Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια...

Αδιαθετησα σημερα!!!!

Την Τεταρτη θα κανει και ενα νεο σπερμοδιαγραμμα με καλλιεργεια και ο συζυγος...

Για να δουμε τι εχει γινει με την κινητικοτητα.....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βιλλάκο μου επιτέλους.. Τουλάχιστον θα ξεφουσκώσεις λιγάκι.. Άντε να δούμε και τα αποτελέσματα του συζύγου από τα οποία θα εξαρτηθούν πολλά..

Κι εμείς μιλήσαμε σήμερα με το σύζυγο και αποφασίσαμε αν τα αποτελέσματα είναι καλά να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση.. και αν δεν μας κάτσει μετά κατευθείαν σε εξωσωματική.. Δε νομίζω ότι έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο ύστερα από τόσα που συμβαίνουν!

L2qIp2.png

Κορίτσια η Νένα Συμεωνίδου γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Βιλλάκυ, καλά αποτελέσματα με το σπερμοδιάγραμμα του άντρα σου.

My wish, αλήθεια θα του εμπιστευτείς ό,τι πολυτιμότερο έχεις τώρα πάνω σου, το εμβρυάκι σου; Γιατί ξαναπάς;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Βιλλάκο μου επιτέλους.. Τουλάχιστον θα ξεφουσκώσεις λιγάκι.. Άντε να δούμε και τα αποτελέσματα του συζύγου από τα οποία θα εξαρτηθούν πολλά..

Κι εμείς μιλήσαμε σήμερα με το σύζυγο και αποφασίσαμε αν τα αποτελέσματα είναι καλά να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση.. και αν δεν μας κάτσει μετά κατευθείαν σε εξωσωματική.. Δε νομίζω ότι έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο ύστερα από τόσα που συμβαίνουν!

Πολύ σωστά σκεφτόσαστε. Ο χρόνος τρέχει εναντίον μας.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε??

Εγώ είμαι 14η μέρα μετά τη σπερματέγχυση ...και με βλέπω αύριο να αδιαθετώ. Πριν 3 μέρες έκανα και μια χοριακή , ναι ναι Δομνινάκι δε μπόρεσα ν αντισταθώ....και βγήκε αρνητικό. Δεν πτοούμαι όμως !!!

Βιλλάκι καλά αποτελέσματα να χετε στο σπερμοδιάγραμμα αν και η δική μου γνώμη είναι πως και το προηγούμενο δεν ήταν κακό.

Πάντως στη σπερματέγχυση σχεδόν διπλασιάζουν την κινητικότητα, εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάζατε.

Δομνινάκι αν το τεστάκι ωορρηξίας γίνεται θετικό την 14η μέρα δεν είναι απαραίτητο πως τότε κάνεις ωορρηξία, μπορεί να κάνεις και 15η ή 16. Εγώ την τελευταία φορά που το κανα και ήταν θετικό είχα ωορρηξία σε 3 μέρες. Στο λέω για να έχετε επαφές και τις επόμενες μέρες;)

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνουν?? οι εγκυμονούσες μας είναι καλά??

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια,με θυμαστε;Εχω χασει μερικα επεισοδια,αλλα χαιρομαι που ειστε ολες δραστηριες.Δομνινα,Βιλλυ,Υola και ολες οι αλλες..σας ευχομαι ενα αναπαντεχο θετικο αποτελεσμα,συντομα.Εγω δεν ειχα και πολλα νεα,προχωραω μερα-μερα..αυριο γινομαι 9 εβδομαδων..Σημερα το ξαναειδαμε το φασολι,ειναι μια χαρα.Σε λιγο θα αρχισουν(παλι) οι αγωνιες,με την αυχενικη και τις αποφασεις για επεμβατικα τεστ..σας εχω πει οτι εχω χασει το πρωτο μου μωρο απο την αμνιο;;Τελως παντων,θα δουμε.Mywish...συναδελφακι,τι κανεις;;Εφυγες απο το κεντρο η ακομα;Ποσο εισαι;Παιδια,μοιαζω ηδη 5 μηνων,θα σκασω!

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Βλέπω ότι σιγά σιγά οι εγκυμονούσες του καφέ μας προχωράνε βήμα βήμα.. Έτσι κι εμείς οι υπόλοιπες βήμα βήμα προχωράμε προς τη λύση του προβλήματός μας..

Εγώ είχα ραντεβού σήμερα με τον γυναικολόγο μου για τον ετήσιο έλεγχο και τεστ παπ αλλά με ενημέρωσε η γραμματέας του ότι είχε τοκετό και έτσι το ακυρώσαμε.. Πάμε για Παρασκευή.. Άραγε θα έρθει ποτέ η στιγμή του δικού μου τοκετού;

Maybe καταλαβαίνω το άγχος και την αγωνία σου.. Τόσο κόπο έκανες για να φτάσεις μέχρι εδώ.. και η κάθε μέρα είναι ταυτόχρονη γλυκιά και πικρή.. Όμως είμαι σίγουρη ότι θα φτάσεις στο τέρμα την εγκυμοσύνη σου και θα κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα ακόμη γερό μωράκι..

