Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Bonjour!

Ήρθα κι εγώ με τα φρέσκα νέα!!!

Πήγα στο γυναικολόγο μου σήμερα για τον ετήσιο έλεγχο ο οποίος είναι κολλητός φίλος του εξωσωματικού μου.. Με εξέτασε - τα βρήκε όλα τέλεια - μου πήρε δείγμα για το τεστ παπ, με ψηλάφισε για όζους στο στήθος και απεφάνθη ότι όλα βαίνουν καλώς...

Του είπα ότι προχωρήσαμε σε επέμβαση κιρσοκήλης, μου απαντάει ότι καλά κάναμε και με παρακάλεσε να του στείλω τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος μόλις τα κάνουμε.. διότι μετά από δική μου ερώτηση δεν μου απέκλεισε το γεγονός να μην κάνουμε κατευθείαν εξωσωματική αλλά μια σπερματέγχυση πρώτα..

Του λέω κάποια στιγμή για πλάκα " Ο Μ....ης θα πρέπει να μου κάνει δώρο την επόμενη εξωσωματική τόσο κόσμο που του'χω στείλει".. και μου απαντάει "όλο και κάτι θα σου κάνει"... του λέω "πλάκα κάνω"... και μου απαντάει "εγώ δεν κάνω καθόλου πλάκα"..

Δεν θέλω να έχω υψηλές προσδοκίες αλλά ελπίζω όντως να μου κάνει μια καλύτερη τιμή..

Το συμπέρασμα: είναι πολύ αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε εγκυμοσύνη και μάλιστα σύντομα!

Μπραβο κοριτσακι μου.....

Πολυ ευχαριστα τα νεα σου...Και ειμαι σιγουρη οτι τα ευχαριστα θα συνεχισουν να ερχονται!!!:tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Βιλλάκι:D

Όχι μετά τη σπερματέγχυση δε μου είπαν να ξαναπάω να δω αν έσπασαν, αν και μου στριφογύριζε στο μυαλό να πάω από μόνη μου να κάνω κανένα υπέρηχο να σιγουρευτώ.

Απλά θεωρούν ότι από τη στιγμή που έχεις κάνει την ένεση ( πρεγκνύλ, ή οβιτρέλ) και να μην έχουν σπάσει θα σπάσουν σύντομα. Τώρα κατα πόσο ισχύσει σε όλες τις περιπτώσεις αυτό έχω μια αμφιβολία.

Σήμερα παίρνετε τα αποτελέσματα ε?? Εύχομαι να ναι όλα καλά. Περιμένουμε να μας πεις νέα.QUOTE]

Και εγω ετσι ξερω, οτι σπανε μεσα σε 36 ωρες...Εγω ομως μια φορα μετα απο πρεγκνυλ, εκανα κυστικο, γιατι τελικα δεν εσπασε το σκασμενο!!!

Τα αποτελεσματα θα ειναι ετοιμα μετα της 6 μας ειπαν...Ελπιζω να παει ο συζυγος οταν ξυπνησει να τα παρει, γιατι εγω ειμαι χάλια απο γριπη ρε γμτ, οποτε δε μπορω να βγω εξω....

Μολις τα παρουμε θα σας γραψω αμεσως....

Αχ, εχω ενα αγχος!!!!

:-(:sad:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Δομνίνα πολύ καλά τα νέα σου και βέβαια οφείλεις να είσαι αισιόδοξη!

Φουγαράκι, με το καλό τα αποτελέσματα, να μας γράψεις, έχουμε κι εμείς αγωνία!

Μελετίνα, τι λέει το πρόγραμμα τώρα? Πως θα προχωρήσετε?

Maybe, καλά είμαι, προχωράω μία χαρά δόξα τω Θεω! Να σε ρωτήσω, εντέλει πήγες στον γυναικολόγο σου ή ακόμα είσαι στο κέντρο? Τις ορμόνες στις έκοψε ο νέος γυναικολόγος? Σε ρωτάω γιατί ο δικός μου μου είπε να κόψω τα συκλακούρ, αντίθετα με τις οδηγίες του κέντρου, και έχω βρεθεί σε ένα μικρό δίλημμα...

Φιλάκια σε όλες!

