Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Βιλλάκι μου ...πες μου κάτι? λες συνολική κινητικότητα 47 % ενώ αν κάνεις την πρόσθεση από τα ζωηρά και τα μέτρια είναι 30+9+= 39% ...που έχε γίνει το λάθος??

Μελετινακι μου καλημερα...Υπαρχει και η τριτη στηλη που δεν την

εχω γραψει...Ειναι Ζωηρα 30 μετρια 9 και νωθρα 8...Η συνολικη κινητικοτητα βγαινει και απο τα τρια σε καθε ωρα...

Εγω δεν εχω πολυκυστικες...Το οτι κανω μονο ενα ωαριο οφειλεται μαλλον στο γεγονος οτι οι ωοθηκες μου "κοιμονταν" τοσα χρονια (απο την χρηση ισχυρων παυσιπονων) και δε λενε να παρουν μπρος....Τουλαχιστον οχι με τα σερπαφαρ....

Στο γιατρο θα παω μαλλον ή Τεταρτη ή Πεμπτη..

Εσυ τι κανεις?

:tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου καλησπερα σας.πρωτη μερα στο φοροθμ και νομιζω οτι με εχετε βοηθησει σε οτι απορια και αν εχω...θα ηθελα να μου δωσετε καπιοες πληροφοριες για το ντουφαστον γιατι μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα.πηρα ντουφαστον πριν την περιοδο λογω αγωγης για μια κυστη.η περιοδος μου ηρθε αλλα εκει που σταματησε την 5 μερα τν 6 ξαναξεκινησε το αιμα και τωρα εχω εδω και 6 μερες.ο γιατρος λεει να περιμενω γιατι μπορει να ειναι ορμονικη διαταραχη θα ηθελα καποια με παρομοια εμπειρια να με βοηθησει.

σας ευχαριστω πολυ και καλη επιτυχια σε ολες τις μςλλουσες μανουλες και καλα αποτελεσματα σε οσες τα περιμενουν.

κοριτσακια μου καλησπερα σας.πρωτη μερα στο φοροθμ και νομιζω οτι με εχετε βοηθησει σε οτι απορια και αν εχω...θα ηθελα να μου δωσετε καπιοες πληροφοριες για το ντουφαστον γιατι μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα.πηρα ντουφαστον πριν την περιοδο λογω αγωγης για μια κυστη.η περιοδος μου ηρθε αλλα εκει που σταματησε την 5 μερα τν 6 ξαναξεκινησε το αιμα και τωρα εχω εδω και 6 μερες.ο γιατρος λεει να περιμενω γιατι μπορει να ειναι ορμονικη διαταραχη θα ηθελα καποια με παρομοια εμπειρια να με βοηθησει.

σας ευχαριστω πολυ και καλη επιτυχια σε ολες τις μςλλουσες μανουλες και καλα αποτελεσματα σε οσες τα περιμενουν.

Αγαπητη Ολινα, καλησπερα...

Το αιμα που εχεις τωρα ειναι κανονικο σε ποσοτητα και χρωμα?

Σαν περιοδου?

Εγω το ειχα παθει αυτο που λες οταν ειχα παρει ντουφαστον για μια κυστη...Πρεπει να ειχα περιοδο για καμια 20αρια μερες....

Τοτε ο γιατρος μου, μου ειχε πει οτι δεν ειναι ακριβως περιοδος αλλα μια αιμοραγια απο την κυστη που εσπασε....

Δεν ειχα πονους περιοδου και το αιμα ηταν κατακοκκινο θυμαμαι...

Μηπως συμβαινει κατι τετοιο?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σου Καλλιοπάκι , διάβασα το μην σου και ήθελα να σου γράψω.

