Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια ...καλή Σαρακοστή!!

Πως τα πάτε με τα χιόνια?? Πολύ κρύο αλλά ωραίο και το χιονάκι για αλλαγή.

Και μέα μου στειλε μηνυματάκι η Παρασκευούλα πως είναι καλά και πως δεν έχει ίντερνετ, να ναι καλά το κορίτσι, το ξέρουμε ότι δε μας ξεχνάει:D

Καλώς ήρθες Αναστασία, ευχόμαστε γρήγορα και συ να μείνεις εγκυούλα.

Σήμερα έχεις και επίσκεψη στο γιατρό, εύχομαι όλα να πάνε καλά και περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου.

Τα άλλα κορίτσια τι κάνουν??

Πολλά φιλιά σε όλες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαίρετε, τι κάνετε;

Καλή Σαρακοστή κοριτσάκια μου.. Απ' όσο κατάλαβα τις τελευταίες μέρες υπήρχε τεχνική δυσκολία με το φόρουμ και δεν μπορούσα να μπω καθόλου.. Αλλά για καλό ήταν διότι απ' ότι είδα η αναβάθμιση το έκανε πολύ πιο γρήγορο!

Ελπίζω να περάσατε καλά και να ξεκουραστήκατε..

Εμείς χθες γυρίσαμε από την όμορφη Θεσσαλονίκη και σήμερα ξανά στις επάλξεις!

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Περασα ενα ησυχο τριημερο, μονη μου με το γιο μου!!!

Ξεκουραστηκα αρκετα αλλα στεναχωρηθηκα με τα αρνητικα τεστ που εκανα καθε μερα, μηπως και...

18 μερες απο την ωορηξια σημερα...

Καταραμενα σερπαφαρ, μου εχουν μεγαλωσει κατα πολυ την ωχρινικη φαση και κατ επεκταση και τον κυκλο...

Θυμασαι Δομνινα? Ειχαμε αδιαθετησει μαζι στις 31 Ιανουαριου και εγω ακομα περιμενω.....

[bΚ[/b]

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλάκο μου γλυκό τουλάχιστον κατάφερες να ξεκουραστείς.. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις τα Serpafar; μήπως να αφήσεις ένα διάστημα τον οργανισμό σου χωρίς τέτοιου είδους φάρμακα και μετά από κάνα τρίμηνο που θα είσαι και πιο χαλαρή να δοκιμάσεις τις ενεσούλες; Μα τόσο μεγάλη καθυστέρηση πια;

Εγώ είμαι στη 13η μέρα του κύκλου και ακόμη δεν έχω δει θετικό τεστ ωορρηξίας.. Λογικά σήμερα ή αύριο ή το αργότερο μεθαύριο θα πρέπει να δω ένα.. Έχω και την άλλη Τρίτη το ετήσιο ραντεβού με το γυναικολόγο μου για να δούμε πως είμαστε.. Και εννοείται τέλος του μήνα έχουμε το ραντεβού με τη "χούφτα" για το σπερμοδιάγραμμα.. Εκεί κι αν θα με πιάσει κρύος ιδρώτας.. Όπως και να χει πάντως με την περίοδο του Απριλίου (γύρω στις 16/4) θα ξεκινήσω την επόμενη προσπάθεια.. Το πήρα απόφαση..

L2qIp2.png

Βιλλάκο μου γλυκό τουλάχιστον κατάφερες να ξεκουραστείς.. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις τα Serpafar; μήπως να αφήσεις ένα διάστημα τον οργανισμό σου χωρίς τέτοιου είδους φάρμακα και μετά από κάνα τρίμηνο που θα είσαι και πιο χαλαρή να δοκιμάσεις τις ενεσούλες; Μα τόσο μεγάλη καθυστέρηση πια;

Εγώ είμαι στη 13η μέρα του κύκλου και ακόμη δεν έχω δει θετικό τεστ ωορρηξίας.. Λογικά σήμερα ή αύριο ή το αργότερο μεθαύριο θα πρέπει να δω ένα.. Έχω και την άλλη Τρίτη το ετήσιο ραντεβού με το γυναικολόγο μου για να δούμε πως είμαστε.. Και εννοείται τέλος του μήνα έχουμε το ραντεβού με τη "χούφτα" για το σπερμοδιάγραμμα.. Εκεί κι αν θα με πιάσει κρύος ιδρώτας.. Όπως και να χει πάντως με την περίοδο του Απριλίου (γύρω στις 16/4) θα ξεκινήσω την επόμενη προσπάθεια.. Το πήρα απόφαση..

