Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

maybe κι εγω στο κέντρο έκανα τους υπέρηχους, εκεί θα κάνω και τον επόμενο. Μετα σκεφτομαι σιγα σιγα να πάω σε γυναικολογο, διότι αφενός χρειαζομαι κι εγω προσωπική επαφή, αφετέρου αυτό το 120άρι ευρώ τη φορά νομίζω ότι είναι κοροϊδία,για υπέρηχο πέντε δευτερολέπτων.. Να πω ότι μου έλεγε και καμία σοφία... ούτε που προλαβαίνω να του πω μία κουβέντα...

Αν δεν κάνω λάθος βρίσκεσαι στη Θεσ/κη ή τα έχω μπερδέψει?

Εγώ σήμερα έκλεισα αισίως την 7η βδομάδα. Την καρδούλα την είδα όταν έκλεισα την 6η, αλλά δεν με έβαλε να την ακούσω..

Κατά τα άλλα πως αισθάνεσαι? Εγώ ευτυχώς περίφημα! Και η κοιλιά... σαν 5 μηνών έγκυος, όπου να 'ναι θα ξεφουσκώσει !

Ευχαριστούμε κορίτσια για τις ευχές, άντε και στα δικά σας σύντομα!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!

Μy wish και maybe μου πολύ χάρηκα με τα νέα σας , και που όλα πάνε ρολόι:D

Εγώ κορίτσια έχω κάπως καλύτερα νέα. Μίλησα με το γιατρό και μου είπε πως η τιμή της οιστραδιόλης που έχω δείχνει πως έχω και άλλα ωοθυλάκια τουλάχιστον 3 μπορεί και παραπάνω απλά ακόμα δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους (τα σκασμένα:tongue:). Για να δούμε βρε κορίτσια , γιατί και γω είμουνα με την ιδέα ότι θα κάνω πολλά αυγά , και μου ρθε κάπως όλο αυτό.

Πάντως της δόση την ίδια μου την άφησε 150 γκονάλ .

Αύριο το πρωί θα ξαναπάω και θα σας πω περισσότερα νέα.

Maybe ήθελα να σε ρωτήσω αν και σε σένα δεν εμφανίστηκαν αμέσως τα ωοθυλάκια.

Πάντως εσύ Δομνινά μου ότι μου απάντησες έπεσες ακριβώς:D πρώτα εσένα θα ρωτάω και μετα το doctor:tongue:

Εύχομαι και συ με το καλό να μείνεις εγκυούλα τώρα που φτιάχνουν τα πράγματα. Σας έχει πει ο γιατρός πότε θα πρέπει να γίνει και σπερμοδιάγραμμα να δουν πως πάει ο άντρας σου μετά την επέμβαση?? Μπορεί να μας έχεις πει αλλά το μυαλό ξέρεις δε λειτουργεί ώρες -ώρες.

Ντόλη , Βίλυ και Δομνίνα εύχομαι η εγκυμοσύνη να σας βρει ακόμα και πριν από την σπερματέγχυση :D

Φιλάκια πολλά σε όλες!!

Μελετίνα μου γλυκιά σου έχω ξαναπεί πως ότι χρειαστείς ή ότι απορία έχεις είμαι στη διάθεσή σου..

Εμείς απλά έχουμε φυσιολογικές επαφές τώρα (και καλά...) και περιμένουμε το τέλος Μάρτη για να κάνει ένα επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα και αναλόγως των αποτελεσμάτων θα αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε..

Εννοείται πως ελπίζουμε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη να μας προκύψει προτού χρειαστεί να κάνουμε τίποτε άλλο..

L2qIp2.png

Mywish..κι εγω 120 δινω και τσουζει,αν εχεις και παραπανω εμβρυα φτανει 150?!Τρελλοι ειναι οι ανθρωποι..Μeletina....κι εγω ξεκινησα με 1 ωοθυλακιο στον 1ο υπερηχο,δεν ειχα καλη ανταποκριση αυτη τη φορα,στο τελος κατεληξα να εχω 5 αλλα επειδη δεν προλαβαν να εξελιχθουν οσο επρεπε,πηραν τα 3.Απο οσο ξερω συμβαινει συχνα -και αυτο-μπορει να φταιει και ο κυκλος..Σου ευχομαι την καλυτερη συνεχεια.

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας..σε οποια παντως σκεφτεται σοβαρα να προχωρησει σε σπερματεγχυση..go for it!Δεν εχετε τιποτα να χασετε,εαν εχετε αποφασισει το εξοδο,ειναι ισως λιγοτερο ψυχοφθορο και απο τις προγραμ/νες επαφες,και καποιες φορες πετυχαινει.Καλη συνεχεια κοπελες.

