Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!

Δομνίνα, βάστα γερά, εύχομαι σύντομα να έχεις καλά νέα και να τελειώσει το μαρτύριο...

Μελετίνα, καλή επιτυχία κοριτσάκι μου! Ελπίζω να είσαι ξάπλα και να μην κάνεις ταρζανιές, για να γραπωθούν τα μωράκια σου...

Γιολάκι, δεν το 'χω ξεχάσει το κέρασμα.. Αλλά όλο έχω μικροπροβληματάκια, θα σας τα πω απο κοντά.. Πότε κανονίσατε συνάντηση? Αν κάτσει αυτό το Πα-Σα-Κυριακο, είμαι μέσα (αρκεί να γίνει η συνάντηση προς τα βόρεια, έχω γίνει πολύ δυσκίνητη με την κοιλιά και τα κιλά)...

Βιλλάκι, συγχαρητήρια για το διαμάντι σου!

Maybe πως είσαι? Κουράζεσαι με τις ζέστες?

Φιλάκια σε όλες!!!

Μα δεν υπονόησα τίποτα καλέ. Εννοείται πώς καταλαβαίνουμε την κατάστασή σου. Μπορούμε να μοιράσουμε την απόσταση την Πέμπτη για να διευκολύνουμε την Δομνίνα και να το κάνουμε στο Ν. Ψυχικό στις καφετέριες γιατί και το κέντρο είναι απροσπέλαστο πια. Δώστε ιδέες.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα...

Ήρθα κι εγώ... Λοιπόν.. αφού πήγα στο γυναικολόγο μου, ο οποίος κάτι φάνηκε να είδε μέσα στη μήτρα, σαν σάκκο ένα πράγμα αλλά δεν ήταν σίγουρος, με έστειλε σούμπιτη στο Ιασώ σε έναν εξειδικευμένο γιατρό και με πολύ καλύτερο μηχάνημα.. Και ναι, υπάρχει ενδομήτριος σάκκος αλλά πίσω σε εξέλιξη.. Οπότε οι επιλογές μας είναι οι εξής:

α) Κόβουμε τα φάρμακα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον επόμενο υπέρηχο την Παρασκευή το απόγευμα,

β) συνεχίζουμε τα φάρμακα και περιμένουμε και πάλι τον υπέρηχο της Παρασκευής.

Εγώ αποφάσισα να κόψω τα φάρμακα.. δεν ξέρω ρε κορίτσια αλλά πιστεύω μέσα μου ότι αυτό είναι το σωστό.. και το πιστεύω με όλη μου την καρδιά..

Από κει και ύστερα αναλόγως της εξελίξεως θα δούμε τι θα κάνουμε.. Αν δεν μεγαλώσει ελπίζουμε να αποβάλλει από μόνος του ο οργανισμός μου ή να απορροφηθεί ούτως ώστε να γλυτώσουμε την απόξεση..

Ένα έχω να πω.. Ο Θεός είναι μεγάλος!

Όσον αφορά τη συνάντηση για την Πέμπτη.. ο γιατρός μου συνέστησε να μην πολυκινούμαι κι έτσι εκτός από τη δουλειά δεν σκοπεύω να πάω πουθενά.. Σάββατο ή Κυριακή όμως έχω όλες τις ώρες ελεύθερες διότι ο άνδρας μου θα δουλεύει και τις δυο μέρες στην απογραφή. Θέλετε να κανονίσουμε ένα καφεδάκι κάπου στα βόρεια για να βολέψει και τη Mywish? Θα έχω το αυτοκίνητο και θα μπορώ να φέρω και τη Βίλλυ..

Παρασκευή απόγευμα έχω υπέρηχο, γι' αυτό δεν μπορώ..

L2qIp2.png

Καλημέρα...

Ήρθα κι εγώ... Λοιπόν.. αφού πήγα στο γυναικολόγο μου, ο οποίος κάτι φάνηκε να είδε μέσα στη μήτρα, σαν σάκκο ένα πράγμα αλλά δεν ήταν σίγουρος, με έστειλε σούμπιτη στο Ιασώ σε έναν εξειδικευμένο γιατρό και με πολύ καλύτερο μηχάνημα.. Και ναι, υπάρχει ενδομήτριος σάκκος αλλά πίσω σε εξέλιξη.. Οπότε οι επιλογές μας είναι οι εξής:

α) Κόβουμε τα φάρμακα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον επόμενο υπέρηχο την Παρασκευή το απόγευμα,

β) συνεχίζουμε τα φάρμακα και περιμένουμε και πάλι τον υπέρηχο της Παρασκευής.

