Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Γιολαντακι μου καλησπερα!!!

Τι να σου πω?

Με τα σερπαφαρ ειχα 17 με 19 υπερθερμικη φαση, δηλαδη μου ερχοταν περιοδος 17 με 19 μερες μετα την ωορηξια...

Τωρα που δεν εχω παρει τιποτα, δεν ξερω τι να περιμενω...Οι κυκλοι μου πριν ξεκινησω ολα αυτα με τους γιατρους επαιζαν απο 21 μερες μεχρι και 35...Αλλα αυτο συνεβαινε διοτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι ηταν ανωορηκτικοι...

Τωρα ειμαι 6 μερες μετα την ωορηξια και πιστευω οτι το αργοτερο σε 10 μερες θα πρεπει να αδιαθετησω, αν οντως εσπασε το αυγουλακι..

Εσυ τι κανεις???

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βιλλάκι μου γλυκό αύριο είναι να πάει.. για να δούμε α) αν θα πάει τελικά και β) τι ψάρια θα πιάσουμε..

Γιολαντάκι που χάθηκες εσύ;

Η Ντόλη, η Ιόλη και τα άλλα κοριτσάκια που πήγαν οέο;<a  href=innocent0009.gif' alt='innocent0009.gif'

L2qIp2.png

Βιλλάκι μου γλυκό αύριο είναι να πάει.. για να δούμε α) αν θα πάει τελικά και β) τι ψάρια θα πιάσουμε..

Γιολαντάκι που χάθηκες εσύ;

Η Ντόλη, η Ιόλη και τα άλλα κοριτσάκια που πήγαν οέο;:P:p[/b]

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Αν πάει αύριο Δευτέρα θα έχω τα αποτελέσματα θέλω να πιστεύω ή το αργότερο Τρίτη πρωί...

Πως πάνε τα μαθήματα;

Πως να πανε μωρε Δομνινακι....

Τα εχει πιασει η Ανοιξη τα πιτσιρικια και τρομαζω να τους μαζεψω τα μυαλα!!:P

Σημερα δουλευω 4μιση με 7μιση και ο μικρος γραφει αυριο Πληροφορικη, οποτε με βλεπω να τελειωνω κατα της 10 το βραδυ....

Βεβαια δεν παραπονιεμαι, δουλιτσα να υπαρχει, γιατι ετσι οπως γιναμε, δεν ξερεις τι σου ξημερωνει....

Εχω και τρια παιδια, ο ενας ειναι ο δικος μου, που δινουν τωρα τον Μαη για Lower και οσο να ναι εχω αγωνια και για αυτα....

Δεν ξερεις τι μεγαλη χαρα παιρνω οταν ερχονται παλιοι μαθητες μου και με χαιρετουν, τωρα που εχουν μεγαλωσει, και πανε Λυκειο επι το πλειστον!!!

Εσυ?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Σε μένα Βιλλάκο μου έχει πέσει πολλή δουλειά αυτό τον καιρό.. και ευτυχώς δηλαδή διότι αν δεν είχα και τη δουλειά να απασχολούμαι το μυαλό μου θα ήταν στο άλλο δυσάρεστο γεγονός όλη την ώρα..

Δεν ξέρω τι να κάνω.. Αν τα αποτελέσματα είναι καλά θα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε το συντομότερο.. αλλά επειδή το θέμα της μητέρας μου είναι πολύ ρευστό και δεν έχουμε και πολύ χρόνο μπροστά μας δεν θέλω να διακινδυνεύσω πιθανόν μελλοντική εγκυμοσύνη διότι σίγουρα σε κάνα μήνα ή δίμηνο θα έχουμε άσχημα τρεχάματα.. Από την άλλη λέω να της δώσω τη χαρά τουλάχιστον να μάθει ότι είμαι έγκυος.. και έχω διχαστεί κάπως..

L2qIp2.png

Σε μένα Βιλλάκο μου έχει πέσει πολλή δουλειά αυτό τον καιρό.. και ευτυχώς δηλαδή διότι αν δεν είχα και τη δουλειά να απασχολούμαι το μυαλό μου θα ήταν στο άλλο δυσάρεστο γεγονός όλη την ώρα..

