Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Βιλλάκι, πολύ αισιόδοξα όλα αυτά . Τουλάχιστον μπαίνεις σε μία σειρά και πιό κοντά στο να μείνεις έγκυος. Αν και αυτό τον μήνα πρέπει να το παλέψετε και μόνοι σας. Να γλυτώσεις όλα τα άλλα... Τέλεια. Άρα είσαι πολύ ευχαριστημένη από τον γιατρό σου γιατί σου δίνει πραγματικά σημασία.

Γιολαντακι μου, ναι...Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τον Κοφινακο....Ελπιζω να συνεχισω να ειμαι....:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κΟΡΙΤΣΙΑ γεια σας....

Μολις γυρισα απο το γιατρο....

Λοιπον, αυτο τον μηνα δεν πηρα τιποτα και σημερα 11η μερα του κυκλου ειχα....Ενα ωαριο στην αριστερη ωοθηκη 16χιλ και ενδομητριο 8μιση....

Τρελαθηκα μιλαμε!!!!!

Το σπερμοδιαγραμμα μου ειπε οτι ειναι αρκετα καλο για γονιμοποιηση και κατεληξε στο συμπερασμα οτι το προβλημα ειναι μαλλον οντως σε μενα...

Μου ειπε οτι αν εγω ανταποκρινομουν πιο καλα θα ειχαμε μεγαλες ελπιδες για φυσιολογικη συλληψη....

Τωρα μου ειπε οτι αν δεν καταφερουμε κατι και αυτο τον μηνα, θα κλεισουμε ενα ραντευου στον εμβρυολογο μολις αδιαθετησω...Αυτος θα μας πει ποιο πρωτοκολο θα ακολουθησω...Αν κανω μεχρι 3 ωαρια θα παμε σπερματεγχυση, αν εχω πανω απο 3 για ωοληψια και βλεπουμε...Εκει μαλλον θα δουνε την ποιοτητα των ταλαιπωρων αυγων μου...

Οταν καναμε τον υπερηχο μου λεει: Εχεις ενα ενδομητριο που θα ζηλευαν πολλες γυναικες και ενα ωαριο στρογγυλο και ομορφο για 11η μερα...Μακαρι να μπορουσαμε να δουμε με τον υπερηχο και τι κρυβει μεσα!!!!!

Αυτα απο μενα...

Τι λετε???

Μπραβο Βιλλυ.Χαρηκα πολυ με τα νεα αυτά και ειδες οτι τωρα θα πανε ολα καλα και ευκολα.Στο δρομο ειναι το μωρό σου και γρήγορα στην αγκαλια σου...

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι μου κάνετε;

Ξέρω ότι έχω χαθεί λιγάκι τις τελευταίες μέρες αλλά τα γεγονότα τρέχουν και δυστυχώς δεν είναι όλα ευχάριστα.. Τέλος πάντων, τουλάχιστον το παλεύουμε ακόμα..

Όσον αφορά εμένα, η περίοδός μου πιστή στο ραντεβού της εμφανίστηκε την 26η μέρα του κύκλου...άρα για ακόμη μια φορά ο οργανισμός μου λειτουργεί ρολόι... Ο άνδρας μου ακόμη δεν πήγε να κάνει την εξέταση για να δούμε τι κάναμε με την επέμβαση<a  href=mad0066.gif' alt='mad0066.gif'> αλλά ύστερα από ένα χοντρό χέσιμο και χώσιμο χθες είπε ότι θα πάει την ερχόμενη βδομάδα.. Για να δούμε τι θα δούμε..

Βιλλάκι μου τέλεια τα νέα σου.. Είδες που δεν πρέπει να εγκαταλείπεις τις ελπίδες σου; Είμαι σίγουρη πως με τη σπερματέγχυση που θα κάνετε θα πάνε όλα τέλεια..

Όλα τα άλλα κοριτσάκια που χαθήκανε; Μείναν έγκυες και μας ξεχάσανε;

Δομνινα μου ολα θα πανε καλα, θα δεις κοπελα μου.

Μπραβο Βιλλυ.Χαρηκα πολυ με τα νεα αυτά και ειδες οτι τωρα θα πανε ολα καλα και ευκολα.Στο δρομο ειναι το μωρό σου και γρήγορα στην αγκαλια σου...

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου...

Εσυ τι εκανες?

Πηγες στο γιατρο?

Τι σου ειπε για την ΑΜΗ?

Γιατι οι ορμονολογικες σου ειναι πολυ καλες..

