Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περιμένω περίοδο στις 16 Απριλίου.. Με το καινούργιο πρωτόκολλο που μου έδωσε θα πρέπει την 19η ή 21η μέρα του κύκλου να ξεκινήσω κάποια χαπάκια (το όνομα των οποίων δεν θυμάμαι) για μια βδομάδα.. Μετά μόλις μου έρθει η περίοδος του Μαίου (γύρω στις 11/5) ξεκινάω κανονικά διέγερση και ελπίζουμε για το καλύτερο..

Mywish στον ίδιο εξωσωματικό θα παραμείνω.. Δεν έχω λόγο να τον αλλάξω.. Πάντως εύχομαι ότι καλύτερο για σένα και εννοείται ότι περιμένουμε ενημέρωση για το τι είπε ο γιατρός..

L2qIp2.png

κορίτσια σήμερα θα πάω πάλι στο γιατρό, θα συζητήσουμε για την άμνιο και θα δούμε τι γίνεται με την αποκόλληση που έχω. Θα σας γράψω νέα..

Θα περιμενουμε συμφουγαρακι μου!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλε που χαθηκατε ολες πια????

Εγω αδιαθετησα σημερα!!!:-(:-(

Δε μας εκανε την χαρη να ερθει το μωρακι, παρολο που ειχα ενα καλο σε μεγεθος αυγουλακι, τελειο ενδομητριο και επαφη την προηγουμενη και ανημερα της ωορηξιας.....

Οσο περνα ο καιρος αρχιζω να πειθομαι πως η ποιοτητα των ωαριων μου ειναι αθλια!!!:-(:-(

Τωρα πρεπει να παρω το γιατρο και να δουμε πως θα προχωρησω...Τερμα τα ψεματα....

Επειδη πεφτουμε μεσα στο Πασχα και δυστυχως θα πρεπει να παμε στο χωριο μη χε##ω ελεγα να ξεκινησω τον Μαιο...Βεβαια απο την αλλη εχω 14 Μαιου τον μικρο που δινει για Lower και 13 Μαιου τις εξετασεις του Γυμνασιου.....Αν μιλαμε για σπερματεγχυση τοτε ενταξει, δε θα υπαρχει προβλημα γιατι δεν θα χρειαστει ξαπλα αλλα για εξωσωματικη????

Τελος παντων, θα κλεισω το ραντευου με τον εμβρυολογο για να δω τι θα μας πει και αυτος....

Ενα αλλο θεμα ειναι και το χρηματικο...Εχουμε κατι πολυ λιγα στην ακρη, δεν φτανουν για μια προσπαθεια (εξωσωματικης), ισως για μιαμιση σπερματεγχυση, και φοβαμαι βρε κοριτσια...Με την οικονομικη κριση δε θα ηθελα να ανοιχτω με δανεια...Εχω και ενα παιδι πισω, χρειαζεται να υπαρχει κατι στην ακρη...

Τελος παντων, για μαζευτειτε σιγα-σιγα, αντε...

Το διαλυσαμε εδω μεσα!!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Καλά Βίλλυ έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν διάβασα ότι αδιαθέτησες σήμερα... Νομίζω ότι αδιαθέτησες νωρίτερα απ' ότι έπρεπε ή είναι η ιδέα μου;

Εγώ περιμένω περίοδο στις 16 του μήνα και είμαι σίγουρη ότι δεν έγινε τίποτε αυτό το μήνα όχι μόνο λόγω των οικτρών αποτελεσμάτων αλλά και του γεγονότος ότι τίποτε το ουσιαστικό δεν έγινε μεταξύ εμού και του άνδρα μου το κρίσιμο χρονικό διάστημα..

Σήμερα το απόγευμα έχουμε ραντεβού με τον ουρολόγο για να αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα. Για να δούμε τι θα μας πει κι αυτός..

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την περίοδο του Μαϊου (γύρω στις 11) ξεκινάω την τρίτη και τυχερή μου ελπίζω προσπάθεια κορίτσια..

Βιλλάκο μου καταλαβαίνω πολύ καλά το θέμα των χρημάτων.. Έχει τεράστια διαφορά η τιμή της σπερματέγχυσης με την τιμή της εξωσωματικής αλλά κορίτσι μου η εξωσωματική νομίζω ότι πολύ περισσότερες πιθανότητες. Βέβαια με το πορτοφόλι του γείτονα δεν παίζει κανείς οπότε νομίζω ότι πρέπει να κάνετε ότι αποφασίσετε από κοινού με τον σύζυγο.. και είμαι σίγουρη πως θα κάνετε αυτό που θέλετε πραγματικά..

