Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Maybe πολύ ευχάριστα και συγκινητικά τα νέα σου. Τί μου θυμίζεις και πόσο στεναχωριέμαι που δεν βλέπω να τα ξαναπερνάω...

Mvas πολύ ενθαρρυντικά όλα αυτά για πιθανότητα εγκυμοσύνης. Μάλλον έκανες νωρίς την χωριακή. Περίμενε κι άλλο λίγο και μετά κάνεις ένα τεστ φαρμακείου αν δεν θες να ξαναδώσεις αίμα.

Βιλλάκι τα ίδια με σένα περνάω κι εγώ ψυχολογικά. Κι εγώ σκέφτομαι ότι ήμουν πολύ τυχερή τότε και ήταν θαύμα επίσης και για μένα. Και όσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ την λατρεύω.

Δομνινάκι επειδή εδώ είμαστε mixed μαμάδες και μη θέλουμε όντως να αποκαταστήσουμε όλες σας και μετά εμείς. Θα χαρούμε ΠΑΡΑ πολύ για σένα αλήθεια. Σε αγαπάμε πολύ!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνινα μου Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.

Μεχρι τις 20-22/2 ειχαμε σιγουρα επαφες.Μετα τίποτα λόγω οτι ειχα πονους περιοδου και χαμηλα στην κοιλια δεν ειχα καμια ορεξη.

Άρα κοπέλα μου παίζουν όλα τα ενδεχόμενα και σαφώς και αυτό της καθυστερημένης σύλληψης.. Λίγη υπομονή ακόμη και όλα θα ξεκαθαρίσουν!

L2qIp2.png

Maybe πολύ ευχάριστα και συγκινητικά τα νέα σου. Τί μου θυμίζεις και πόσο στεναχωριέμαι που δεν βλέπω να τα ξαναπερνάω...

Mvas πολύ ενθαρρυντικά όλα αυτά για πιθανότητα εγκυμοσύνης. Μάλλον έκανες νωρίς την χωριακή. Περίμενε κι άλλο λίγο και μετά κάνεις ένα τεστ φαρμακείου αν δεν θες να ξαναδώσεις αίμα.

Βιλλάκι τα ίδια με σένα περνάω κι εγώ ψυχολογικά. Κι εγώ σκέφτομαι ότι ήμουν πολύ τυχερή τότε και ήταν θαύμα επίσης και για μένα. Και όσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ την λατρεύω.

Δομνινάκι επειδή εδώ είμαστε mixed μαμάδες και μη θέλουμε όντως να αποκαταστήσουμε όλες σας και μετά εμείς. Θα χαρούμε ΠΑΡΑ πολύ για σένα αλήθεια. Σε αγαπάμε πολύ!

σε ευχαριστω πολυ yola μου για την ενθάρυνση.

Δεν ξερω τι να πιστεψω, το θελω πολύ αλλα βλεπεις λόγω ηλικιας δεν θελω να τρεφω πολλες ελπιδες για να μην απογοητευτω πάλι.

Σε ευχαριστω πάντως και ευχομαι σε ολες τις κοπελες που ειμαστε στις προσπάθειες για το 1ο νινάκι να γινει το θαυμα που περιμενουμε και για οσες προσπαθουν για το επόμενο να το ζησουν ξάνα.

Άρα κοπέλα μου παίζουν όλα τα ενδεχόμενα και σαφώς και αυτό της καθυστερημένης σύλληψης.. Λίγη υπομονή ακόμη και όλα θα ξεκαθαρίσουν!

Μακαρι Δομνίνα μου να ειναι ετσι....

Αμήν και πότε.....

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου συντομα να μας ανακοινώσεις το θετικό αποτέλεσμα που προσδοκάς.

Koρίτσια γεια σας.

Ελπίζω να με θέλετε στην παρέα σας

Είμαι 37 χρονών πριν ένα χρόνο παντρεμένη και το καλοκαίρι 2010 ανακάλυψα ότι είμαι σε πρωιμη εμμηνόπαυση...

Ευτυχώς παίρνω μια αγωγή και το θετικό είναι τον Ιανουάριο άρχισαν να λειτουργούν οι ωοθήκες πάλι...

vAICp3.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια γεια σας.

Ελπίζω να με θέλετε στην παρέα σας

Είμαι 37 χρονών πριν ένα χρόνο παντρεμένη και το καλοκαίρι 2010 ανακάλυψα ότι είμαι σε πρωιμη εμμηνόπαυση...

Ευτυχώς παίρνω μια αγωγή και το θετικό είναι τον Ιανουάριο άρχισαν να λειτουργούν οι ωοθήκες πάλι...

Γιατί να μη σε θέλουμε; Όλοι οι καλοί χωράνε! Καλώς μας ήλθες λοιπόν και ελπίζω πολύ σύντομα να έχεις ευχάριστα νέα!:P

L2qIp2.png

Καλά είμαι.. Είμαι εδώ και το παλεύω το θέμα. Έκανε επέμβαση κιρσοκήλης ο σύζυγος τον Γενάρη και τέλος Μάρτη περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα για να αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε.

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι.. Είμαι εδώ και το παλεύω το θέμα. Έκανε επέμβαση κιρσοκήλης ο σύζυγος τον Γενάρη και τέλος Μάρτη περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα για να αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε.

Οτι καλυτερο σου εύχομαι, να πάνε όλα καλά:tongue:

Και εγώ Τρίτη πάω στον γιατρό να με δει και να μας πει πως μπορούμε να προχωρήσουμε

vAICp3.png

Koρίτσια,

μίλησα με την Παρασκευούλα. Έκανε το 2ο εμβόλιο ο μικρός, δεν έχει ίντερνετ 3 εβδομάδες και της είπα όλα τα νέα σας. Σας χαιρετά και σας σκέφτεται.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Οτι καλυτερο σου εύχομαι, να πάνε όλα καλά:tongue:

Και εγώ Τρίτη πάω στον γιατρό να με δει και να μας πει πως μπορούμε να προχωρήσουμε

Καλως ηρθες και απο μενα και καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...