Γράφεις για την πρώτη σου εγκυμοσύνη ότι έκανες αμνιοπαρακέντηση ενώ τη γλίτωνες οριακά. Θέλω να σου πω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι , δηλ αν μία γυναίκα είναι πχ 35 παρά δύο μήνες και κάποια 35 και δύο μήνες δε σημαίνει πως η μία πρέπει να την κάνει ενώ η άλλη όχι, ουσιαστικά τις ίδιες πιθανότητες έχουν για σύνδρομα down. Οι πιθανότητες για σύνδρομο down αυξάνονται με την ηλικία αλλά και μία γυναίκα πχ 32 ετών πάλι έχει πολύ πιο αυξημένα ποσοστά απ ότι μία γυναίκα 23 χρονών. Όμως και οι δύο αυτές γυναίκες δεν έχουν φτάσει την ηλικία των 35 που συνήθως συστήνεται η αμνιοπαρακέντηση. Εγώ όταν είμουν 35,5 και είχα μείνει έγκυος άσχετα αν δεν πήγε καλά για άλλους λόγους, όταν ρώτησα το γιατρό μου αν θα έπρεπε να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση μου είπε πως δεν είναι απαραίτητο. Θα βλέπαμε την αμνιακή και το pap a και ανάλογα με το τι αποτελέσματα θα είχαμε θα κρίναμε αν θα προχωρούσα σε αμνιοπαρακέντηση. Πολλοί γιατροί ανάλογα με τα αποτελέσματα της αυχενικής και τoy pap a προχωρούν, άλλοι πάλι προτιμούν όπως και να χει να γίνει. Βέβαια εκεί πάιζει ρόλο και η ηλικία δηλ σε μία γυναίκα άνω των 40 ευκολότερα θα της έλεγαν να πάει κατευθείαν για αμνιοπαρακέντηση.

Το τι θέλεις να κάνετε έχει να κάνει και με τη δική σας άποψη.

Γνωρίζω και γω περιπτώσεις που έχουν χαθεί έμβρυα και σε αμνιοπαρακέντηση και σε βιοψία τροφοβλάστη....επειδή βρισκόμουν σε μαιευτήρια δε τα λέω για να σε τρομάξω , σίγουρα και συ γνωρίζεις πως υπάρχει το 1% στην άμνιο και κάπως μεγαλύτερα ποσοστά στη βιοψία τροφοβλάστη.

Εσύ ζύγισέ τα όλα και σκέψου πως θέλεις να προχωρήσεις. Το να ακούσεις ένα άσχημο γεγονός μην σε επηρεάζει περισσότερο, και πριν το μικρό ποσοστό αυτό το γνώριζες.

Σου εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και να γεννήσεις ένα υγιέστατο μωράκι:D

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!

Ο γιατρός μου (κι εδώ συμφωνώ μαζί του) μου είχε πει ότι υπάρχει ένα "ψυχολογικό όριο" , αυτό των 35, που ας πούμε τραβάμε μια γραμμή και στον πριν δε συστήνεται, ενώ στο μετά συστήνεται η άμνιο. Συμφωνώ απόλυτα ότι 5 και 10 μήνες δεν κάνουν τη διαφορά, αλίμονο..

Μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω λεπτομέρειες, γιατί κάτι που συμβαίνει εκτός της σφαίρας της πραγματικότητας μου, μου φαίνεται σε αυτή τη φάση και πολύ μακρινό, ότι ας πούμε δε με αγγίζει. Κακώς βέβαια. Η μαρτυρία αυτής της κοπέλας κάπως με ταρακούνησε, το 1% μετατράπηκε σε ανθρώπινη πονεμένη ιστορία, και τσουουπ, ξαφνικά έγινε κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και σε εμένα...

Τι να πω, οι ορμόνες της εγκυμοσύνης χορεύουν έξαλλο χορό και δεν σκέφτομαι ψύχραιμα! έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα μου γράφεις, να 'σαι καλα!

Κοριτσια γεια σας.

Δεν εχω προλαβει ακομα να διαβασω τα νεα σας γιατι λογω δουλειας ο χρονος μου ειναι ελαχιστος.

Λοιπον εγω εκανα για 1η φορα αυτές τις ορμονολογικες εξετασεις και θελω την γνωμη σας αν ξερετε αν εχω ελπιδες ειτε φυσιολογικα(δεν ελπιζω βεβαια) ειτε με εξωσωματικη με αυτα τα αποτελεσματα

Την 4η ημερα:

FSH : 7,90 mIU/mL (Ωοθυλακική φάση 3,5 - 12,5) Φ.Τ

LH : 7,33 mIU/mL (Ωοθυλακική φάση 2,4 - 12,6) Φ.Τ

E2 : 58,7 pg/mL (Ωοθυλακική φάση 12,5- 166) Φ.Τ

PRL : 12,40 ng/ml ( 4,79 - 23,30)Φ.Τ

AMH : 0,79 ng/ml (Γονιμότητα 4,0 - 6,78 Φ.Τ

Ικανοποιητική γονιμότητα 2,19 - 4,0 Φ.Τ

Χαμηλή γονιμότητα 0,30 - 2,19 Φ.Τ

Υπογονιμότητα 0,00

Σας ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

Mvas οι ορμονολογικές σου φαίνονται πολύ καλές , επίσης η Fsh σου είναι πάρα πάρα πολύ καλή για την ηλικία σου.

