι ειχα δλδ ειχα μια ιδεα....αλλα οταν ειδα και τα δυο θετικοτατα λεω δεν μπορει και τα δυο λαθος??? εκει την πατησα να μη σας τυχει ποτε κοριτσια πολυ ψυχοφθορω.

Μα ειναι δυνατον?

2 τεστ και τα δυο Θετικα?

Αντε να βγουνε αρνητικα ενω εισαι εγκυος, να το καταλαβω, ισως δεν εχεις αυξημενη την ορμονη, ή να το εκανες νωρις, αλλα θετικα ενω δεν εισαι?

Χριστε μου, τι θα περασες!!!!!

Εδω παμε με αρνητικα τεστ για χοριακη και παλι μεσα μας λεμε μηπως? και οταν βγαινει αρνητικη τρελλαινομαστε!

Οχι να ξεκινας με 2 θετικα τεστ!!

Υπαρχει περιπτωση να ησουν και να ηταν αποβολη?

Μιλησες με γιατρο τοτε?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Δουλεύει... Και βρήκε την συγκεκριμένη εβδομάδα, λες και όλες οι άλλες εβδομάδες δεν του έκαναν...

Μακάρι να έκανα και εγώ μία χοριακή σαν όλες τις γυναίκες..χαχαχα...Βαρέθηκα τα τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι...Ασε που όλα δείχνουν αρνητικά...

Μωρε και οι χοριακες, αρνητικες δειχνουν!!!!!

Και με τη βουλα, δε χωραει αμφιβολια.. Βλεπεις εκει την κουλουρα και ξεροκαταπινεις!!!! Δεν εχει, μηπως ηπια πολλα νερα, μηπως ηταν χαλασμενο, μηπως ειναι λιγουλακι νωρις κ.τ.λ...

παιρνεις την κουλουρα σου και φευγεις..

Δε γινεται με τιποτα να αναβαλει τη δουλεια?

Μην φορτωθεις τις ορμονες τσαμπα.. Ή δε θα κανεις αυτο το μηνα?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Οχι δεν μιλησα με τον γιατρο....αυτα τα εκανα πρωι πρωι το μεσημερη ειπα τον αντρα μου και μου εφερε ενα clear blue digital και φυσικα βγηκε οχι εγκυος και την επομενη για να το σιγουρεψω εκανα χοριακη η οποια ητανε αρνητικη....ενταξει δεν μπορω να σου πω για συνεσθηματα αν εκανα 1 και εβγαινε θετικο δεν θα το επερνα τοσο βαρια γιατι ηξερα οτι δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα αλλα στα 2 θετικα την πατησα.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Οχι δεν μιλησα με τον γιατρο....αυτα τα εκανα πρωι πρωι το μεσημερη ειπα τον αντρα μου και μου εφερε ενα clear blue digital και φυσικα βγηκε οχι εγκυος και την επομενη για να το σιγουρεψω εκανα χοριακη η οποια ητανε αρνητικη....ενταξει δεν μπορω να σου πω για συνεσθηματα αν εκανα 1 και εβγαινε θετικο δεν θα το επερνα τοσο βαρια γιατι ηξερα οτι δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα αλλα στα 2 θετικα την πατησα.

Ευχομαι να μη σου ξανασυμβει ποτέ αυτο κα το επομενο θετικο που θα ερθει να ειναι αληθινο και να σε γεμισει χαρα.. Και μαζι με σενα και εμας!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια.

Τι κάνετε?

Εγώ φοβάμαι λιγάκι μ' αυτά τα σερπαφάρ και τις πρεγκνύλ.

Έχω ένα θεματάκι με τον μαστό μου και τρέμω στην ιδέα.

Θα κάνω μία φορά και μετά μια εξωσωματική σε φυσικό κύκλο.

Δεν μπορώ να διακινδυνεύσω την υγεία μου, για να κάνω ένα παιδί και μετά να πάθω τίποτε και να το αφήσω ορφανό.

Τα πρεντίκτορ δεν είναι αξιόπιστα. Πολλές φορές βγαίνουν θετικά χωρίς να υπάρχει εγκυμοσύνη και βγαίνουν αρνητικά ενώ υπάρχει.

Ξέρω δυο κοπέλες, στη μία συνέβη το ένα και στην άλλη το άλλο.

Kαλημέρα κοριτσάκια!