Mywish..κι εγω 120 δινω και τσουζει,αν εχεις και παραπανω εμβρυα φτανει 150?!Τρελλοι ειναι οι ανθρωποι..Μeletina....κι εγω ξεκινησα με 1 ωοθυλακιο στον 1ο υπερηχο,δεν ειχα καλη ανταποκριση αυτη τη φορα,στο τελος κατεληξα να εχω 5 αλλα επειδη δεν προλαβαν να εξελιχθουν οσο επρεπε,πηραν τα 3.Απο οσο ξερω συμβαινει συχνα -και αυτο-μπορει να φταιει και ο κυκλος..Σου ευχομαι την καλυτερη συνεχεια.

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας..σε οποια παντως σκεφτεται σοβαρα να προχωρησει σε σπερματεγχυση..go for it!Δεν εχετε τιποτα να χασετε,εαν εχετε αποφασισει το εξοδο,ειναι ισως λιγοτερο ψυχοφθορο και απο τις προγραμ/νες επαφες,και καποιες φορες πετυχαινει.Καλη συνεχεια κοπελες.

Maybe έκανες ωοληψία 3 ωοθυλάκια θέλεις να μου πεις?? και πόσα από αυτα γονιμοποιήθηκαν και σου βαλλαν??

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια....

Χαιρομαι που οι εγκυμονουσες μας πανε τοσο καλα..

Η Σοφια μας χαθηκε, ελπιζω να ειναι ολα καλα και για αυτην...

Εγω νοιωθω τοσο χωμα σημερα, δουλευω και απο της 3 εως της 8 και εχω ολα τα μεγαλα σημερα, αυτα που δινουν για Lower..

Eυτυχως τωρα που αρχισα τις ανοσοκατασταλτικες μου ενεσεις δε με πειραζει ο καιρος που ειναι τοσο υγρος....

Βαριεμαι ακομα και να μαγειρεψω...

Ακυρωσα και το ραντευου με τον κτηνιατρο για το κουρεμα της μικρης γιατι δε με βαστανε τα ποδια μου απο την κουραση....

Οι καθηγητες στο γυμνασιο εχουν βαλθει να ξεκανουν μαθητες και γονεις...

Περιμενω πως και πως το τριημερο της Κ.Δευτερας να ξεκουραστω λιγακι...Ελπιζω ο συζυγος να μην εχει τιποτα φαεινες ιδεες και με σερνει στο χωριο....Δε θα το αντεξω...

Αυτα απο μενα και το ξερω πως σας ψυχοπλακωσα αλλα που να τα πω και γω η ερμη???

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Χαιρετώ τα κορίτσια!!

Να σας πω τελικά τα νέα μου ...από εξωσωματική ναυαγήσαμε.

Μακάρι να ναι κάθε εμπόδιο για καλό!

Πήγα σήμερα στο γιατρό.....και είδαμε 3 ωοθυλάκια . Μετά πήγαμε στο γραφείο και μιλήσαμε και από μόνος του μου είπε πως δεν ήταν καλή η ανταπόκριση και να μη συνεχίσουμε σε εξωσωματική , κάτι που και αυτός να μη το λεγε θα το λεγα εγώ. Είπε αν είχαν όλα ακριβώς το ίδιο μέγεθος θα μπορούσαμε να πάμε σε εξωσωματική αλλά επειδή είχαν 2-3 χιλιοστά διαφορά μέχρι να ωριμάσουν τα μικρότερα μου πε ότι θα παραωρίμαζε το μεγαλύτερο και θα ταν άχρηστο. Αλλά έτσι και αλλιώς εγώ από μόνη μου με 3 ωάρια δεν προχωρούσα.

Τον ρώτησα και για τη δόση αν ήταν χαμηλή και μου είπε ότι από τόσο ξεκινάει και τον ρώτησα επίσης ότι αφού είδαμε στον 1ο υπέρηχο 1 ωοθυλάκιο γιατί δε μου αύξησε τη δόση και είπε πως στην 6η μέρα δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο και να ανατραπούν τα πράγματα.

Μου είπε για να μην πάνε χαμένα και τα φάρμακα που πήρα να ξαναπάω αύριο να ξαναδούμε τα ωοθυλάκια και να μου πει πότε να κάνω την πρεγκνύλ και να κάνουμε σπερματέγχυση .

Αν δεν πετύχει και ξανακάνω εξωσωματική θα μου ξεκινήσει λέει με 450 γκοναλ για να καων καμμια 10ρια.

Και ρωτάω γιατρέ πόσο θα στοιχίσει η σπερματέγχυση γιατρέ και μου λέει ρώτα μπροστά . Ρωτάω και με πάνε σ ενα γραφείο να μου πει και καλά η υπεύθυνη , και αρχίζει το παραμύθι ...ο γιατρός έχει μια πολύ καλή τιμή μαζί με υπέρηχους την αμοιβή του και όλα .....ναι λέω ξέρω έχω ξανακάνει, αλλά ΟΧΙ ΕΔΩ , πόσο λέω?? 400 μου λέει. Στο τσακ θα της έλεγα ότι επειδή είμαι στο χώρο και γνωρίζω αυτή δεν είναι καθόλου καλή τιμή ΕΛΕΟΣ.