Μίλησα λίγο με τη Mywish στο facebook. Είναι καλά, περιμένει κοριτσάκι και Δευτέρα γυρίζει στη δουλειά.. με λίγα λόγια η αποκόλληση πια δεν υπάρχει!

Είπε ότι θα μπει να γράψει η ίδια.. την περιμένουμε λοιπόν για περισσότερες λεπτομέρειες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Καλά Βίλλυ έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν διάβασα ότι αδιαθέτησες σήμερα... Νομίζω ότι αδιαθέτησες νωρίτερα απ' ότι έπρεπε ή είναι η ιδέα μου;

Εγώ περιμένω περίοδο στις 16 του μήνα και είμαι σίγουρη ότι δεν έγινε τίποτε αυτό το μήνα όχι μόνο λόγω των οικτρών αποτελεσμάτων αλλά και του γεγονότος ότι τίποτε το ουσιαστικό δεν έγινε μεταξύ εμού και του άνδρα μου το κρίσιμο χρονικό διάστημα..

Σήμερα το απόγευμα έχουμε ραντεβού με τον ουρολόγο για να αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα. Για να δούμε τι θα μας πει κι αυτός..

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την περίοδο του Μαϊου (γύρω στις 11) ξεκινάω την τρίτη και τυχερή μου ελπίζω προσπάθεια κορίτσια..

Βιλλάκο μου καταλαβαίνω πολύ καλά το θέμα των χρημάτων.. Έχει τεράστια διαφορά η τιμή της σπερματέγχυσης με την τιμή της εξωσωματικής αλλά κορίτσι μου η εξωσωματική νομίζω ότι πολύ περισσότερες πιθανότητες. Βέβαια με το πορτοφόλι του γείτονα δεν παίζει κανείς οπότε νομίζω ότι πρέπει να κάνετε ότι αποφασίσετε από κοινού με τον σύζυγο.. και είμαι σίγουρη πως θα κάνετε αυτό που θέλετε πραγματικά..

Μίλησα λίγο με τη Mywish στο facebook. Είναι καλά, περιμένει κοριτσάκι και Δευτέρα γυρίζει στη δουλειά.. με λίγα λόγια η αποκόλληση πια δεν υπάρχει!

Είπε ότι θα μπει να γράψει η ίδια.. την περιμένουμε λοιπόν για περισσότερες λεπτομέρειες!

Δομνινακι μου, σημερα που αδιαθετησα ειμαι 17 μερες απο την ωορηξια....

Και ειχα πολυ υψηλες θερμοκρασιες ολες αυτες τις μερες, μεχρι και τριφασικο διαγραμμα, οποια γνωριζει, ειναι πιο συνηθες σε θερμοδιαγραμματα εγκυμοσυνης απο οτι σε αυτα που δεν ειναι εγκυμοσυνης...Και σημερα με το που ξυπναω, απο 36,7 που ειχα μεχρι χθες, 36:sad::-(:sad:...Το καταλαβα αμεσως....Στης 9 αδιαθετησα!!

Το ξερω πως η εξωσωματικη εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες απο την σπερματεγχυση....Και για τα λεφτα που διαθετω, θα πρεπει να παρουμε και ενα μικρο δανειο και μετα δε θα εχουμε τιποτα στην ακρη...Θα πρεπει να μιλησω με τον εμβρυολογο...Με το σπερμα που εχουμε και τα δικα μου προβληματα πιστευω θα μου πει αν εχω καποιες πιθανοτητες με την σπερματεγχυση...Αναλογα με το που θα εντοπισει το προβλημα...

Αλλιως αν μου πει κατ ευθειαν εξωσωματικη, τι να κανω???

Να σε ρωτησω, η εξωσωματικη εχει τα ιδια ποσοστα για ολες μας? Ή εχει και να κανει με το προβλημα?

Δηλ εγω εχω τα ιδια ποσοστα επιτυχιας με καποια που εχει αλλο προβλημα, π.χ με τις σαλπιγγες???