Για την ΑΜΗ λίγα πράγματα έχω ακούσει, από τις τιμές που μας γράφεις είναι χαμηλή . Ογιατρός όμως θα σου πει περισσότερα έχοντας υπόψη του το σύνολο των εξετάσεων σου.

Πες μου κάτι , την ΑΜΗ που την έκανες?? την κανουν τα μικροβιολογικα?? ή πολύ συγκεκριμένα κέντρα??

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και αν μιλήσεις με το γιατρό γράψε μας τι σου είπε για την ΑΜΗ , ίσως από μόνη της να μην έχει τόση βαρύτητα όσο θα είχε αν και οι υπόλοιπες ορμονολογικές δεν ήταν καλές.

Mvas οι ορμονολογικές σου φαίνονται πολύ καλές , επίσης η Fsh σου είναι πάρα πάρα πολύ καλή για την ηλικία σου.

Για την ΑΜΗ λίγα πράγματα έχω ακούσει, από τις τιμές που μας γράφεις είναι χαμηλή . Ογιατρός όμως θα σου πει περισσότερα έχοντας υπόψη του το σύνολο των εξετάσεων σου.

Πες μου κάτι , την ΑΜΗ που την έκανες?? την κανουν τα μικροβιολογικα?? ή πολύ συγκεκριμένα κέντρα??

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και αν μιλήσεις με το γιατρό γράψε μας τι σου είπε για την ΑΜΗ , ίσως από μόνη της να μην έχει τόση βαρύτητα όσο θα είχε αν και οι υπόλοιπες ορμονολογικές δεν ήταν καλές.

Καλημερα Meletina.

Την ΑΜΗ την εκανα στο ιατρικο κεντρο Κρήτης στο Ηρακλειο.

Κοστιζει 50 ευρω δεν την δικαιολογει κανένα ταμειο και θελει περιπου 1 εβδομάδα για να βγει το αποτέλεσμα.Την κάνεις οποια ημερα του κυκλου θες το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, εγω την εκανα μαζι με τις αλλες.

Την επόμενη εβδομάδα εχω κλεισει ραντεβου με τον γιατρο και θα δουμε τι θα μας πει και θα σας ενημερωσω.

Ελπιζω να μην ειναι απαισιόδοξα τα πραγματα.

Ευχομαι και σε σενα να ερθουν ολα καλα και να ειναι αυτος ο μηνας ο τυχερος σου.

κΟΡΙΤΣΙΑ γεια σας....

Μολις γυρισα απο το γιατρο....

Λοιπον, αυτο τον μηνα δεν πηρα τιποτα και σημερα 11η μερα του κυκλου ειχα....Ενα ωαριο στην αριστερη ωοθηκη 16χιλ και ενδομητριο 8μιση....

Τρελαθηκα μιλαμε!!!!!

Το σπερμοδιαγραμμα μου ειπε οτι ειναι αρκετα καλο για γονιμοποιηση και κατεληξε στο συμπερασμα οτι το προβλημα ειναι μαλλον οντως σε μενα...

Μου ειπε οτι αν εγω ανταποκρινομουν πιο καλα θα ειχαμε μεγαλες ελπιδες για φυσιολογικη συλληψη....

Τωρα μου ειπε οτι αν δεν καταφερουμε κατι και αυτο τον μηνα, θα κλεισουμε ενα ραντευου στον εμβρυολογο μολις αδιαθετησω...Αυτος θα μας πει ποιο πρωτοκολο θα ακολουθησω...Αν κανω μεχρι 3 ωαρια θα παμε σπερματεγχυση, αν εχω πανω απο 3 για ωοληψια και βλεπουμε...Εκει μαλλον θα δουνε την ποιοτητα των ταλαιπωρων αυγων μου...

