Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Maybe γλυκιά μου νομίζω ότι καλό θα ήταν να περιμένεις λιγουλάκι για να ακούσεις και καρδούλα κατευθείαν.. Στη μέρα που είσαι σήμερα είχα ακούσει το δικό μας για πρώτη φορά αλλά μου είχε πει ο γιατρός ότι ήμουν τυχερή και ότι αν είχα πάει μια μέρα νωρίτερα ίσως και να μην ακούγαμε τίποτε.. Οι μέρες σε τόσο μικρή εγκυμοσύνη παίζουν σημαντικό ρόλο και δεν θέλω να μου στενοχωρηθείς άδικα..

Μελετίνα μου με τον εμπλουτισμό του σπέρματος βοηθάνε και στη βιωσιμότητα διότι πετάνε οτιδήποτε άχρηστο και αυτό που μένει είναι το καλύτερο.. Αλλά και το καλλιεργητικό υγρό που χρησιμοποιούν κάνει καλό και το θυμάμαι αυτό διότι στο εξειδικευμένο σπερμοδιάγραμμα που κάνει ο άνδρας μου πάντα αναφέρει και χρόνους επιβίωσης μετά την παραμονή του σπέρματος στο καλλιεργητικό υγρό..

Δομνινάκι οι ώρες επιβίωσης που έχουμε εμείς είναι τιμές από το Λυμπερόπουλο, μετά από καθαρισμό και με παραμονή του σπέρματος στο καλλιεργητικό υγρό. Πέντε ώρες είναι ικανοποιητικό , και γω απ όσο κατάλαβα η ωορρηξία έγινε μετά τις 10 ώρες...βέβαια είχαμε επαφή σίγουρα κατά την ωορρηξία....και τώρα αναμένω να δούμε τι έγινε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ'ευχαριστω πολυ Βιλλακι,ειστε ολες υπεροχες.Δομνινα μου,το ξερω για τις μερες,αλλα θελω να εχω αμεσα μια πρωτη επαφη με τον κανονικο μου γυναικολογο που θα συνεχισει την παρακολουθηση της εγκυμοσυνης-θεου θελοντος-,και δεν εχει αλλη μερα,ευελπιστω να δουμε εστω και το ιδιο με την αλλη φορα,δηλ.φασολι και και ενα ασπραδακι να παλλεται.

Maybe μου εύχομαι να ακούσετε καρδούλα σύντομα ! Πότε έχεις κανονίσει ραντεβού με το γιατρό??

Κοριτσάκια καλημέρα!

Maybe μου σου εύχομαι όχι μόνο να το δείτε αλλά και να το ακούσετε κιόλας.. Τι μεγάλη χαρά που θα πάρεις, όχι μόνο εσύ αλλά κι όλες μας..

Βιλλάκο μου τι κάνεις; πως πάει το διάβασμα; Ελπίζω να ηρέμησες λιγουλάκι..

Εγώ είμαι καλά, σκέφτομαι συνεχώς το γνωστό θέμα και με έχει πιάσει μια ανυπομονησία.. Θέλω να ξεκινήσω το συντομότερο αλλά δυστυχώς αν δεν βγουν τα αποτελέσματα του Δομνίνου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε.. Έτσι την περίοδο του Μαρτίου δεν την προλαβαίνουμε διότι θα είναι στο τσακ, η περίοδος του Απριλίου δεν μας βολεύει διότι θα πέσει ακριβώς πάνω στο Πάσχα και είναι πολύ πιθανό να πάνε όλα στράφι και έτσι μας βλέπω κατά τον Μάιο.. Θα κάνω όμως μια κουβέντα με το γιατρό μήπως και προλάβουμε την περίοδο του Μαρτίου..

Οι υπόλοιπες εγκυμονούσες και μη που είστε;

Δόμνινα δεν έχω καταλάβει τι δεν προλαβαίνετε??? Δεν θα κάνετε προσπάθεια με φυσική επαφή??

Kορίτσια γειά σας!

Μετά από ένα φριχτό τετραήμερο με ίωση (έλειψα και από την δουλειά) επανήλθα μεν αλλά είμαι με αντιβίωση οπότε πάει και αυτός ο μήνας...:-(

Meletina μου καλά αποτελέσματα κορίτσι μου. Μπορεί να ήταν τυχερό...

Βιλλάκι συγχαρητήρια για τον γιόκα σου. Όλα σε εσένα οφείλονται γιατί συνήθως τα έξυπνα παιδιά την πατάνε στην μελέτη που δεν τους στρώνει κάποιος με μέθοδο. Οπότε θα ήταν καλός μαθητής αλλά του 17-18 όχι του 19 και.

Ντολλίτσα τακτοποιηθήκατε; Nα μας πεις αντιδράσεις του Μιχαλάκη γιατί στα παιδιά δεν αρέσουν οι αλλαγές.

Maybe περιμένουμε νέα από τον υπέρηχο. My wish όλα καλά φαντάζομαι. Πήγες στην δουλειά; To ξέρουν πλέον;

Δομνινάκι καλή αρχή με αυτή την περίοδο. Μακάρι να προλάβεις τον Μάιο.

