Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

To Δομνινάκι μας είχε χτες γεννέθλια αλλά είναι πολύ σεμνό για να το πει εδώ. Και πάλι χρόνια σου πολλά και γρήγορα ένα μωράκι να έρθει γιατί είσαι από τα λίγα άτομα που ξέρω πως το θέλουν πραγματικά και όχι για δικούς τους λόγους άσχετους με την μητρότητα. Ο νοών νοήτω...

Όσον αφορά την Κυριακή εμείς θα λείπουμε εντός Αττικής εκτός Αθηνών όμως στα πεθερικά μου που έχουμε να πάμε πολύ καιρό και δεν αναβάλλεται. Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να σας δω γιατί μου λείψατε

Μy wish μπράβο κοριτσάκι μου. Εγώ θα σου έλεγα καλού κακού να την κάνεις την αμνιο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η κουμπάρα μου στην ηλικία μας 2 φορές την έχει κάνει (την 2η στο ΙΚΑ μάλιστα) και όλα καλά πήγαν.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνινάκι μου, να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι μου, να είσαι πάντα υγιής κι ευτυχισμένη και σύντομα να καρπίσει η κοιλίτσα σου και να γεννήσεις και ένα και δύο ζουμπουρλούδικα μωρά!!!!!!!

Κοριτσάκια μου, σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω.

mywish, εγώ θα την έκανα την αμνιο, δεν το συζητώ καν αλλά θα λάβεις υπόψη σου τον γιατρό σου και τελικά θα αποφασίσετε με τον άντρα σου.

Κορίτσια just for your info αδιαθέτησα το Σάββατο και μου ήρθε βαρέως γιατί ήμουν στην 41η μέρα του κύκλου και ήλπιζα κρυφά διότι είχαμε κάνει και πριν και την ημέρα της ωορρηξίας η οποία ήταν την 26η μέρα του κύκλου. Είχε καιρό να μου αργήσει τόσο. Έχετε ακούσει ποτέ αν αυτό δυσχεραίνει την σύλληψη (γερασμένο ωάριο αφού αργεί να ωριμάσει κλπ) γιατί κανένας γιατρός δεν μου έχει πει κάτι και δεν μου φεύγει απτο μυαλό ότι αυτό είναι αφού την μία και μοναδική φορά που έμεινα έγκυος στην κοράκλα μου είχα ωορρηξία την 16η μέρα επιβεβαιωμένα με θερμοκρασία.

Θα μου πεις και με τα serpafar πέρσυ έμεινα δεν έμεινα? Πάμε για σπερματέγχυση τον Σεπτέμβριο που δεν θα έχουμε πολλά έξοδα το αποφασίσαμε. Να πάω όμως στον Μουστακ... ή στον Καλογήρου ιδού η απορία?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσακια καλημερα!!!

Yola μου για το ωαριο και εμενα μου ειχαν πει οτι δεν εχει σημασια μεγαλη αν γινεται αργα η ωορηξια....Απλα μερικες φορες αργει να μεγαλωσει, μεγαλωνει με πιο αργους ρυθμους...

Maybe μου τι γινεται? Ολα καλα?:tongue:

Mvas εχουμε νεωτερα απο το γιατρο σου με τις ορμονολογικες?:tongue:

Δομνινα μου, εμεις τα ειπαμε χθες!!!:P

Ντολη μου, τι γινεται με το ιντερνετ? Μας λειπεις....:-P

Συμφουγαρακι μου ολα ενταξει??:-P

Αχ, σιγουρα θα εχω ξεχασει καποια, συγνωμη:-(:sad:

Εγω ειμαι στην 12η μερα απο την ωορηξια, χωρις κανενα συμπτωμα βεβαιως-βεβαιως....

Αντε να δουμε ποτε θα αδιαθετησω....

ΦΦιλακια σε ολα τα μουτρακια!!!;););)

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια!Μπηκα να δω τι κανετε,αν και τελευταια εχω τσακωθει λιγο με το ιντερνετ..δεν θελω να διαβαζω τιποτα.Χαιρομαι που ειστε καλα και μαχιμες.Ολες εχουμε καθημερινα προβληματα βεβαια,αλλα οσο μενουμε κοντα στο στοχο..μπορει και να τον πετυχουμε!Εδω,η γρια κοτουλα,μεχρι στιγμης ολα καλα.Το φασολακι δειχνει μια χαρα,σημερα του εκανα και αυχενικη που ηταν επισης μια χαρα.Το papp-a θα βγει αυριο για να εχω τελικη εικονα,αλλα γενικα εφτασα στο πιο δυσκολο σημειο-για μενα:to amnio or not to amnio η πιο σωστα to cvs or not to cvs?Ναι ,θυμαμαι την ηλικια μου αλλα το πρωτο μου μωρο τοχασα στον πεμπτο απο την αμνιο..Μεχρι την αλλη βδομαδα θα παρθουν αποφασεις.Mywish,εσυ πηρες τελικη στατιστικη πιθανοτητα απο την αυχενικη;Τι λες να κανεις;Φιλια σε ολες και να θυμαστε,οταν ολα εχουν παει στραβα..ακριβως για αυτο το λογο ξαφνικα μπορει να πανε τελεια!