Δομνινα μου δε ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο με το σερπαφαρ..Τον 1ο μηνα ηερθε περιοδος 17 μερες απο την ωορηξια, το δευτερο 19 και τωρα ποιος ξερει??/

Τον επομενο μηνα σιγουρα δε θα παρω σερπαφαρ...

Θα δω πως θα ανταποκριθει ο οργανισμος μου και μετα θα ξεκινησω με τις ενεσεις...Αν και δεν ελπιζω ουτε με αυτες..Αν θυμασαι με τις γκοναλ ειχα κανει ενα κυστικο την 1η φορα και κανενα ωαριο την 2η...Τι να πω?

Οσο για σενα, μη στεναχωριεσαι...Μια χαρα θα ειναι το σπερμοδιαγραμμα...

Δε μπορει να ταλαιπωρηθηκε ο Δομνινος χωρις λογο!!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Καλο μεσημέρι σε ολη την παρεα και καλη Σαρακοστή.

Αρα δεν ειμαι η μονη που ειχα προβλημα με το forum αυτες τις ημέρες..

Πως περασατε το 3ημερο??Ευχομαι να ξεκουραστήκατε ολες.

Τα δικά μου νέα δεν ειναι αυτα που θα ηθελα αλλά τι να κάνουμε ...

Αδιαθετησα μετα απο 9 ημερες καθυστέρηση με ππολυ αιμα 1η ημερα και συνολικα περιπου 2 ημερες περιοδο.

Σιγουρα κατι γινεται γι αυτο εκανα χθες εξετασεις για ορμονικο ελεγχο

FSH, LH, E2, PRL,AMH για να μαθω σε τι κατασταση ειναι οι ωοθηκες και τι αποθεματα υπαρχουν και μετα βάση αποτελεσμάτων θα αποφασίσω πως θα προχωρήσω.

Αν και λογω οτι δεν με παιρνει να περιμενω αλλο δεν μου μενει άλλη επιλογη απ την εξωσωματική που και εκει θα πρεπει να πληρεις κάποια στάνταρ.

Θελω να ελπίζω οτι θα εχω πιθανότητες για να προχωρήσω.

Σχετικα με αυτες τις εξετασεις τις εχετε κάνει και εσεις?? ποιες εξετασεις σας εδωσαν εσας???

Κοριτσια εδω και καμια ωρα εχω πονο αριστερα χαμηλα, περιπου εκει που ειναι η ωοθηκη....Δεν ειναι σουβλιες, ενα μονιμο τσιμπημα καπως...

Ξαπλωσα για λιγο, αλλα δε σταματησε...

Ελπιζω να μην χειροτερεψει...

Πηρα τηλ τον γιατρο και μου ειπε να παω απο κει μετα την δουλεια..

Φοβαμαι μηπως ειναι καμια κυστη....

Τελος παντων...Θα παω κατα της 7μιση:-(:sad:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλάκο μου ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... αλλά ούτως ή άλλως περιμένουμε ενημέρωση με το που θα γυρίσεις..

Mvas μου αυτές οι εξετάσεις που έκανες είναι μόνο η αρχή.. Σαφώς θα σου δείξουν την ορμονολογική κατάσταση του οργανισμού σου και τα αποθέματα των ωοθηκών αλλά από εκεί και ύστερα αν είναι να προχωρήσεις σε εξωσωματική υπάρχουν ένα σωρό εξετάσεις που πρέπει να κάνεις μόνο για αρχή..

Αυτό που θέλω να σε συμβουλεύσω είναι να σκεφτείς πολύ σοβαρά και ύστερα να αποφασίσεις το που θες να την κάνεις την εξωσωματική..

L2qIp2.png

Βιλλάκο μου ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... αλλά ούτως ή άλλως περιμένουμε ενημέρωση με το που θα γυρίσεις..