Όσο αφορα τα τεστ διάβασα στο parents καποια κοπέλα έγραφε

"Θα ηθελα να σας ενημερωσω ( σε οσες φυσικα δεν το γνωριζουν ) οτι οταν κανετε προσπαθειες με εξωσωματικη ή σπερματεγχυση δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να χρησιμοποιειται τεστ εγκυμοσυνης.ΜΟΝΟ β'χοριακή.Ολα τα τεστ επηρεαζονται από την pregnil και ολα τα "ξαδερφακια" της με αποτελεσμα να εχετε ψευδη αποτελεσματα"

Λάβετε τα μέτρα σας λοιπόν. Μπρος για χοριακή και τα 2 σας. Άντε γιατί κι εγώ συμπαράσταση θέλω...Γιατί αν νομίζετε πως μόλις φτάσετε στην πολυαγαπημένη θετική χοριακή,θα είστε τρισευτυχισμένες μετά την 2η μέρα είστε πολύ γελασμένες...

Όταν κάνεις τόσο κόπο να φτάσεις εκεί που θέλεις μετά σε πιανουν οι ανησυχίες να προχωρήσει και να πάει καλά. Κάθε φορά που έχεις κανένα πονάκι πετάγεσαι και τρέχεις στην τουαλέτα...Κοιτάς το σερβιετάκι με εμμονή μήπως σκουραίνει...Αχ εγώ προσωπικά (όσο αχάριστο και να ακούγεται αυτό) δεν θα ησυχάσω ποτέ.Too good to be true που λένε και φοβάμαι μην χάσω την χαρά μου ακόμη δεν την απόλαυσα...

Μιλας για την ιδια αδερφη που εχει τωρα προβλημα με τα σερπαφαρ και δε μεγαλωνει το ωαριο ή εχεις και αλλη αδερφουλα?

Για την ίδια μιλάω μία έχω :P

Έχει πρόβλημα από μικρή με πολυκυστικές και την έβαλα στο τριπάκι να ξεκινήσει από τώρα μην της φύγουν 2 χρόνια σαν εμένα. Εκείνη έμεινε έγκυος ενω είχε να της έρθει ένα χρόνο η περίοδος (αμηννόροια) γιαυτό θεώρησε το αίμα της εμφύτευσης σαν περίοδο και δεν το έψαξε με τεστ. Να φανταστείς το είδε ο άντρας μου στον ύπνο του και την πίεσα να κάνει τεστ και είδε ότι είναι έγκυος. Σήμερα η ανηψούλα μου γίνεται 2 χρονών!!!

Την λατρεύω και μεγαλώνει μαζί με την κόρη μου σαν αδελφούλες. Είμαστε τυχερές γιατί αν δεν μπορέσουμε καμία μας να κάνει δεύτερο θα έχει η μία την άλλη γιατί μένουμε πάνω κάτω...

Βίλλυ μου και mywish,

πώς είναι σήμερα τα υγρά σας ( τί καταντήσαμε να ρωτάμε Θεέ μου!)

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια..

Απ' ότι διαπιστώνω όλες μπαίνετε βραδινές ώρες... που έχει δροσίσει λιγουλάκι.. Κορίτσια τι ζέστη είναι αυτή; έβρασα σήμερα... τώρα είμαι στη δουλειά, ακριβώς κάτω από το κλιματιστικό και απολαμβάνω τη δροσιά του...

Έχουμε κανένα ευχάριστο; από το δικό μου μέτωπο έχουμε ηρεμία, τάξη και ασφάλεια..

Ανυπομονώ να έρθει το σβκ να πάω την εκδρομούλα μου και φυσικά η άλλη Τετάρτη που έχουμε το ραντεβού μας...

Μάκια στα ζεστά μαγουλάκια..

L2qIp2.png

Δομνίνα μου,

αυτό έχω παρατηρήσει. Ότι χάνω τα κορίτσια γιατί εγώ το βράδυ από το σπίτι δεν προλαβαίνω. Άσε που η μικρή έρχεται και μου πατάει τα πλήκτρα και δεν μπορώ να γράψω με την ησυχία μου.

Τα διαβάζω βέβαια όλα το πρωί. Πάντως σήμερα έχει ανησυχητική ησυχία:)

Λες να σκάσει καμία βόμβα από Βίλλυ ή mywish?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Γειά σας κορίτσια!!!