Εγώ αποφάσισα να κόψω τα φάρμακα.. δεν ξέρω ρε κορίτσια αλλά πιστεύω μέσα μου ότι αυτό είναι το σωστό.. και το πιστεύω με όλη μου την καρδιά..

Από κει και ύστερα αναλόγως της εξελίξεως θα δούμε τι θα κάνουμε.. Αν δεν μεγαλώσει ελπίζουμε να αποβάλλει από μόνος του ο οργανισμός μου ή να απορροφηθεί ούτως ώστε να γλυτώσουμε την απόξεση..

Ένα έχω να πω.. Ο Θεός είναι μεγάλος!

Όσον αφορά τη συνάντηση για την Πέμπτη.. ο γιατρός μου συνέστησε να μην πολυκινούμαι κι έτσι εκτός από τη δουλειά δεν σκοπεύω να πάω πουθενά.. Σάββατο ή Κυριακή όμως έχω όλες τις ώρες ελεύθερες διότι ο άνδρας μου θα δουλεύει και τις δυο μέρες στην απογραφή. Θέλετε να κανονίσουμε ένα καφεδάκι κάπου στα βόρεια για να βολέψει και τη Mywish? Θα έχω το αυτοκίνητο και θα μπορώ να φέρω και τη Βίλλυ..

Παρασκευή απόγευμα έχω υπέρηχο, γι' αυτό δεν μπορώ..

Οποτε στην αναμονη και μεις μαζι σου!!!!

Και εγω συμφωνω με αυτο που λες...Αν εχει ""πιαστει" και ειναι να προχωρησει θα προχωρησει και χωρις τα φαρμακα....

Εγω μπορω εκτος απροοπτου και Σαββατο και Κυριακη.....

Φιλακια:-P:-P:-P

1DqRp3.png

vA8fp3.png

κορες καλησπερα...

δεν γραφω εδω, αλλα εχω και γω αγχος για τη δομνινα και παρακολουθω το τοπικ, οποτε ειπα να μπω σημερα...

κουκλα, σε διαβαζω καθε μερα...

ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα....

πληροφοριακα, να σου πω, στην κορη μου εμεινα εγκυος φυσιολογικα, μετα απο 4 χρονια προσπαθειας.. ακριβως το μηνα που ειπα 'οκ, τελος, παμε για εξωσωματικη' :tongue:

στους υπερηχος ηταν πισω... ο σακος ηταν ανυπαρκος κλπ κλπ.... 90/100 δεν θα παει καλα, μου ειχαν πει...

ναι καλα λολ... επεισοδιακη εγκυμοσυνη βεβαια, με προβληματακια, αλλα τες πα...

συμφωνω μαζι σου για τα φαρμακα που λες... και γω το ιδιο θα εκανα..

μετα τη κορη μου, ειχα μια αποβολη στην 8η εβδομαδα που χρειαστηκε αποξεση και αρκετες βιοχημικες...

δεν το εχω ψαξει επειδη δεν ειμαι τρελαμενη (ακομα) για δευτερο... με φρικαρει και η οικονομικη κατασταση και γι αυτο λεω, καθε εμποδιο για καλο..

σκεφτομαι αν ειναι να ερθει, θα ερθει.... βεβαια, η απογοητευση μετα απο καθε θετικο τεστ και στο καπακι αιμα, ειναι μεγαλη... μην πω ψεμματα.. κυριως επειδη ξερω οτι ο αντρας μου θελει αλλο ενα παιδακι... και επειδη ειμαι μοναχοπαιδι εγω, ξερω πως θα εινια το καλυτερο που μπορω να κανω για το παιδι μου, αλλο ενα παιδι...

θα ηθελα να σας γνωρισω καποια στιγμη, κατα προτιμηση να ειστε ολες φουσκωμενες σα μπαλονι εκεινη την στιγμη!!!!! :D:D:D:D

Parents are the last people on earth who ought to have children

Φυστικάκι θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για τις ελπίδες που μου δίνεις.. Κανένας γιατρός δεν είναι Θεός για να είναι σίγουρος για την έκβαση της κάθε εγκυμοσύνης.. αλλά είναι υποχρεωμένος να μιλάει με πιθανότητες και στοιχεία για να προετοιμάσει και να προφυλάξει τον ασθενή του..

