Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!!!!

Κοριτσια τα ιδια και σημερα..Ροζ καφε στο σκουπισμα απλα σημερα δεν εχω σχεδον καθολου κραμπες και αρχισε παλι το στηθος να ποναει απο την αυξηση της προγεστερονης...

Το αποκλειω να ειναι εμφυτεψη..

Επιμενω πως αν σταματησω τωρα την προγεστερονη θα μου ερθει η περιοδος κανονικα με τα ολα της...

Την μητρα μου τη νοιωθω οπως οταν εχω κανονικα περιοδο!!!!!

Αν δεν ειχαμε τη συναντηση την Τεταρτη θα τα σταματουσα σημερα...Αλλα ετσι θα αδιαθετησω αυριο, θα πρεπει να αρχισω τις γκοναλ Σαββατο και την Τεταρτη θα θελει να με δει......

Yola μου χαιρομαι που πηγαν ολα καλα και ευχομαι αυτος να ειναι ο μηνας σου κοριτσακι μου...

Ammimar γλυκια μανουλα καλημερα..

Πως εισαι?

Εχεις συμπτωματα?

Θα επαναλαβεις την χοριακη ή θα πας μια και καλη για υπερηχο?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα φιλενάδες!!!

Λοιπόν δεν μου απαντήσατε. Με ποιές θα βρεθούμε 7:30 στην Δουκίσσης Πλακεντίας στο γκισέ των εισιτηρίων την Τετάρτη και με ποιές στο σταθμό Ακρόπολη. Για να οργανωνόμαστε....

Εγω εχω μιλησει με την IOLH και θα συναντηθουμε στο σταθμο στα Σεπολια και απο κει θα σας βρουμε στο σταθμο Ακροπολη....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Kαλημέρα φιλενάδες!!!

Λοιπόν Mywish μην ξαναγράψεις τέτοια γιατί μας ρίχνεις όλες ακόμα κι εμάς που έχουμε ένα. Η αλήθεια είναι ότι αυτή την σκέψη κάνω κι εγώ: 2-3 σπερματεγχύσεις και μετά θα το πάρω απόφαση να μείνω με ένα!!!

Δεν ακούγεται το ίδιο τρομακτικό με το άτεκνη αλλά μέσα μου πονάω πολύ.

Βίλλυ μου, γράψε μας αν και σήμερα έχεις τα ίδια υγρά. Ανυπομονούμε για σένα!

Πήγα χτες στον γιατρό μέσα στο θάλαμο αερίων της Πλατείας Μαβίλη, απορώ πώς δεν λυποθύμισα από την ζέστη....(ευτυχώς πήγα με το αμάξι μου και βρήκα και πάρκινγκ). Το ραντεβού ήταν πολύ γρήγορο. Του είπα ότι αποτύχαμε, μου έκανε υπέρηχο, βρήκε 2 ωάρια απτην μία ωοθήκη και ένα απτην άλλη 12-14 mm με ρώτησε χωρίς πίεση αν θα κάνω σπερματέγχυση ή φυσικές επαφές, του είπα φυσικές για αυτόν τον κύκλο και μου έγραψε pregnyl 5000 για την Παρασκευή και επαφές όλο το τριήμερο. Για να δούμε.....

Πάντως ανταποκρίνομαι καλά στο serpafar αν και μου είπε να αφήσω λίγο καιρό 2 μήνες να μην τα πάρω. Ίσως θέλει να τα χρησιμοποιήσουμε στις σπερματεγχύσεις δεν ξέρω. Είμαι χαρούμενη αλλά πιο πολύ προσγειωμένη απτην προηγούμενη φορά που το θεωρούσα σύγουρο ότι θα το πιάσουμε με τις ίδιες συνθήκες. Τώρα δεν το θεωρώ καθόλου σίγουρο απλά είμαι σε πιο καλή φάση απτην αδελφή μου που για τρίτη φορά έκανε πάλι ένα που δεν αναπτυσόταν και πάει για ενέσεις τον επόμενο μήνα.

Λοιπόν δεν μου απαντήσατε. Με ποιές θα βρεθούμε 7:30 στην Δουκίσσης Πλακεντίας στο γκισέ των εισιτηρίων την Τετάρτη και με ποιές στο σταθμό Ακρόπολη. Για να οργανωνόμαστε....