Δεν ξέρω τι να κάνω.. Αν τα αποτελέσματα είναι καλά θα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε το συντομότερο.. αλλά επειδή το θέμα της μητέρας μου είναι πολύ ρευστό και δεν έχουμε και πολύ χρόνο μπροστά μας δεν θέλω να διακινδυνεύσω πιθανόν μελλοντική εγκυμοσύνη διότι σίγουρα σε κάνα μήνα ή δίμηνο θα έχουμε άσχημα τρεχάματα.. Από την άλλη λέω να της δώσω τη χαρά τουλάχιστον να μάθει ότι είμαι έγκυος.. και έχω διχαστεί κάπως..

Αχ, μωρε κοριτσακι μου...

Ποσο λυπαμαι:-(:sad:

Ειναι σιγουρο δηλαδη??

Τι να πω...Δεν εχω λογια...

Εγω λεω να συνεχισεις το προγραμμα σου, οπως το ειχες σκοπο....Και αν ειναι να ερθει πριν, να δωσεις χαρα στη μανουλα σου (σου γραφω και κλαιω), και αν ειναι να ερθει μετα, θα το αντιμετωπισεις εκεινη την ωρα..Ετσι κι αλλιως οι γιατροι πεφτουν πολλες φορες εξω....Που ξερεις? Μπορει και να προλαβει η μανουλα σου και να σε δει και εσενα μανουλα!!!

Παντως να ξερεις, οτι χρειαστεις, ΟΤΙ και να ειναι αυτο, ειμαι εδω για σενα.....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Δομνίνα μου,

σε είχα ρωτήσει για την μανούλα σου αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Η μάνα είναι αναντικατάστατη αλλά από την άλλη ένα χαρμόσυνο γεγονός απαλύνει τον πόνο (και τον δικό σας και τον δικό της γιατί θα ...φεύγει ήσυχη). Αλλά όπως σου είπε και η Βίλλυ οι γιατροί δεν είναι Θεοί και μπορεί η μαμά σου να έχει μεγάλη ψυχική δύναμη και να προλάβει να γίνει γιαγιά και από σένα. Τα ανηψάκια σου ποιός τα φροντίζει τώρα? Τα σκέφτομαι πάρα πολύ γιατι είναι η δεύτερη μαμά τους μην πω η πρωταρχική. Καλά αποτελέσματα από τον Δομνίνο σου.

Βιλλάκι μου,

εύχομαι να μην δεις ούτε σε 10 ούτε σε 10 μήνες περίοδο (βάζω και την λοχεία είδες?). Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; Aγγλικά του κάνεις εσύ από μικρούλι (ποιά ηλικία τον ξεκίνησες?) αποκλειστικά ή σε συνδυασμό με φροντιστήριο και σου κάθεται να τον μάθεις γιατί ξέρω ότι είναι δύσκολο από γονείς να διδάσκουν τα παιδιά τους.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Δομνίνα μου,

σε είχα ρωτήσει για την μανούλα σου αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Η μάνα είναι αναντικατάστατη αλλά από την άλλη ένα χαρμόσυνο γεγονός απαλύνει τον πόνο (και τον δικό σας και τον δικό της γιατί θα ...φεύγει ήσυχη). Αλλά όπως σου είπε και η Βίλλυ οι γιατροί δεν είναι Θεοί και μπορεί η μαμά σου να έχει μεγάλη ψυχική δύναμη και να προλάβει να γίνει γιαγιά και από σένα. Τα ανηψάκια σου ποιός τα φροντίζει τώρα? Τα σκέφτομαι πάρα πολύ γιατι είναι η δεύτερη μαμά τους μην πω η πρωταρχική. Καλά αποτελέσματα από τον Δομνίνο σου.

Βιλλάκι μου,

εύχομαι να μην δεις ούτε σε 10 ούτε σε 10 μήνες περίοδο (βάζω και την λοχεία είδες?). Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; Aγγλικά του κάνεις εσύ από μικρούλι (ποιά ηλικία τον ξεκίνησες?) αποκλειστικά ή σε συνδυασμό με φροντιστήριο και σου κάθεται να τον μάθεις γιατί ξέρω ότι είναι δύσκολο από γονείς να διδάσκουν τα παιδιά τους.

Καληερα Γιολαντακι μου..

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου...