Μακάρι το σποράκι μου να βάλει τα δυνατά του αυτές τις 3 μέρες που μεσολαβούν μέχρι τον επόμενο υπέρηχο και με λίγη τύχη θα πάμε καλά... Όπως είπε πολύ σωστά το φυστικάκι αν είναι να' ρθει θα έρθει.. Οπότε σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας, κάνουμε το σταυρό μας και περιμένουμε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μα τί θρίλερ είναι αυτό? Δεν το πιστεύω αυτό που περνάς. Τουλάχιστον δεν είναι εξωμήτριο να έχεις άλλα. Μακάρι να είναι σαν την περίπτωση της φυστικομάνας και όλα να είναι ένα κακό όνειρο που θα εξελιχτεί στην ευτυχία την ίδια που αξίζεις να ζήσεις.

Εγώ μπορώ Κυριακή απόγευμα. Για πού λέμε?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημεεεεεεεεεερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!

Σε λιγο φευγω για μαθημα και στις 12 εχω οδοντιατρο......

Εχω βαλει μπροστα να τα φτιαξω διοτι η κορτιζονη που πινω απ οταν ημουν 12 ετων μου τα εχει σακατεψει ρε γμτ:-(:sad:

Και σημερα εχω εξαγωγη και δε θεεεεεεελω λεμε!!!!!!

Θα ερθει και ο συζυγος μαζι για να με κραταει στην καρεκλα να μη φυγω, γιατι το εχω κανει και αυτο πιο παλια:mad::x

Οποτε θα μπω αργοτερα να δω αν εχουμε κανενα νεο......

Φιλακια σε ολες!!!

:P:p:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημέρα.......

Δομνινάκι μου να ήξερες πόσο πολύ καταλαβαίνω αυτό που περνάς...Το έχω ζήσει και ξέρω πόσο φοβερά ψυχοφθόρο είναι...όμως ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη...αγωνιούμε κι εμείς μαζί σου και μπορείς να μας μιλήσεις όποια στιγμή νιώσεις την ανάγκη να το κάνεις.

Βιλλάκι κουράγιο..Σκέψου μόνο ότι σε λίγο θα έχεις ένα χαμόγελο κάπως έτσι :D!!!!!

Μαργαριτούλα, μακάρι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά...

Αλήθεια θα προτείνει κανείς τόπο, ημέρα και ώρα;

Φυστικάκι, είσαι ευπρόσδεκτη...θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω..

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Καλημέρα κόρες...

Είμαι ένα όρθιο πτώμα... Είμαι ξύπνια από χθες το βράδυ στις 1 με ένα μικρό διάλειμμα ύπνου από 4.30 έως 7.00 σήμερα το πρωί.. Δεν ξέρω τι έχω πάθει... Ενώ κοιμήθηκα κανονικά γύρω στις 11 στις 1 να το μάτι γαρίδα.. έβλεπα ένα πολύ ζωντανό όνειρο στο οποίο πάλευα να βρω το δίκιο μου και μετά ξύπνησα.. γύριζα από δω, γύριζα από κει... σηκωνόμουν από το κρεβάτι για να μην ξυπνήσω το χάσμπαντ... πήγα στο σαλόνι, έκατσα στον υπολογιστή, είδα δυο επεισόδια από κάποια σήριαλ... τίποτε.. ξαναπήγα στο κρεβάτι.. ο ύπνος πουθενά.. σηκώθηκα, έκατσα στη βεράντα, διάβασα λίγο και έτσι γλάρωσα.. Στις 7 πάλι το μάτι γαρίδα κι εγώ σέρνομαι σήμερα..

Έχω κι επέτειο γάμου σήμερα.. 3 ολόκληρα χρόνια περάσανε κορίτσια.. Το βράδυ θα βγούμε έξω για φαγητό, έτσι για να κάνουμε κάτι διαφορετικό..

Εγώ δεν έχω να πω κάτι.. απλά περιμένω τον υπέρηχο της Παρασκευής και ελπίζω..

Όσο για τη μέρα, το μέρος και την ώρα συνάντησης.. Τι λέτε για Κυριακή απόγευμα κατά τις 18 στο Mall?

L2qIp2.png

Μόλις με πήρε ο γυναικολόγος μου τηλέφωνο.. και πολύ απλά επιβεβαίωσε αυτό που είπα εγώ από χθες.. Να σταματήσω τα φάρμακα μου είπε.. μίλησε και με τον εξωσωματικό και αποφασίσανε από κοινού ότι τα φάρμακα επιβραδύνουν την όποια εξέλιξη και πως αν είναι να προχωρήσει θα προχωρήσει και χωρίς φάρμακα.. Νιώθω μια ανακούφιση κορίτσια...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες...

