Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε??

Δομνινάκι μου χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου:D, και μάλιστα ήθελα να σε ρωτήσω την προηγούμενη φορά που μας τα λεγες μήπως ακόμα ήταν νωρίς για τα συμπεράσματα στο αν πέτυχε η επέμβαση, αλλά σκέφτηκα ότι για να το λες εσύ θα ξέρεις , αφού τα κατέχεις πολύ καλά αυτά τα θέματα;)

Απλά θα θέλει και άλλο χρόνο να δείξει και εύχομαι με τον καιρό να καλυτερεύουν και τα αποτελέσματα.

Βιλλάκι νομίζω χρειάζεσαι λιγάκι χρόνο και καλύτερα που ήρθαν έτσι νομίζω τα πράγματα για να μάθεις και συ όλες τις διαδικασίες και να έχεις κάνει και τις εξετάσεις σου.

Τώρα που διάβαζα και τις εξετάσεις που έκανε η my wish θυμήθηκα και τη μαστογραφία που πρέπει και αυτή να κάνεις. Ξέρω όμως ένα κέντρο που μπορείς να την κάνεις δίνοντας την συνταγή από το δημόσιο και 20 ευρώ επιπλέον και την κάνεις ψηφιακή αν θέλεις, επειδή το δημόσιο δεν καλύπτει ψηφιακή. Και γω σε λίγες μέρες θα την κάνω με συνταγή ικα και 20 ευρώ. Το ψαξα σε πολλά κέντρα και μου έλεγαν διάφορες τιμές και εκεί που θα πάω είναι το οικονομικότερο.

Την επίσκεψη στον εμβρυολόγο για ποιο λόγο θα την κάνεις?? τι παραπάνω θα σου πει από το γυναικολόγο?? εννοώ έχετε να συζητήσετε κάτι που γνωρίζει καλύτερα ο εμβρυολόγος??

Εγώ κορίτσια ακόμα δε ξέρω τι να κάνω, μου έχει καρφωθεί και η ιδέα της εξωσωματικής σε φυσικό κύκλο.

Σήμερα αδιαθέτησα , πάντα στην ώρα μου, αλλά για να πω την αλήθεια μου δεν είχαμε επαφές στις γόνιμες, άρα ήταν αναμενόμενο.

Πέφτει και το Πάσχα που δε ξέρω αν θα μου κάνει χαλάστρα σε περίπτωση που θα αποφάσιζα εξωσωματική σε φυσικό κύκλο .

Σήμερα πήρα και τα αποτελέσματα της καλλιέργειας που είχα κάνει για έναν επανέλεγχο , αερόβια, αναεροβια, μυκοπλασμα, ουρεόπλασμα , χλαμυδια γιατί είχα περίπου 2 χρονια από την τελευταία φορά που τα είχα κάνει ..και ευτυχώς βγήκαν καλά.

Το τεστ παπ μου κάνει κάτι νερά μερικές φορές , έκανα και από αυτό πριν καμμιά βδομάδα και μου βγαλλε αρνητικό για κακοήθεια , αλλά έγραφε στις σημειώσεις υπερκεράτωση...θα μιλήσω αύριο μάλλον με το γιατρό γιατί απλά πήρα την απάντηση και δεν τον είδα.

Τα άλλα κορίτσια που είναι?? κάποιες κοπέλες έχουμε καιρό να τις ακούσουμε...για εμφανιστείτε!!!

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες!

Μελετινα μου γεια σου...

Ο γιατρος μου ειπε να συναντηθουμε οι 2 μας με τον εμβρυολογο...

Μου ειπε οτι μαζι θα αποφασισουνε πιο πρωτοκολο θα ακολουθησουμε και θελει πριν ξεκινησουμε οτιδηποτε να μιλησουμε μαζι του, να δω και εγω το κεντρο και τον εμβρυολογο που παιζει τον πιο σημαντικο ρολο μαζι με τον γυναικολογο....

Εσυ γυρισες???

Παρε με τηλ οποτε θες...

Σημερα δε δουλευω γιατι τα παιδια εχουν παει ολοημερη εκδρομη με το σχολειο...