Για το συμφουγαρακι χαιρομαι αφανταστα, αντε, να μας τα γραψει και η ιδια!!!!! Μη μας ξεχασεις, ε???

Και εσυ Δομνινακι μου, οταν γυρισετε απο τον ουρολογο, αν βρεις λιγο χρονο, γραψε μας τι σας ειπε...

Φιλακια προς το παρον:-P:razz:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βίλλη μου γλυκιά..

Τα ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής σαφώς και εξαρτώνται από το πρόβλημα.. Δηλαδή.. ένα ζευγάρι που μόνο η κοπέλα έχει θέμα με τις σάλπιγγες σαφώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες από ένα άλλο ζευγάρι που έχει θέμα μόνο ο άνδρας με το σπέρμα.. Και αυτό διότι στην εξωσωματική οι σάλπιγγες δεν χρειάζονται..

Π.χ. πιστεύω ότι αν συγκρίνουμε τις δικές μας περιπτώσεις εσύ με το θέμα της αρρώστιας σου και εγώ με το θέμα του σπέρματος του άνδρα μου νομίζω ότι εσύ έχεις περισσότερες πιθανότητες από μας..

Γι' αυτό κάνε το ραντεβού σου με τον εμβρυολόγο. Εξήγησέ του ακριβώς πως έχουν τα πράγματα και θέσε του τα ερωτήματα που σε βασανίζουν.. Νομίζω ότι θα μπορέσει να σου εξηγήσει πως είναι ακριβώς τα πράγματα και να σε οδηγήσει σε μια σωστή απόφαση..

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

γειά σας κοριτσάκια μου!

Τα νέα μου είναι όπως σας τα έγραψε η Δομνίνα, είμαστε πολύ χαρούμενοι και εγώ και ο άντρας μου! Ελπίζω απο δω και πέρα να μην έχω προβλήματα και να χαλαρώσουμε λίγο...

Φουγαράκι μου, οπως σου έχω ξαναγράψει, πιστεύω ότι για σένα η εξωσωματική είναι η λύση, θα πετύχεις σίγουρα. Για το θέμα το χρηματικό, την λύση του δημόσιου νοσοκομείου την απορρίπτεις? Εχω ακούσει από κοπέλες καλά λόγια, γιατί όχι? Εκτός από τα έξοδα της εξωσωματικής αυτής καθεαυτής, είναι και τα έξοδα των εξετάσεων που πρέπει να λάβεις υπόψη σου... Δεν είναι και λίγα... Αν θες βοήθεια στην έρευνα μέσω ιντερνετ, σφυρα μου, τώρα που δεν έχω γυρίσει ακόμα στη δουλειά.. Και ό,τι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε!

Βίλλη μου γλυκιά..

Τα ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής σαφώς και εξαρτώνται από το πρόβλημα.. Δηλαδή.. ένα ζευγάρι που μόνο η κοπέλα έχει θέμα με τις σάλπιγγες σαφώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες από ένα άλλο ζευγάρι που έχει θέμα μόνο ο άνδρας με το σπέρμα.. Και αυτό διότι στην εξωσωματική οι σάλπιγγες δεν χρειάζονται..

Π.χ. πιστεύω ότι αν συγκρίνουμε τις δικές μας περιπτώσεις εσύ με το θέμα της αρρώστιας σου και εγώ με το θέμα του σπέρματος του άνδρα μου νομίζω ότι εσύ έχεις περισσότερες πιθανότητες από μας..

Γι' αυτό κάνε το ραντεβού σου με τον εμβρυολόγο. Εξήγησέ του ακριβώς πως έχουν τα πράγματα και θέσε του τα ερωτήματα που σε βασανίζουν.. Νομίζω ότι θα μπορέσει να σου εξηγήσει πως είναι ακριβώς τα πράγματα και να σε οδηγήσει σε μια σωστή απόφαση..

Σε φιλώ!

Αυτο θα κανω Δομνινα μου...Σε ευχαριστω....:-P:-P

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

γειά σας κοριτσάκια μου!

Τα νέα μου είναι όπως σας τα έγραψε η Δομνίνα, είμαστε πολύ χαρούμενοι και εγώ και ο άντρας μου! Ελπίζω απο δω και πέρα να μην έχω προβλήματα και να χαλαρώσουμε λίγο...