Οπως σου εχω πει δουλευω σε συνεργασια με μια αλλη κοπελα που μενει απεναντι απο μενα, και τα μαθηματα τα κανουμε στους χωρους του σπιτιου της...Αυτο το καναμε γιατι ειναι πολυ πιο ευκολο να ερχονται τα πιτσιρικια σε μας και να μην ειναι στο σπιτι τους, γιατι συνηθως εκει, ειδικα τα μικρα, δεν μπορουν να το δουν σαν μαθημα και αποσπαται η προσοχη τους συνεχως...

Ετσι λοιπον και τον γιο μου, τον ξεκινησα εκει, σε μας, αλλα μεχρι την Β Class, δευτερα κανονικη δηλαδη, του εκανε μονο η φιλη μου...Οσες φορες του εκανα εγω, δεν τα καταφερνα...Ολο μαμα και μαμα και ωχου ασε με τωρα λιγακι, θελω να φαω, θελω να πιω, θα με αφησεις να παω στον ταδε μετα μου εβαλες πολλες λεξεις ορθογραφια, και αλλα τετοια....

Οταν μπηκε στην τριτη κανονικη, ηταν εκτη Δημοτικου και ξεκινησαμε μαζι ενα μαθημα εγω, ενα η φιλη μου....Και ειδα αλλαγη στη συμπεριφορα του, γιατι ειχε μεγαλωσει αρκετα ωστε να καταλαβαινει την σοβαροτητα του μαθηματος...Μεχρι και σημερα που ειναι στην Lower συνεχιζουμε ετσι και τα παει μια χαρα...Αν και προτιμει το μαθημα με την φιλη μου γιατι λεει εγω ειμαι πολυ αυστηρη:confused::confused::confused:Εγω??? Χι,χι..Η φιλη μου τον λατρευει και του κανει ολα τα χατηρια!!!

Παντως οσες συναδελφισσες εχω γνωρισει, δυσκολευτηκαν λιγο ή πολυ να κανουν μαθημα στα δικα τους παιδια...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καληερα Γιολαντακι μου..

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου...

Οπως σου εχω πει δουλευω σε συνεργασια με μια αλλη κοπελα που μενει απεναντι απο μενα, και τα μαθηματα τα κανουμε στους χωρους του σπιτιου της...Αυτο το καναμε γιατι ειναι πολυ πιο ευκολο να ερχονται τα πιτσιρικια σε μας και να μην ειναι στο σπιτι τους, γιατι συνηθως εκει, ειδικα τα μικρα, δεν μπορουν να το δουν σαν μαθημα και αποσπαται η προσοχη τους συνεχως...

Ετσι λοιπον και τον γιο μου, τον ξεκινησα εκει, σε μας, αλλα μεχρι την Β Class, δευτερα κανονικη δηλαδη, του εκανε μονο η φιλη μου...Οσες φορες του εκανα εγω, δεν τα καταφερνα...Ολο μαμα και μαμα και ωχου ασε με τωρα λιγακι, θελω να φαω, θελω να πιω, θα με αφησεις να παω στον ταδε μετα μου εβαλες πολλες λεξεις ορθογραφια, και αλλα τετοια....

Οταν μπηκε στην τριτη κανονικη, ηταν εκτη Δημοτικου και ξεκινησαμε μαζι ενα μαθημα εγω, ενα η φιλη μου....Και ειδα αλλαγη στη συμπεριφορα του, γιατι ειχε μεγαλωσει αρκετα ωστε να καταλαβαινει την σοβαροτητα του μαθηματος...Μεχρι και σημερα που ειναι στην Lower συνεχιζουμε ετσι και τα παει μια χαρα...Αν και προτιμει το μαθημα με την φιλη μου γιατι λεει εγω ειμαι πολυ αυστηρη:confused::confused::confused:Εγω??? Χι,χι..Η φιλη μου τον λατρευει και του κανει ολα τα χατηρια!!!

Παντως οσες συναδελφισσες εχω γνωρισει, δυσκολευτηκαν λιγο ή πολυ να κανουν μαθημα στα δικα τους παιδια...