Απλά απ ότι βλέπω μάλλον θα κάνω εκεί τη σπερματέγχυση , έτσι και αλλιώς δε προλαβαίνω να κάνω κάτι άλλο , δεν έχω το περιθώριο και θα σκάσουν τα αυγουλάκια μου και μετά θα χω όλο τον καιρό μπροστά μου να δούμε τι θα κάνουμε.

Εσείς κορίτσια τι κάνετε??

Βιλλάκι κουρασμένη σε ακούω....κανόνισε με το σύζυγο να καθίσετε εδώ το 3μερο να ξεκουραστείς και συ.

Οι εγκυμονούσες μας πάνε super. Αυτά είναι!!!!:D:D

Η Λιονταρίνα μας όντως χάθηκε ....

Το Δομνινάκι μας πάει μια χαρά!

Εύχομαι όλα τα κορίτσια να ναι καλά , σας φιλώ όλες!

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Εγώ τελικά αδιαθέτησα σήμερα, στις 26 μέρες αυτή τη φορά. Μου φαίνεται ότι ο κύκλος μου επανέρχεται στις 26 μέρες σιγά σιγά, για ποιο λόγο το κάνει αυτό; μόνο αυτός ξέρει.. Δεν πειράζει, πάμε γερά για τον επόμενο μήνα..

Μελετίνα μου σου έγραψα και στη σπερματέγχυση. Κάθε εμπόδιο για καλό.. Μακάρι να επιτευχθεί η πολυπόθητη εγκυμοσύνη αυτή τη φορά και να μην έχεις άλλα εμπόδια..

Βίλλυ μου σε θαυμάζω γι' αυτό που κάνεις. Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο..

Εμείς Καθαρή Δευτέρα θα πάμε Θεσσαλονίκη σε μια φίλη μου.. Ευκαιρία είναι να αλλάξουμε λίγο παραστάσεις.. Το περιμένω πως και πως..

Βίλλυ αν θέλει ο σύζυγος να πάει στο χωριό ας πάει.. Εσύ νομίζω ότι θα ξεκουραστείς καλύτερα εδώ, μοναχούλα παρέα με το σκυλάκι σου...

L2qIp2.png

Μελετινακι μου, ισως και να ειναι για καλο...Μακαρι κοριτσακι μου να πετυχει η σπερματεγχυση...Με 3 αυγουλακια εχεις πολλες πιθανοτητες!!!!

Δομνινακι μου, σε ευχαριστω που αναγνωριζεις τον κοπο μου γιατι στα αληθεια το λεω, πως αν δεν εισαι πανω απο το παιδι τη σημερον ημερα, ειτε ο ιδιος ειτε πληρωνοντας καθηγητες για ιδιαιτερα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Και οταν βλεπεις οτι το παιδι εχει δυνατοτητες τοτε ενας λογος παραπανω να το προσπαθεις...

Οσο για το χωριο, μαλλον θα κανω αυτο που ειιπες...Θα μεινω εδω και θα παρω την μικρη την Κ. Δευτερα να παμε σε κανενα παρκο, να βγει και αυτο λιιγακι εξω...Τα παιδακια τρελαινονται μαζι της και αυτη με τα παιδακια....

Και εγω στην 26η μερα ειμαι σημερα, νομιζω αδιαθετησαμε μαζι την ιδια μερα, 31/01....

Δεν ελπιζω πια οτι κατι μπορει να εχει γινει...Δε ξερω, νομιζω οτι επειτα απο 9 χρονια προσπαθειων και στενης παρακολουθησης του σωματος μου, δε μπορει, και συμπτωματα να μην ειχα, κατι θα καταλαβαινα μεσα μου οτι θα εχει αλλαξει...

Λεω εγω τωρα...Μπορει να κανω και λαθος...

Τωρα φτιαχνω ενα καφε και φευγω για δουλεια...

Μολις γυρισε ο μικρος..

Τους εδωσε Χημεια, 19 και Αρχαια 19.5...

Εγραψε Οικιακη πολυ καλα μου ειπε...

Τωρα παμε για Γεωγραφια την αλλη Τριτη και τελειωνουμε με Φυσικη μετα το τριημερο...

Βεβαια αναμεσα σε αυτα υπαρχουν και τα τεστ που στα πετανε

τυπου: Τριτη σημερα γραφετε αλγεβρα την Πεμπτη!!!!!

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!!!:tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Μελετίνα, εύχομαι αυτή η σπερματέγχυση να είναι η τυχερή!!! για την εξωσωματική, εγώ στη θέση σου θα ζήταγα κ μία δεύτερη γνώμη..

Φουγαράκι, μου ακούγεσαι πολύ κουρασμένη..Κάνε μου τη χάρη να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου..Και συγχαρητήρια για το γιόκα σου!

Δομνίνα, δεν πειράζει, είπαμε θα το πάρεις χαλαρα! Και το μπεμπε όπου να 'ναι.. έρχεται!!!!

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...