μόλις πήρα τα αποτελέσματα της παπ-α,

Με αυχενική 1,8, ποσοστό για τρισωμία 21 1:3.294 και για τρισωμία 18 μικρότερο από 1:50.000

Πως σας φαίνονται?

Συμφουγαρακι εεμενα μια χαρα μου φαινονται....

ο γιατρος τι σου ειπε??

1DqRp3.png

vA8fp3.png

My wish πολύ καλά μου φαίνονται και εμένα, μπράβο. Έχεις λίγο χρόνο να το σκεφτείς τί θα κάνεις όσο για σένα Maybe πράγματι ο φόβος της απώλειας δεν ξεπερνιέται αλλά είσαι έτοιμη να πάρεις το ρίσκο και να υποστείς και τις συνέπειες που θα μπορούσαν να στιγματίσουν την ζωή όλων σας αν κάτι δεν είναι όπως πρέπει. Δεν ξέρω, ζύγιασέ τα και δες. Πάντως η αμνιο έχει λιγότερα ποσοστά επικινδυνότητας από την χοριακή λάχνη.Καλή επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσεις.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

ορίτσια καλημέρα..

Ήρθα κι εγώ κι είμαι τόσο απογοητευμένη και στενοχωρημένη που δεν ξέρω τι να κάνω..

Θα ξεκινήσω από το ότι χθες το βράδυ που γύρισα σπίτι έκανα έναν πυρετό βαρβάτο 39 και ψήθηκα όλο το βράδυ.. Κουτσά στραβά κοιμήθηκα και ξύπνησα απύρετη..

Και πάω να πάρω τα αποτελέσματα.. κορίτσια χάλια... πιο χάλια δεν γίνεται.. ουδεμία βελτίωση.. μην πω πως είναι και χειρότερα από πριν..

Όλα χαμένα πήγαν.. οι βιταμίνες που έπαιρνε τόσο καιρό, η επέμβαση, τα φάρμακα.. στον βρόντο..

Και έτσι γυρίζουμε και πάλι στην αρχή.. Εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση παρακαλώ στο 4....

L2qIp2.png

ορίτσια καλημέρα..

Ήρθα κι εγώ κι είμαι τόσο απογοητευμένη και στενοχωρημένη που δεν ξέρω τι να κάνω..

Θα ξεκινήσω από το ότι χθες το βράδυ που γύρισα σπίτι έκανα έναν πυρετό βαρβάτο 39 και ψήθηκα όλο το βράδυ.. Κουτσά στραβά κοιμήθηκα και ξύπνησα απύρετη..

Και πάω να πάρω τα αποτελέσματα.. κορίτσια χάλια... πιο χάλια δεν γίνεται.. ουδεμία βελτίωση.. μην πω πως είναι και χειρότερα από πριν..

Όλα χαμένα πήγαν.. οι βιταμίνες που έπαιρνε τόσο καιρό, η επέμβαση, τα φάρμακα.. στον βρόντο..

Και έτσι γυρίζουμε και πάλι στην αρχή.. Εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση παρακαλώ στο 4....

Οχι ρε που###η μου......:-(:sad:

Μα ειναι δυνατον????:-(:sad:

Ποτε θα τελειωσει ολο αυτο Θεουλη μου? Πότεεεεεεεεε???????????:confused::confused:

Δεν ξερω τι να σου πω...Μονο να εισαι δυνατη....Να μη χασεις το κουραγιο σου....Ενταξει, μικρογονιμοποιηση λοιπον.....Δεν τελειωσαν ολα....Εχετε ακομα ελπιδες....Θα βρεθει το ενα, το καλο που θα πετυχει το στοχο του....Ο γιατρος τι σας ειπε???

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Δεν μίλησα με το γιατρό... Έχουμε ραντεβού τη Δευτέρα μαζί του... αλλά μας το' χε πει ο άνθρωπος ότι υπάρχει ένα περιθώριο 2% να μην πάει καλά.. Ήταν ανάγκη να ανήκουμε στο ρημαδιασμένο 2%;

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα ξεκινάω προετοιμασία για την εξωσωματική με την περίοδο του Απριλίου και εξωσωματική τον Μάιο...

L2qIp2.png

Δομνινάκι μου τι να πω τώρα...

Τι γκαντεμιά ρε γμτ...

Αλλά ευτυχώς υπάρχει λύση, θα κάνετε εξωσωματική και αυτή τη φορά θα πετύχει, είναι ξεκάθαρα η σειρά σας..

Θα μείνεις στον ίδιο γιατρό? Μήπως να δοκίμαζες κάποιον άλλο?

Δεν μίλησα με το γιατρό... Έχουμε ραντεβού τη Δευτέρα μαζί του... αλλά μας το' χε πει ο άνθρωπος ότι υπάρχει ένα περιθώριο 2% να μην πάει καλά.. Ήταν ανάγκη να ανήκουμε στο ρημαδιασμένο 2%;

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα ξεκινάω προετοιμασία για την εξωσωματική με την περίοδο του Απριλίου και εξωσωματική τον Μάιο...

Ε, ναι...Αφου θα πατε για εξωσωματικη, ποιος ο λογος να περιμενετε?

Ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...