Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Κορίτσια μου όμορφα καλή σας μέρα!

Είπα να μπω πρώτη πρώτη να σας πω τα ευχάριστα για να σας φτιάξω τη μέρα..

Πάμε λοιπόν στο γιατρό.... μετά από κάνα δεκάλεπτο αναμονής μπαίνουμε μέσα με κάτι μούτρα κι οι δυο σαν Μεγάλη Παρασκευή... Βλέπει ο γιατρός τα αποτελέσματα και αναφωνεί "Τέλεια πάμε".... και εμάς το σαγόνι πέφτει στο πάτωμα... Τι τέλεια γιατρέ μου του λέω εγώ.. διαβάζετε το σωστό σπερμοδιάγραμμα; Ναι μου λέει, αυτό με ημερομηνία 4.4.2011... Του λέω εγώ το προηγούμενο το βλέπετε; Ναι μου λέει.. αυτό με ημερομηνία 25.10.2010.. Και που το βλέπετε του λέω ότι πάμε τέλεια;;;;

Και αρχίζει να μου εξηγεί ο άνθρωπος.. Με λίγα λόγια μας είπε τα εξής: Ότι αφού έχουν περάσει μόλις 2.5 μήνες από την επέμβαση και το σπερμοδιάγραμμα μας έδωσε συκριτικά έστω και λίγο μεγαλύτερο αριθμό σπερματοζωαρίων από το προηγούμενο είναι πολύ ενθαρρυντικό... Θα έπρεπε να ανησυχούσαμε αν μας έδινε τουλάχιστον το μισό αριθμό από το προηγούμενο..

Η ταχύτητα συνολικά έχει ανέβει.. αν και έχει πέσει η πρόσθια κίνηση αλλά δεν μας ενοχλεί αυτό.. σιγά σιγά θα φτιάξει..

Η μορφολογία και δη η δική μας που όλη την ανωμαλία την έχουμε στην κεφαλή των σπερμαζοωαρίων (ξεροκέφαλα από τα μικράτα τους τα παιδιά μου), οφείλεται είτε στην κιρσοκήλη (που ελπίζουμε να την έχουμε φτιάξει), είτε σε χρόνιες προστατίτιδες που δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά γι' αυτό - μας έδωσε αντιβίωση για ένα μήνα διότι το ph ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένο και ανέβηκε κι άλλο από την προηγούμενη φορά - και τέλος σίγουρα κάτι τρέχει με τον μηχανισμό σπερματογένεσης στον οποίο δυστυχώς δεν μπορούμε να επέμβουμε διότι ακόμη είναι tera ingognita δηλαδή άγνωστο πεδίο..

Δεν θέλει να του δώσει ορμόνες διότι φαίνεται ότι ο όρχις έχει πάρει μπροστά.. Το μόνο που μας είπε είναι ότι στην περίπτωσή μας το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και ότι θέλει να μας δει μετά από κάνα τρίμηνο με καινούργιο σπερμοδιάγραμμα..Ο γλυκός μου.. Και δεν μας πήρε και λεφτά κορίτσια.. τίποτε.. ούτε Ευρουλάκι..

Οπότε συνοψίζω στα εξής: Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θέλει χρόνο.. Οπότε εμείς συνεχίζουμε με μια απλή φαρμακευτική αγωγή και προχωράμε σε εξωσωματική τον Μάιο..

Ρώτησα επίσης τον γιατρό πως είναι δυνατόν ο καημένος ο άνδρας μου να χαπακώνεται ενάμιση χρόνο τώρα με διάφορα σκευάσματα και διαφορά να μην έχουμε δει και μου είπε ότι λόγω της κιρσοκήλης από το επόμενο τρίμηνο θα αρχίσουμε να βλέπουμε διάφορα διότι θα βγει η καινούργια φουρνιά σπερματοζωαρίων..

Κορίτσια μου έφυγε ένα βάρος, το ομολογώ.. Αλλιώς τα περίμενα και αλλιώς τα βρήκα.. Αλλά είμαι αισιόδοξη τώρα.. Καλή σας μέρα και θα τα πούμε αργότερα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου όμορφα καλή σας μέρα!

Είπα να μπω πρώτη πρώτη να σας πω τα ευχάριστα για να σας φτιάξω τη μέρα..