Μακάρι βρε Yola μου να είχα τίποτα νέα της προκοπής, αλλά δυστυχώς μου ήρθε η ρουφιάνα... Ελπίζω να έχουμε καλά νέα από τη Βίλλυ μπας και ξαναχαρούμε!!! Εγώ τουλάχιστον ηρέμισα τώρα, διότι ταλαιπωρήθηκα πολύ τις τελευταίες μέρες...

Το μόνο καλό μου νέο είναι ότι τον άλλο μήνα ο σύζυγος ενδέχεται να προλάβει να διεκπεραιώσει τα καθήκοντά του και μετά να φύγει. Υπάρχει και μία πιθανότητα να πάρω τα φάρμακα άδικα, αλλά τι να κάνουμε τώρα, έτσι που ήρθαν τα πράγματα...

Ιόλη, τι θέμα έχεις με τον μαστό σου?

Που είσαι βρε Βίλλυ???? Περιμένουμε νέα σου..

Φιλιά σε όλες!

Kαλημέρα κοριτσάκια!

Όσο αφορα τα τεστ διάβασα στο parents καποια κοπέλα έγραφε

"Θα ηθελα να σας ενημερωσω ( σε οσες φυσικα δεν το γνωριζουν ) οτι οταν κανετε προσπαθειες με εξωσωματικη ή σπερματεγχυση δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να χρησιμοποιειται τεστ εγκυμοσυνης.ΜΟΝΟ β'χοριακή.Ολα τα τεστ επηρεαζονται από την pregnil και ολα τα "ξαδερφακια" της με αποτελεσμα να εχετε ψευδη αποτελεσματα"

Λάβετε τα μέτρα σας λοιπόν. Μπρος για χοριακή και τα 2 σας. Άντε γιατί κι εγώ συμπαράσταση θέλω...Γιατί αν νομίζετε πως μόλις φτάσετε στην πολυαγαπημένη θετική χοριακή,θα είστε τρισευτυχισμένες μετά την 2η μέρα είστε πολύ γελασμένες...

Όταν κάνεις τόσο κόπο να φτάσεις εκεί που θέλεις μετά σε πιανουν οι ανησυχίες να προχωρήσει και να πάει καλά. Κάθε φορά που έχεις κανένα πονάκι πετάγεσαι και τρέχεις στην τουαλέτα...Κοιτάς το σερβιετάκι με εμμονή μήπως σκουραίνει...Αχ εγώ προσωπικά (όσο αχάριστο και να ακούγεται αυτό) δεν θα ησυχάσω ποτέ.Too good to be true που λένε και φοβάμαι μην χάσω την χαρά μου ακόμη δεν την απόλαυσα...

Γειά σου γλυκό μου!

Φαντάζομαι την αγωνία σου, αλλά φαντάζομαι ότι με την πάροδο του χρόνου θα ησυχάσεις ... και είμαι σίγουρη ότι θα είναι μία απόλαυση η περίοδος της εγκυμοσύνης !!!!

Οπως κατάλαβες χοριακή δεν πρόλαβα να κάνω..χαχα..ήρθε και με βρήκε η καταραμένη, αφού πρώτα με διέλυσε από αγωνία...

Πάω για τον άλλο μήνα τώρα, άντε πάλι από την αρχή!!!!

Φιλάκια

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...

Yola μου κι εγώ όταν γυρίζω σπίτι από τη δουλειά (περίπου στις 8 το απόγευμα) δεν έχω καμία μα καμία όρεξη να κάτσω στον υπολογιστή.. βλέπεις κάθε μέρα 8 ώρες τη μέρα μπροστά στον υπολογιστή στη δουλειά... όσο να ναι το βαριέμαι το άθλημα..

Άσε που επειδή ο σύζυγος ξυπνάει πολύ νωρίς κάθε μέρα (05:00) για τη δουλειά του κοιμόμαστε με τις ... κότες.. χθες ξάπλωσε στις 10.15 και μου λέει "δεν έρχεσαι κι εσύ να ξαπλώσεις που είναι δροσερά; [είχε βάλει το κλιματιστικό]" Παρόλο που δεν νύσταζα πήγα, τι να έκανα... στις 10.30 είχα κοιμηθεί.. και φυσικά έχω ξυπνήσει από τις 4.30 το πρωί..

My wish κοριτσάκι μου.. άντε να ηρεμήσεις κι εσύ.. αν και κάτι μου λέει ότι τα μωράκια μας θα' ναι Αυγουστιάτικα...

Κανένα νέο από τη maybe έχουμε;

φιλάκια..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...