Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Βιλλάκι μου γλυκό,

Νομίζω κι εγώ πως αν είναι να φορτωθείς τόσες ορμόνες καλό θα ήταν να προχωρούσες σε εξωσωματική.. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποίησης και γιατί όχι και εμφύτευσης.. Αν νομίζεις ότι οικονομικά μπορείτε να ανταπεξέλθετε θα σου έλεγα να το προχωρήσεις..

Εγώ σήμερα είμαι στη 14η μέρα.. Λίγο πριν που έκανα το τεστ μου έδειξε πολύ αχνά θετικό.. οπότε νομίζω ότι το βράδυ θα δείξει πιο έντονο και αύριο το πρωί καραμπινάτο.. Αν συμβεί αυτό επαληθεύεται ακόμη μια φορά η ωορρηξία μου τη 14η μέρα του κύκλου που για μένα είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή.. Ευκαιρία θα είναι να βάλω το Δομνίνο να κάνει "γυμναστική"..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βιλλάκι μου γλυκό,

Νομίζω κι εγώ πως αν είναι να φορτωθείς τόσες ορμόνες καλό θα ήταν να προχωρούσες σε εξωσωματική.. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποίησης και γιατί όχι και εμφύτευσης.. Αν νομίζεις ότι οικονομικά μπορείτε να ανταπεξέλθετε θα σου έλεγα να το προχωρήσεις..

Εγώ σήμερα είμαι στη 14η μέρα.. Λίγο πριν που έκανα το τεστ μου έδειξε πολύ αχνά θετικό.. οπότε νομίζω ότι το βράδυ θα δείξει πιο έντονο και αύριο το πρωί καραμπινάτο.. Αν συμβεί αυτό επαληθεύεται ακόμη μια φορά η ωορρηξία μου τη 14η μέρα του κύκλου που για μένα είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή.. Ευκαιρία θα είναι να βάλω το Δομνίνο να κάνει "γυμναστική"..

Χαιρομαι κοριτσακι μου....Αντε να στρωσεις στη δουλεια το Δομνινο, και που ξερεις? Ολα μπορουν να συμβουν.....:P:p

Τα εξοδα ειναι υπερβολικα για μας αυτη τη στιγμη...Αν και δε ξερω ακριβως ποσο θα κοστιζε, ισως αν επαιρνα ενα μικρο δανειο, ισως λεω, να καταφερνα μια και μοναδικη προσπαθεια....:-(

Σε λιγο θα παω για δουλεια και μετα κτηνιατρο, να κουρεψω το αρκουδακι μου!!!!

Οταν κουρευεται μοιαζει με κουνελακι!!!!!:-P:-P

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλάκο μου να υπολογίζεις από 2.800 έως 3.500 Ευρώ και αυτό θα εξαρτηθεί αφενός από το κέντρο που θα επιλέξεις να κάνεις την προσπάθεια και αφετέρου από τη μέθοδο που θα χρησιμοποιήσετε.. Πρέπει να υπολογίσεις όμως και τις εξετάσεις που θα χρειαστεί να κάνετε προτού προβείτε σε εξωσωματική που και αυτές στοιχίζουν κάπως ακριβά..

Ότι θες είμαι στη διάθεσή σου εάν το αποφασίσεις..

Εννοείται ότι όσον αφορά εμάς προσεύχομαι να συμβεί από μόνο του.. το μόνο που με σταματάει κάπως είναι ότι ακόμα δεν ξέρουμε τι αποτέλεσμα είχε η επέμβαση.. Δεν μπορώ να πω πάντως.. την προσπάθεια την κάνουμε!

L2qIp2.png

Να σαι καλα κοριτσακι μου...

Μολις γυρισα..Δε μου βρηκε κατι, οι ωοθηκες μια χαρα το ενδομητριο επισης...

Μου ειπε πως ισως να ειναι κανενας μικρος κολικος ή κατι ασχετο γυναικολογικα...

Αν δεν αδιαθετησω μεχρι το τελος της αλλης βδομαδας να παρω προγεστερονη...

Κοριτσια μου ειπε να επισκευτουμε μαζι εναν εμβρυολογο στο Genetyllis κεντρο σπερματεγχυσης και εξωσωματικης, αν θελω βεβαια, αργοτερα κατα το Μαιο.....