Οταν καναμε τον υπερηχο μου λεει: Εχεις ενα ενδομητριο που θα ζηλευαν πολλες γυναικες και ενα ωαριο στρογγυλο και ομορφο για 11η μερα...Μακαρι να μπορουσαμε να δουμε με τον υπερηχο και τι κρυβει μεσα!!!!!

Αυτα απο μενα...

Τι λετε???

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι μου κάνετε;

Ξέρω ότι έχω χαθεί λιγάκι τις τελευταίες μέρες αλλά τα γεγονότα τρέχουν και δυστυχώς δεν είναι όλα ευχάριστα.. Τέλος πάντων, τουλάχιστον το παλεύουμε ακόμα..

Όσον αφορά εμένα, η περίοδός μου πιστή στο ραντεβού της εμφανίστηκε την 26η μέρα του κύκλου...άρα για ακόμη μια φορά ο οργανισμός μου λειτουργεί ρολόι... Ο άνδρας μου ακόμη δεν πήγε να κάνει την εξέταση για να δούμε τι κάναμε με την επέμβαση<a  href=mad0066.gif' alt='mad0066.gif'> αλλά ύστερα από ένα χοντρό χέσιμο και χώσιμο χθες είπε ότι θα πάει την ερχόμενη βδομάδα.. Για να δούμε τι θα δούμε..

Βιλλάκι μου τέλεια τα νέα σου.. Είδες που δεν πρέπει να εγκαταλείπεις τις ελπίδες σου; Είμαι σίγουρη πως με τη σπερματέγχυση που θα κάνετε θα πάνε όλα τέλεια..

Όλα τα άλλα κοριτσάκια που χαθήκανε; Μείναν έγκυες και μας ξεχάσανε;

L2qIp2.png

Ξέρω ότι έχω χαθεί λιγάκι τις τελευταίες μέρες αλλά τα γεγονότα τρέχουν και δυστυχώς δεν είναι όλα ευχάριστα.. Τέλος πάντων, τουλάχιστον το παλεύουμε ακόμα..

Όσον αφορά εμένα, η περίοδός μου πιστή στο ραντεβού της εμφανίστηκε την 26η μέρα του κύκλου...άρα για ακόμη μια φορά ο οργανισμός μου λειτουργεί ρολόι... Ο άνδρας μου ακόμη δεν πήγε να κάνει την εξέταση για να δούμε τι κάναμε με την επέμβαση<a  href=mad0066.gif' alt='mad0066.gif'> αλλά ύστερα από ένα χοντρό χέσιμο και χώσιμο χθες είπε ότι θα πάει την ερχόμενη βδομάδα.. Για να δούμε τι θα δούμε..

Βιλλάκι μου τέλεια τα νέα σου.. Είδες που δεν πρέπει να εγκαταλείπεις τις ελπίδες σου; Είμαι σίγουρη πως με τη σπερματέγχυση που θα κάνετε θα πάνε όλα τέλεια..

Όλα τα άλλα κοριτσάκια που χαθήκανε; Μείναν έγκυες και μας ξεχάσανε;

Δομνινα μου λυπαμαι που εχεις δυσκολιες...

Τουλαχιστον αφου ειπε οτι θα παει την αλλη βδομαδα κανε μια σταλα υπομονη...

Σιγουρα και αυτος εχει το δικο του αγχος να δει τι εγινε μετα την εγχηριση...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

φουγαρακι φανταστικα τα νεα σου!!!!!!!!!!!

Βάλε κάτω τον άντρα σου να μην πάει χαμένος ο μήνας, ποτέ δεν ξέρεις!!!

Να πάρεις τώρα τα πάνω σου, να είσαι αισιόδοξη, ακόμα κι αν δεν τα καταφέρεις αυτό το μήνα φυσιολογικά, νομίζω πήρατε τη σωστη απόφαση για να κινηθείτε δυναμικα! Αρα είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία, μη φοβάσαι τίποτα!!!! Αντε καλή επιτυχία!

κΟΡΙΤΣΙΑ γεια σας....

Μολις γυρισα απο το γιατρο....

Λοιπον, αυτο τον μηνα δεν πηρα τιποτα και σημερα 11η μερα του κυκλου ειχα....Ενα ωαριο στην αριστερη ωοθηκη 16χιλ και ενδομητριο 8μιση....

Τρελαθηκα μιλαμε!!!!!

