Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλές γιορτές εύχομαι και σε εσένα ❤️

Με την ευκαιρία να πω πως ευχαριστώ όλες τις κοπέλες για το ενδιαφέρον τους. Πραγματικά πήρα πολλά μηνύματα και προσωπικά που πραγματικά δεν έχω λόγια.  Είναι συγκινητικό. Στέλνω μια αγκαλιά σε όλες.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Μακάρι να ήταν...Αλλά δεν είναι, γιατί τα καφέ γίνονται όλο και πιο έντονα και πιο πολλά, θα μου έρθει η ρημάδα...Απλά ξέρεις ταλαιπωριέμαι, διότι είναι κάποιες στιγμές που αισθάνομαι ότι σταμάτησαν, ελπίζω για λίγο, μετά αντε πάλι πόνος κτλ.....Πολύ ψυχοφθόρο..

Ωχ σορρυ για την γκρίνια παλι, μη με βρίσετε...

Ποιος θα σε βρισει καλε!

Γκρινιαξε οσο θες!!!!

Αντεχουμε!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απ την αλλη δε θα εδειχνε το τεστ σημερα των 10 miu αν υπηρχε κατι? Σημερα ειμαι 12 μερες απο την ωορρηξια...

Συμπτωματα δεν εχω καθολου εκτος απο το στηθος που ειναι μαλλον απο την προγεστερονη...

Γιατι ολα τα περιεργα οπως να εχουν αιμα, κανενα συμπτωμα, να εχουν μονο μια επαφη εκεινο το μηνα και αλλα τοσα να συμβαινουν παντα στις αλλες και ποτε σε μας?

Δεν είμαι σίγουρη αν δείχνει το τεστ σωστά, ίσως είναι νωρίς... Να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού γλυκό μου και να περιμένεις (ναι ξέρω, μία κουβέντα είναι).

Ελα μου ντε??? Ολα τα κουλά στις άλλες......

Δεν είμαι σίγουρη αν δείχνει το τεστ σωστά, ίσως είναι νωρίς... Να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού γλυκό μου και να περιμένεις (ναι ξέρω, μία κουβέντα είναι).

Ελα μου ντε??? Ολα τα κουλά στις άλλες......

Θα κανω μια χοριακη την παρασκευη οπως ηταν απ την αρχη να γινει και μετα θα σταματησω τα χαπια και ευχομαι να ερθει κανονικη περιοδος....

Εκτος και αν ερθει η ροη κανονικα μεχρι τοτε που πολυ θα το ηθελα γιατι η κουλουρα στη χοριακη δε καταπινεται ευκολα!!

Η αδερφη μου επιασε το πρωτο της παιδι, οταν ο πρωην αντρας της την πιεσε να το κανουν μια τελευταια φορα πριν χωρισουν και την ξεγελασε και....$^&*$#@#$ μεσα της...

Ειχαν χωρισει οταν ανακαλυψε πως ηταν εγκυος...

Το δευτερο το επιασε τον πρωτο μηνα μετα το γαμο, στο ταξιδι του μελιτος....

Ολη η αγονιμοτητα και γενικως ολα τα προβληματα υγειας τα εχω αναλαβει εγω στην οικογενεια!!!!!!

Εξου και δεν της εχω πει τιποτα απ ολα αυτα.. Ουτε καν οτι προσπαθω... Που να με καταλαβει?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Μywish....οτι ητανε βλαξ το καταλαβα αλλα λιγο αργα

βιλλυ....πιο τεστ εκανες??? μη δινεις και ιδιαιτερα σημασια στα τεστ γιατι εμενα πριν δυο μηνες μου πηρε ο αντρας μου ενα διπλο predictor και ειχανε βγει και τα δυο θετικοτατα με πρωινα ουρα και τρελαθηκα βεβαια η χοριακη την επομενη μερα με προσγειωσε αποτομα αν και ειχα ακουσει και αλλα τετια περιστατικα με την συγκεκριμενη μαρκα αλλα λεω δεν γιναιτε 2 στα 2....σε ποια μερα του κυκλου εισαι οχι της ωορρηξιας του κυκλου

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Μywish....οτι ητανε βλαξ το καταλαβα αλλα λιγο αργα

βιλλυ....πιο τεστ εκανες??? μη δινεις και ιδιαιτερα σημασια στα τεστ γιατι εμενα πριν δυο μηνες μου πηρε ο αντρας μου ενα διπλο predictor και ειχανε βγει και τα δυο θετικοτατα με πρωινα ουρα και τρελαθηκα βεβαια η χοριακη την επομενη μερα με προσγειωσε αποτομα αν και ειχα ακουσει και αλλα τετια περιστατικα με την συγκεκριμενη μαρκα αλλα λεω δεν γιναιτε 2 στα 2....σε ποια μερα του κυκλου εισαι οχι της ωορρηξιας του κυκλου

Γεια σου κοπελα μου!!!!

Εκανα αυτα τα φτηνα που εχω παραγγειλει απο το ιντερνετ και δειχνουν απο τις 10 μοναδες..

