Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

βίλλυ μου, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι κάθε φορά που γράφεις για την πρόοδο του γιου σου! Μπράβο, το πουλάκι μου, να είναι γερό και δυνατό, είναι πολύ καλό παιδί και σε κάνει περήφανη!

Για τα άλλα μην αγχώνεσαι, έχεις ένα υπέροχο παιδί, άμα σου στείλει ο Θεός κι άλλο ένα, έχει καλώς, άμα δε σου στείλει, μην κάθεσαι και σκας, έχεις το αστέρι σου!!!!!

Μελετίνα μου, κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο γιατρός δεν σου αύξησε τις μονάδες. Ωραία, ξεκινάει με 150 μονάδες, βλέπει στην πορεία ότι δεν επαρκούν, γιατί δεν τις αυξάνει? Δεν ξέρω από μονάδες κι αν γίνεται να τις αυξήσει κατά τη διάρκεια της εξωσωματικής, απλώς σκέψεις κάνω. Τέλος πάντων, ελπίζω να πετύχει η σπερματέγχυση. Η τιμή μου φάνηκε κι εμένα κάπως ακριβή.

Δομνίνα μου, σημασία δεν έχει πόσες μέρες είναι ο κύκλος, αρκεί που είναι σταθερός, είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βίλλυ μου, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι κάθε φορά που γράφεις για την πρόοδο του γιου σου! Μπράβο, το πουλάκι μου, να είναι γερό και δυνατό, είναι πολύ καλό παιδί και σε κάνει περήφανη!

Για τα άλλα μην αγχώνεσαι, έχεις ένα υπέροχο παιδί, άμα σου στείλει ο Θεός κι άλλο ένα, έχει καλώς, άμα δε σου στείλει, μην κάθεσαι και σκας, έχεις το αστέρι σου!!!!!

Μελετίνα μου, κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο γιατρός δεν σου αύξησε τις μονάδες. Ωραία, ξεκινάει με 150 μονάδες, βλέπει στην πορεία ότι δεν επαρκούν, γιατί δεν τις αυξάνει? Δεν ξέρω από μονάδες κι αν γίνεται να τις αυξήσει κατά τη διάρκεια της εξωσωματικής, απλώς σκέψεις κάνω. Τέλος πάντων, ελπίζω να πετύχει η σπερματέγχυση. Η τιμή μου φάνηκε κι εμένα κάπως ακριβή.

Δομνίνα μου, σημασία δεν έχει πόσες μέρες είναι ο κύκλος, αρκεί που είναι σταθερός, είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε?

Σε ευχαριστω πολυ Ιολη μου...Εχεις απολυτο δικιο...Αν θελει ο θεος, ας μου δωσει αλλο ενα...Αν οχι το παληκαρακι μου μού φτανει και μου περισσευει!!!

Ευχομαι να αναρρωσεις -οσο μπορεις βεβαια- γρηγορα απο την τελευταια ατυχια σου, να βρεθει το προβληματακι σας και συντομα να καμαρωνεις και εσυ για ενα παληκαρακι ή για μια νεραιδουλα...

Σου το ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σας κορίτσια:D

Σήμερα πήγα πάλι στο γιατρό, και έχω τα 3 ωοθυλάκια μου , 20χιλ,17χιλ,16χιλ σήμερα θα κάνω την ovitrelle και τη Δευτέρα σπερματέγχυση και ο Θεός βοηθός.

Ιόλη μου τι κάνεις?? Χαίρομαι πολύ όταν σε βλέπω να μπαίνεις και να μας γράφεις:D και σιγά σιγά πιστεύω να ναι καλύτερα η ψυχολογία σου και να γίνεσαι πιο αισιόδοξη!

Όταν πήγα στο γιατρό 6η μέρα της περιόδου και με είδε μου πε να συνεχισω την ίδια δόση. Δύο μέρες αργότερα που τον ρώτησα γιατί δεν αυξήσαμε τη δόση μου είπε πως δεν είχαμε περιθώρια δηλ ότι ήταν να γίνει είχε γίνει.