Είμαι ένα όρθιο πτώμα... Είμαι ξύπνια από χθες το βράδυ στις 1 με ένα μικρό διάλειμμα ύπνου από 4.30 έως 7.00 σήμερα το πρωί.. Δεν ξέρω τι έχω πάθει... Ενώ κοιμήθηκα κανονικά γύρω στις 11 στις 1 να το μάτι γαρίδα.. έβλεπα ένα πολύ ζωντανό όνειρο στο οποίο πάλευα να βρω το δίκιο μου και μετά ξύπνησα.. γύριζα από δω, γύριζα από κει... σηκωνόμουν από το κρεβάτι για να μην ξυπνήσω το χάσμπαντ... πήγα στο σαλόνι, έκατσα στον υπολογιστή, είδα δυο επεισόδια από κάποια σήριαλ... τίποτε.. ξαναπήγα στο κρεβάτι.. ο ύπνος πουθενά.. σηκώθηκα, έκατσα στη βεράντα, διάβασα λίγο και έτσι γλάρωσα.. Στις 7 πάλι το μάτι γαρίδα κι εγώ σέρνομαι σήμερα..

Έχω κι επέτειο γάμου σήμερα.. 3 ολόκληρα χρόνια περάσανε κορίτσια.. Το βράδυ θα βγούμε έξω για φαγητό, έτσι για να κάνουμε κάτι διαφορετικό..

Εγώ δεν έχω να πω κάτι.. απλά περιμένω τον υπέρηχο της Παρασκευής και ελπίζω..

Όσο για τη μέρα, το μέρος και την ώρα συνάντησης.. Τι λέτε για Κυριακή απόγευμα κατά τις 18 στο Mall?

Η αυπνία είναι και σύμπτωμα της εγκυμοσύνης...

Να το κάνουμε 7 στο Avenue που έχει άπλετο πάρκινγκ γύρω και γιατί είναι ακόμα μεσημέρι στις 1800?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Η αυπνία είναι και σύμπτωμα της εγκυμοσύνης...

Να το κάνουμε 7 στο Avenue που έχει άπλετο πάρκινγκ γύρω και γιατί είναι ακόμα μεσημέρι στις 1800?

Κανένα πρόβλημα.. Μπορώ κι αργότερα αν θέλετε..:-P

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσια.....

Μολις γυρισα απο το κεντρο....

Ο γιατρος με περιμενε εκει...

Να πω οτι ηταν παρα πολυ ευγενικοι ολοι, και ειδικα τα κοριτσια στη ρεσεψιον....

Ο εμβρυολογος λοιπον μας ειπε τα εξης....

Το μεγαλυτερο προβλημα που τον απασχολει ειναι οτι οι γυναικες με αυτοανοσο νοσημα οπως εγω μπαινουν νωρις στην εμμηνοπαυση και οι ωοθηκες σταματουν τη λειτουργια τους ή υπολειτουργουν πολυ νωρις....

Για αυτο το θεμα δεν μπορουμε να κανουμε κατι....

Οι ορμονολογικες μου δειχνουν οτι ειμαι στα ορια...Οχι πολυ ψηλα αλλα ουτε αρκετα χαμηλα....

Θα ξεκινησω απο τον επομενο κυκλο με Daronda και Puregon.... το βραχυ πρωτοκωλο....Αυτοι δεν κλεινουν ουτε τον Αυγουστο οποτε ειπαμε να μην το αφησουμε για Σεπτεμβρη....

Μου εδωσε να κανω εξετασεις αιματολογικες μονο, στιγμα, υπατιτιδα και κατι αλλα και σε μενα και στο συζυγο....

Ολο το θεμα θα παιχτει στην ανταποκριση την δικη μου...Το σπερμα του συζυγου εινα οχι απλως σουπερ αλλα αριστο για εξωσωματικη...

Το γεγονος οτι δεν ανταποκριθηκα στα σερπαφαρ δεν ειναι και υπερ μας.....

Αν καταφερουμε απο 2 ωαρια και πανω παμε για ωοληψια...Αλλιως θα δουμε...ή σπερματεγχυση, ή πρεγκνυλ και επαφη....