Ναι, η Ammimar τα κατάφερε και η κορούλα της είναι μια γλύκα..

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσια...

Μελετινακι τι εγινε τελικα? Αδιαθετησες? Μηπως την εκανες νωρις την χοριακη?

Maybe μου, τι καλα που μας θυμασαι...Χαιρομαι που ολα πανε καλα...Και θα συνεχισουν να πηγαινουν κοριτσακι μου...

Εγω κοριτσια ειμαι στην 3η μερα σημερα...Το πρωι που σηκωθηκα ημουν διχασμενη...Απο την μια ελεγα, παρε τα σερπαφαρ, μια φορα ακομα ειναι...η τελευταια...Απο την αλλη θυμομουν τις ωορηξιες με ενα και μοναδικο ωαριο την 20η σχεδον μερα του κυκλου, και ποσο πολυ μεγαλωνε ο κυκλος μου (41 μερες αυτος ο τελευταιος) και τελικα δε τα πηρα...Θα αρχισω τα τεστ ωορηξιας την 6η μερα και βλεπουμε...Την 12η θα παω για υπερηχο...Εχω και φοβερη αγωνια για το σπερμοδιαγραμμα......

Αυτα προς το παρον...

Α! και επειδη σας ενημερωνω καθε φορα, και ξερω πως χαιρεστε μαζι μου, χθες πηραμε βαθμους!!!!!

19 και 11/13!!!!!!!

Περιττο να σας πω την χαρα μου και την περηφανια μου!!!!

3ο τριμηνο τωρα και βεβαια οι τελικες το Ιουνιο και φυσικα το Lower τον Μαιο!!!!

Χριστέ μου τι με περιμενει!!!!!

Φιλακια σε ολες!!!!:tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Αγαπούλες, μπήκα στα κλεφτά και σας διάβασα...Κανονίστε καφέ να τα πούμε...Μπορούμε και παραμονή 25ης να συναντηθούμε έστω για ένα καφεδάκι...ανυπομονώ να σας δω ξανά..όποτε μπορέσω θα γράψω...Φιλιά πολλά σε όλες σας.

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Ντόλη μου πολύ χάρηκα που σε διάβασα έστω κι έτσι στα πεταχτά.. Δεν είναι κακή ιδέα η παραμονή της 25ης Μαρτίου, εκτός εάν τα κοριτσάκια έχουν κανονίσει να φύγουν για τριήμερο.. Για να αρχίζουμε να παίρνουμε παρουσίες για τον καφέ..

Βιλλάκο και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια για το γιο σου... Είναι πηγή συνεχούς χαράς για σένα και μακάρι σε όλη την υπόλοιπη ζωή του να σου δίνει μόνο χαρές..

Όσο για τα σερπαφάρ καλά έκανες κατά τη γνώμη μου και δεν τα πήρες.. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα.. Για να δούμε στον υπέρηχο της 12ης μέρας τι θα δούμε και με το σπερμοδιάγραμμα βεβαίως βεβαίως!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια ....έλλειπα 3 μερούλες εκτός Αθηνών και σήμερα γύρισα.

Σήμερα αδιαθέτησα τελικά , 17 μέρες μετά τη σπερματέγχυση και μου φαίνονται πολλές, επειδή πάντα αδιαθετούσα 15 μέρες μετά την ωορρηξία.

Παίζει να την κάναμε λάθος μέρα...και να έκανα μετά από 2 μέρες ωορρηξἰα.

Κάθε φορά έχω το άγχος αν έγινε στο κατάλληλο timing .

Εσείς τι κάνετε??

Βιλλάκι μπράβο για το γιό σου:D πόσο πολύ να ξέρεις χαιρόμαστε με τέτοια νέα!! Και τα μπράβο οφείλονται και σε σένα που είσαι το απαραίτητο συστατικό γι αυτή την επιτυχία.

Πὀτε θα κάνει το σπερμοδιάγραμμα ο σύζυγος?? Μην αγχώνεσαι βρε :tongue:...καλό θα είναι.

Ντόλη πολύ χαιρόμαστε όταν σε βλέπουμε. Μετακομίσατε?? Εγώ αν κανονίσουμε πιθανότατα να μπορέσω να συναντηθούμε.

Οι εγκυμονούσες μας τι κάνουν??

Μaybe βλέπω πολύ καλά τα πάς:D έφτασες 9η εβδομάδα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά :D

Δομνινάκι....πλησιάζει ο καιρός για το σπερμοδιάγραμμα. Εύχομαι να ναι όλα τόσο καλά και να μην ξαναμιλήσεις καν για εξωσωματική.

Πολλά πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια!

Γεια σας κορίτσια ....έλλειπα 3 μερούλες εκτός Αθηνών και σήμερα γύρισα.

Σήμερα αδιαθέτησα τελικά , 17 μέρες μετά τη σπερματέγχυση και μου φαίνονται πολλές, επειδή πάντα αδιαθετούσα 15 μέρες μετά την ωορρηξία.