Βέβαια δεν ξέρω αν μου είχε πει να πάω 3η μέρα του κύκλου αν θα μπορούσε να φανεί κάτι και να κάναμε διορθωτική, αλλά εμένα 6η μέρα μου πε να πάω για υπέρηχο και οιστραδιόλη.

My wish τι κάνει το μπεμπέ μας?? εύχομαι μέχρι τέλους όλα να πάνε καλά. Διάβασα για τους υπερήχους που κάνετε με την maybe και δίνετε 120 ευρώ...πολλά χρήματα για έναν υπέρηχο..απίστευτα πολλά ...και νομίζω δε χρειάζεται πλέον να συνεχίσετε εκεί.

Όσο για την εξωσωματική ελπίζω να μην έρθει αυτή η στιγμή και να με προλάβει η σπερματέγχυση :D αλλά και να ρθει σίγουρα θα πάρω και άλλη γνώμη.

Δομνινάκι δεν πειράζει που αδιαθέτησες ....εξάλλου θα θελε και ο σύζυγος λιγάκι χρόνο να επανέλθει και νομίζω πως ο επόμενος κύκλος θα ναι ότι καλύτερο για εντατικές προσπάθειες:wink:

Βιλλάκι δε το συζητώ..και γω κάθε φορά που μας λες για το γιο σου χαίρομαι πάρα πολύ και θα θελα πολύ και γω όταν με το καλό κάνω παιδάκι να ασχολούμε με τον όμορφο τρόπο που ασχολείσαι και σύ μαζί του, με τα διαβάσματά του, απλά δε ξέρω αν θα είναι τόσο έξυπνο και τόσο φωστήρας όπως το δικό σου :tongue:

Μαybe και σε σένα βλέπω μια χαρά είναι το μπεμπέ σου:D και χαίρομαι κορίτσια που όλα πηγαίνουν μια χαρά.

Κάτι που μου είπες με τα ωάρια με προβλημάτισε γιατί δεν μου το ανέφερε καθόλου ο γιατρός. Εννοώ αυτό που είπες ότι μπορεί να φταίει ο κύκλος. Εννοείς φαντάζομαι να φταίει ο κύκλος για τα λίγα ωάρια που θα παραχθούν?? Γιατί εγώ με αυτά που είπε ο γιατρός θεώρησε ότι έτσι γενικότερα θα αντιδρούν οι ωοθήκες μου και με μεγαλύτερες δόσεις θα βγαζω παραπάνω. Συγκεκριμένα επειδή η δεξιἀ ωοθήκη έβγαλε τα 3 και η αριστερη κανενα μου είπε πως λογικά με παραπάνω δόσεις πάλι η δεξιά θα βγάλλει πολλά και η αριστερή αρκετα λιγότερα.

Εγώ ακόμα δεν έχω βγάλλει άκρη αν πρέπει να θεωρώ δεδομένο αυτό το γεγονός ή αν μπορεί να ήταν τυχαίο.

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες , η Ντόλη , η Παρασκευή και η Λιονταρίνα μας εύχομαι να ναι καλά και να χουμε σύντομα νέα τους!

Καλησπέρα σας. Τυχαία έπεσα στο topic σας ψάχνοντας στο google πληροφορίες για τα duphaston. Έπεσα στο δικό σας topic και σας πληροφορώ οτι διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον απο την πρώτη μέχρι και την τελεύταια σελίδα.

Χάρηκα με τις εγκυμοσύνες της Maybe και της my wish και εύχομαι να έχουν μια υπέροχη εγκυμοσύνη στις υπόλοιπες εύχομαι να βιώσουμε την χαρά μια εγκυμοσύνης και σύντομα μάλιστα.

Τι να κάνουμε...... θα προσπαθήσουμε ...... ίσως στην πορεία στεναχωρηθούμε με την αναμονή ...... αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε.

Φιλάκια.