Φουγαράκι μου, οπως σου έχω ξαναγράψει, πιστεύω ότι για σένα η εξωσωματική είναι η λύση, θα πετύχεις σίγουρα. Για το θέμα το χρηματικό, την λύση του δημόσιου νοσοκομείου την απορρίπτεις? Εχω ακούσει από κοπέλες καλά λόγια, γιατί όχι? Εκτός από τα έξοδα της εξωσωματικής αυτής καθεαυτής, είναι και τα έξοδα των εξετάσεων που πρέπει να λάβεις υπόψη σου... Δεν είναι και λίγα... Αν θες βοήθεια στην έρευνα μέσω ιντερνετ, σφυρα μου, τώρα που δεν έχω γυρίσει ακόμα στη δουλειά.. Και ό,τι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε!

Γεια σου συμφουγαρακι μου!!!

Χαιρομαι απιστευτα για σενα, το ξερεις!!!!

Να σε ρωτησω λοιπον, μιας και εσυ εισαι η πιο προσφατη απο εξωσωματικη, ποσο σου κοστισε στο τελος?

Και οι εξετασεις που λες, τι ειναι?

Στο περιπου δηλαδη πες μου...

Εγω εχω βιβλιαριο δημοσιου, μου καλυπτει τις περισσοτερες, και το 75% των φαρμακων....

Οχι, δεν το εχω αποκλεισει το δημοσιο νοσοκομειο, αλλα βρε συμφουγαρακι μου, πιστευεις οτι εχω τις ιδιες πιθανοτητες σε ενα δημοσιο νοσοκομειο με ενα ιδιωτικο κεντρο??

Τωρα ανυπομονω για το ραντευου με τον εμβρυολογο....Θελω να δω ποσο ποσοστο μας δινει....Στην ουσια τα ωαρια τα δικα μου θα παιξουν τον κυριοτερο ρολο....Το σπερμα ειναι σουπερ για εξωσωματικη, το ενδομητριο μου ειναι παντα παραπανω απο καλο....Αλλα προβληματα, τοσα χρονια που προσπαθουμε δεν εχουν βρεθει στους κατα καιρους γιατρους που πηγαινα...

Μεχρι τωρα το προβλημα ηταν παντα οτι δεν ειχα ωορηξια λογω φαρμακων..Τωρα αρχισα να κανω ωορηξια μονη μου, αλλα μαλλον δεν ειναι καλης ποιοτητας...Υπαρχουν καποια πραγματα τα οποια μου τα αποκλειει ο γιατρος, απο τη στιγμη που εχω μια φυσιολογικη συλληψη...Κατι ασυμβατοτητες και τετοια...

Δωσε μου οσες πληροφοριες μπορεις πανω σε αυτα, για να εχω μια γενικη εικονα οταν παω στο ραντευου!!!!

Φιλακια:-P:razz:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κορίτσια στεναχωρήθηκα με όλες σας!!!Πολύ γκαντεμιά ρε παιδί μου έχει πέσει σε όλες μας.

Δεν έχω τί να πω παρά καλή επιτυχία...

Αχ βρε Γιολαντακι μου!!!

Ειχα και εγω μια κρυφη ελπιδα οτι θα τα καταφερναμε ενα βημα πριν την εξωσωματικη, αλλα μαλλον το ενα και μοναδικο λαχειο που δικαιουμουν φαινεται, το τραβηξα οταν αρρωστησα με Ρευματοειδη Αρθριτιδα στα 11 μου!!!

Εσυ τι κανεις κοριτσακι?

Το εχεις αφησει για Σεπτεμβρη?

Φιλακια στην κορακλα σου!!!:-P

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σου συμφουγαρακι μου!!!

Χαιρομαι απιστευτα για σενα, το ξερεις!!!!

Να σε ρωτησω λοιπον, μιας και εσυ εισαι η πιο προσφατη απο εξωσωματικη, ποσο σου κοστισε στο τελος?

Και οι εξετασεις που λες, τι ειναι?

Στο περιπου δηλαδη πες μου...

Εγω εχω βιβλιαριο δημοσιου, μου καλυπτει τις περισσοτερες, και το 75% των φαρμακων....

Οχι, δεν το εχω αποκλεισει το δημοσιο νοσοκομειο, αλλα βρε συμφουγαρακι μου, πιστευεις οτι εχω τις ιδιες πιθανοτητες σε ενα δημοσιο νοσοκομειο με ενα ιδιωτικο κεντρο??