Αντε Υολα μακάρι να 'ναι η σειρά σου! Είσαι ξέρεις το μόνο γήινο ζώδιο...μαζί με την Κριαρίνα μάζεψτε τις υδροχοίνες και την "παραλίγο"γιατί μπορεί να τις ψάχνετε καμμία ώρα μέσα στο ίδιο τετράγωνο...Χαχαχα Από την ζήλεια μου τα λέω...

Καλημερα!!!!!!!!!

Κοριτσια τα ιδια και σημερα..Ροζ καφε στο σκουπισμα απλα σημερα δεν εχω σχεδον καθολου κραμπες και αρχισε παλι το στηθος να ποναει απο την αυξηση της προγεστερονης...

Το αποκλειω να ειναι εμφυτεψη..

Επιμενω πως αν σταματησω τωρα την προγεστερονη θα μου ερθει η περιοδος κανονικα με τα ολα της...

Την μητρα μου τη νοιωθω οπως οταν εχω κανονικα περιοδο!!!!!

Αν δεν ειχαμε τη συναντηση την Τεταρτη θα τα σταματουσα σημερα...Αλλα ετσι θα αδιαθετησω αυριο, θα πρεπει να αρχισω τις γκοναλ Σαββατο και την Τεταρτη θα θελει να με δει......

Yola μου χαιρομαι που πηγαν ολα καλα και ευχομαι αυτος να ειναι ο μηνας σου κοριτσακι μου...

Ammimar γλυκια μανουλα καλημερα..

Πως εισαι?

Εχεις συμπτωματα?

Θα επαναλαβεις την χοριακη ή θα πας μια και καλη για υπερηχο?

Γεια σου Βίλλυ μου! πωπω διαβάζεις το μυαλό μου? Είναι το θέμα που μ'απασχολεί σήμερα αλλά είπα να μη σας ενοχλήσω γιατί δεν είναι και τόσο σημαντικό. Είναι καλό ή κακό που μου λέει να μην κάνω 2η χοριακή? Έχω ραντεβού για υπερηχο στις 28 Ιουνίου...

Γεια σου Βίλλυ μου! πωπω διαβάζεις το μυαλό μου? Είναι το θέμα που μ'απασχολεί σήμερα αλλά είπα να μη σας ενοχλήσω γιατί δεν είναι και τόσο σημαντικό. Είναι καλό ή κακό που μου λέει να μην κάνω 2η χοριακή? Έχω ραντεβού για υπερηχο στις 28 Ιουνίου...

Αnnimar,

γέλασα πολύ με αυτό με τα ζώδια. Πράγματι θα πρέπει εγώ να πατάω γερά στη γη και να τις συνεφέρνω κάθε φορά που είναι στον αέρα και προσγειώνονται ανώμαλα:P

Λοιπόν εμένα θυμάμαι μου είχε πει να μην πάω για υπέρηχο αν δεν πάνε οι μονάδες 5000 οπότε είχα ξανακάνει άλλες 2 χωριακές.

Εσύ να ακούς ό,τι σου λέει εκείνη και αν έχεις απορίες που ντρέπεσαι να τις ρωτήσεις καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης σου να τα ρωτάς σε εμένα ή στις άλλες κοπέλες που έχουμε περάσει εγκυμοσύνη. Εγώ πραγματικά στο λέω δεν έχω κανένα πρόβλημα τώρα που προσπαθώ με τις εγκύους και τις αγαπάω διπλά και θέλω να τις προστατεύω. Εντάτσι??

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγω εχω μιλησει με την IOLH και θα συναντηθουμε στο σταθμο στα Σεπολια και απο κει θα σας βρουμε στο σταθμο Ακροπολη....

Ωραία Βιλλύτσα, στις 800 στο σταθμό Ακρόπολη.

Μα καλά παιδί μου γιατί ταλαιπωριέσαι έτσι? Μπορούσες να πας λίγο νωρίτερα στον γιατρό και να έρθεις και στο ραντεβού μας.