Καλησπέρα σας. Τυχαία έπεσα στο topic σας ψάχνοντας στο google πληροφορίες για τα duphaston. Έπεσα στο δικό σας topic και σας πληροφορώ οτι διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον απο την πρώτη μέχρι και την τελεύταια σελίδα.

Χάρηκα με τις εγκυμοσύνες της Maybe και της my wish και εύχομαι να έχουν μια υπέροχη εγκυμοσύνη στις υπόλοιπες εύχομαι να βιώσουμε την χαρά μια εγκυμοσύνης και σύντομα μάλιστα.

Τι να κάνουμε...... θα προσπαθήσουμε ...... ίσως στην πορεία στεναχωρηθούμε με την αναμονή ...... αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε.

Φιλάκια.

Σε ευχαριστουμε πολυ Λινάκι για τα ομορφα λογια και την αισιοδοξια σου!!!

Καλη επιτυχια και σε σενα!!

:P:p:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Λινάκι μου σ ευχαριστούμε για τις ευχές σου και που μπήκες στο κόπο να διαβάσεις τις ιστορίες μας:lol:

Είσαι και συ σε φάση προσπαθειών?? Αν ναι πολύ καλή επιτυχία και σε σένα.

Κορίτσια εγώ σήμερα έκανα την σπερματέγχυση , δεν είχαν σπάσει ακόμα όμως τα 3 ωαριάκια μου. Τώρα με τά από 12 ώρες νιώθω κάτι πονάκια στην κοιλίτσα. Αν κρίνω από τη βιωσιμότητα του σπέρματος ( 5 ώρες ικανοποιητική) μάλλον την χάσαμε, αλλά έχουμε και τις δικές μας επαφές:wink: που ίσως βάλλουν ναι αυτές το χεράκι τους.

Το σπέρμα μας βγήκε πολύ καλό αυτή τη φορά σε αριθμό , 130 εκατομύρια , την κινητικότητα δε μπορώ να καταλάβω γιατί τις προηγούμενες φορές την πήγαν στα 85 και 90 % τώρα την πήγαν 63%. Λεπτομέρεις θα μου πεις , ανώμαλες μορφές πάλι είχαμε, αυτές δε τις γλιτώνουμε ποτέ. Για να δούμε κορίτσια !!

Εσείς καλά είστε?? Σας φιλώ και σας καληνυχτίζω:D

Kαλημερα κοριτσακια...

Μελετινα μου, καλα κανατε και ειχατε τις επαφες σας...η βιοσιμοτητα του σπερματος που λες ειναι προφανως πριν την επεξεργασια για την σπερματεγχυση...Το σπερμα που σου βαλανε, λογικα, θα ειναι περισσοτερο βιωσιμο. ετσι δεν ειναι?

Εγω ειμαι στην 10η μερα μετα την ωορηξια και νοιωθω περδικι...ουτε στηθος ποναει, ουτε αναγουλες, ουτε πρηξιμο, ουτε ζαλαδες, ουτε τιποτα!!!!

Τον επομενο μηνα οπως ειπα, δε θα παρω τιποτα...Θα αφησω τον οργανισμο μου να ξεκουραστει, θα παω ομως για παρακολουθηση για να δω αν δουλευει καθολου ο οργανισμος μου απο μονος του....

Μακαρι να μου ερχοταν σημερα περιοδος να τελειωνα...Το σερπαφαρ μου εχει μεγαλωσει τους κυκλους, αφου μου κανει ωορηξια την 20η σχεδον μερα και 15 με 16 μερες μετα για να αδιαθετησω φτανω της 35+ μερες κυκλου...

Απ τον μεθεπομενο θα ξεκινησω ενεσιμα, να δω τι σκ#@#α ανταποκριση θα εχω, αν εχω....

Αν κανω 2 αυγουλακια θα παω για σπερματεγχυση.....

Αλλιως δε νομιζω οτι αξιζει τον κοπο...και τα χρηματα...καλυτερα πρεγκνυλ και προγραμματισμενη επαφη.....