Την Δευτερα θα παω στο γυναικολογο να μου γραψει τα παντα...Εξετασεις φαρμακα και εκει θα γινονται οι πρωτοι υπερηχοι και οι μετρησεις οιστραδιολης κ.τ.λ......Με το βιβλιαριο του δημοσιου...Μολις παω θα συζητησω και με τον δικο μου γιατρο για λεπτομερεις...

Αυτα προς το παρον...Για λεφτα δεν ειπαμε εκει...Το κεντρο θα πληρωθει για την ωοληψια και την εμβρυομεταφορα μονο...και οτι αλλο εχει να κανει με τα εμβρυα...

Τωρα να σας πω πως επειδη με τα σερπαφαρ δεν εκανα τιποτα, ουτε με τις δυο φορες με πρεγκνυλ, ενα και κανενα οπως ξερετε, δεν μπορω να πω πως ελπιζω σε τιποτα....

Αν κανω ωαρια εχω οσες πιθανοτητες εχουν ολα τα ζευγαρια, αλλα πολυ φοβαμαι οτι ειναι πλεον αργα για μενα....:-(:-(:-(

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βίλλυ μου γλυκιά..

Όχι, δεν είναι αργά για σένα... Εγώ ελπίζω ότι αφού εδώ και τόσο καιρό κάνεις από μόνη σου ωορρηξία, ότι οι ωοθήκες σου έχουν βγει από το λήθαργο που τόσα χρόνια λόγω των αντιφλεγμονωδών φαρμάκων είχαν πέσει.. Εμείς πάμε για τα 3 ωάρια.. και θα τα καταφέρεις.. Μην το βάζεις κάτω από τώρα...

Εδώ εγώ και μετά βίας κάνω 6 ωάρια.. και χωρίς να έχω μπει σε εμμηνόπαυση...

Θέλω να δω ένα μεγάλο χαμόγελο την Κυριακή που θα βρεθούμε... Μου το υπόσχεσαι;

Εγώ έχω να πω ότι δεν βιάζομαι καθόλου για τον αυριανό υπέρηχο.. Ότι είναι να γίνει ας γίνει για καλό μόνο.. Το μόνο που έχω αποφασίσει είναι πως αν αυτή η προσπάθεια δεν ευοδώσει τελικά, η επόμενη θα αργήσει πάρα πολύ...

Σας φιλώ πολύ όλες!

L2qIp2.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε??

Βιλλάκι τώρα διάβασα τα νέα σου από το κέντρο και συμφωνώ και γω πως δεν είναι αργά για ένα δεύτερο παιδάκι. Θα δειτε πως θα τα πατε με τα φάρμακα και ανάλογα θα πράξετε. Και γω δεν είχα καλή ανταπόκριση που οι ορμονολογικες μου είναι εντάξυ . Αλλά να σου πω κάτι......πιστεύω υπάρχουν λύσεις Καταρχάς μπορεί σε σας να λειτουργήσει και η σπερματέγχυση. Πέρα από αυτό υπάρχει εξωσωματική σε φυσικό κύκλο.....που μπορείς αντί να βάλλεις ένα....να μαζέψεις 2-3 και να τα βάλλεις....αλλά μπορεί και με τα φάρμακα να ανταποκριθείς μια χαρά και να μη καταφύγεις σε άλλη λύση.

Μην ανησυχείς ....αφού παράγεις από μόνη σου το δικό σου ωάριο τπτ δεν έχει χαθεί......εύχομαι όλα καλά να πάνε και έχω πολύ καλό προαίσθημα για σένα :D Τώρα θα περιμένεις να αδιαθετήσεις για να ξεκινήσεις?? Πότε περίπου περιμένεις?? Πολύ χαίρομαι που ξεκινάς πιο δυναμικά :D:D

Φυστικάκι να σε καλωσορίσω και γω με τη σειρά μου και εύχομαι τα καλύτερα και για σένα.

Τα δικά μου νέα είναι πως κάθομαι σπιτι:-( δεν περνανε με τπτ οι μέρες αφου δεν υπάρχουν και πολλά να κάνω......με έχει πιάσει η μέση μου από το κρεββάτι......που δεν ξαπλώνω και πολύ....με πιάνουν ανα διαστήματα και έντονα πονάκια από κάτω.......και κατα τ άλλα αναμένω.

Δε τα λέω με παραπονο αλοίμονο .....θα περάσει και αυτή η φάση .

Τα φιλιά μου σε όλα τα κορίτσια!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...