Πάμε λοιπόν στο γιατρό.... μετά από κάνα δεκάλεπτο αναμονής μπαίνουμε μέσα με κάτι μούτρα κι οι δυο σαν Μεγάλη Παρασκευή... Βλέπει ο γιατρός τα αποτελέσματα και αναφωνεί "Τέλεια πάμε".... και εμάς το σαγόνι πέφτει στο πάτωμα... Τι τέλεια γιατρέ μου του λέω εγώ.. διαβάζετε το σωστό σπερμοδιάγραμμα; Ναι μου λέει, αυτό με ημερομηνία 4.4.2011... Του λέω εγώ το προηγούμενο το βλέπετε; Ναι μου λέει.. αυτό με ημερομηνία 25.10.2010.. Και που το βλέπετε του λέω ότι πάμε τέλεια;;;;

Και αρχίζει να μου εξηγεί ο άνθρωπος.. Με λίγα λόγια μας είπε τα εξής: Ότι αφού έχουν περάσει μόλις 2.5 μήνες από την επέμβαση και το σπερμοδιάγραμμα μας έδωσε συκριτικά έστω και λίγο μεγαλύτερο αριθμό σπερματοζωαρίων από το προηγούμενο είναι πολύ ενθαρρυντικό... Θα έπρεπε να ανησυχούσαμε αν μας έδινε τουλάχιστον το μισό αριθμό από το προηγούμενο..

Η ταχύτητα συνολικά έχει ανέβει.. αν και έχει πέσει η πρόσθια κίνηση αλλά δεν μας ενοχλεί αυτό.. σιγά σιγά θα φτιάξει..

Η μορφολογία και δη η δική μας που όλη την ανωμαλία την έχουμε στην κεφαλή των σπερμαζοωαρίων (ξεροκέφαλα από τα μικράτα τους τα παιδιά μου), οφείλεται είτε στην κιρσοκήλη (που ελπίζουμε να την έχουμε φτιάξει), είτε σε χρόνιες προστατίτιδες που δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά γι' αυτό - μας έδωσε αντιβίωση για ένα μήνα διότι το ph ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένο και ανέβηκε κι άλλο από την προηγούμενη φορά - και τέλος σίγουρα κάτι τρέχει με τον μηχανισμό σπερματογένεσης στον οποίο δυστυχώς δεν μπορούμε να επέμβουμε διότι ακόμη είναι tera ingognita δηλαδή άγνωστο πεδίο..

Δεν θέλει να του δώσει ορμόνες διότι φαίνεται ότι ο όρχις έχει πάρει μπροστά.. Το μόνο που μας είπε είναι ότι στην περίπτωσή μας το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και ότι θέλει να μας δει μετά από κάνα τρίμηνο με καινούργιο σπερμοδιάγραμμα..Ο γλυκός μου.. Και δεν μας πήρε και λεφτά κορίτσια.. τίποτε.. ούτε Ευρουλάκι..

Οπότε συνοψίζω στα εξής: Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θέλει χρόνο.. Οπότε εμείς συνεχίζουμε με μια απλή φαρμακευτική αγωγή και προχωράμε σε εξωσωματική τον Μάιο..

Ρώτησα επίσης τον γιατρό πως είναι δυνατόν ο καημένος ο άνδρας μου να χαπακώνεται ενάμιση χρόνο τώρα με διάφορα σκευάσματα και διαφορά να μην έχουμε δει και μου είπε ότι λόγω της κιρσοκήλης από το επόμενο τρίμηνο θα αρχίσουμε να βλέπουμε διάφορα διότι θα βγει η καινούργια φουρνιά σπερματοζωαρίων..

Κορίτσια μου έφυγε ένα βάρος, το ομολογώ.. Αλλιώς τα περίμενα και αλλιώς τα βρήκα.. Αλλά είμαι αισιόδοξη τώρα.. Καλή σας μέρα και θα τα πούμε αργότερα..

Αχ!!!!!!!!!!!

Τι καλαααααααα!!!!!!!!!!!

Χαρηκα κοριτσαρα μου, πααααααααρα πολυ!!!!!!!!!!

Μπραβο και παλι μπραβο..........

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σας κορίτσια , έχω καιρό να σας γράψω αν και μπαίνω συνέχεια και διαβάζω τα νέα σας.

Στεναχωρέθηκα πολύ για το Δομνινάκι μας αλλά παρ όλα αυτά το μωράκι το βλέπω να έρχεται :D με την επόμενη εξωσωματική.