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε??

Βιλλάκι :D:D:D τι όμορφα νέα είναι αυτά?? 11η μέρα και να χεις τόσο καλό ωάριο και μάλιστα χωρίς φάρμακα είναι super:D. Κοίταξε να μπορέσετε να έχετε επαφές τη μέρα της ωορρηξίας, φαντάζομαι θα ναι περίπου σε δύο-τρεις μέρες αλλά τσέκαρέ το και σύ με τα τεστάκια. Μακάρι να ναι αυτός ο τυχερός σου μήνας , αλλά όπως και να χει σε βλέπω σε πολύ καλό δρόμο για το επόμενο παιδάκι σου.

Αλήθεια ο γιος σου τι λέει για ένα αδερφάκι?? πως το βλέπει??

Μvas τι κάνεις?? να μας ενημερώσεις όταν θα πας στο γιατρό για το τι θα σου πει, εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Δομνινάκι μου τι κάνεις?? εύχομαι να πάνε όλα καλά με το σπερμοδιάγραμμα.....καλά έκανες που τον στρίμωξες τον άντρα σου να πάει για το σπερμοδιάγραμμα.....μακάρι να πήγε καλά και να δείτε σούπερ αποτελέσματα, να σας ανταμείψει όλη αυτή η αναμονή.

Δόμνινα θύμισέ μου κάτι.....πόσο περίπου κοστίζει η κατάτμηση dna??

και αν γνωρίζεις για πακετάκι θρομβοφιλίας και αντιφωσφολιπιδικά αντισώματα που μπορώ να τα κάνω και εννοείτε να μην πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου....στο Ικα νομίζω δεν τα καλύπτουν....σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο γνωρίζεις κάτι?? και ξερεις πόσο κοστίζουν??

Σκέφτομαι να έκανα για θρομβοφιλία και αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο γιατί δεν έχω κάνει, επίσης και μια κατάτμηση να κανε ο άντρας μου.

Εγώ κορίτσια εδώ και μια βδομάδα έχω καθημερινά πονοκέφαλο και πόνο πίσω από τα μάτια μου πονάει και ο αυχένας μου και μ έχει διαλύσει .

Ψάχνω και για δουλειά κορίτσια γιατί εκεί που είμαι δεν είναι full time ούτε έσνημα και δε γίνεται άλλο , μόνο για δεύτερη αν μπορώ να την κρατήσω, και είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αυτό τον καιρό, έχω στείλει πόσα βιογραφικά και δε βλέπω καμμία ανταπόκριση, ούτε καν να περάσω από συνέντευξη σκέψου να με προσλάβουν κιόλας. Και μας περιμένουν οι εξετάσεις που θέλω να κάνουμε ...και η εξωσωματική...δύσκολά δύσκολα.

Σας φιλώ όλες και εύχομαι ένα όμορφο τριήμερο !!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...

Συμφωνα με τα τεστ και την θερμοκρασια μαλλον εκανα ωορηξια την Πεμπτη αργα ή νωρις την Παρασκευη....

Βρε κοριτσια αν την Τεταρτη ηταν 16χιλ, νωρις δεν εγινε η ωορηξια?

Και 2χιλ να μεγαλωσε θα πηγε 18χιλ....

Τελος παντων εγω ειχα επαφες την Τριτη την Πεμπτη και την Παρασκευη...

Μςλετινακι μου, ο γιος μου το θελει παααααααααρα πολυ...Μου το ζηταει απ οταν ηταν 3 ετων περιπου...Δε του εχουμε πει οτι προσπαθουμε γιατι δε θελουμε να απογοητευτει αν δε γινει τιποτα...

Του ειχα πει οτι η μαμα ειναι μεγαλη τωρα και δεν γινεται να μεινει εγκυος και με ειχε βολεψει λιγο αυτο μεχρι που περισυ γεννησε η μαμα ενος φιλου του και συμμαθητη του, το 3ο της παιδακι και μου ειπε: και η Κυρια Λιτσα ειναι 40 χρονων ομως εκανε αδερφακι στον Σταθη!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημερα κοριτσια...

Συμφωνα με τα τεστ και την θερμοκρασια μαλλον εκανα ωορηξια την Πεμπτη αργα ή νωρις την Παρασκευη....

Βρε κοριτσια αν την Τεταρτη ηταν 16χιλ, νωρις δεν εγινε η ωορηξια?