Ιόλη μου καλώς ξανάρθες ενεργητικά φαντάζομαι.

Αλήθεια κορίτσια η Λιονταρίνα τί να έχει γίνει. Αρχίζω να ανησυχώ...

Δεν ξέχασα καμία;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Μελετίνα μου με τη φυσική επαφή δε νομίζω να γίνει και τίποτε.. Και θα σου εξηγήσω αμέσως το λόγο.. Η δουλειά του άνδρα μου είναι εξοντωτική. Ξυπνάει το πρωί στις 5.45, φεύγει από το σπίτι στις 6.30 και στην καλύτερη περίπτωση γυρνάει κατά τις 7 το απόγευμα στο σπίτι.. Έχουμε φτάσει στο σημείο και εγώ και αυτός να κοιμόμαστε από τις 10 το βράδυ.. Που να βρούμε όρεξη και διάθεση για οτιδήποτε άλλο.. Οπότε ένα σβκ μας μένει από όλη τη βδομάδα που για να γίνει η ωορρηξία Σάββατο ή Κυριακή και να έχουμε και την ανάλογη διάθεση θα πρέπει να έχουμε πιάσει το τζόκερ..

Και δεν έχω και την ανάλογη υπομονή.. Τέλος του μήνα γίνομαι 37 και ο άνδρας μου τον Αύγουστο 43...

Γιόλα μου η Ντόλη δεν έχει μετακομίσει ακόμη.. Οι νοικάρηδες δεν έχουν φύγει και δεν προβλέπεται να γίνεται αυτό σύντομα. Μίλησα μαζί της στο facebook αλλά τρέχει με ένα σωρό πράγματα στο κεφάλι της..

Γιολάκι περαστικά σου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελες,καλο μηνα και παραγωγικο σε ολες!Εχω καλα νεα,πηγα στο γιατρουλη μου ο οποιος μου ειπε οτι ειμαι 7w2d περιπου και ειδαμε το φασολακι και ακουσαμε και καρδια,νταπ-ντουπ-νταπ-ντουπ..!Καλα εγω θα χωνεψω την εγκυμοσυνη οταν γινω 9 μηνων,νομιζω οτι μιλαμε για αλλη!Τωρα ξανα σε 10 μερες.Σας στελνω πολλη σκονιτσα για τις προσπαθειες σας!

Καλημερα κοπελες,καλο μηνα και παραγωγικο σε ολες!Εχω καλα νεα,πηγα στο γιατρουλη μου ο οποιος μου ειπε οτι ειμαι 7w2d περιπου και ειδαμε το φασολακι και ακουσαμε και καρδια,νταπ-ντουπ-νταπ-ντουπ..!Καλα εγω θα χωνεψω την εγκυμοσυνη οταν γινω 9 μηνων,νομιζω οτι μιλαμε για αλλη!Τωρα ξανα σε 10 μερες.Σας στελνω πολλη σκονιτσα για τις προσπαθειες σας!

Mπραβο κοριτσακι μου, τελεια τα νεα σου!!!!!

Χαιρομαι τοσο πολυ για σενα....

:P:p:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Maybe πόσο χαίρομαι που όλα εξελίσσονται τέλεια.. Δεν είναι ο τελειότερος ήχος του κόσμου;;;;

Στείλε πολύ μωρουδόσκονη κι από εδώ.. έχω απέραντη λαχτάρα για... μωροσκουίκ!

Βιλλάκο μου τι κάνεις;

L2qIp2.png

Maybe πόσο χαίρομαι που όλα εξελίσσονται τέλεια.. Δεν είναι ο τελειότερος ήχος του κόσμου;;;;

Στείλε πολύ μωρουδόσκονη κι από εδώ.. έχω απέραντη λαχτάρα για... μωροσκουίκ!

Βιλλάκο μου τι κάνεις;

Γεια σου Δομνινακι μου γλυκο...

Καλα ειμαι, σε γενικες γραμμες...

Περιμενω να αδιαθετησω για να ηρεμησω εντελως....

12 μερες απο την ωορηξια σημερα και μονο οι θηλες μου πονανε τρελά, που ειναι απο το σερπαφαρ...

Εχω τοση αναγκη απο ξεκουραση, το μυαλο μου κοντευει να εκραγει...

Απ τη μια τα διαβασματα του μικρου και απο την αλλη η εγκυμοσυνη που δε λεει να ερθει, ολη μερα λειτουργει στο φουλ ο εγκεφαλος...

Εχω αρχισει να πιστευω οτι ο γιος μου ηταν απλα ενα θαυμα που συνεβει και το οποιο δε θα επαναληφθει ξανα...

Οσο περνα ο καιρος και δεν γινεται τιποτα, παρα τα σερπαφαρ και τις προγραμματισμενες με τεστ επαφες τοσο βεβαιωνομαι οτι δεν....