Μy wish πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά , πολύ καλή επίσης και η αυχενική σου:D

Βιλλάκι μου:D θέλω και γω να σου πω κάποια πράγματα για την εξωσωματική επειδή και σε μένα ήταν πρόσφατη όλη η διαδικασία (τον προηγούμενο μήνα) παρόλο που τελικά δεν προχώρησε.

Από εξετάσεις πχ υστεροσκόπηση και λαπαροσκόπηση δε χρειάζεσαι.

Σαλπιγγογραφία εγώ είχα μαζί μου , πιθανόν να τη θέλουν για να διαπιστώσουν αν η γυναίκα έχει υδροσάλπιγγες ....μπορεί να τους καλύπτει και η σαλπιγγογραφία που έχεις πριν 5 χρόνια.( αυτό μπορείς να το ρωτήσεις)

Ένα σπερμοδιάγραμμα του άντρα σου που αυτό το χεις, δε χρειάζεται να ξανακάνεις .

Το ιστορικό σου και το τι εξετάσεις έχεις κάνει τα γνωρίζει ο γιατρός σου. Μπορείς από τώρα να του πεις τι θα χρειαστείς να κάνεις και να προετοιμαστείς.

Εμένα δε μου ζήτησαν πολλές εξετάσεις.

Αυτό που θυμάμαι όταν ρώτησα και το κέντρο για το κόστος , μου είχαν πει πως χρεώνουν έξτρα κάποιες εξετάσεις και δε τις βάζουν μέσα στο πακετάκι της τιμής επειδή κάποιος μπορεί να τις κάνει και έξω και απλά να της έχει μαζί του.

Αυτό ήταν σίγουρα ένα καρδιογράφημα που το θέλουν για τη νάρκωση και μάλιστα θυμάμαι το χρέωναν ή 50 ή 100 ευρώ. Πραγματικά πήγαινε με το βιβλιάριο δημοσίου που έχεις και κάνε το, είναι κρίμα να δώσεις και γι αυτό χρήματα....και μου είπαν και για κάποιες άλλες και δε μπορώ να θυμηθώ ποιες ήταν....μ αρέσει που τα χω και πρόσφατα...αιματολογικές ήταν. Μπορώ να πάρω να ρωτήσω να μου ξαναπούν, αλλά καλό είναι και συ να ρωτήσεις από τώρα το γιατρό σου να σου πει τι θα πρέπει να κάνεις. Να σου πει και αυτές που μπορείς να κάνεις από μόνη σου έξω γιατί πολλοί τα λένε τελευταία στιγμή ώστε να μην προλαβαίνεις για να τις κάνεις στο κέντρο και να στις χρεώσουν.

Ορμονολογικές ρώτα αν θέλουν, εγώ είχα κάνει και τις είχα πάει. Fsh, lh, προλακτίνη και οιστραδιόλη και ρώτα το γιατρό ποια μέρα τις θέλει.

Εγώ δεν είχα κάνει σ εκείνο τον κύκλο, αλλά του είχα πάει εξετάσεις προ τριμήνου.

Φυσικά εγώ στη θέση σου θα έκανα ένα προγεννητικό έλεγχο για να είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει κάτι σε εκρεμότητα.

Δηλ γενικές αίματος, φεριτίνη, σιδηρο, αντισώματα τοξοπλάσματος........κτλπ αν πεις στο γιατρό θα στα γρἀψει (να τις κάνεις με το δημόσιο)

Επίσης κάνε και μια καλλιέργεια κολπικού υγρού για αερόβια αναερόβια, μυκοπλασμα, ουρεόπλασμα , χλαμύδια και μια καλιέργεια ούρων.

Αυτά είναι καλό να τα κάνεις ώστε αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο να το θεραπεύσεις πρώτα και μετά να προχωρήσεις στην εξωσωματική.

Το 5500 που λεει η my wish μου φαίνεται μεγάλο ποσό...αλλά αν έκανε υστεροσκόπηση λαπαροσκόπηση ναι αυτές οι εξετάσεις κοστίζουν.

Όσο για τα φάρμακα εμένα με το ικα μου κόστισαν 200 ευρώ, οι γκονάλ ήταν δωρεάν (μου έγραψε ο γιατρός πρόκληση ωορρηξίας) και τα υπόλοιπα με 25% συμμετοχή έφτασαν στα 200 ευρώ.