Τωρα τον Μαρτη θα κανει και ενα ακομα σπερμοδιαγραμμα ο συζυγος....

Αυτα απο μενα, φιλακια σε ολες!!!

:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Αγαπημένα μου κοριτσάκια καλό μήνα...

Το ΙΝΤΕΡΝΕΤ μου έπαιξε άσχημα παιχνίδια όλες αυτές τις ημέρες και καταλαβαίνετε τι πέρασα..Το σύνδρομο στέρησης δεν αντέχεται......Ας είναι καλά η Δομνίνα που φρόντισε να με ενημερώσει...

Καταρχήν να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ στο Βιλλάκι μας...Για μια ακόμη φορά θα πω πολλά μπράβο στον Βασιλάκη της που την κάνει τόσο μα τόσο περήφανη...

Maybe γλυκιά μου δεν ξέρεις πόση χαρά μου έδωσες...μαζί με την ελπίδα φυσικά ότι ο επιμένων τελικά νικά..Να σου πάνε όλα καλά...Πόσων εβδομάδων είσαι (γιατί έχω χάσει και επεισόδια).

Μαργαριτούλα κοριτσάκι μου όλα καλά διαβάζω...

Μελετινάκι μου να έχεις κι εσύ καλά αποτελέσματα.

Μπράβο βρε κορίτσια.. έτσι να φύγει η μαγκουφιά από την παρέα μας και να μπει η χαρά...να δείτε που θα είναι η χρονιά μας το 2011.

Δεν μπορώ να γράψω άλλο...Ελπίζω να συνεχίσω αύριο και να σας γράψω τα δικά μου..

Φιλιά σε όλες σας...σας αγαπάω πολύ...

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ντόλη μου να ξερες πόσο χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω! Ελπίζω να είσαι καλά και αύριο που θα βρεις χρόνο να μας γράψεις κι εσύ τα νέα σου..

Εγώ είμαι στα τελειώματα της περιόδου και μια νέα "γόνιμη" περίοδος ξεκινά για μένα..

Σας εύχομαι Καλό μήνα και μακάρι αυτός ο μήνας να αποδειχτεί ο καλύτερος για όλες μας μιας και κάτι περιμένουμε όλες μας από αυτόν..

Μελετίνα μου μην αγχώνεσαι άδικα.. Ότι ήταν να γίνει έγινε και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.. Αυτό να θυμάσαι..

Βίλλυ μου εγώ σου εύχομαι να εκπλαγείς ευχάριστα και να μη σου έρθει η ακατανόμαστη καθόλου.. για το γνωστό λόγο εννοείται..

Εμείς Θεού θέλοντος για το τριήμερο θα πάμε Θεσσαλονίκη και το περιμένω πως και πως..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Γεια σας κορίτσια , μπήκα λίγο στα γρήγορα να πω την καλήσπέρα μου, και χάρηκα πολύ που είδα μηνυματάκι από τη Ντόλη:D Ντόλη μου όλα καλά με τη μετακόμιση?? τακτοποιηθήκατε??

Βιλλάκι έχω την εντύπωση πως στην επεξεργασία του σπέρματος στη σπερματέγχυση μόνο την κινητικότητα βελτιώνουν και όχι τη βιωσιμότητα.

Αυτό ίσως ξέρει να μας το πει και το Δομνινάκι.

Σας φιλώ όλες ...ματς μουτς :D

Διαφημίσεις

Γεια σας ,μικρες.Μπαινοβγαινω λιγο και σας βλεπω,εγω ειμαι σε φαση αναμονης,να περασουν οι μερες μεχρι τον επομενο υπερηχο..λεω να επισπευσω τον 2ο υ/χο,ισως τον κανω και αυριο για να δουμε τι θα δουμε,αν και ακομα ειμαι μονο 6εβδ3ημερων..αναμεικτα συναισθηματα κλπ.Εχω μεγαλο βαρος παντως,σαν να εχω φαει ενα καρπουζι.Οι αλλες,πως ειστε;