Και 2χιλ να μεγαλωσε θα πηγε 18χιλ....

Τελος παντων εγω ειχα επαφες την Τριτη την Πεμπτη και την Παρασκευη...

Μςλετινακι μου, ο γιος μου το θελει παααααααααρα πολυ...Μου το ζηταει απ οταν ηταν 3 ετων περιπου...Δε του εχουμε πει οτι προσπαθουμε γιατι δε θελουμε να απογοητευτει αν δε γινει τιποτα...

Του ειχα πει οτι η μαμα ειναι μεγαλη τωρα και δεν γινεται να μεινει εγκυος και με ειχε βολεψει λιγο αυτο μεχρι που περισυ γεννησε η μαμα ενος φιλου του και συμμαθητη του, το 3ο της παιδακι και μου ειπε: και η Κυρια Λιτσα ειναι 40 χρονων ομως εκανε αδερφακι στον Σταθη!!!

Bιλλάκι καλή επιτυχία!! Σίγουρα είχες επαφές τις κατάλληλες μέρες αν έκανες ωορρηξία Πέμπτη ἠ Παρασκευή.

Όσο για το πως αυξάνονται τα ωοθυλάκια αυτό δεν είναι και στάνταρ , μπορεί εσένα αυτή τη φορά να αυξήθηκε με γρηγορότερο ρυθμό, αλλά αν έγινε Παρασκευή μια χαρά ήταν η αύξηση, μην ανησυχείς γι αυτό.

Εμένα στις σπερματεγχύσεις που τα παρακολουθούσαμε, στις δύο πρώτες που ήταν με φυσικό κύκλο, στην 1η είχε αργό ρυθμό η ανάπτυξη του ωοθυλακίου και ο γιατρός μου είπε πως δε σημαίνει πως είναι κακό αυτό από τη στιγμή που προοδευτικά αυξάνεται ανά μέρα...απλά αυτός ήταν ο ρυθμός του. Τη 2η φορά αυξανόταν πιο γρήγορα που και πάλι ήταν φυσιολογικό.

Μακάρι να ταν η τυχερή σου φορά και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο, και να πάρει και μια τόσο μεγάλη χαρά μαζί με σας και ο γιός σου!!!:D

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου...

Εσυ τι εκανες?

Πηγες στο γιατρο?

Τι σου ειπε για την ΑΜΗ?

Γιατι οι ορμονολογικες σου ειναι πολυ καλες..

Καλημερα και καλη εβδομάδα.

Βιλλακι ευχομαι να σου πανε καλα αυτον τον μηνα

Εγω δυστυχως δεν πηγα ακομα στον γιατρο γιατι ενα δυνατο κρύωμα με εχει ριξει και ακομα δεν εχω αναρρωσει.

Και ετσι οπως παει, μαλλον θα περιμενω να αδιαθετησω στο τελος του μηνα και μετα θα παω.

φιλια πολλα σε ολες σας:-):smile:

Δομνινάκι μου τι κάνεις?? εύχομαι να πάνε όλα καλά με το σπερμοδιάγραμμα.....καλά έκανες που τον στρίμωξες τον άντρα σου να πάει για το σπερμοδιάγραμμα.....μακάρι να πήγε καλά και να δείτε σούπερ αποτελέσματα, να σας ανταμείψει όλη αυτή η αναμονή.

Δόμνινα θύμισέ μου κάτι.....πόσο περίπου κοστίζει η κατάτμηση dna??

και αν γνωρίζεις για πακετάκι θρομβοφιλίας και αντιφωσφολιπιδικά αντισώματα που μπορώ να τα κάνω και εννοείτε να μην πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου....στο Ικα νομίζω δεν τα καλύπτουν....σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο γνωρίζεις κάτι?? και ξερεις πόσο κοστίζουν??

Σκέφτομαι να έκανα για θρομβοφιλία και αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο γιατί δεν έχω κάνει, επίσης και μια κατάτμηση να κανε ο άντρας μου.

Μελετινάκι μου γλυκό συγνώμη που δεν απάντησα τόσες μέρες αλλά είχα τρεξίματα και δεν μπήκα σχεδόν καθόλου..

Λοιπόν η κατάτμηση σε εξειδικευμένο ανδρολογικό ινστιτούτο στοιχίζει 190 Ευρώ + 11% ΦΠΑ = 210 Ευρώ περίπου και χρειάζεται περίπου μια βδομάδα για να βγουν τα αποτελέσματα..