Εμένα 3000 θα μου έπαιρναν για την εξωσωματική για όλα μαζί με τις εξετάσεις οιστραδιόλης και τους υπέρηχους, και σ αυτή την τιμή συμπεριλαμβανόταν και μικρογονιμοποίηση αν χρειαζόταν αλλά και κατάψυξη.

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα λιγάκι ή σε μπέρδεψα, πάντως ότι θέλεις μπορείς να με πάρεις και τηλέφωνο να τα πούμε. Θα χαρώ να σ ακούσω και να τα πούμε πιο αναλυτικά.

Τα άλλα κορίτσια τι κάνουν??? Εγώ ακόμα σκέφτομαι το επόμενο βήμα ποιο θα ναι. Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες.

Μελετινακι μου, παρα πολυ χρησιμες και οι δικες σου οι πληροφοριες, σε ευχαριστω παρα πολυ.....

Σου εχω απαντησει στο π.μ....

Φιλακια:-P:razz:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Λοιπον, πηρα τον Κοφινακο τηλεφωνο...

Μου ειπε τα εξης....

Να αφησουμε αυτον τον μηνα γιατι..

1ον πεφτουμε μεσα στο Πασχα

2ον θελει να μιλησω και να συννενοηθω με τον ρευματολογο μου πρωτα, οχι τοσο για την σπερματεγχυση, οσο αν χρειαστει να κανουμε τελικα εξωσωματικη....

3ον θελει αλλον ενα μηνα χωρις σερπαφαρ, για να αποτοξινωθει ο οργανισμος μου και οι ορμονολογικες που θα κανουμε να ειναι πιο ακριβης..καμια φορα, μου ειπε, η κλομιφαινη ανεβαζει εικονικα την FSH....

Η αληθεια ειναι πως με βολεψε αυτο, γιατι ετσι θα εχω χρονο

1ον να προετοιμασω τον συζυγο

2ον να μαζεψω πληροφοριες απο σας και το ιντερνετ γενικα

3ον να προετοιμαστω και εγω ψυχολογικα και

4ον και κυριοτερον να εχω χρονο να δω που θα βρω τα λεφτα...

Μου ειπε να τον παρω τηλ την 1η μερα του επομενου κυκλου....

Οποτε αυτο τον μηνα μου ειπε να παω κατα την 12η μερα να δουμε αν θα ξανακανω δικο μου ωαριο απο μονη μου ή αν ο προηγουμενος μηνας ηταν τυχαιος..Εχει και αυτο σημασια μου ειπε...Γιατι ο προηγουμενος κυκλος ηταν κατα καποιο τροπο επηρεασμενος ακομα απο τα σερπαφαρ, ενω αν κανω και αυτον τον μηνα σημαινει οτι το συστημα μαλλον δουλευει....

Τι λετε φιλεναδες????

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Λοιπον, πηρα τον Κοφινακο τηλεφωνο...

Μου ειπε τα εξης....

Να αφησουμε αυτον τον μηνα γιατι..

1ον πεφτουμε μεσα στο Πασχα

2ον θελει να μιλησω και να συννενοηθω με τον ρευματολογο μου πρωτα, οχι τοσο για την σπερματεγχυση, οσο αν χρειαστει να κανουμε τελικα εξωσωματικη....

3ον θελει αλλον ενα μηνα χωρις σερπαφαρ, για να αποτοξινωθει ο οργανισμος μου και οι ορμονολογικες που θα κανουμε να ειναι πιο ακριβης..καμια φορα, μου ειπε, η κλομιφαινη ανεβαζει εικονικα την FSH....

Η αληθεια ειναι πως με βολεψε αυτο, γιατι ετσι θα εχω χρονο

1ον να προετοιμασω τον συζυγο

2ον να μαζεψω πληροφοριες απο σας και το ιντερνετ γενικα

3ον να προετοιμαστω και εγω ψυχολογικα και

4ον και κυριοτερον να εχω χρονο να δω που θα βρω τα λεφτα...

Μου ειπε να τον παρω τηλ την 1η μερα του επομενου κυκλου....