Mvas μου αυτές οι εξετάσεις που έκανες είναι μόνο η αρχή.. Σαφώς θα σου δείξουν την ορμονολογική κατάσταση του οργανισμού σου και τα αποθέματα των ωοθηκών αλλά από εκεί και ύστερα αν είναι να προχωρήσεις σε εξωσωματική υπάρχουν ένα σωρό εξετάσεις που πρέπει να κάνεις μόνο για αρχή..

Αυτό που θέλω να σε συμβουλεύσω είναι να σκεφτείς πολύ σοβαρά και ύστερα να αποφασίσεις το που θες να την κάνεις την εξωσωματική..

Δομνίνα , σιγουρα θα χρειαστουν και πολλες αλλες εξετασεις οταν θα αποφασίσω για εξωσωματικη.

Απο το καλοκαιρι ειμαι σε ενα σταδιο συνεχων εξετασεων που μεχρι τώρα εχουν δειξει φυσιολογικα.

Το μόνο προβλημα που ισως να επηρεαζει, ( γι αυτο θελουμε να δουμε τα αποθεματα των ωαρίων και την κατασταση τους) ειναι λόγω μιας αλλεργικης αντίδρασης του οργανισμού μου(λόγω εντονου στρες και καταθλιψης) εδω και 3 χρόνια ειμαι θετικη σε καποια αντισώματα αλλα ο γιατρος μεχρι τωρα μου ελεγε οτι δεν θα επηρεασουν πιθανη συλληψη.Αν ομως μετα απο προσπαθειες μερικων μηνων δεν δουμε αποτελεσμα τότε θα το ψαξουμε πιο πολυ.

Αλλα απο οτι διαβαζω πολλες φορες σε πολλα forum αναφεροντε οτι τα συγκεκριμενα αντισώματα μπορει να επηρεασουν το θεμα εγκυμοσυνης.

Δεν παιρνω καποια θεραπεια γι αυτο απλά το παρακολουθούμε με συγκεκριμενες εξετασεις καθε χρόνο για να δουμε αν υπαρξει καποια εξέλιξη.

Ειναι τα αυτοανοσα ΑΝΤΙΠΥΡΗΝΙΚΑ αντισωματα(ΑΝΑ), ασθενώς θετικα, που δεν εχουν βρει ακομα τον μηχανισμο τους και ουτε ξερουν πως θα εξελιχθουν στο μέλλον.

Συγνωμη αν σας κουρασα με τα δικά μου

Κοριτσια εδω και καμια ωρα εχω πονο αριστερα χαμηλα, περιπου εκει που ειναι η ωοθηκη....Δεν ειναι σουβλιες, ενα μονιμο τσιμπημα καπως...

Ξαπλωσα για λιγο, αλλα δε σταματησε...

Ελπιζω να μην χειροτερεψει...

Πηρα τηλ τον γιατρο και μου ειπε να παω απο κει μετα την δουλεια..

Φοβαμαι μηπως ειναι καμια κυστη....

Τελος παντων...Θα παω κατα της 7μιση:-(:sad:

Βιλλυ ολα θα πανε καλα.Μην βαζεις ασχημα στο μυαλο σου.Δεν θα ειναι τίποτα.Και εγω πριν αδιαθετησω μετα απο μερες καθυστερηση ειχα συνεχεια πόνο αριστερα και μόλις αδιαθετησα σταματησε.

Μην αγχώνεσαι...

Διαφημίσεις

Βιλλυ ολα θα πανε καλα.Μην βαζεις ασχημα στο μυαλο σου.Δεν θα ειναι τίποτα.Και εγω πριν αδιαθετησω μετα απο μερες καθυστερηση ειχα συνεχεια πόνο αριστερα και μόλις αδιαθετησα σταματησε.

Μην αγχώνεσαι...

Να σαι καλα κοριτσακι μου...

Μολις γυρισα..Δε μου βρηκε κατι, οι ωοθηκες μια χαρα το ενδομητριο επισης...

Μου ειπε πως ισως να ειναι κανενας μικρος κολικος ή κατι ασχετο γυναικολογικα...

Αν δεν αδιαθετησω μεχρι το τελος της αλλης βδομαδας να παρω προγεστερονη...