Φιλακια:-):smile:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια,

διάβασα προσεχτικά τα πάντα.

Λαχταρίσαμε με my wish και Δομνίνα, όλα καλά όμως και για τις δυό τους.

Βίλλυ μου πραγματικά χαίρομαι για σένα γιατί μπαίνεις σε μια σειρά που θα έχει στάνταρ αποτέλεσμα είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο.

Είστε οι επόμενες εγκυούλες και θα μετράτε τις κοιλιές σας.

Μελετίνα μακάρι να σου κάτσει καλά για φυσικό κύκλο. Αν τα καταφέρεις έτσι θα σε ακολουθήσω μου φαίνεται από Σεπτέμβριο (αν όλα πάνε καλά γιατί η θέση στην δουλειά του άντρα μου κρέμεται από μία κλωστή και δεν έχουμε πολύ καλά μαντάτα γενικώς απόλη την εταιρία που εργάζεται). Οπότε no money no honey. ίδωμεν.

Η Ντόλη πού είναι?

Η Liontarina Sofia ξέρει καμία αν προχώρησε?

Για την maybe2 δεν έχω λόγια μόνο θαυμασμό και της εύχομαι καλή τύχη.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Yola μου λυπάμαι πολύ που πάνε τόσο άσχημα τα πράγματα με τη δουλειά του άνδρα σου.. Μακάρι τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο..

Δυστυχώς η Liontarina Sofia δεν προχώρησε διότι το μωράκι της βρέθηκε ύστερα από λήψη τροφοβλάστη να νοσεί με μεσογειακή αναιμία και αναγκάστηκε να προβεί σε διακοπή..

Ελπίζω να ανακάμψει γρήγορα και να προχωρήσει με νέες ελπίδες σε νέα προσπάθεια..

Η Ντόλη λογικά είναι καλά.. Είχαμε μιλήσει πριν δύο βδομάδες περίπου..

L2qIp2.png

Ωχ δεν το ήξερα, λυπάμαι πάρα πολύ. Είχαν και οι δύο στίγμα αν θυμάμαι καλά ε?

Δυστυχώς τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο για την δουλειά του. Έχει να δουλέψει από την Πέμπτη γιατί κάνουν συνεχόμενο αποκλεισμό των εγκαταστάσεων το σωματείο των εργαζομένων και θα τραβήξει και μετά το Πάσχα. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Είναι και η ψυχολογία του στα πατώματα μιλάμε.

Όλες οι οικογένειες στην Ελλάδα με προβλήματα είναι αυτό τον καιρό.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλή μέρα και όμορφη Μεγαλοβδομάδα να έχουμε κορίτσια..

Γιόλα μου λυπάμαι πολύ για τον άνδρα σου.. Έχει περάσει και ο δικός μου τέτοια φάση και χειρότερη (3 μήνες άνεργος) και καταλαβαίνω τι περνάτε ακριβώς.. Η ανασφάλεια τη σήμερον ημέρα και όταν μάλιστα έχεις και οικογένεια να θρέψεις είναι ότι χειρότερο.. Μακάρι να έχει καλή έκβαση σύντομα το θέμα σας..

Και η Λιονταρίνα και ο άνδρας της είχαν το στίγμα δυστυχώς..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ δεν το ήξερα, λυπάμαι πάρα πολύ. Είχαν και οι δύο στίγμα αν θυμάμαι καλά ε?

Δυστυχώς τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο για την δουλειά του. Έχει να δουλέψει από την Πέμπτη γιατί κάνουν συνεχόμενο αποκλεισμό των εγκαταστάσεων το σωματείο των εργαζομένων και θα τραβήξει και μετά το Πάσχα. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Είναι και η ψυχολογία του στα πατώματα μιλάμε.

Όλες οι οικογένειες στην Ελλάδα με προβλήματα είναι αυτό τον καιρό.

Λυπαμαι πολυ Γιολαντακι μου...

Καταλαβαινω το αγχος σας και ευχομαι να λυθει συντομα το προβλημα...