Γεια σας κοριτσια,με θυμαστε;Εχω χασει μερικα επεισοδια,αλλα χαιρομαι που ειστε ολες δραστηριες.Δομνινα,Βιλλυ,Υola και ολες οι αλλες..σας ευχομαι ενα αναπαντεχο θετικο αποτελεσμα,συντομα.Εγω δεν ειχα και πολλα νεα,προχωραω μερα-μερα..αυριο γινομαι 9 εβδομαδων..Σημερα το ξαναειδαμε το φασολι,ειναι μια χαρα.Σε λιγο θα αρχισουν(παλι) οι αγωνιες,με την αυχενικη και τις αποφασεις για επεμβατικα τεστ..σας εχω πει οτι εχω χασει το πρωτο μου μωρο απο την αμνιο;;Τελως παντων,θα δουμε.Mywish...συναδελφακι,τι κανεις;;Εφυγες απο το κεντρο η ακομα;Ποσο εισαι;Παιδια,μοιαζω ηδη 5 μηνων,θα σκασω!

γεια σου maybe#2 και άλλες κοπέλες. Νομίζω σας έχω ξαναδεί στο άλλο φόρουμ. maybe#2 άλλο έψαχνα, αλλά "έπεσα" επάνω σου και διάβασα αυτά που γράφεις. Τώρα μάλλον βάζω τα χεράκια μου να βγάλω τα ματάκια μου, γιατί ήδη έχω αποφασίσει ότι θα κάνω αμνιο.

Σύντομο ιστορικό: έίμαι 36, 12+ εβδομάδων, δεύτερη εγκυμοσύνη. Αρκετά περιπετιώδης ήταν η πρώτη που για ορμονικούς λόγους πήγα για άμνιο (ενώ ηλικιακά τη γλίτωνα οριακά) με 1/10! Αποφάσισα σε αυτή την εγκυμοσύνη, που ο γιατρούλης συστήνει άμνιο μιας και ξεπέρασα το ψυχολογικό όριο των 35, να πάω απευθείας σε άμνιο και να μην αγχωθώ με αυχενικές κτλ και λοιπές εξετάσεις που δεν είναι διαγνωστικές αλλά στατιστικές.

Το λοιπόν, οκ, το γνωρίζω το % αποβολής, αλλά μέχρι τώρα δεν ήξερα καμία κοπέλα που να το έχει αντιμετωπίσει. Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη δώσε μου περισσότερες πληροφορίες. ΠΟυ την έκανες, ήταν σηπτική αποβολή? Κακή τεχνική? απώλεια υγρού?

γεια σου maybe#2 και άλλες κοπέλες. Νομίζω σας έχω ξαναδεί στο άλλο φόρουμ. maybe#2 άλλο έψαχνα, αλλά "έπεσα" επάνω σου και διάβασα αυτά που γράφεις. Τώρα μάλλον βάζω τα χεράκια μου να βγάλω τα ματάκια μου, γιατί ήδη έχω αποφασίσει ότι θα κάνω αμνιο.

Σύντομο ιστορικό: έίμαι 36, 12+ εβδομάδων, δεύτερη εγκυμοσύνη. Αρκετά περιπετιώδης ήταν η πρώτη που για ορμονικούς λόγους πήγα για άμνιο (ενώ ηλικιακά τη γλίτωνα οριακά) με 1/10! Αποφάσισα σε αυτή την εγκυμοσύνη, που ο γιατρούλης συστήνει άμνιο μιας και ξεπέρασα το ψυχολογικό όριο των 35, να πάω απευθείας σε άμνιο και να μην αγχωθώ με αυχενικές κτλ και λοιπές εξετάσεις που δεν είναι διαγνωστικές αλλά στατιστικές.

Το λοιπόν, οκ, το γνωρίζω το % αποβολής, αλλά μέχρι τώρα δεν ήξερα καμία κοπέλα που να το έχει αντιμετωπίσει. Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη δώσε μου περισσότερες πληροφορίες. ΠΟυ την έκανες, ήταν σηπτική αποβολή? Κακή τεχνική? απώλεια υγρού?

Γεια σου Καλλιοπάκι , διάβασα το μην σου και ήθελα να σου γράψω.