Εμαι στην 22 μερα του κυκλου, εκανα την πρεγνυλ την 10η του κυκλου και λογικα ωορρηξια την επομενη, δηλ την 11η το απογευμα....

Ελα ρε συ! Επαθες τετοια νιλα με τα πρεντικτορ?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι αφου εισαι στην 22η μερα του κυκλου σου πιο φυσιολογικο ειναι να υπαρχει εμφυτευση παρα περιοδος θεωρω πως ειναι νωρις για περιοδο... δεν ξερω τι να πω που να βγαλεις και ακρη με τους γιατρους εμενα την ενεση μου την εκανε 14-15 μερα του κυκλου και χοριακη μου ελεγε να κανω μετα απο 15 μερες δλδ στης 30 μερες ....ασε με το τεστ εφαγα μεγαλη ηττα αφου ηθελα να τους κανω μυνηση γιατι λεω φαντασου να το παθαινε καποια κοπελιτσα αυτο που δεν θα επυθημουσε μια εγκυμοσυνη σε τρελενη οπως και να'χει.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Θα κανω μια χοριακη την παρασκευη οπως ηταν απ την αρχη να γινει και μετα θα σταματησω τα χαπια και ευχομαι να ερθει κανονικη περιοδος....

Εκτος και αν ερθει η ροη κανονικα μεχρι τοτε που πολυ θα το ηθελα γιατι η κουλουρα στη χοριακη δε καταπινεται ευκολα!!

Η αδερφη μου επιασε το πρωτο της παιδι, οταν ο πρωην αντρας της την πιεσε να το κανουν μια τελευταια φορα πριν χωρισουν και την ξεγελασε και....$^&*$#@#$ μεσα της...

Ειχαν χωρισει οταν ανακαλυψε πως ηταν εγκυος...

Το δευτερο το επιασε τον πρωτο μηνα μετα το γαμο, στο ταξιδι του μελιτος....

Ολη η αγονιμοτητα και γενικως ολα τα προβληματα υγειας τα εχω αναλαβει εγω στην οικογενεια!!!!!!

Εξου και δεν της εχω πει τιποτα απ ολα αυτα.. Ουτε καν οτι προσπαθω... Που να με καταλαβει?

Αν εσύ δεν είσαι γόνιμη που έχεις ένα παιδί τι να πω και γω??? Εμένα η μαμά μου έπιανε παιδιά στον αέρα..χαχα..γι' αυτό δεν της έχω πει και εγώ τίποτα, διότι που να καταλάβει τι σημαίνει προσπαθώ και τίποτα...

Και εμένα μου είχε πει ο γιατρός να κάνω χοριακή την Παρασκευή (έβαλε και δύο μέρες παραπάνω, σου λέει τρελή είναι αυτή, κάτσε μη με ρημάξει στα τηλεφωνήματα..χαχα)

Μέχρι τότε θα έχω κανονική ροή, οπότε δεν το σκέφτομαι καν...Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι μάλλον θα μείνω χωρίς άντρα στις γόνιμες μέρες του επόμενου μήνα, την πάτησα με λιγα λόγια...

Νομιζω οτι αφου εισαι στην 22η μερα του κυκλου σου πιο φυσιολογικο ειναι να υπαρχει εμφυτευση παρα περιοδος θεωρω πως ειναι νωρις για περιοδο... δεν ξερω τι να πω που να βγαλεις και ακρη με τους γιατρους εμενα την ενεση μου την εκανε 14-15 μερα του κυκλου και χοριακη μου ελεγε να κανω μετα απο 15 μερες δλδ στης 30 μερες ....ασε με το τεστ εφαγα μεγαλη ηττα αφου ηθελα να τους κανω μυνηση γιατι λεω φαντασου να το παθαινε καποια κοπελιτσα αυτο που δεν θα επυθημουσε μια εγκυμοσυνη σε τρελενη οπως και να'χει.

Η ενεση εξαρταται απο το ποτε ειναι ετοιμο το ωαριο..Τον πρωτο μηνα με τα σερπαφαρ το ωαριο μου ηταν ετοιμο, στα 20 χιλ την 13 μερα και ετσι εκανα την πρεγκνυλ την 14η, το δευτερο μηνα δεν εκανα ωαριο (πίιιιικρα μιλαμε) και τωρα το ωαριο μου ηταν 20 χιλ την 10η μερα και ετσι η πρεγκνυλ εγινε την 11η...

Καλα μιλαμε, πως αντεξες μετα απο τετοια πλακα με το πρεντικτορ?

Οπως λες, σκεψου να το παθαινε κανενα μικρο κοριτσακι!!!!!! Αλλα και καποια, οπως εσυ, που προσπαθεις για μωρακι ακομα χειροτερο μου φαινεται..

Πω, πω.. θα ειχα πεθανει!!!

κανονικα μυνηση τους χρειαζεται!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Η εμφύτευση από όσα έχω διαβάσει γίνεται από την 5η έως την 12 μέρα.

Οι γιατροί λένε χωριακή 14-15 μέρες μετά την πρεγκνυλ.