Οποτε αυτο τον μηνα μου ειπε να παω κατα την 12η μερα να δουμε αν θα ξανακανω δικο μου ωαριο απο μονη μου ή αν ο προηγουμενος μηνας ηταν τυχαιος..Εχει και αυτο σημασια μου ειπε...Γιατι ο προηγουμενος κυκλος ηταν κατα καποιο τροπο επηρεασμενος ακομα απο τα σερπαφαρ, ενω αν κανω και αυτον τον μηνα σημαινει οτι το συστημα μαλλον δουλευει....

Τι λετε φιλεναδες????

Συμφωνώ απολύτως με όλα όσα σου είπε και τον βρίσκω πολύ σωστό ως γιατρό.. Οτιδήποτε σου είπε είναι τεκμηριωμένο και απ' ότι βλέπω δεν κοιτάει να σε εκμεταλλευτεί.. αυτό είναι το βασικότερο..

Αλλά νομίζω ότι το πιο σωστό θα ήταν να ξεκινήσεις όταν κοντεύει να τελειώσει το σχολείο για να μην έχεις άγχος και να μπορέσεις να ξεκουραστείς όσο θέλεις αλλά και όσο θα χρειαστεί..

Είμαι μαζί σου και νομίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο φιλενάδα150fs460435.gif

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απολύτως με όλα όσα σου είπε και τον βρίσκω πολύ σωστό ως γιατρό.. Οτιδήποτε σου είπε είναι τεκμηριωμένο και απ' ότι βλέπω δεν κοιτάει να σε εκμεταλλευτεί.. αυτό είναι το βασικότερο..

Αλλά νομίζω ότι το πιο σωστό θα ήταν να ξεκινήσεις όταν κοντεύει να τελειώσει το σχολείο για να μην έχεις άγχος και να μπορέσεις να ξεκουραστείς όσο θέλεις αλλά και όσο θα χρειαστεί..

Είμαι μαζί σου και νομίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο φιλενάδα150fs460435.gif

Δομνινακι μου χαιρομαι που μου επιβεβαιωνεις οτι ο γιατρος μου ακολουθει την σωστη τακτικη, ειμαι λιγο πιο ηρεμη τωρα...

Λογικα εγω θα αδιαθετησω γυρω 7-8 μαιου......Μεχρι την 20η μερα που θα αρχισω την καταστολη θα εχει βγει ο Μαιος...Μετα χρειαζομαι 13 μερουλες για να τελειωσουν οι εξετασεις του παιδιου....Αν προλαβω τσιμα τσιμα..Αλλιως με την περιοδο την επομενη....Βεβαια ολα αυτα αν ο εμβρυολογος μας πει απ ευθειας εξωσωματικη...Αν μας δωσει ελπιδες για σπερματεγχυση τοτε θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα πιστευω....

Αληθεια, σου ειπα ποσο αφανταστα πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!:-P:-P

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Δομνίνα, μπράβο κορίτσι μου! Αν και θες και λίγο ξύλο γιατί μας έκοψες τη χολή.. Αλλά σημασία έχει ότι όλα βαίνουν περίφημα!

Μελετίνα, μπορεί να σου φαίνεται μεγάλο το ποσό που έδωσα για εξωσωματική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κόστισε τόσο. Οχι η λαπαροσκόπηση και η υστεροσκόπηση δεν έχουν να κάνουν τίποτα με την εξωσωματική και τα έξοδά της.

Για να μην νομίζεις ότι λέω δράκους, τονίζοντας άλλη μία φορά ότι τις εξετάσεις τις πλήρωσα όλες (και ήταν πολλές) από την τσέπη μου, έχω περιλάβει στα 5500 τα εξής:

Αρχικό ραντεβού 150 ευρώ

Εξετάσεις (σαλπιγγογραφία, μαστογραφία, κυστική, αιματολογικές δικές μου και του συζύγου, σπερμοδιάγραμμα, δύο φορές καλλιέργεια κολπικού υγρού και φάρμακα, τεστ Παπ κλπ)

Συμμετοχή στα φάρμακα καταστολής και διέγερσης

Υπέρηχοι για παρακολούθηση ωοθηλακίων (χρεώνονται χωριστά)

Μετρήσεις οιστραδιόλης (χρεώνονται χωριστά)

Ωοληψία (χρεώνεται χωριστά)

Φάρμακα μετά την ωοληψία (ενδεικτικά αναφέρω ότι η βασκλορ κάνει γύρω στα 40 ευρώ και μου κράταγε γύρω στις 4 μέρες)

Εμβρυομεταφορά

Από την εμβρυομεταφορά και έπειτα δεν υπολογίζω έξοδα για αιματολογικές κάθε εβδομάδα και φάρμακα. Εννοείται ούτε τους υπέρηχους στο κέντρο (120 ευρώ τη φορά).