Να δουμε μου ειπε, τι θα μας πει και αυτος και αν ειναι να κανουμε πρωτα καμια σπερματεγχυση...

Ειδες τίποτα δεν ηταν.Μπραβο Βιλλακι ολα καλα και μην μας πιανει πανικος με το παραμικρο γιατι σε λιγο θα μας φορέσουν την ασπρη ρομπιτσα...(για μενα ειναι σιγουρο).

Και εγω εινμαι στην ιδια περιπου φαση με σενα, δεν μπορω να περιμενω στα τυφλα πότε θα υπαρξει εγκυμοσυνη και θα πρεπει να το δω πιο επιστημονικα γιατι δεν με παιρνει άλλο να περιμενω.

Σου ευχομαι να πανε ολα οπως τα θελεις

Διαφημίσεις

Βιλλάκο μου να υπολογίζεις από 2.800 έως 3.500 Ευρώ και αυτό θα εξαρτηθεί αφενός από το κέντρο που θα επιλέξεις να κάνεις την προσπάθεια και αφετέρου από τη μέθοδο που θα χρησιμοποιήσετε.. Πρέπει να υπολογίσεις όμως και τις εξετάσεις που θα χρειαστεί να κάνετε προτού προβείτε σε εξωσωματική που και αυτές στοιχίζουν κάπως ακριβά..

Ότι θες είμαι στη διάθεσή σου εάν το αποφασίσεις..

Εννοείται ότι όσον αφορά εμάς προσεύχομαι να συμβεί από μόνο του.. το μόνο που με σταματάει κάπως είναι ότι ακόμα δεν ξέρουμε τι αποτέλεσμα είχε η επέμβαση.. Δεν μπορώ να πω πάντως.. την προσπάθεια την κάνουμε!

Δομνινα ολα θα ειναι καλα μην το σκεφτεσαι.Και ειμαι σιγουρη σε λιγο διαστημα θα μας ανακοινώνεις τα ευχαριστα.

Υποθετω οτι μιλατε για Αθήνα??

Εχετε περισσότερες επιλογες απο εμας στην επαρχια.

Εχετε καμια αποψη για τετοια κεντρα στο Ηρακλειο Κρητης??

Εχω διαβασει πολλες θετικες κριτικες για το Κεντρο Γονιμοτητας Μητερα και αντκρουομενες αποψεις για το κεντρο ποτ λειτουργει στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομειο Ηρακλειου.

Οπως καταλαβαινεται ειναι οικονομικα δυσκολο να απευθυνθω σε κεντρο στην Αθηνα και να πρεπει να πηγαινοερχομαι.

Καλημερα Γιολαντακι μου...Οχι, η προγεστερονη ειναι για να αδιαθετησω αν δε μου ερθει περιοδος απο μονη της...

Εσυ τι κανεις?

Tϊ να κάνω κι εγώ; Σήμερα κλείνω 2 βδομάδες άρρωστη (έπαθα και γαστρεντερίτιδα) και νοιώθω πολύ κουρασμένη. Εντωμεταξύ από την 10η μέρα του κύκλου και ανά 2 μέρες περίπου βλέπω στο σκούπισμα ροζ-καφέ και δεν ξέρω τί να υποθέσω. Είμαι στην 17η μέρα και δεν έχω δει τα υγρά που βλέπω κάθε μήνα οπότε μπορεί να διαταράχτηκε το σύστημα με την αντιβίωση που πήρα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Mvas μου είναι αρκετές κοπέλες στο καφέ της εξωσωματικής από Κρήτη που δεν ανέβηκαν Αθήνα για την εξωσωματική τους.. Νομίζω ότι είναι οι πιο κατάλληλες να απαντήσουν στο ερώτημά σου..

Μακάρι να έχω κι εγώ να σας πω κάτι ευχάριστο τέλος του μήνα!

L2qIp2.png

Ειδες τίποτα δεν ηταν.Μπραβο Βιλλακι ολα καλα και μην μας πιανει πανικος με το παραμικρο γιατι σε λιγο θα μας φορέσουν την ασπρη ρομπιτσα...(για μενα ειναι σιγουρο).