Σε ευχαριστώ Βιλλάκι για την ενημέρωση. Είχα την απορία πώς τα κατάφερες αλλά με αυτόν τον τρόπο ήταν πιο εύκολο. Βέβαια πρέπει να έχεις και το τέλειο αγοράκι γιατί αν ήταν αλλιώς ο χαρακτήρας του θα σου έλεγα εγώ. Εγώ είμαι καθηγήτρια Γαλλικών και δίδασκα και Αγγλικά και θα ήθελα εκτός από βοήθεια να την αναλάβω αλλά μάλλον θα την στείλω στην κουμπάρα μου που είναι συνάδελφος και βοηθητικά εγώ. Μια τελευταία ρώτηση γιατί ξεφύγαμε. Πότε είναι καλό να της αρχίσω Αγγλικά? Εγώ είχα ξεκινήσεις δευτέρα δημοτικού νομίζω με τις προκαταρκτικές αλλά έχω έφεση στις γλώσσες.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και ακόμη περισσότερο σας ευχαριστώ για την υποστήριξη που μου δίνετε.. Είναι πολλή σημαντική για μένα διότι ξέρω ότι εννοείτε κάθε σας λέξη..

Τα πράγματα δεν είναι ευοίωνα.. έχει φτάσει στο σημείο να βγάζει διάφορους όγκους στο σώμα της που το πιθανότερο είναι και αυτοί κακοήθεις... αύριο θα έχουμε στα χέρια μας τα αποτελέσματα της βιοψίας και έτσι θα καθοριστεί αύριο τι θα γίνει περαιτέρω..

Κυριακή απόγευμα έχετε ελεύθερο χρόνο; Μίλησα με τη Ντόλη χθες και δεν έχει ούτε Internet ούτε τηλέφωνο στο σπίτι και έτσι δεν μπορεί να επικοινωνήσει.. Θέλει να βρεθούμε για καφεδάκι και αν μπορείτε κι εσείς θα το χαρούμε ιδιαιτέρως!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και ακόμη περισσότερο σας ευχαριστώ για την υποστήριξη που μου δίνετε.. Είναι πολλή σημαντική για μένα διότι ξέρω ότι εννοείτε κάθε σας λέξη..

Τα πράγματα δεν είναι ευοίωνα.. έχει φτάσει στο σημείο να βγάζει διάφορους όγκους στο σώμα της που το πιθανότερο είναι και αυτοί κακοήθεις... αύριο θα έχουμε στα χέρια μας τα αποτελέσματα της βιοψίας και έτσι θα καθοριστεί αύριο τι θα γίνει περαιτέρω..

Κυριακή απόγευμα έχετε ελεύθερο χρόνο; Μίλησα με τη Ντόλη χθες και δεν έχει ούτε Internet ούτε τηλέφωνο στο σπίτι και έτσι δεν μπορεί να επικοινωνήσει.. Θέλει να βρεθούμε για καφεδάκι και αν μπορείτε κι εσείς θα το χαρούμε ιδιαιτέρως!

Φιλάκια πολλά!

Δομνίνα καταλαβαινω τι περνας απο το λιγο που διαβασα.Λυπαμαι πολυ και ευχομαι και εγω να ερθουν ολα πιο ομαλα(οσο γινεται).Αυτο που σιγουρα χρειαζεται η μανουλα σου αυτην την στιγμη ειναι να ειναι δυνατα τα ατομα της οικογενειας της γιατι παιρνει δυναμη απο εσας τώρα.Δεν ξερω πολλα για την δικη σου περιπτωση αλλα επειδη το εχω ζησει μεσα στην οικογενεια μου μπορω να καταλαβω πως νοιωθεις.Οπως σου ειπαν και οι κοπελες πρεπει να συνεχίσεις οτι κάνεις και να φροντισεις να εισαι δυνατη.Ετσι θα παιρνει χαρα και η μητερα σας.

Συγνωμη που μπηκα σφηνα σε αυτην την συζήτηση σας αλλα μου ηρθαν στο μυαλο περιστατικα που περασαμε και σε ενοιωσα πολυ.

Σε ευχαριστώ Βιλλάκι για την ενημέρωση. Είχα την απορία πώς τα κατάφερες αλλά με αυτόν τον τρόπο ήταν πιο εύκολο. Βέβαια πρέπει να έχεις και το τέλειο αγοράκι γιατί αν ήταν αλλιώς ο χαρακτήρας του θα σου έλεγα εγώ. Εγώ είμαι καθηγήτρια Γαλλικών και δίδασκα και Αγγλικά και θα ήθελα εκτός από βοήθεια να την αναλάβω αλλά μάλλον θα την στείλω στην κουμπάρα μου που είναι συνάδελφος και βοηθητικά εγώ. Μια τελευταία ρώτηση γιατί ξεφύγαμε. Πότε είναι καλό να της αρχίσω Αγγλικά? Εγώ είχα ξεκινήσεις δευτέρα δημοτικού νομίζω με τις προκαταρκτικές αλλά έχω έφεση στις γλώσσες.