Τωρα ανυπομονω για το ραντευου με τον εμβρυολογο....Θελω να δω ποσο ποσοστο μας δινει....Στην ουσια τα ωαρια τα δικα μου θα παιξουν τον κυριοτερο ρολο....Το σπερμα ειναι σουπερ για εξωσωματικη, το ενδομητριο μου ειναι παντα παραπανω απο καλο....Αλλα προβληματα, τοσα χρονια που προσπαθουμε δεν εχουν βρεθει στους κατα καιρους γιατρους που πηγαινα...

Μεχρι τωρα το προβλημα ηταν παντα οτι δεν ειχα ωορηξια λογω φαρμακων..Τωρα αρχισα να κανω ωορηξια μονη μου, αλλα μαλλον δεν ειναι καλης ποιοτητας...Υπαρχουν καποια πραγματα τα οποια μου τα αποκλειει ο γιατρος, απο τη στιγμη που εχω μια φυσιολογικη συλληψη...Κατι ασυμβατοτητες και τετοια...

Δωσε μου οσες πληροφοριες μπορεις πανω σε αυτα, για να εχω μια γενικη εικονα οταν παω στο ραντευου!!!!

Φιλακια:-P:razz:

Eυχαριστώ Φουγαράκι μου που χαίρεσαι με τα δικά μου, σε λίγο θα χαίρομαι εγώ για σένα!!!!!!

Κοίτα αν πίστευα ότι στο δημόσιο θα έχω καλύτερες πιθανότητες, δεν θα πήγαινα σε ιδιωτικό.. Αλλά πιστεύω ότι μία εξωσωματική σε ένα δημόσιο νοσοκομείο έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες από μία σπερματέγχυση.. Με λίγα λόγια το σενάριο του δημοσίου το σκέφτομαι για εσένα μόνο σε περίπτωση που λόγω του οικονομικού κομματιού δεν μπορείς να πας σε ιδιωτικό..

Σε ποιο κέντρο θα πας τελικά?

Στη δική μου περίπτωση, έχοντας κάνει λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση, μου ζήτησαν πολλές εξετάσεις αιματολογικές, περιλαμβανομένης της κυστικής ίνωσης, καθώς και σαλπιγγογραφία. Εσύ έχεις κάνει σαλπιγγογραφία? Τι εξετάσεις έχεις κάνει πρόσφατα? Εχεις τίποτα?

Το συνολικό κόστος σε μένα, μαζί με συμμετοχές για φάρμακα, εξετάσεις (που τις έκανα όλες ιδιωτικά για να μην καθυστερήσω) και έξοδα εξωσωματικής, ξεπέρασε τις 5,5 χιλιάδες. Μακάρι να άκουγα τους γύρω μου που μου έλεγαν να μην ταλαιπωρούμαι άδικα με προγραμματισμένες επαφές και να είχα κάνει εξωσωματική νωρίτερα... Αλλά αν το τέλος είναι καλό, όλα είναι καλά...

Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να σου πει για την ποιότητα των ωαρίων σου, παρά μόνο όταν στα πάρουν..

Σε διαφώτισα καθόλου ή σε μπέρδεψα χειρότερα?

Eυχαριστώ Φουγαράκι μου που χαίρεσαι με τα δικά μου, σε λίγο θα χαίρομαι εγώ για σένα!!!!!!

Κοίτα αν πίστευα ότι στο δημόσιο θα έχω καλύτερες πιθανότητες, δεν θα πήγαινα σε ιδιωτικό.. Αλλά πιστεύω ότι μία εξωσωματική σε ένα δημόσιο νοσοκομείο έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες από μία σπερματέγχυση.. Με λίγα λόγια το σενάριο του δημοσίου το σκέφτομαι για εσένα μόνο σε περίπτωση που λόγω του οικονομικού κομματιού δεν μπορείς να πας σε ιδιωτικό..

Σε ποιο κέντρο θα πας τελικά?

Στη δική μου περίπτωση, έχοντας κάνει λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση, μου ζήτησαν πολλές εξετάσεις αιματολογικές, περιλαμβανομένης της κυστικής ίνωσης, καθώς και σαλπιγγογραφία. Εσύ έχεις κάνει σαλπιγγογραφία? Τι εξετάσεις έχεις κάνει πρόσφατα? Εχεις τίποτα?