Το σπερμοδιαγραμμα μου ειπε οτι ειναι αρκετα καλο για γονιμοποιηση και κατεληξε στο συμπερασμα οτι το προβλημα ειναι μαλλον οντως σε μενα...

Μου ειπε οτι αν εγω ανταποκρινομουν πιο καλα θα ειχαμε μεγαλες ελπιδες για φυσιολογικη συλληψη....

Τωρα μου ειπε οτι αν δεν καταφερουμε κατι και αυτο τον μηνα, θα κλεισουμε ενα ραντευου στον εμβρυολογο μολις αδιαθετησω...Αυτος θα μας πει ποιο πρωτοκολο θα ακολουθησω...Αν κανω μεχρι 3 ωαρια θα παμε σπερματεγχυση, αν εχω πανω απο 3 για ωοληψια και βλεπουμε...Εκει μαλλον θα δουνε την ποιοτητα των ταλαιπωρων αυγων μου...

Οταν καναμε τον υπερηχο μου λεει: Εχεις ενα ενδομητριο που θα ζηλευαν πολλες γυναικες και ενα ωαριο στρογγυλο και ομορφο για 11η μερα...Μακαρι να μπορουσαμε να δουμε με τον υπερηχο και τι κρυβει μεσα!!!!!

Αυτα απο μενα...

Τι λετε???

Βιλλάκι, πολύ αισιόδοξα όλα αυτά . Τουλάχιστον μπαίνεις σε μία σειρά και πιό κοντά στο να μείνεις έγκυος. Αν και αυτό τον μήνα πρέπει να το παλέψετε και μόνοι σας. Να γλυτώσεις όλα τα άλλα... Τέλεια. Άρα είσαι πολύ ευχαριστημένη από τον γιατρό σου γιατί σου δίνει πραγματικά σημασία.

dpTCp2.png

62YBp2.png

φουγαρακι φανταστικα τα νεα σου!!!!!!!!!!!

Βάλε κάτω τον άντρα σου να μην πάει χαμένος ο μήνας, ποτέ δεν ξέρεις!!!

Να πάρεις τώρα τα πάνω σου, να είσαι αισιόδοξη, ακόμα κι αν δεν τα καταφέρεις αυτό το μήνα φυσιολογικά, νομίζω πήρατε τη σωστη απόφαση για να κινηθείτε δυναμικα! Αρα είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία, μη φοβάσαι τίποτα!!!! Αντε καλή επιτυχία!

Αχ τα ίδια σχεδόν είπαμε συγχρόνως. Τέλειος συγχρονισμός σκέψεων. Είδες Βιλλάκι? έχεις πολλές ελπίδες.

Mt wish πότε πας για αυχενικη? Μετά θα μας βγάλεις έξω για καφέ. Δεν το ξεχνάμε. Είναι υπόσχεσή σου, έτσι?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Όσον αφορά εμένα, η περίοδός μου πιστή στο ραντεβού της εμφανίστηκε την 26η μέρα του κύκλου...άρα για ακόμη μια φορά ο οργανισμός μου λειτουργεί ρολόι... Ο άνδρας μου ακόμη δεν πήγε να κάνει την εξέταση για να δούμε τι κάναμε με την επέμβαση;) Θα βρει την όρεξη να πάει μην ανησυχείς. Άλλωστε ο Απρίλιος-Μάιος έφτασε.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Συμφουγαρακι και Γιολαντακι σας ευχαριστω πολυ για τα αισιοδοξα λογια σας...

Η αληθεια ειναι πως στην αρχη αυτου του κυκλου, ειχα παρει αποφαση να μην παρω τα σερπαφαρ για να ξεκουραστω σωματικα και ψυχολογικα...Ομως σε καμια περιπτωση δεν περιμενα τετοια εξελιξη...Οτι θα κανω ωαριο και μαλιστα θα εχει φτασει το 16 την 11η μερα...

Να σκεφτειτε χθες ημουν ετοιμη να το ακυρωσω το ραντευου με το γιατρο...Ελεγα, τι να παω να κανω?

Οποτε τωρα, θα το εκμεταλευτω εννοειται...Και πιστευα οτι αυτο τον μηνα θα ησυχαζα απο προγραμματισμενες επαφες, τεστακια και αγωνιες!!!

Αντε να δουμε!!!

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...