Γράφεις για την πρώτη σου εγκυμοσύνη ότι έκανες αμνιοπαρακέντηση ενώ τη γλίτωνες οριακά. Θέλω να σου πω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι , δηλ αν μία γυναίκα είναι πχ 35 παρά δύο μήνες και κάποια 35 και δύο μήνες δε σημαίνει πως η μία πρέπει να την κάνει ενώ η άλλη όχι, ουσιαστικά τις ίδιες πιθανότητες έχουν για σύνδρομα down. Οι πιθανότητες για σύνδρομο down αυξάνονται με την ηλικία αλλά και μία γυναίκα πχ 32 ετών πάλι έχει πολύ πιο αυξημένα ποσοστά απ ότι μία γυναίκα 23 χρονών. Όμως και οι δύο αυτές γυναίκες δεν έχουν φτάσει την ηλικία των 35 που συνήθως συστήνεται η αμνιοπαρακέντηση. Εγώ όταν είμουν 35,5 και είχα μείνει έγκυος άσχετα αν δεν πήγε καλά για άλλους λόγους, όταν ρώτησα το γιατρό μου αν θα έπρεπε να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση μου είπε πως δεν είναι απαραίτητο. Θα βλέπαμε την αμνιακή και το pap a και ανάλογα με το τι αποτελέσματα θα είχαμε θα κρίναμε αν θα προχωρούσα σε αμνιοπαρακέντηση. Πολλοί γιατροί ανάλογα με τα αποτελέσματα της αυχενικής και τoy pap a προχωρούν, άλλοι πάλι προτιμούν όπως και να χει να γίνει. Βέβαια εκεί πάιζει ρόλο και η ηλικία δηλ σε μία γυναίκα άνω των 40 ευκολότερα θα της έλεγαν να πάει κατευθείαν για αμνιοπαρακέντηση.

Το τι θέλεις να κάνετε έχει να κάνει και με τη δική σας άποψη.

Γνωρίζω και γω περιπτώσεις που έχουν χαθεί έμβρυα και σε αμνιοπαρακέντηση και σε βιοψία τροφοβλάστη....επειδή βρισκόμουν σε μαιευτήρια δε τα λέω για να σε τρομάξω , σίγουρα και συ γνωρίζεις πως υπάρχει το 1% στην άμνιο και κάπως μεγαλύτερα ποσοστά στη βιοψία τροφοβλάστη.

Εσύ ζύγισέ τα όλα και σκέψου πως θέλεις να προχωρήσεις. Το να ακούσεις ένα άσχημο γεγονός μην σε επηρεάζει περισσότερο, και πριν το μικρό ποσοστό αυτό το γνώριζες.

Σου εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και να γεννήσεις ένα υγιέστατο μωράκι:D

Διαφημίσεις

Bonjour!

Ήρθα κι εγώ με τα φρέσκα νέα!!!

Πήγα στο γυναικολόγο μου σήμερα για τον ετήσιο έλεγχο ο οποίος είναι κολλητός φίλος του εξωσωματικού μου.. Με εξέτασε - τα βρήκε όλα τέλεια - μου πήρε δείγμα για το τεστ παπ, με ψηλάφισε για όζους στο στήθος και απεφάνθη ότι όλα βαίνουν καλώς...

Του είπα ότι προχωρήσαμε σε επέμβαση κιρσοκήλης, μου απαντάει ότι καλά κάναμε και με παρακάλεσε να του στείλω τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος μόλις τα κάνουμε.. διότι μετά από δική μου ερώτηση δεν μου απέκλεισε το γεγονός να μην κάνουμε κατευθείαν εξωσωματική αλλά μια σπερματέγχυση πρώτα..

Του λέω κάποια στιγμή για πλάκα " Ο Μ....ης θα πρέπει να μου κάνει δώρο την επόμενη εξωσωματική τόσο κόσμο που του'χω στείλει".. και μου απαντάει "όλο και κάτι θα σου κάνει"... του λέω "πλάκα κάνω"... και μου απαντάει "εγώ δεν κάνω καθόλου πλάκα"..

Δεν θέλω να έχω υψηλές προσδοκίες αλλά ελπίζω όντως να μου κάνει μια καλύτερη τιμή..

Το συμπέρασμα: είναι πολύ αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε εγκυμοσύνη και μάλιστα σύντομα!

Μπράβο Δομνινάκι πολύ χάρηκα με τα καλά σου νέα. Φυσικά και πρέπει να σου κάνει ο γιατρός καλύτερη τιμή, και αν δεν το αναφέρει καν, να του το συζητήσεις εσύ. Αν και σου εύχομαι να μη φτάσεις ως εκεί.....να ναι τόσο καλό το σπερμοδιάγραμμα που να μείνετε με δική σας επαφή.....το πολύ πολύ ως σπερματέγχυση γιατί όχι?? εξάλλου γιαυτό δε μπηκατε στη διαδικασία της επέμβασης ?? για να μη χρειαστείτε άλλη εκωσωματική.