Το συνολικό κόστος σε μένα, μαζί με συμμετοχές για φάρμακα, εξετάσεις (που τις έκανα όλες ιδιωτικά για να μην καθυστερήσω) και έξοδα εξωσωματικής, ξεπέρασε τις 5,5 χιλιάδες. Μακάρι να άκουγα τους γύρω μου που μου έλεγαν να μην ταλαιπωρούμαι άδικα με προγραμματισμένες επαφές και να είχα κάνει εξωσωματική νωρίτερα... Αλλά αν το τέλος είναι καλό, όλα είναι καλά...

Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να σου πει για την ποιότητα των ωαρίων σου, παρά μόνο όταν στα πάρουν..

Σε διαφώτισα καθόλου ή σε μπέρδεψα χειρότερα?

Οχι, συμφουγαρακι μου δε με μπερδεψες.....

Τις εξετασεις μπορω να τις κανω ολες ιδιωτικα οπως σου ειπα, με καλυπτει το δημοσιο σε μεγαλο βαθμο....

Σε αυτο που λες εχεις δικιο..Απ το να κανω μια δυο σπερματεγχυσεις σε ιδιωτικο θα μπορουσα να κανω μια εξω σε δημοσιο....Ομως ρε γμτ, γιατι το φοβαμαι το δημοσιο?????

Εξετασεις γενικες, ανοσολογικες, θυρεοειδη, αιματος, ζακχαρο και αλλες κανω αναγκαστικα λογω της αρθριτιδας καθε 3 μηνες.....

Σαλπιγγογραφια προσφατη δεν εχω, πριν 5 χρονια που ειχα κανει ηταν καλη και δε μεσολαβησε κατι γυναικολογικο απο τοτε....

Η λαπαροσκοπηση και η υστεροσκοπηση ειναι στανταρ διαδικασια στην εξω??? Τετοια δεν εχω κανει....

Ο γιατρος που εχω συνεργαζεται με το Genetyllis στους Αμπελοκηπους....

Εκει θα ξεκινησω...Μου ειπε πως θα κανουμε προκληση ωορηξιας και αν κανω μεχρι 2 αυγα θα παμε για σπερματεγχυση, αν κανω παραπανω θα κανουμε ωοληψια για τον λογο που ειπες και συ...Για να δουμε την ποιοτητα τους...Απλα θεωρει πως μεχρι 2 αυγα δεν αξιζει η ωοληψια οποτε για να μην χασουμε τα αυγα τελειως θα μπορουσαμε να κανουμε μια σπερματεγχυση...

Εσυ στα 5μιση χιλιαρικα:-(:sad: που μου ειπες, εβαλες τις εξετασεις και τα φαρμακα χωρις καμια συμμετοχη σε καποιο ταμειο?? Τα πληρωσες ολα απο την τσεπη σου?? Ή αυτη ειναι η τιμη με την συμμετοχη απο καποιο ταμειο?? Και αν ναι, τι συμμετοχη εχεις απ το ταμειο σου?

Αχ, ελπιζω να μη σε κουραζω με τοσες ερωτησεις....

Σε ευχαριστω ζουζουνα!!!:-P:-P

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σας κορίτσια , έχω καιρό να σας γράψω αν και μπαίνω συνέχεια και διαβάζω τα νέα σας.

Στεναχωρέθηκα πολύ για το Δομνινάκι μας αλλά παρ όλα αυτά το μωράκι το βλέπω να έρχεται :D με την επόμενη εξωσωματική.

Μy wish πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά , πολύ καλή επίσης και η αυχενική σου:D

Βιλλάκι μου:D θέλω και γω να σου πω κάποια πράγματα για την εξωσωματική επειδή και σε μένα ήταν πρόσφατη όλη η διαδικασία (τον προηγούμενο μήνα) παρόλο που τελικά δεν προχώρησε.

Από εξετάσεις πχ υστεροσκόπηση και λαπαροσκόπηση δε χρειάζεσαι.

Σαλπιγγογραφία εγώ είχα μαζί μου , πιθανόν να τη θέλουν για να διαπιστώσουν αν η γυναίκα έχει υδροσάλπιγγες ....μπορεί να τους καλύπτει και η σαλπιγγογραφία που έχεις πριν 5 χρόνια.( αυτό μπορείς να το ρωτήσεις)

Ένα σπερμοδιάγραμμα του άντρα σου που αυτό το χεις, δε χρειάζεται να ξανακάνεις .