Λοιπον, οταν τα μικρα δεν εχουν καποιο ειδικο προβλημα, οπως δυσλεξια ας πουμε, τοτε αρχιζουν στην Δευτερα ταξη του Δημοτικου για να βρισκονται παντα πιο μπροστα απο το σχολειο, για να μην δυσκολευονται εκει...

Αλλιως ξεκινουν στην Τριτη δημοτικου....

Αν η κουμπαρα σου κανει ιδιαιτερα ακομα καλυτερα...Θα σου συνιστουσα να την ξεκινησεις εκει και να την βοηθας και εσυ στο σπιτι...

Αν η μικρη ξεκινησει στην πρωτη Δημοτικου καλα, χωρις προβληματα τα Ελληνικα της θα μπορουσες να την στειλεις και Pre-Junior που εχουν πολλα φροντηστηρια....Ομως μην περιμενεις και πολλα απ αυτο...Τοσα χρονια που διδασκω, δεν ειδα καμια διαφορα στα παιδακια που πηγαν, απο εκεινα που δεν πηγαν...Στο μονο που βοηθα κατα την γνωμη μου ειναι στο να συνηθιζει το παιδι στην εννοια του Φροντηστηριου με παιχνιδι και τραγουδακια....

Οτι αλλο θες πολυ ευχαριστως να σε βοηθησω...

Φιλακια:-P:razz:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

γειά σας κορίτσια μου!

Δομνινάκι, να έχεις πίστη κοριτσάκι μου, ο Θεός είναι μεγάλος...Ελπίζω τα αποτελέσματά σας να είναι καλά, να μας γράψεις, θα περιμένουμε..

Yola εγώ για τις γλώσσες πιστεύω ότι όσο πιο νωρίς, τόσο καλύτερα. Σημασία έχει η επαφή του παιδιού με την ξένη γλώσσα. Εγώ αγγλικά άρχισα από την πρώτη δημοτικού (και έχω κερδίσει και χρόνο) με δασκάλα στο σπίτι. Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Τις άλλες γλώσσες τις ξεκίνησα αργότερα.

Πήγα για την αυχενική, τα αποτελέσματα είναι καλά, 1,8 χστ με όριο το 3,5. Η PAPP-A θα βγει τη Δευτέρα το απόγευμα. Τον γιατρό μου τον κόβω να μου λέει να μην κάνω άμνιο, αν τα αποτελέσματα της Δευτέρας είναι καλά. Μεγάλο δίλημμα... Κατά τα άλλα, τραβιέμαι, διότι προχθές είχα λίγο αιμα, πολύ λίγο, και ο γιατρός μου είπε ότι έχω μία μικρή αποκόλληση και ένα αιμάτωμα. Μου συνέστησε ξεκούραση, αλλά όχι ξάπλα. Αυτό δεν είναι περίεργο? Σε αποκολλήσεις δεν συστήνουν ξάπλα??? τι να πω. Εγω καλού κακού προσπαθώ να μην μετακινούμαι, για δουλειές κλπ ούτε συζήτηση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά...

φιλιά σε όλες

Mywish μου πότε έφτασε ο καιρός και έκανες και την αυχενική;;; Άντε με το καλό να τελειώσει και το β' τρίμηνο...

Εγώ προσωπικά αν και αντιπαθώ φοβερά τις βελόνες ασχέτως αποτελέσματος αυχενικής θα έκανα την άμνιο.. θα αισθανόμουν πιο σίγουρη βρε αδερφέ.. Δε λέω.. νεότατες είμαστε αφού μόλις κλείσαμε τα 37 και μπήκαμε στα 38 αλλά για να είμαστε από όλες τις πάντες καλυμμένες.. Αλλά και πάλι επισημαίνω ότι είναι η δική μου εκτίμηση..

Στην αποκόλληση δεν χρειάζεται να είσαι ξάπλα.. φτάνει να μην κάνεις απολύτως τίποτε και να ξεκουράζεσαι... γι' αυτό χαλαρά και ήρεμα.. μ' ακούς;

Εννοείται ότι μόλις έχω νέα θα ενημερώσω.. αλλά κι εσύ το ίδιο.. μη μας αφήνεις στο σκοτάδι..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...