Σου εύχομαι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!

Δομνίνα πολύ καλά τα νέα σου και βέβαια οφείλεις να είσαι αισιόδοξη!

Φουγαράκι, με το καλό τα αποτελέσματα, να μας γράψεις, έχουμε κι εμείς αγωνία!

Μελετίνα, τι λέει το πρόγραμμα τώρα? Πως θα προχωρήσετε?

Maybe, καλά είμαι, προχωράω μία χαρά δόξα τω Θεω! Να σε ρωτήσω, εντέλει πήγες στον γυναικολόγο σου ή ακόμα είσαι στο κέντρο? Τις ορμόνες στις έκοψε ο νέος γυναικολόγος? Σε ρωτάω γιατί ο δικός μου μου είπε να κόψω τα συκλακούρ, αντίθετα με τις οδηγίες του κέντρου, και έχω βρεθεί σε ένα μικρό δίλημμα...

Φιλάκια σε όλες!

Μy wish , χαίρομαι πολύ που όλα προχωράνε πολύ καλά!

Εμείς πιθανότατα να έχουμε επαφές μόνοι μας γι αυτό το μήνα. Μπορεί έτσι να πετύχουμε καλύτερα τη μέρα της ωορρηξίας, εξάλλου δε τα πήγαμε καλά σε 3 σπερματεγχύσεις.

Για εξωσωματική δε μπορώ έτσι και αλλιώς να προχωρήσω σ αυτό τον κύκλο γιατί είχα πάρει τα φάρμακα για την προσπάθεια της εξωσωματικής που απέτυχε. Για σπερματέγχυση πάλι δε το βλέπω....άρα ότι κάνουμε τα δυό μας :D

Λοιπον κοριτσακια, εχουμε και λεμε....

ΣΠΕΡ/ΜΑ Μαρτιου ΣΠΕΡ/Μα σημερινο

Συνολ. Αριθμος 100 εκ. 88 εκ *

Αριθ. ανα ml 30 εκ 25 εκ

Κινητικοτητα

1η ωρα ζωηρη 20% 30%

2η ωρα ζωηρη 15% 25%

6η ωρα ζωηρη 4% 16%

24η ωρα Βλεπουν ολα τα ραδικια αναποδα!!!!

1η ωρα μετρια 6% 9%

2η ωρα μετρια 5% 8%

6η ωρα μετρια 4% 6%

Συνολικη κινητικοτητα 32% 47%

Φυσιολογικα 11% 25%

Ανωμαλα 89% 75% (Με αυστηρα κριτηρια)

Η Αεροβια καλλιεργεια βγηκε πεντακαθαρη

* Η ποσοτητα αυτη την φορα ηταν 2.8ml ενω την προηγουμενη 3.1ml. Iσως γι αυτο να ειναι λιγο λιγοτερα σε αριθμο τα σπερματοζωαρια....

Tι λετε???????????????

ΥΓ. Δε ξερω γιατι μου τα βγαζει κοντα-κοντα αλλα τελος παντων ο πρωτος αριθμος σε καθε περιπτωση ειναι του προηγουμενου σπερ/τος και ο αλλος που ειναι κολλητα διπλα ειναι απο το σημερινο!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Βιλλάκο μου γλυκό,

Εντάξει δεν είναι και τα τέλεια νούμερα αλλά είναι πάρα πολύ καλά!!!

Είμαι σίγουρη ότι αν προχωρήσετε σε σπερματέγχυση με τον εμπλουτισμό που κάνουν στο σπέρμα έχετε πάρα πολλές πιθανότητες να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Μακάρι να είχαμε κι εμείς αυτά τα νούμερα!

L2qIp2.png

φουγαράκι,

όπως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα, για σπερματέγχυση ή εξωσωματική τα νούμερά σας είναι πολύ καλά.

Για φυσιολογική σύλληψη, νομίζω ότι τα πράγματα είναι μέτρια, ειδικά με τις ανώμαλες μορφές.

Πότε θα τα δείξεις στο γιατρό σου?

Φιλάκια

φουγαράκι,

όπως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα, για σπερματέγχυση ή εξωσωματική τα νούμερά σας είναι πολύ καλά.