Καλά για τα πρεντίκτορ όλοι έχουν παράπονα, πολύ άσχημο να δείξει θετικό και να μην είναι...

Αν εσύ δεν είσαι γόνιμη που έχεις ένα παιδί τι να πω και γω??? Εμένα η μαμά μου έπιανε παιδιά στον αέρα..χαχα..γι' αυτό δεν της έχω πει και εγώ τίποτα, διότι που να καταλάβει τι σημαίνει προσπαθώ και τίποτα...

Και εμένα μου είχε πει ο γιατρός να κάνω χοριακή την Παρασκευή (έβαλε και δύο μέρες παραπάνω, σου λέει τρελή είναι αυτή, κάτσε μη με ρημάξει στα τηλεφωνήματα..χαχα)

Μέχρι τότε θα έχω κανονική ροή, οπότε δεν το σκέφτομαι καν...Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι μάλλον θα μείνω χωρίς άντρα στις γόνιμες μέρες του επόμενου μήνα, την πάτησα με λιγα λόγια...

Αχ, Mywish μου!!!!!

Εχω αρχισει να πιστευω οτι το μοναδικο μου ωαριο που αξιζε ηταν αυτο που εγινε ο γιος μου...

Και 5 χρονια προσπαθεια για το 1ο παιδι και αλλα 8 για το 2ο που δεν ερχεται, δε το λες και σκαω στη γονιμοτητα...

Βεβαια οπως το θετεις εσυ, εχεις δικιο...

Η δικη μου περιπτωση ονομαζεται δευτερευουσα υπογονιμοτητα...

Καλε, που θα ειναι το σπερμα στις γονιμες μερες?

Μην τον αφησεις να φυγει!!!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Η εμφύτευση από όσα έχω διαβάσει γίνεται από την 5η έως την 12 μέρα.

Οι γιατροί λένε χωριακή 14-15 μέρες μετά την πρεγκνυλ.

Και εμενα τοσες μου ειπε, αλλα επειδη πεφτει σαββατοκυριακο μου ειπε κανε παρασκευη..Θα δειξει απο το αιμα μου ειπε..

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Αχ, Mywish μου!!!!!

Εχω αρχισει να πιστευω οτι το μοναδικο μου ωαριο που αξιζε ηταν αυτο που εγινε ο γιος μου...

Και 5 χρονια προσπαθεια για το 1ο παιδι και αλλα 8 για το 2ο που δεν ερχεται, δε το λες και σκαω στη γονιμοτητα...

Βεβαια οπως το θετεις εσυ, εχεις δικιο...

Η δικη μου περιπτωση ονομαζεται δευτερευουσα υπογονιμοτητα...

Καλε, που θα ειναι το σπερμα στις γονιμες μερες?

Μην τον αφησεις να φυγει!!!!!!!

Και εγώ 8 χρόνια προσπαθώ, τι καλά!!!

Για τοο σπέρμα , το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει ακόμα σίγουρα αν θα λείπει ή όχι και το δίλλημά μου θα είναι αν πρέπει να πάρω τα χάπια την 3η μέρα της περιόδου (αντε θα 'ρθει η π@#!@#???)

Δευτερεύουσα υπογονιμότητα?? Εμένα λέγεται ότι κοντεύει να μου φυτρώσει τσουτσουνι..!!!

Και εμενα τοσες μου ειπε, αλλα επειδη πεφτει σαββατοκυριακο μου ειπε κανε παρασκευη..Θα δειξει απο το αιμα μου ειπε..

Σίγουρα θα δείξει...Και το σίγουρο είναι ότι ο οργανισμός σου έχει καθαρίσει από τις ορμόνες, διότι το τεστ έδειξε αρνητικό..Αντε γλυκιά μου, με το καλό...

Σίγουρα θα δείξει...Και το σίγουρο είναι ότι ο οργανισμός σου έχει καθαρίσει από τις ορμόνες, διότι το τεστ έδειξε αρνητικό..Αντε γλυκιά μου, με το καλό...

Παντως σε καθε περιπτωση ειναι καλυτερα να σου ερχεται η ρημαδα πριν την χοριακη γιατι και αυτη η διαδικασια του να πηγαινεις στο μικροβιολογο, να πληρωνεις και τα 25 ευρω για να σου πουνε οτι δεν......

Δεν καταπινεται.....

Αντε να δουμε τι θα δουμε!!!!!!

Δε μου ειπες ο συζυγος γιατι θα λειπει στις γονιμες?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Επιδει ειχα ακουσει διαφορα για το συγκεκριμενο τεστ οταν μου το εφερε ο αντρας μου το πρωτο πραγμα που του ειπα ειναι οτι αυτο μπορει να με βγαλει εγκυος χωρις να ειμαι ειχα δλδ ειχα μια ιδεα....αλλα οταν ειδα και τα δυο θετικοτατα λεω δεν μπορει και τα δυο λαθος??? εκει την πατησα να μη σας τυχει ποτε κοριτσια πολυ ψυχοφθορω.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...