Κοριτσια μου ειπε να επισκευτουμε μαζι εναν εμβρυολογο στο Genetyllis κεντρο σπερματεγχυσης και εξωσωματικης, αν θελω βεβαια, αργοτερα κατα το Μαιο.....

Να δουμε μου ειπε, τι θα μας πει και αυτος και αν ειναι να κανουμε πρωτα καμια σπερματεγχυση...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Mπράβο Βιλλάκυ, είδες που φοβόσουν?

Η προγεστερόνη είναι σε περίπτωση εγκυμοσύνης?:-P Μακάρι στο εύχομαι και να αποφύγεις και τα κέντρα και όλα.

Καλημερα Γιολαντακι μου...Οχι, η προγεστερονη ειναι για να αδιαθετησω αν δε μου ερθει περιοδος απο μονη της...

Εσυ τι κανεις?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημέρα κορτσούδια!

Βιλλάκο μου είδες που δεν είναι τίποτε τελικά τα πονάκια που έχεις; Μπορεί απλώς να έτυχε κανένα πονάκι στο έντερο και να μπερδεύτηκες.. Το καλό είναι ότι ούτε κυστικό ωάριο υπάρχει ούτε λεπτό ενδομήτριο, ούτε τίποτε..

Δεν είναι κακή ιδέα να επισκεφτείτε μαζί το κέντρο που σου προτείνει.. να πάρεις και μια ανεξάρτητη γνώμη για να δεις που βαδίζεις..

Εγώ την Τρίτη που μας έρχεται έχω ραντεβού με το γυναικολόγο για τον ετήσιο έλεγχο.. Για να δούμε τι θα μας πει κι αυτός!

L2qIp2.png

Καλημέρα κορτσούδια!

Βιλλάκο μου είδες που δεν είναι τίποτε τελικά τα πονάκια που έχεις; Μπορεί απλώς να έτυχε κανένα πονάκι στο έντερο και να μπερδεύτηκες.. Το καλό είναι ότι ούτε κυστικό ωάριο υπάρχει ούτε λεπτό ενδομήτριο, ούτε τίποτε..

Δεν είναι κακή ιδέα να επισκεφτείτε μαζί το κέντρο που σου προτείνει.. να πάρεις και μια ανεξάρτητη γνώμη για να δεις που βαδίζεις..

Εγώ την Τρίτη που μας έρχεται έχω ραντεβού με το γυναικολόγο για τον ετήσιο έλεγχο.. Για να δούμε τι θα μας πει κι αυτός!

Καλημερα Δομνινα μου....

Η αληθεια ειναι πως βαρεθηκα να κινουμαι στα τυφλα....

Θελω να ξεμπερδευω ειτε ετσι ειτε αλλιως....

Με τα σερπαφαρ ειναι δεδομενο πως δε κανω δουλεια...

Οι λογοι μου ειπε πως ειναι διαφοροι..Ή η ωορηξια που κανω δεν ειναι με καλο ωαριο, ή το σπερμα λογω χαμηλης κινητικοτητας δε μπορει να το γονιμοποιησει ή δεν γινεται ισως και ο συγχρονισμος σε σωστη ωρα....

Μονο υποθεσεις μπορει να κανει και αυτος....

Το γεγονος οτι δεν κανω ωορηξια απο μονη μου κανει σε εισαγωγικα επιτυχημενους τους κυκλους με σερπαφαρ αφου παραγω εστω και ενα ωαριο...

Πιστευει πως με τις ενεσεις θα εχω ανταποκριση πολυ καλυτερη...Απ οτι καταλαβα θα χρειαστω μεγαλες δοσεις ετσι κι αλλιως λογω χαμηλης ανταποκρισης ωοθηκων, γι αυτο και μαλλον θα ηταν καλυτερα, αφου θα φορτωθω που θα φορτωθω τοσες ορμονες να πηγαινα για εξωσωματικη....

Μου ειπε οτι το κεντρο αυτο ειναι σχετικα καινουριο στην αγορα, με τελευταιας τεχνολογιας μηχανηματα και πολυ καλους γιατρους, αλλα απλα μου το προτεινει, ειπε, η αποφαση ειναι δικη μου...

Εσεις τι λετε?

ΥΓ. Τα τεστακια σου εδειξαν ωορηξια?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...