Αυτά πλήρωσα με λίγα λόγια.

Φουγαράκι, καλά στα λέει η Δομνίνα, αν πας για εξωσωματική να περιμένεις πρώτα να τελειώσει με το σχολείο του ο κανακάρης. Ενας μήνας πάνω ένας κάτω δεν λέει τίποτα!

Δομνίνα, μπράβο κορίτσι μου! Αν και θες και λίγο ξύλο γιατί μας έκοψες τη χολή.. Αλλά σημασία έχει ότι όλα βαίνουν περίφημα!

Μελετίνα, μπορεί να σου φαίνεται μεγάλο το ποσό που έδωσα για εξωσωματική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κόστισε τόσο. Οχι η λαπαροσκόπηση και η υστεροσκόπηση δεν έχουν να κάνουν τίποτα με την εξωσωματική και τα έξοδά της.

Για να μην νομίζεις ότι λέω δράκους, τονίζοντας άλλη μία φορά ότι τις εξετάσεις τις πλήρωσα όλες (και ήταν πολλές) από την τσέπη μου, έχω περιλάβει στα 5500 τα εξής:

Αρχικό ραντεβού 150 ευρώ

Εξετάσεις (σαλπιγγογραφία, μαστογραφία, κυστική, αιματολογικές δικές μου και του συζύγου, σπερμοδιάγραμμα, δύο φορές καλλιέργεια κολπικού υγρού και φάρμακα, τεστ Παπ κλπ)

Φάρμακα μετά την ωοληψία (ενδεικτικά αναφέρω ότι η βασκλορ κάνει γύρω στα 40 ευρώ και μου κράταγε γύρω στις 4 μέρες)

Εμβρυομεταφορά

Από την εμβρυομεταφορά και έπειτα δεν υπολογίζω έξοδα για αιματολογικές κάθε εβδομάδα και φάρμακα. Εννοείται ούτε τους υπέρηχους στο κέντρο (120 ευρώ τη φορά).

Καλημερα συμφουγαρακι....

Αυτα που σου υπογραμμισα επρεπε να τα κανεις υποχρεωτικα σε αυτους εκει στο κεντρο?

Εννοω δε μπορουσε να στα κανει ο γυναικολογος στο ιατρειο του και σε εξωτερικα μικροβιολογικα εργαστηρια??

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Kαλημέρα γλυκό φουγαράκι!

Από τις εξετάσεις, μόνο σαλπιγγογραφία και μαστογραφία έκανα στο κέντρο (νομίζω πήγαν γύρω στα 250-300 ευρώ). Η μαστογραφία έγινε λόγω ιστορικού μου, οπότε μην την υπολογίζεις. Στο κέντρο έκανα και τη μία καλλιέργεια κολπικού υγρού. Ολα τα άλλα τα έκανα έξω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι στο κέντρο μου έδωσαν τιμή για τις διάφορες αιματολογικές γύρω στα 150 ευρώ ακριβότερα από το διαγνωστικό, οπότε όπως καταλαβαίνεις προτίμησα το διαγνωστικό.

Τους υπέρηχους για παρακολούθηση των ωοθηλακίων δεν διανοήθηκα ούτε στιγμή να τους κάνω έξω, είναι το κρισιμότερο στάδιο, γιατί από αυτούς και τις μετρήσεις οιστραδιόλης αποφασίζουν πότε πρέπει να γίνει η ωοληψία.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα γλυκό φουγαράκι!

Από τις εξετάσεις, μόνο σαλπιγγογραφία και μαστογραφία έκανα στο κέντρο (νομίζω πήγαν γύρω στα 250-300 ευρώ). Η μαστογραφία έγινε λόγω ιστορικού μου, οπότε μην την υπολογίζεις. Στο κέντρο έκανα και τη μία καλλιέργεια κολπικού υγρού. Ολα τα άλλα τα έκανα έξω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι στο κέντρο μου έδωσαν τιμή για τις διάφορες αιματολογικές γύρω στα 150 ευρώ ακριβότερα από το διαγνωστικό, οπότε όπως καταλαβαίνεις προτίμησα το διαγνωστικό.