Maybe γλυκιά μου νομίζω ότι καλό θα ήταν να περιμένεις λιγουλάκι για να ακούσεις και καρδούλα κατευθείαν.. Στη μέρα που είσαι σήμερα είχα ακούσει το δικό μας για πρώτη φορά αλλά μου είχε πει ο γιατρός ότι ήμουν τυχερή και ότι αν είχα πάει μια μέρα νωρίτερα ίσως και να μην ακούγαμε τίποτε.. Οι μέρες σε τόσο μικρή εγκυμοσύνη παίζουν σημαντικό ρόλο και δεν θέλω να μου στενοχωρηθείς άδικα..

Μελετίνα μου με τον εμπλουτισμό του σπέρματος βοηθάνε και στη βιωσιμότητα διότι πετάνε οτιδήποτε άχρηστο και αυτό που μένει είναι το καλύτερο.. Αλλά και το καλλιεργητικό υγρό που χρησιμοποιούν κάνει καλό και το θυμάμαι αυτό διότι στο εξειδικευμένο σπερμοδιάγραμμα που κάνει ο άνδρας μου πάντα αναφέρει και χρόνους επιβίωσης μετά την παραμονή του σπέρματος στο καλλιεργητικό υγρό..

L2qIp2.png

Γεια σας ,μικρες.Μπαινοβγαινω λιγο και σας βλεπω,εγω ειμαι σε φαση αναμονης,να περασουν οι μερες μεχρι τον επομενο υπερηχο..λεω να επισπευσω τον 2ο υ/χο,ισως τον κανω και αυριο για να δουμε τι θα δουμε,αν και ακομα ειμαι μονο 6εβδ3ημερων..αναμεικτα συναισθηματα κλπ.Εχω μεγαλο βαρος παντως,σαν να εχω φαει ενα καρπουζι.Οι αλλες,πως ειστε;

Oι αλλες περιμενουμε να νοιωσουμε οτι εχουμε φαει ενα καρπουζι!!!

Χι,χι,χι!!!

Αχ, κοριτσακι μου, σου εχω πει ποσο αφανταστα χαιρομαι για σενα??????????

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Σ'ευχαριστω πολυ Βιλλακι,ειστε ολες υπεροχες.Δομνινα μου,το ξερω για τις μερες,αλλα θελω να εχω αμεσα μια πρωτη επαφη με τον κανονικο μου γυναικολογο που θα συνεχισει την παρακολουθηση της εγκυμοσυνης-θεου θελοντος-,και δεν εχει αλλη μερα,ευελπιστω να δουμε εστω και το ιδιο με την αλλη φορα,δηλ.φασολι και και ενα ασπραδακι να παλλεται.

Κοριτσάκια καλημέρα!

Maybe μου σου εύχομαι όχι μόνο να το δείτε αλλά και να το ακούσετε κιόλας.. Τι μεγάλη χαρά που θα πάρεις, όχι μόνο εσύ αλλά κι όλες μας..

Βιλλάκο μου τι κάνεις; πως πάει το διάβασμα; Ελπίζω να ηρέμησες λιγουλάκι..

Εγώ είμαι καλά, σκέφτομαι συνεχώς το γνωστό θέμα και με έχει πιάσει μια ανυπομονησία.. Θέλω να ξεκινήσω το συντομότερο αλλά δυστυχώς αν δεν βγουν τα αποτελέσματα του Δομνίνου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε.. Έτσι την περίοδο του Μαρτίου δεν την προλαβαίνουμε διότι θα είναι στο τσακ, η περίοδος του Απριλίου δεν μας βολεύει διότι θα πέσει ακριβώς πάνω στο Πάσχα και είναι πολύ πιθανό να πάνε όλα στράφι και έτσι μας βλέπω κατά τον Μάιο.. Θα κάνω όμως μια κουβέντα με το γιατρό μήπως και προλάβουμε την περίοδο του Μαρτίου..

Οι υπόλοιπες εγκυμονούσες και μη που είστε;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...