Οπως καταλαβες με εχει πιασει η απελπησια παλι, μη μου δινεις σημασια...

Ποτε πατε για σπερμοδιαγραμμα?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλάκο μου γλυκό λογικό είναι να έχεις κουραστεί απίστευτα μετά από όλα όσα έχεις περάσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα.. Δεν είναι και λίγα άλλωστε..

Μπορεί ο γιος σου να είναι όντως ένα θαύμα αλλά τίποτε δεν μας αποκλείει την πιθανότητα έλευσης ενός ακόμη...

Φρόντισε να ξεκουραστείς λιγουλάκι το τριήμερο και θα δεις ότι θα δεις τα πράγματα με άλλο μάτι..

Εμείς σπερμοδιάγραμμα μας βλέπω να κάνουμε τέλος Μάρτη.. και ομολογώ ότι το περιμένω με μεγάλη αγωνία..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Βιλλάκο μου γλυκό λογικό είναι να έχεις κουραστεί απίστευτα μετά από όλα όσα έχεις περάσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα.. Δεν είναι και λίγα άλλωστε..

Μπορεί ο γιος σου να είναι όντως ένα θαύμα αλλά τίποτε δεν μας αποκλείει την πιθανότητα έλευσης ενός ακόμη...

Φρόντισε να ξεκουραστείς λιγουλάκι το τριήμερο και θα δεις ότι θα δεις τα πράγματα με άλλο μάτι..

Εμείς σπερμοδιάγραμμα μας βλέπω να κάνουμε τέλος Μάρτη.. και ομολογώ ότι το περιμένω με μεγάλη αγωνία..

Και εμεις περιμενουμε μαζι σου γλυκια μου....

Με αγωνια, οση και εσυ μη σου πω...

Προσευχομαι με ολη μου την καρδια να εχετε τα καλυτερα αποτελεσματα!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλάκο μου γλυκό,

Όλες εδώ αγωνιούμε με την αγωνία της άλλης και χαιρόμαστε με τη χαρά της..Μακάρι πολύ σύντομα ένα τεράστιο χαμόγελο να ανθίσει στα χείλη μας και να μείνει εκεί για πάντα!

L2qIp2.png

Καλο απογευμα κοριτσάκια μου...

οι εγκυουλες τι κανουν???Πολυ χαιρομαι για εσας και σας ευχομαι οτι καλυτερο.

Εχω καποιο προβληματισμο και θελω τις γνωμες σας αν εχει συμβει και εσας κατι παρομοιο γιατι εχω αγχωθει πολυ και το μυαλο μου παει πάντα στο χειρότερο.

τελευταια π 30/1 κυκλος 25-26 ημερων επρεπε να αδιαθετησω στις 24/2.

Εχω καθυστερηση σημερα 7η ημερα με πονους περιοδου κατα διαστηματα,πονους χαμηλα,φουσκωμα στην κοιλια και στηθος βαρυ.

Τις ημερες που περιμενα ειχα πολλα υγρα και βλέννες και πιο σκουρα υγρο στο σερβιετακι εβλεπα,οχι στο σκουπισμα.

Βεβαια και τρομερη υπνηλια μερες πριν περιμενω να αδιαθετησω και συνεχιζεται ακομα.

λογω της υπνηλιας και τα πολλα τραβηγματα στην κοιλια που ειχα εκανα μια χοριακη στις 24/2 το πρωι που βεβαια βγηκε αρνητικη.

τι να υποθεσω οτι ειναι μια ορμονικη ανωμαλια με ολα τα συμπτωματα της περιοδου, ειναι προκλημακτηρικα συμπτωματα??

καθε φορα τρεχω στην τουαλετα γιατι νομιζω οτι ηρθαν.

δεν θελω να ξανακανω χοριακη τωρα γιατι δεν θελω να δω άλλο ενα αρνητικο τεστ.

και μ αρεσε που περιμενα να αδιαθετησω για να κανω καποιες ορμονικες εξετασεις για την κλιμακτηριο....

Mvas πότε είχατε τελευταία επαφή με το σύζυγό σου; απλώς αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει περίπτωση να άργησες να κάνεις ωορρηξία και να είναι καθυστερημένη σύλληψη..

Θα σου έλεγα να περιμένεις μέχρι την Τρίτη και αν δεν σου έχει έρθει ακόμη περίοδος να κάνεις ακόμα μια χοριακή..

L2qIp2.png

Mvas πότε είχατε τελευταία επαφή με το σύζυγό σου; απλώς αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει περίπτωση να άργησες να κάνεις ωορρηξία και να είναι καθυστερημένη σύλληψη..

Θα σου έλεγα να περιμένεις μέχρι την Τρίτη και αν δεν σου έχει έρθει ακόμη περίοδος να κάνεις ακόμα μια χοριακή..

Δομνινα μου Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.

Μεχρι τις 20-22/2 ειχαμε σιγουρα επαφες.Μετα τίποτα λόγω οτι ειχα πονους περιοδου και χαμηλα στην κοιλια δεν ειχα καμια ορεξη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...