Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια της όμορφης παρεούλας μας..

Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν.. άρα συμπερασματικά όλοι οι άνδρες το ίδιο είναι... είδατε πόσο εύκολα βγαίνει αυτό το πάνσωστο συμπέρασμα;

Βίλλυ μου εγώ επιμένω ότι αποκλείεται από την 21η μέρα να σου έρθει περίοδος.. μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά..

Αλλά αν - λέω αν - σου έρθει η περίοδος αύριο γιατί θα πρέπει να ξεκινήσεις τόσο σύντομα τις Gonal? μήπως να έκανες ένα διάλλειμα τώρα το καλοκαίρι και ξανά από Σεπτέμβρη; βέβαια εσύ ξέρεις τις αντοχές σου και τον εαυτό σου καλύτερα κι εσύ θα αποφασίσεις αλλά μήπως είναι ταλαιπωρία όλο αυτό για σένα... και φυσικά άτεκνη δεν θα μείνεις εφόσον έχεις ήδη το Βασιλάκη σου...

Κοριτσάκια κι εγώ την Τετάρτη θα σας βρω στο σταθμό Ακρόπολη στις 8. Απλά πείτε μου σε ποιά έξοδο...

Αλήθεια η Maybe που χάθηκε; η Ντόλη;

Φιλάκια σε όλες και ευχαριστώ για την ενθάρρυνση... Κι εγώ τα βλέπω μισογεμάτα τώρα... Ας όψεται το σβκ που θα είμαι στην Αίγινα και δεν θέλω να το χαλάσω με καμία δυσάρεστη σκέψη...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν η Pregnyl ήταν πολύ απλή. Παίρνεις κανονική σύριγγα βάζεις μέσα διαλύτη και σκονάκια ανακατεύοντας τα μετά βγάζεις τη βελόνα γιατί είναι τεράστια παίρνεις βελόνες ινσουλίνης την αντικαθιστάς και την βάζεις στην όμορφη σου κοιλίτσα! Εμένα μου είχε πει 1 διαλύτη και 1 σκονάκι...εσένα?

Ναι τα ίδια και εμένα και 5000 μονάδες. Πώς είσαι κοριτσάκι? Κανένα σύμπτωμα? Πες μας να ονειροπολούμε λίγο?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Δεν το πιασα, σου είπε να κάνεις την pregnyl χωρίς να σε δει??? Ποιά μέρα του κύκλου ήταν χθές? όλα τα ωοθηλάκια ήταν 12-14?

Για το R/V θα σου απαντήσω αύριο, πρέπει να σιγουρευτώ ότι θα μπορέσω να φύγω νωρίς από το γραφείο.

Ναι και τα τρία. Έγραψε τις μέρες και υπολόγισε ότι πρέπει να κάνω την ένεση Παρασκευή είτε πρωί είτε απόγευμα. Και την προηγούμενη φορά πάντως μέσα έπεσε γιατί παρακολουθούμαι με θερμόμετρο και ήταν σωστοί οι υπολογισμοί του. Το ίδιο θα κάνω και τώρα, άσε που έχουμε ήδη επαφές μέρα παρά μέρα για να μην χάνουμε καιρό.

Θα την κάνω Παρασκευή και ωορρηξία θα έχω Σάββατο μεσημέρι που θα βάλουμε την μικρή για ύπνο και θα κάνουμε ...αγκαλίτσες;)

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια της όμορφης παρεούλας μας..

Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν.. άρα συμπερασματικά όλοι οι άνδρες το ίδιο είναι... είδατε πόσο εύκολα βγαίνει αυτό το πάνσωστο συμπέρασμα;

Βίλλυ μου εγώ επιμένω ότι αποκλείεται από την 21η μέρα να σου έρθει περίοδος.. μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά..

Αλλά αν - λέω αν - σου έρθει η περίοδος αύριο γιατί θα πρέπει να ξεκινήσεις τόσο σύντομα τις Gonal? μήπως να έκανες ένα διάλλειμα τώρα το καλοκαίρι και ξανά από Σεπτέμβρη; βέβαια εσύ ξέρεις τις αντοχές σου και τον εαυτό σου καλύτερα κι εσύ θα αποφασίσεις αλλά μήπως είναι ταλαιπωρία όλο αυτό για σένα... και φυσικά άτεκνη δεν θα μείνεις εφόσον έχεις ήδη το Βασιλάκη σου...

Κοριτσάκια κι εγώ την Τετάρτη θα σας βρω στο σταθμό Ακρόπολη στις 8. Απλά πείτε μου σε ποιά έξοδο...

Αλήθεια η Maybe που χάθηκε; η Ντόλη;

Φιλάκια σε όλες και ευχαριστώ για την ενθάρρυνση... Κι εγώ τα βλέπω μισογεμάτα τώρα... Ας όψεται το σβκ που θα είμαι στην Αίγινα και δεν θέλω να το χαλάσω με καμία δυσάρεστη σκέψη...