Και εγω εινμαι στην ιδια περιπου φαση με σενα, δεν μπορω να περιμενω στα τυφλα πότε θα υπαρξει εγκυμοσυνη και θα πρεπει να το δω πιο επιστημονικα γιατι δεν με παιρνει άλλο να περιμενω.

Σου ευχομαι να πανε ολα οπως τα θελεις

Αν εννοεις την απρη ρομπιτσα που δενει με τα χερακια απο πισω, μαζι θα μας την φορεσουν....Χι,χι..

Θυμησε μου, εσεις τι προβλημα εχετε?

Συγνωμη, δε θυμαμαι...

Και εγω σου ευχομαι να πανε ολα καλα...Κατι θα βρεις και στην Κρητη, δε μπορει...

Φιλακια

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

φουγαράκι μου, κι εγώ ψηφίζω εξωσωματική...

Μόνο προσοχή στο κέντρο που θα διαλέξεις..

Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, εδώ είμαι!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

Γεια σου συμφουγαρακι....

Πως τα πας?

Σιγουρα αν κατασταλαξω εκει, στην εξωσωματικη, θα σε χρειαστω....

Μη μου χαθεις.....

Μου λειπεις....

:P:p:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Tϊ να κάνω κι εγώ; Σήμερα κλείνω 2 βδομάδες άρρωστη (έπαθα και γαστρεντερίτιδα) και νοιώθω πολύ κουρασμένη. Εντωμεταξύ από την 10η μέρα του κύκλου και ανά 2 μέρες περίπου βλέπω στο σκούπισμα ροζ-καφέ και δεν ξέρω τί να υποθέσω. Είμαι στην 17η μέρα και δεν έχω δει τα υγρά που βλέπω κάθε μήνα οπότε μπορεί να διαταράχτηκε το σύστημα με την αντιβίωση που πήρα.

Αχ βρε Γιολαντακι μου, τι τραβας και συ...

Σιγουρα η αντιβιωση σου εχει διαταραξει το συστημα....

Τωρα για τα ροζ καφε, ποιος ξερει?

Ποτε ειναι να πας στο γιατρο παλι?

Τεστ ωορηξιας δεν κανεις? Ισως η αντιβιωση να σε στεγνωσε λιγο, γι αυτο να μην ειχες υγρα, αλλα ωορηξια μπορει να εκανες....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλάκι μου γλυκό,

Δομνάκι να σε ρωτήσω άλλα "συμπτώματα" όταν κάνεις ωορρηξία έχεις?

vAICp3.png

Αναστασία μου εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα πέραν από δυο τρία τσιμπηματάκια και πονάκια στη μεριά των ωοθηκών που από εκεί καταλαβαίνω ότι γίνεται η ωορρηξία.. ούτε υγρά έχω που λένε οι άλλες κοπέλες ούτε τίποτε άλλο..

L2qIp2.png

γεια σας κοριτσια μου!!!!!!!

Γιολακι, περαστικα κοριτσακι μου! Εγω δεν θα ανησυχούσα για τα υγρα, αλλωστε το 'χω πάθει στο παρελθόν και δεν ήταν τίποτα.. Αλλα σε κάθε περίπτωση, κάνε και μία επίσκεψη στο γυναικολόγο σου, έτσι για σιγουριά..

Φουγαράκι, σε περίπτωση που αποφασίσεις για εξωσωματική, έχε υπόψη σου ότι γίνεται και σοβαρή δουλειά σε δημόσια νοσοκομεία.. Εχω διαβάσει σχετικά ποστς στο παρεντς, το λέω απλά για να το έχεις στο μυαλό σου... Ολα γίνονται, τιποτα δεν είναι ακατόρθωτο.. Καλέ δεν εξαφανίζομαι, που να πάω??? Αφού υπάρχει εξάρτηση!!!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Εγώ καλά, φουσκώνω και χοντραίνω, αλλά δεν παραπονιέμαι... την επόμενη βδομάδα θα κλείσω ραντεβού με τον πρωην γυναικολόγο μου, θυμάστε τον ολίγον μάλαξ με τις σπερματεγχύσεις??? Σε αυτόν! ΄

φιλάκια πολλά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...