Βέβαια επειδή ποτέ δεν είσαι σίγουρη καλύτερα να τα συνεχίσεις μήπως και προσπαθεί να εγκατασταθεί εγκυμοσύνη και σε βοηθήσουν τα χάπια.

Έκανες κανένα τεστ από τα φτηνά?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κορίτσια,

ξέχασα να σας πω ότι ο προηγούμενος μάλαξ γιατρός μου είχε γράψει την ovitrelle που έκανα τελικά τον προηγούμενο μήνα η οποία είχε 45 ευρω:eek:

Ο Μουστακαρίας μου έγραψε την pregnyl η οποία κάνει μόλις 3,50 ευρώ:roll:

Δεν είναι όμως έτοιμη όπως η άλλη. Εσείς που την έχετε κάνει είναι εύκολη η χρήση της ή όχι? Μου είπε να πάρω άλλη βελόνα να βάλω για το τρύπιμα μετά την ανάμειξη.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κορίτσια,

ξέχασα να σας πω ότι ο προηγούμενος μάλαξ γιατρός μου είχε γράψει την ovitrelle που έκανα τελικά τον προηγούμενο μήνα η οποία είχε 45 ευρω:eek:

Ο Μουστακαρίας μου έγραψε την pregnyl η οποία κάνει μόλις 3,50 ευρώ:roll:

Δεν είναι όμως έτοιμη όπως η άλλη. Εσείς που την έχετε κάνει είναι εύκολη η χρήση της ή όχι? Μου είπε να πάρω άλλη βελόνα να βάλω για το τρύπιμα μετά την ανάμειξη.

Λοιπόν η Pregnyl ήταν πολύ απλή. Παίρνεις κανονική σύριγγα βάζεις μέσα διαλύτη και σκονάκια ανακατεύοντας τα μετά βγάζεις τη βελόνα γιατί είναι τεράστια παίρνεις βελόνες ινσουλίνης την αντικαθιστάς και την βάζεις στην όμορφη σου κοιλίτσα! Εμένα μου είχε πει 1 διαλύτη και 1 σκονάκι...εσένα?

Καλησπερα φιλεναδεςςςςς!!!!!

τι μου κανετε???? Σημερα πηρα τηλ και κανονισα ραντεβου με το ντοκ για Δευτερα απογευμα και εκει που εμαι μεσα στην αισιοδοξια θυμαμαι πως εχω να κανω τεστ παπ 3 χρονια και με πιανει μια ανυσηχια γμστ....

Εμενα κοριτσια την μοναδικη pregnyl που εκανα μου την εκανε ο γιατρος στο πωπουδακι αλλα ψηλα προς την μεση αλλα ηταν τοσο λεπτη η βελονα που ουτε τσιμπιμα δεν καταλαβα

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου... Ο καθε γιατρος εχει την δικια του τακτικη και καμια φορα αποφευγουν την δευτερη χοριακη αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα γιατι ειναι αγχωτικο....Ξερεις, μεχρι να την κανεις, να περιμενεις τα αποτελεσματα κ.τ.λ.

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Ωραία Βιλλύτσα, στις 800 στο σταθμό Ακρόπολη.

Μα καλά παιδί μου γιατί ταλαιπωριέσαι έτσι? Μπορούσες να πας λίγο νωρίτερα στον γιατρό και να έρθεις και στο ραντεβού μας.

Βέβαια επειδή ποτέ δεν είσαι σίγουρη καλύτερα να τα συνεχίσεις μήπως και προσπαθεί να εγκατασταθεί εγκυμοσύνη και σε βοηθήσουν τα χάπια.

Έκανες κανένα τεστ από τα φτηνά?

Εκανα μωρε...Αρνητικο βεβαια..

Τωρα τους ξερεις τους γυναικολογους..Μπορει να κλεισω ραντευου για της 5 μιση ας πουμε και να με παρει στης 7μιση...

Και αν ειναι για να δουμε για ωαριο δε θα μπορω να φυγω...