Δομνίνα μου να ζήσετε και του χρόνου να είστε διπλοί (με δίδυμα εννοώ:wink:)

Ωραία θα περάσετε, θα έχει ζεστάνει πολύ και η θάλασσα...

Βόρεια δεν μένεις? Σε βολεύει η στάση Δουκίσσης να βρεθούμε εκεί ή θα το πάρεις από αλλού?

Έχει 2 εξόδους η Ακρόπολη? Γιατί δεν δίνουμε ραντεβού όλες μπροστά από τα εκδοτήρια να μην έχει και ζέστη έξω?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλεναδεςςςςς!!!!!

τι μου κανετε???? Σημερα πηρα τηλ και κανονισα ραντεβου με το ντοκ για Δευτερα απογευμα και εκει που εμαι μεσα στην αισιοδοξια θυμαμαι πως εχω να κανω τεστ παπ 3 χρονια και με πιανει μια ανυσηχια γμστ....

Εμενα κοριτσια την μοναδικη pregnyl που εκανα μου την εκανε ο γιατρος στο πωπουδακι αλλα ψηλα προς την μεση αλλα ηταν τοσο λεπτη η βελονα που ουτε τσιμπιμα δεν καταλαβα

Μόλις σήμερα θυμήθηκα κι εγώ ότι πρέπει να το κάνω γιατί πέρασε ένας χρόνος από τον προηγούμενο Ιούνιο κι εσύ με 3 χρόνια δεν έχεις ψιλοαγχωθεί? Ποτέ στην ζωή μου δεν το έχω αφήσει πάνω από 1 χρόνο. Είμαι πολύ τυπική με αυτά.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Yola μου,

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου... και επειδή ξέρω ότι όλα τα κοριτσάκια τις εννοείτε θέλω να ελπίζω ότι θα πιάσουν τόπο..

Εγώ δουλεύω Κολωνάκι μέχρι τις 7.. οπότε θα μείνω στο γραφείο λίγο παραπάνω και θα πάρω το Μετρό από τον Ευαγγελισμό να κατέβω Ακρόπολη.. (εάν δεν έχει απεργία βεβαίως βεβαίως)..

Ενημερωτικά μένω Κάτω Πατήσια...

Κι εσείς απ' ότι διαπιστώνω έχετε όμορφα σχέδια για το σβκ....

L2qIp2.png

Τιιιιιιιιι????? 3 χρόνια? μην κάνεις τέτοια βρε καλό μου...Αλλά και πάλι, μία χαρά θα είσαι! Αντε με το καλό να αρχίσεις!!!

Εγω εκανα ανεκαθεν το συνθετο τεστ παπ σε κυτταρολογο...και περυσι οταν πηγα στον γυναικολογο με ρωτησε ποσο καιρο εχω να κανω τεστ και του ειπα 2 χρονια και δεν μου εκανε....ξερω μλκια μου που το αφεισα ας ελπισουμε να μην εχουμε τηποτα εκπληξεις απο το πουθενα αλλα να περιμενουμε και αλλα να μας ερθουν.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Γεια σας κοριτσια μου!!!!!

Πρεπει να βγω να παω για τσιγαρα αλλά ειπα να μπω λιγο να σας ακουσω....

Απο της 5 η ωρα εχει σταματησει το καφε-ροζ αλλα και χθες το απογευμα αργα και μετα ειχε σταματησει και το πρωι επανηλθε...

Εχω τοσες αποριες που αν μου ελεγαν τωρα τι θα ζητουσες αν μπορουσες να εχεις οτι ηθελες θα ελεγα εναν γυναικολογο!!!!!!!!

Σκεφτομουν τωρα, αφου ειχα αυτα τα καφε-ροζ αυτες τις μερες, οταν κοψω τα ουτροζεσταν θα μου ερθει περιοδος? Ή αυτο ηταν?

Γιατι αν αυτο ηταν περιοδος, απλα ηταν πολυ λιγη λογο των χαπιων τοτε πως θα μετρησω τις επομενες γονιμες και πως θα ξερει ποτε να αρχισουμε την προκληση?

Οσο και αν εψαξα στο ιντερνετ σε Ελληνικα και ξενα σαιτ δε βρηκα απαντηση στο εξης:

Διαβασα οτι σε μερικες γυναικες ηρθε περιοδος ενω επαιρναν προγεστερονη αλλα ολλες ανεφεραν πως ηρθε αργοπορημενη και πουθενα δεν εγραφε αν αυτη η περιοδος ηταν περιοδος κανονικη ή πιο ελαφρια απο την κανονικη τους..

Ή μηπως εβλεπαν τα καφε-ροζ και σταματουσαν επι τοπου τα χαπια και αδιαθετουσαν κανονικα..

Και πουθενα δε βρηκα για πιο λογο μπορει να σου ερθει περιοδος ενω τα χαπια αυτα δινονται ακριβως για να ΜΗΝ ερθει..