Να, αυτα ακουω και δε θελω να ξανοιχτω στα οικονομικα....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Μα Βιλλάκι μου όσο ναναι το εισόδημα του αντρούλη σου θα έρχεται κάθε μήνα (έστω και μειωμένο). Μην ανησυχείς λοιπόν. Κι εσύ ακόμα και μέχρι να γεννήσεις μαθήματα μπορείς να κάνεις, και να τα ξαναρχίσεις μετά τις πρώτες μέρες. Έχεις flexibility.Οπόυε προχώρα...

Δομνινάκι, εύχομαι να μην πέσουμε στην ανεργία. Πάντως και σήμερα και μέχρι το Πάσχα θα συνεχιστεί η απεργία τους. Τουλάχιστον δεν τους βλέπει και είναι ήρεμος ψυχολογικά. Αυτό είναι το μόνο παρήγορο γιατί είχε φτάσει σε έσχατα σημεία.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοπελες ,να σας ευχηθω καλο Πασχα και οτι καλυτερο σε ολες μας για τα οικογενειακα-επαγγελματικα μας που κλυδωνιζονται αυτον τον καιρο.Οσα κοριτσια σχεδιαζετε μια πιο ..οργανωμενη επιθεση συντομα(σπρμτχ,ivf) ...καλη τυχη!Βιλλυ,Δομνινα,Yola ελπιζω να ειστε οι επομενες εγκυουλες!Εγω..μπορω να παρω μια ανασα τωρα και να κανω Πασχα-το πρωτο τριμηνο περασε και εκανα τελικα και τροφοβλαστη και ολα πηγαν καλα!Πολλα φιλια ,ευχες και... ολα θα γινουν!!

Καλό Πάσχα σε όλα τα κοριτσάκια και μπεμπάκια της παρεούλας μας..

Να περάσουμε όλες υπέροχα, να ξεκουραστούμε, να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία!!

Σας σκέφτομαι και σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Kαλή Ανάσταση σε όλες μας και εύχομαι του χρόνου να κρατάμε ένα μπεμπάκι στην Ανάσταση. Αυτό τίποτα άλλο.

Maybe2 μπράβο, μήπως είναι καιρός να αλλάξεις nickname σε certainly2?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Κοπελες ,να σας ευχηθω καλο Πασχα και οτι καλυτερο σε ολες μας για τα οικογενειακα-επαγγελματικα μας που κλυδωνιζονται αυτον τον καιρο.Οσα κοριτσια σχεδιαζετε μια πιο ..οργανωμενη επιθεση συντομα(σπρμτχ,ivf) ...καλη τυχη!Βιλλυ,Δομνινα,Yola ελπιζω να ειστε οι επομενες εγκυουλες!Εγω..μπορω να παρω μια ανασα τωρα και να κανω Πασχα-το πρωτο τριμηνο περασε και εκανα τελικα και τροφοβλαστη και ολα πηγαν καλα!Πολλα φιλια ,ευχες και... ολα θα γινουν!!

Να παρεις πολλες ανασες κοριτσι μου, οχι μια!!!!

Χαιρομαι παρα πολυ για σενα...

Φιλακια πολλα πολλα!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλό Πάσχα σε όλες τις φιλενάδες μου!!!!!!

Μόλις επιστρέψουμε θέλω να ακούσω ότι όλες περάσατε τέλεια!!!

Εκτός από μένα βέβαια που πρέπει να πάω στο χωριό:-(:-(:-(:-(:-(

Δε θεεεεεεεεεεεεελω λέμε!!!!!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σας κορίτσια,

Έχω να μπω αρκετό καιρό γιατί είχα πολλές δουλίτσες και τρεχάματα αυτές τις μέρες, μπήκα όμως να ευχηθώ σε όλες να περάσετε ένα όμορφο Πάσχα !!!!!!

και μετά από το Πάσχα να έχουμε να ακούμε πολύ καλά καλά νέα!!!!!!:D

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά χρόνια μας πολλά!

Εύχομαι να περάσατε όλες όμορφα, ήρεμα και ξένοιαστα.. Μακάρι πολύ σύντομα να έχουμε μόνο χαρές.. Όχι άλλες λύπες παρακαλώ πολύ!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...