Τους υπέρηχους για παρακολούθηση των ωοθηλακίων δεν διανοήθηκα ούτε στιγμή να τους κάνω έξω, είναι το κρισιμότερο στάδιο, γιατί από αυτούς και τις μετρήσεις οιστραδιόλης αποφασίζουν πότε πρέπει να γίνει η ωοληψία.

Ο δικος μου ο γιατρος ειναι συνεργατης σε αυτο το κεντρο..Ειναι ενας απο του γυναικολογους μαιευτηρες..Γι αυτο ελεγα πως ισως να καναμε την παρακολουθηση στο ιατρειο του, που διαθετει συγχρονα μηχανηματα...Δε ξερω κιολας, ετσι το σκεφτομαι...

Τις μικροβιολογικες θα της κανω εξω με το βιβλιαριο του δημοσιου..Και οτι αλλο μπορω να κανω εξω με το βιβλιαριο..

Η πρωτη επισκεψη με τον εμβρυολογο του κεντρου μου ειπε οτι ειναι δωρεαν...

Απο κει και περα θα εξαρτηθει απο το τι θα μου πουνε βεβαια...

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες συμφουγαρακι..Ειναι πραγματικα πολυτιμες για μενα που ξεκιναω τωρα και ειμαι στα σκοταδια!!!!:-P:-P

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Ο δικος μου ο γιατρος ειναι συνεργατης σε αυτο το κεντρο..Ειναι ενας απο του γυναικολογους μαιευτηρες..Γι αυτο ελεγα πως ισως να καναμε την παρακολουθηση στο ιατρειο του, που διαθετει συγχρονα μηχανηματα...Δε ξερω κιολας, ετσι το σκεφτομαι...

Τις μικροβιολογικες θα της κανω εξω με το βιβλιαριο του δημοσιου..Και οτι αλλο μπορω να κανω εξω με το βιβλιαριο..

Η πρωτη επισκεψη με τον εμβρυολογο του κεντρου μου ειπε οτι ειναι δωρεαν...

Απο κει και περα θα εξαρτηθει απο το τι θα μου πουνε βεβαια...

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες συμφουγαρακι..Ειναι πραγματικα πολυτιμες για μενα που ξεκιναω τωρα και ειμαι στα σκοταδια!!!!:-P:-P

Σε κάποια κέντρα, οι υπέρηχοι περιλαμβανονται στο πακετο της εξωσωματικής. Αν όχι, τότε καλή η ιδεα σου! εγω δεν μπορούσα να το κάνω αυτό, δεν ήξερα τους συνεργατες του!

Να ρωτήσεις στο ταμείο σου ποια είναι η διαδικασια για να γραψεις τα φαρμακα της εξωσωματικής. Πρεπει να περασεις επιτροπή? Το σιγουρο είναι ότι θα πληρωσεις 25%.

Οτι αλλο χρειαζεσαι, πες μας!

Σε κάποια κέντρα, οι υπέρηχοι περιλαμβανονται στο πακετο της εξωσωματικής. Αν όχι, τότε καλή η ιδεα σου! εγω δεν μπορούσα να το κάνω αυτό, δεν ήξερα τους συνεργατες του!

Να ρωτήσεις στο ταμείο σου ποια είναι η διαδικασια για να γραψεις τα φαρμακα της εξωσωματικής. Πρεπει να περασεις επιτροπή? Το σιγουρο είναι ότι θα πληρωσεις 25%.

Οτι αλλο χρειαζεσαι, πες μας!

Ο γιατρος μου ειπε οτι θα μου γραφει αυτος τα φαρμακα στο βιβλιαριο και θα πληρωνω το 25% οπως ειπες...

Με το δημοσιο, οχι δεν περνας επιτροπη...

Ενας συναδελφος του αντρα μου που η γυναικα του εκανε προσφατα εξωσωματικη, του ειπε πως παιρνουμε ενα επιδομα καπου 250 ευρω!!!!!!

ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΣΟ!!!! για καθε μια προσπαθεια χωρις να ξεπερναμε τις 3 προσπαθεις το χρονο....

Τωρα θα μπω στη σελιδα του ΟΠΑΔ να διαβασω αναλυτικα....