Παίζει να την κάναμε λάθος μέρα...και να έκανα μετά από 2 μέρες ωορρηξἰα.

Κάθε φορά έχω το άγχος αν έγινε στο κατάλληλο timing .

Εσείς τι κάνετε??

Βιλλάκι μπράβο για το γιό σου:D πόσο πολύ να ξέρεις χαιρόμαστε με τέτοια νέα!! Και τα μπράβο οφείλονται και σε σένα που είσαι το απαραίτητο συστατικό γι αυτή την επιτυχία.

Πὀτε θα κάνει το σπερμοδιάγραμμα ο σύζυγος?? Μην αγχώνεσαι βρε :tongue:...καλό θα είναι.

Ντόλη πολύ χαιρόμαστε όταν σε βλέπουμε. Μετακομίσατε?? Εγώ αν κανονίσουμε πιθανότατα να μπορέσω να συναντηθούμε.

Οι εγκυμονούσες μας τι κάνουν??

Μaybe βλέπω πολύ καλά τα πάς:D έφτασες 9η εβδομάδα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά :D

Δομνινάκι....πλησιάζει ο καιρός για το σπερμοδιάγραμμα. Εύχομαι να ναι όλα τόσο καλά και να μην ξαναμιλήσεις καν για εξωσωματική.

Πολλά πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια!

Καλημερα κοριτσακι μου...

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, γιατι πραγματικα, κουραζομαι αρκετα με τα διαβασματα του μικρου....

Οταν κανατε την σπερματεγχυση, μετα, δεν πηγες στο γιατρο να δεις αν εσπασαν τα ωαρια?

Ή δε γινεται ετσι?

Πως σκεφτεσαι να προχωρησετε τωρα?

Εμενα ο συζυγος εκανε το σπερμ/μα την Τεταρτη και σημερα θα παρουμε τα αποτελεσματα...

Για να δουμε τι θα δουμε!!!!!

Φιλακια πολλα:P

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημερα κοριτσακι μου...

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, γιατι πραγματικα, κουραζομαι αρκετα με τα διαβασματα του μικρου....

Οταν κανατε την σπερματεγχυση, μετα, δεν πηγες στο γιατρο να δεις αν εσπασαν τα ωαρια?

Ή δε γινεται ετσι?

Πως σκεφτεσαι να προχωρησετε τωρα?

Εμενα ο συζυγος εκανε το σπερμ/μα την Τεταρτη και σημερα θα παρουμε τα αποτελεσματα...

Για να δουμε τι θα δουμε!!!!!

Φιλακια πολλα:P

Γεια σου Βιλλάκι:D

Όχι μετά τη σπερματέγχυση δε μου είπαν να ξαναπάω να δω αν έσπασαν, αν και μου στριφογύριζε στο μυαλό να πάω από μόνη μου να κάνω κανένα υπέρηχο να σιγουρευτώ.

Απλά θεωρούν ότι από τη στιγμή που έχεις κάνει την ένεση ( πρεγκνύλ, ή οβιτρέλ) και να μην έχουν σπάσει θα σπάσουν σύντομα. Τώρα κατα πόσο ισχύσει σε όλες τις περιπτώσεις αυτό έχω μια αμφιβολία.

Σήμερα παίρνετε τα αποτελέσματα ε?? Εύχομαι να ναι όλα καλά. Περιμένουμε να μας πεις νέα.

Bonjour!

Ήρθα κι εγώ με τα φρέσκα νέα!!!

Πήγα στο γυναικολόγο μου σήμερα για τον ετήσιο έλεγχο ο οποίος είναι κολλητός φίλος του εξωσωματικού μου.. Με εξέτασε - τα βρήκε όλα τέλεια - μου πήρε δείγμα για το τεστ παπ, με ψηλάφισε για όζους στο στήθος και απεφάνθη ότι όλα βαίνουν καλώς...

Του είπα ότι προχωρήσαμε σε επέμβαση κιρσοκήλης, μου απαντάει ότι καλά κάναμε και με παρακάλεσε να του στείλω τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος μόλις τα κάνουμε.. διότι μετά από δική μου ερώτηση δεν μου απέκλεισε το γεγονός να μην κάνουμε κατευθείαν εξωσωματική αλλά μια σπερματέγχυση πρώτα..

Του λέω κάποια στιγμή για πλάκα " Ο Μ....ης θα πρέπει να μου κάνει δώρο την επόμενη εξωσωματική τόσο κόσμο που του'χω στείλει".. και μου απαντάει "όλο και κάτι θα σου κάνει"... του λέω "πλάκα κάνω"... και μου απαντάει "εγώ δεν κάνω καθόλου πλάκα"..

Δεν θέλω να έχω υψηλές προσδοκίες αλλά ελπίζω όντως να μου κάνει μια καλύτερη τιμή..

Το συμπέρασμα: είναι πολύ αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε εγκυμοσύνη και μάλιστα σύντομα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...