Την προηγουμενη φορα πηγα την πεμπτη μερα απο τις γκοναλ και ηταν ηδη 20αρι... ή δε θα κανω καθολου ή θα ετοιμαζεται στο πιτσ φυτιλι...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κορίτσια, καλημέρα.

yola εμένα ο Μουστακαρίας μου έγραψε otrivelle, δεν ξέρω γιατί σε σένα έγραψε την pregnyl. Ίσως, επειδή έχω βιβλιάριο δημοσίου, δεν ξέρω, πάντως οι ενέσεις απ' ότι διάβασα την ίδια δουλειά κάνουν.

Εγώ δεν την έχω πάρει ακόμη, έδωσα τη συνταγή στη φαρμακοποιό και, όταν μου πει ο Μουστακαρίας να την κάνω, θα πάω στη φαρμακοποιό να μου την κάνει.

Kαλημέρα φιλενάδες!!!

Λοιπόν Mywish μην ξαναγράψεις τέτοια γιατί μας ρίχνεις όλες ακόμα κι εμάς που έχουμε ένα. Η αλήθεια είναι ότι αυτή την σκέψη κάνω κι εγώ: 2-3 σπερματεγχύσεις και μετά θα το πάρω απόφαση να μείνω με ένα!!!

Δεν ακούγεται το ίδιο τρομακτικό με το άτεκνη αλλά μέσα μου πονάω πολύ.

Βίλλυ μου, γράψε μας αν και σήμερα έχεις τα ίδια υγρά. Ανυπομονούμε για σένα!

Πήγα χτες στον γιατρό μέσα στο θάλαμο αερίων της Πλατείας Μαβίλη, απορώ πώς δεν λυποθύμισα από την ζέστη....(ευτυχώς πήγα με το αμάξι μου και βρήκα και πάρκινγκ). Το ραντεβού ήταν πολύ γρήγορο. Του είπα ότι αποτύχαμε, μου έκανε υπέρηχο, βρήκε 2 ωάρια απτην μία ωοθήκη και ένα απτην άλλη 12-14 mm με ρώτησε χωρίς πίεση αν θα κάνω σπερματέγχυση ή φυσικές επαφές, του είπα φυσικές για αυτόν τον κύκλο και μου έγραψε pregnyl 5000 για την Παρασκευή και επαφές όλο το τριήμερο. Για να δούμε.....

Πάντως ανταποκρίνομαι καλά στο serpafar αν και μου είπε να αφήσω λίγο καιρό 2 μήνες να μην τα πάρω. Ίσως θέλει να τα χρησιμοποιήσουμε στις σπερματεγχύσεις δεν ξέρω. Είμαι χαρούμενη αλλά πιο πολύ προσγειωμένη απτην προηγούμενη φορά που το θεωρούσα σύγουρο ότι θα το πιάσουμε με τις ίδιες συνθήκες. Τώρα δεν το θεωρώ καθόλου σίγουρο απλά είμαι σε πιο καλή φάση απτην αδελφή μου που για τρίτη φορά έκανε πάλι ένα που δεν αναπτυσόταν και πάει για ενέσεις τον επόμενο μήνα.

Δεν το πιασα, σου είπε να κάνεις την pregnyl χωρίς να σε δει??? Ποιά μέρα του κύκλου ήταν χθές? όλα τα ωοθηλάκια ήταν 12-14?

Για το R/V θα σου απαντήσω αύριο, πρέπει να σιγουρευτώ ότι θα μπορέσω να φύγω νωρίς από το γραφείο.

Καλησπερα φιλεναδεςςςςς!!!!!

τι μου κανετε???? Σημερα πηρα τηλ και κανονισα ραντεβου με το ντοκ για Δευτερα απογευμα και εκει που εμαι μεσα στην αισιοδοξια θυμαμαι πως εχω να κανω τεστ παπ 3 χρονια και με πιανει μια ανυσηχια γμστ....

Εμενα κοριτσια την μοναδικη pregnyl που εκανα μου την εκανε ο γιατρος στο πωπουδακι αλλα ψηλα προς την μεση αλλα ηταν τοσο λεπτη η βελονα που ουτε τσιμπιμα δεν καταλαβα

Τιιιιιιιιι????? 3 χρόνια? μην κάνεις τέτοια βρε καλό μου...Αλλά και πάλι, μία χαρά θα είσαι! Αντε με το καλό να αρχίσεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...