Όσον αφορά τη θρομβοφιλία και το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο γνώμη μου είναι να πας σε έναν καλό αιματολόγο ο οποίος θα σου κάνει μόνο τις απαραίτητες εξετάσεις και όχι κάποιες περιττές.. Αν θες μπορώ να σου συστήσω τον αιματολόγο στον οποίο πήγα εγώ και τον ίδιο έχει και η Ιόλη μας..

Όσον αφορά στη δουλειά τώρα.. Κοριτσάκι μου είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα... Δεν υπάρχει τίποτε έξω και κάθε μέρα ακούμε και άλλα δυσάρεστα.. Μακάρι να βρεις κάτι πολύ σύντομα διότι όντως τα λεφτά είναι υπέρογκα..

Βιλλάκι μου έχω ένα θετικότατο προαίσθημα για σένα... Να δεις που με τελείως φυσικό τρόπο το μωράκι σου θα κάνει αισθητή την παρουσία του!:-)

L2qIp2.png

Καλημερα και καλη εβδομάδα.

Βιλλακι ευχομαι να σου πανε καλα αυτον τον μηνα

Εγω δυστυχως δεν πηγα ακομα στον γιατρο γιατι ενα δυνατο κρύωμα με εχει ριξει και ακομα δεν εχω αναρρωσει.

Και ετσι οπως παει, μαλλον θα περιμενω να αδιαθετησω στο τελος του μηνα και μετα θα παω.

φιλια πολλα σε ολες σας:-):smile:

Περαστικουλια κοριτσακι...

Μολις πας στον γιατρο ενημερωσε μας....

:D:D

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Μελετινάκι μου γλυκό συγνώμη που δεν απάντησα τόσες μέρες αλλά είχα τρεξίματα και δεν μπήκα σχεδόν καθόλου..

Λοιπόν η κατάτμηση σε εξειδικευμένο ανδρολογικό ινστιτούτο στοιχίζει 190 Ευρώ + 11% ΦΠΑ = 210 Ευρώ περίπου και χρειάζεται περίπου μια βδομάδα για να βγουν τα αποτελέσματα..

Όσον αφορά τη θρομβοφιλία και το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο γνώμη μου είναι να πας σε έναν καλό αιματολόγο ο οποίος θα σου κάνει μόνο τις απαραίτητες εξετάσεις και όχι κάποιες περιττές.. Αν θες μπορώ να σου συστήσω τον αιματολόγο στον οποίο πήγα εγώ και τον ίδιο έχει και η Ιόλη μας..

Όσον αφορά στη δουλειά τώρα.. Κοριτσάκι μου είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα... Δεν υπάρχει τίποτε έξω και κάθε μέρα ακούμε και άλλα δυσάρεστα.. Μακάρι να βρεις κάτι πολύ σύντομα διότι όντως τα λεφτά είναι υπέρογκα..

Βιλλάκι μου έχω ένα θετικότατο προαίσθημα για σένα... Να δεις που με τελείως φυσικό τρόπο το μωράκι σου θα κάνει αισθητή την παρουσία του!:-)

Σε ευχαριστω Δομνινακι μου....

Να σε ρωτησω κατι?

Αυτη η κατατμιση πρεπει να γινεται σε ολους?

Ή υπαρχει κατι που δειχνει οτι πρεπει να γινει και αυτο?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κορτσούδια μου όμορφα καλή σας μέρα!

Είμαι πρωϊνή - πρωϊνή σήμερα διότι αφενός χθες κοιμήθηκα με τις κότες (γύρω στις 22:00) και αφετέρου έχω ένα σωρό εξωτερικές δουλειές που πρέπει να γίνουν σήμερα πριν πάω στο γραφείο... Κι έτσι να' μαι..

Βιλλάκο μου η κατάτμηση γίνεται συνήθως σε άνδρες ηλικίας άνω των 40 και ιδιαίτερα όταν υπάρχει πρόβλημα στην γονιμοποίηση των ωαρίων και στην εμφύτευση των εμβρύων.. Επίσης γίνεται ιδιαίτερα όταν δει ο γιατρός στο σπερμοδιάγραμμα ότι υπάρχει πληθώρα μη φυσιολογικών σπερματοζωαρίων αλλά δε νομίζω να ανήκετε εσείς στη συγκεκριμένη περίπτωση.. νομίζω ότι είχατε καλό αριθμό φυσιολογικών μορφών..

Και πάλι καλή σας μέρα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...