Για φυσιολογική σύλληψη, νομίζω ότι τα πράγματα είναι μέτρια, ειδικά με τις ανώμαλες μορφές.

Πότε θα τα δείξεις στο γιατρό σου?

Φιλάκια

Καλησπερα συμφουγαρακι μου!!! :P:p

Τα νουμερα ειναι λιγο καλυτερα απο την προηγουμενη φορα και οι ομαλες μορφες ανεβηκαν απο 11% σε 25% με οριο το 14%.....

Πιστευω οτι το προβλημα ειναι τελικα σε μενα...Ενταξει, το σπερμα δεν ειναι το τελειο, ομως και με το προηγουμενο που ηταν και πιο χάλια ο γυναικολογος μου ειχε πει πτι δεν ειναι τοσο προβληματικο που απο μονο του να μην γονιμοποιει....

Εννοω δηλ οτι αν βοηθουσαν και τα δικα μου τα ωαρια, αν εκανα κανα δυο περισσοτερα τοτε θα ειχαμε πολλες ελπιδες....

Ομως με το ενα και μοναδικο που κανω, και αυτο δεν ξερουμε τι σκατα ποιοτητας ειναι, εχουμε προβλημα...

Στο γιατρο θα παω ή Τεταρτη, ή Πεμπτη...Πεμπτη ειναι η 12η μερα του κυκλου, και τοτε θα του παω και το σπερ/μα....Αλλα και παλι σου λεω, αυτος δεν ειχε πει κατι αρνητικο για το προηγουμενο, παρα μονο του εδωσε καρνιτινη, και εστιασε σε μενα.....

Βεβαια αυτο θα μας βοηθησει στην σπερματεγχυση αλλα αν εγω κανω τζουφια αυγα τι να μου κανει ο σπορος, ακομα και αν το φτασουν 95% κινητικοτητα???

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Λοιπον κοριτσακια, εχουμε και λεμε....

ΣΠΕΡ/ΜΑ Μαρτιου ΣΠΕΡ/Μα σημερινο

Συνολ. Αριθμος 100 εκ. 88 εκ *

Αριθ. ανα ml 30 εκ 25 εκ

Κινητικοτητα

1η ωρα ζωηρη 20% 30%

2η ωρα ζωηρη 15% 25%

6η ωρα ζωηρη 4% 16%

24η ωρα Βλεπουν ολα τα ραδικια αναποδα!!!!

1η ωρα μετρια 6% 9%

2η ωρα μετρια 5% 8%

6η ωρα μετρια 4% 6%

Συνολικη κινητικοτητα 32% 47%

Φυσιολογικα 11% 25%

Ανωμαλα 89% 75% (Με αυστηρα κριτηρια)

Η Αεροβια καλλιεργεια βγηκε πεντακαθαρη

* Η ποσοτητα αυτη την φορα ηταν 2.8ml ενω την προηγουμενη 3.1ml. Iσως γι αυτο να ειναι λιγο λιγοτερα σε αριθμο τα σπερματοζωαρια....

Tι λετε???????????????

ΥΓ. Δε ξερω γιατι μου τα βγαζει κοντα-κοντα αλλα τελος παντων ο πρωτος αριθμος σε καθε περιπτωση ειναι του προηγουμενου σπερ/τος και ο αλλος που ειναι κολλητα διπλα ειναι απο το σημερινο!!!

Βιλλάκι μου ...πες μου κάτι? λες συνολική κινητικότητα 47 % ενώ αν κάνεις την πρόσθεση από τα ζωηρά και τα μέτρια είναι 30+9+= 39% ...που έχε γίνει το λάθος??

Βιλλάκι δεν είναι κακό το σπερμοδιάγραμμα, και λογικά συμπεριλαμβάνεται στα γόνιμα σπέρματα.

Αν είναι 39% η κινητικότητα είναι λίγο πιο κάτω από τα φυσιολογικά όρια.

Ο αριθμός όμως καθώς και η μορφολογία είναι πολύ καλά.

Σίγουρα με τη σπερματέγχυση θα χετε πάντως ένα άριστο σπέρμα.

Ίσως το θέμα με τις πολυκυστικες να ναι αυτό που κάπως δυσκολεύει.....αλλά εφόσον το παρακολουθείς πιστεύω θα βρείτε και σ αυτο το θέμα τη λύση. Ο γιατρός τι σας είπε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...