Φιλακια πολλα στην φουσκωμενη κοιλιτσα!!:-P:razz:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Αρχικό ραντεβού 150 ευρώ

Εμβρυομεταφορά

Μy wish μου, σε καμμία περίπτωση δεν αμφέβαλλα ότι πλήρωσες αυτά τα χρήματα. Απλά μου φάνηκαν πολλά πολλά , αλλά αν έκανες ιδιωτικά κάποιες εξετάσεις και εφόσον χρεώθηκες χωριστά υπερήχους , οιστραδιόλη και εμβρυομεταφορά είναι αναμενόμενο να έφτασε το ποσό να είναι υψηλό.

Όταν λέω ότι μου φαίνονται αρκετά κάποια χρήματα εννοώ πως είναι τσιμπημένες οι τιμές και ξεπερνούν τις αναμενόμενες για μια προσπάθεια εξωσωματικής. Αλοίμονο όμως, όχι πως δε σε πιστεύω. Εξάλλου το κάθε κέντρο έχει και τις δικές του τιμές.

Σημασία έχει όμως ότι σ εσένα πέτυχε και τώρα έχεις στη κοιλίτσα σου το μωράκι σου:D

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε??

Δομνινάκι μου χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου:D, και μάλιστα ήθελα να σε ρωτήσω την προηγούμενη φορά που μας τα λεγες μήπως ακόμα ήταν νωρίς για τα συμπεράσματα στο αν πέτυχε η επέμβαση, αλλά σκέφτηκα ότι για να το λες εσύ θα ξέρεις , αφού τα κατέχεις πολύ καλά αυτά τα θέματα;)

Απλά θα θέλει και άλλο χρόνο να δείξει και εύχομαι με τον καιρό να καλυτερεύουν και τα αποτελέσματα.

Βιλλάκι νομίζω χρειάζεσαι λιγάκι χρόνο και καλύτερα που ήρθαν έτσι νομίζω τα πράγματα για να μάθεις και συ όλες τις διαδικασίες και να έχεις κάνει και τις εξετάσεις σου.

Τώρα που διάβαζα και τις εξετάσεις που έκανε η my wish θυμήθηκα και τη μαστογραφία που πρέπει και αυτή να κάνεις. Ξέρω όμως ένα κέντρο που μπορείς να την κάνεις δίνοντας την συνταγή από το δημόσιο και 20 ευρώ επιπλέον και την κάνεις ψηφιακή αν θέλεις, επειδή το δημόσιο δεν καλύπτει ψηφιακή. Και γω σε λίγες μέρες θα την κάνω με συνταγή ικα και 20 ευρώ. Το ψαξα σε πολλά κέντρα και μου έλεγαν διάφορες τιμές και εκεί που θα πάω είναι το οικονομικότερο.

Την επίσκεψη στον εμβρυολόγο για ποιο λόγο θα την κάνεις?? τι παραπάνω θα σου πει από το γυναικολόγο?? εννοώ έχετε να συζητήσετε κάτι που γνωρίζει καλύτερα ο εμβρυολόγος??

Εγώ κορίτσια ακόμα δε ξέρω τι να κάνω, μου έχει καρφωθεί και η ιδέα της εξωσωματικής σε φυσικό κύκλο.

Σήμερα αδιαθέτησα , πάντα στην ώρα μου, αλλά για να πω την αλήθεια μου δεν είχαμε επαφές στις γόνιμες, άρα ήταν αναμενόμενο.

Πέφτει και το Πάσχα που δε ξέρω αν θα μου κάνει χαλάστρα σε περίπτωση που θα αποφάσιζα εξωσωματική σε φυσικό κύκλο .

Σήμερα πήρα και τα αποτελέσματα της καλλιέργειας που είχα κάνει για έναν επανέλεγχο , αερόβια, αναεροβια, μυκοπλασμα, ουρεόπλασμα , χλαμυδια γιατί είχα περίπου 2 χρονια από την τελευταία φορά που τα είχα κάνει ..και ευτυχώς βγήκαν καλά.

Το τεστ παπ μου κάνει κάτι νερά μερικές φορές , έκανα και από αυτό πριν καμμιά βδομάδα και μου βγαλλε αρνητικό για κακοήθεια , αλλά έγραφε στις σημειώσεις υπερκεράτωση...θα μιλήσω αύριο μάλλον με το γιατρό γιατί απλά πήρα την απάντηση και δεν τον είδα.

Τα άλλα κορίτσια που είναι?? κάποιες κοπέλες έχουμε καιρό να τις ακούσουμε...για εμφανιστείτε!!!

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...