Οι ερωτησεις μου ειναι ρητορικες βεβαιως-βεβαιως και δεν περιμενω απαντησεις, απλα δεν ξερω που αλλου να τα πω, καθως το μουλαρι μεσα δε ξεκολλαει απο την τηλεοραση, γιατι Θεος φυλαξει, μη χασουμε καμια φαση απο το μουντιαλ....:twisted::evil:

Τωρα φευγω γιατι θα καπνισω τα δαχτυλα μου σε λιγο και ο μικρος περιμενει παγωτο και εχει κατσει σα τον μπαστακα πανω στο σβερκο μου....

Μπορει να μπω λιγο αργοτερα..

σας φιλω:tongue::tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλύτσα μήπως είσαι έγκυος καλέ? Θυμάσαι αν στο αγοράκι σου είχες το ίδιο θέμα? Έτσι και η αδελφή μου στην κόρη της είχε δει το ίδιο στυλ ελαφριάς περιόδου, νόμιζε πως της είχε έρθει και κατάλαβε ότι είναι έγκυος 2,5 μηνών!!!!!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Bιλλάκι, δεν είμαι ειδική, αλλά μου φαίνεται χλωμό αυτό να ήταν περίοδος...Για το δικό μου το μυαλό πιο πολύ εμφύτευση θυμίζει..

Εγώ τώρα...Τα νεύρα μου κουρέλια. Από την Δευτέρα έχω τα καφέ, τα οποία γίνονται όλο και περισσότερα συνοδευόμενα από ολοένα και πιο έντονους πόνους περιόδου. Θα μου έρθει να τελειώνουμε ????

Αντζυ, ο τύπος που μετά από δύο χρόνια δεν σου έκανε παπ είναι βλαξ...Αλλά μην ανησυχείς, όλα θα είναι καλά!!!

Βιλλύτσα μήπως είσαι έγκυος καλέ? Θυμάσαι αν στο αγοράκι σου είχες το ίδιο θέμα? Έτσι και η αδελφή μου στην κόρη της είχε δει το ίδιο στυλ ελαφριάς περιόδου, νόμιζε πως της είχε έρθει και κατάλαβε ότι είναι έγκυος 2,5 μηνών!!!!!

Ποσο θα ηθελα αυτο να ηταν αληθεια!!!!!!!!!

Αν δεν επαιρνα την προγεστερονη και μου συνεβαινε το ιδιο θα ελεγα πως μαλλον ειμαι και θα ειχα περισσοτερες πιθανοτητες..

Με το βασιλη δε θυμαμαι καθολου γιατι πανε 13 χρονια και τοτε δεν τα ηξερα και ολα αυτα, δεν εδινα σημασια, Ειχα παρει αποφαση μετα απο τα 3 πρωτα χρονια προσπαθειας οτι θα μεινω ατεκνη και ετσι οταν ηρθε μετα απο 5 χρονια ημουν σα σε ονειρο!!!

Απ την αλλη δε θα εδειχνε το τεστ σημερα των 10 miu αν υπηρχε κατι? Σημερα ειμαι 12 μερες απο την ωορρηξια...

Συμπτωματα δεν εχω καθολου εκτος απο το στηθος που ειναι μαλλον απο την προγεστερονη...

Γιατι ολα τα περιεργα οπως να εχουν αιμα, κανενα συμπτωμα, να εχουν μονο μια επαφη εκεινο το μηνα και αλλα τοσα να συμβαινουν παντα στις αλλες και ποτε σε μας?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Bιλλάκι, δεν είμαι ειδική, αλλά μου φαίνεται χλωμό αυτό να ήταν περίοδος...Για το δικό μου το μυαλό πιο πολύ εμφύτευση θυμίζει..

Εγώ τώρα...Τα νεύρα μου κουρέλια. Από την Δευτέρα έχω τα καφέ, τα οποία γίνονται όλο και περισσότερα συνοδευόμενα από ολοένα και πιο έντονους πόνους περιόδου. Θα μου έρθει να τελειώνουμε ????

Αντζυ, ο τύπος που μετά από δύο χρόνια δεν σου έκανε παπ είναι βλαξ...Αλλά μην ανησυχείς, όλα θα είναι καλά!!!

Βρε μπας και το δικο σου ειναι εμφυτεψη τελικα?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Μιλας για την ιδια αδερφη που εχει τωρα προβλημα με τα σερπαφαρ και δε μεγαλωνει το ωαριο ή εχεις και αλλη αδερφουλα?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βρε μπας και το δικο σου ειναι εμφυτεψη τελικα?

Μακάρι να ήταν...Αλλά δεν είναι, γιατί τα καφέ γίνονται όλο και πιο έντονα και πιο πολλά, θα μου έρθει η ρημάδα...Απλά ξέρεις ταλαιπωριέμαι, διότι είναι κάποιες στιγμές που αισθάνομαι ότι σταμάτησαν, ελπίζω για λίγο, μετά αντε πάλι πόνος κτλ.....Πολύ ψυχοφθόρο..

Ωχ σορρυ για την γκρίνια παλι, μη με βρίσετε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...