Το ιστορικό σου και το τι εξετάσεις έχεις κάνει τα γνωρίζει ο γιατρός σου. Μπορείς από τώρα να του πεις τι θα χρειαστείς να κάνεις και να προετοιμαστείς.

Εμένα δε μου ζήτησαν πολλές εξετάσεις.

Αυτό που θυμάμαι όταν ρώτησα και το κέντρο για το κόστος , μου είχαν πει πως χρεώνουν έξτρα κάποιες εξετάσεις και δε τις βάζουν μέσα στο πακετάκι της τιμής επειδή κάποιος μπορεί να τις κάνει και έξω και απλά να της έχει μαζί του.

Αυτό ήταν σίγουρα ένα καρδιογράφημα που το θέλουν για τη νάρκωση και μάλιστα θυμάμαι το χρέωναν ή 50 ή 100 ευρώ. Πραγματικά πήγαινε με το βιβλιάριο δημοσίου που έχεις και κάνε το, είναι κρίμα να δώσεις και γι αυτό χρήματα....και μου είπαν και για κάποιες άλλες και δε μπορώ να θυμηθώ ποιες ήταν....μ αρέσει που τα χω και πρόσφατα...αιματολογικές ήταν. Μπορώ να πάρω να ρωτήσω να μου ξαναπούν, αλλά καλό είναι και συ να ρωτήσεις από τώρα το γιατρό σου να σου πει τι θα πρέπει να κάνεις. Να σου πει και αυτές που μπορείς να κάνεις από μόνη σου έξω γιατί πολλοί τα λένε τελευταία στιγμή ώστε να μην προλαβαίνεις για να τις κάνεις στο κέντρο και να στις χρεώσουν.

Ορμονολογικές ρώτα αν θέλουν, εγώ είχα κάνει και τις είχα πάει. Fsh, lh, προλακτίνη και οιστραδιόλη και ρώτα το γιατρό ποια μέρα τις θέλει.

Εγώ δεν είχα κάνει σ εκείνο τον κύκλο, αλλά του είχα πάει εξετάσεις προ τριμήνου.

Φυσικά εγώ στη θέση σου θα έκανα ένα προγεννητικό έλεγχο για να είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει κάτι σε εκρεμότητα.

Δηλ γενικές αίματος, φεριτίνη, σιδηρο, αντισώματα τοξοπλάσματος........κτλπ αν πεις στο γιατρό θα στα γρἀψει (να τις κάνεις με το δημόσιο)

Επίσης κάνε και μια καλλιέργεια κολπικού υγρού για αερόβια αναερόβια, μυκοπλασμα, ουρεόπλασμα , χλαμύδια και μια καλιέργεια ούρων.

Αυτά είναι καλό να τα κάνεις ώστε αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο να το θεραπεύσεις πρώτα και μετά να προχωρήσεις στην εξωσωματική.

Το 5500 που λεει η my wish μου φαίνεται μεγάλο ποσό...αλλά αν έκανε υστεροσκόπηση λαπαροσκόπηση ναι αυτές οι εξετάσεις κοστίζουν.

Όσο για τα φάρμακα εμένα με το ικα μου κόστισαν 200 ευρώ, οι γκονάλ ήταν δωρεάν (μου έγραψε ο γιατρός πρόκληση ωορρηξίας) και τα υπόλοιπα με 25% συμμετοχή έφτασαν στα 200 ευρώ.

Εμένα 3000 θα μου έπαιρναν για την εξωσωματική για όλα μαζί με τις εξετάσεις οιστραδιόλης και τους υπέρηχους, και σ αυτή την τιμή συμπεριλαμβανόταν και μικρογονιμοποίηση αν χρειαζόταν αλλά και κατάψυξη.

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα λιγάκι ή σε μπέρδεψα, πάντως ότι θέλεις μπορείς να με πάρεις και τηλέφωνο να τα πούμε. Θα χαρώ να σ ακούσω και να τα πούμε πιο αναλυτικά.

Τα άλλα κορίτσια τι κάνουν??? Εγώ ακόμα σκέφτομαι το επόμενο βήμα ποιο θα ναι. Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...