Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

meletina, το ίδιο έχει συμβεί σε πολλές κοπέλες.. Το ίδιο είχε γίνει και με την maybe την 6η μέρα διέγερσης αν θυμάμαι καλά. Στις περιπτωσεις που γνωριζω εγω, ή αυξησαν τη δόση ή άλλαξαν τα φαρμακα. Ομως δεν γνωρίζω σχεδον τίποτα για το δικό σου πρωτοκολλο, μόνο για το μακρύ...

Καλή επιτυχία κοριτσακι μου, εύχομαι να εχουν ανατραπεί όλα την Παρασκευή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε ??

Αχ !! Πήγα κορίτσια σήμερα στο γιατρό και έκανα τον 1ο υπέρηχο.

Από ωάρια ? 1 :( δεν ανταποκρίθηκα καλά στα φάρμακα.

Ρώτησα τι κάνουμε σ αυτη την περίπτωση και μου πε ο γιατρός ότι θα περιμενουμε και την οιστραδιόλη αν και αυτη δεν ειναι καλή σταματάμε και πάμε τον επόμενο κύκλο πάλι με διαφορετικό τρόπο.

Τελικά η οιστραδιόλη ήταν 591 , μου παν οτι συνεχίζω ίδια δοσολογια 150 γκοναλ τη μερα και ξαναπαω Παρασκευη να με δει.

Απογοητεύτηκα λιγάκι να πω την αλήθεια μου , θα δειξει τώρα την Παρασκευή.

Εσείς που εξαφανιστήκατε?? ε??

Για εμφανιστείτε αμέσως!!!

Γεια σου μελετινακι μου....

Κριμα για την χαμηλη ανταποκριση...

Τι σου ειπε ο γιατρος?

Υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθουν άλλα ωοθηλακια με αυτη την τιμη οιστραδιολης?

Επειδη δε ξερω γι αυτο ρωταω...

Αυτο που σιγουρα ξερω, ειναι τον καημο οταν κανεις τον υπερηχο και σου λενε....μονο ενα!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

meletina, το ίδιο έχει συμβεί σε πολλές κοπέλες.. Το ίδιο είχε γίνει και με την maybe την 6η μέρα διέγερσης αν θυμάμαι καλά. Στις περιπτωσεις που γνωριζω εγω, ή αυξησαν τη δόση ή άλλαξαν τα φαρμακα. Ομως δεν γνωρίζω σχεδον τίποτα για το δικό σου πρωτοκολλο, μόνο για το μακρύ...

Καλή επιτυχία κοριτσακι μου, εύχομαι να εχουν ανατραπεί όλα την Παρασκευή!

Γεια σου συμφουγαράκιιιιιι!!!

:P

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσακια μου γεια σας...

24η μερα σημερα για μενα και χθες το online συστημα, βαζοντας την θερμοκρασια μου, μου εβγαλε ωορηξια 20η μερα...Οι επαφες ηταν 17η-18η και 20η μερα του κυκλου.....

Σημερα ειμαι 4 μερες απο την ωορηξια....

Δεν ψαχνω για συμπτωματα και δεν εχω φυσικα κανενα...Ειναι νωρις ακομα...

Τον επομενο μηνα λεω να μην παρω τιποτα, θελω να ξεκουρασω λιγο τον οργανισμο μου...

Με τον συζυγο συζητησαμε και αποφασισαμε πως δε θα προχωρησουμε σε εξωσωματικη...Το πολυ πολυ, μια ή δυο σπερματεγχυσεις και τερμα.....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

που χάθηκες γλυκό φουγαράκι??? όλα καλά?

Χαθηκα λιγακι συμφουγαρακι γιατι ολο το Σ/Κ διαβαζαμε με το μικρο, και ακομα διαβαζουμε...

Γραφουνε τα τριμηνιαια του 2ου τριμηνου...

Δευτερα εγραφαν Αλγεβρα, σημερα Γερμανικα, Αυριο χημεια και Παρασκευη Οικιακη μη χε##ω......!!!

Εσυ? Θυμησε μου ποτε πας για υπερηχο παλι??

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Χαθηκα λιγακι συμφουγαρακι γιατι ολο το Σ/Κ διαβαζαμε με το μικρο, και ακομα διαβαζουμε...

Γραφουνε τα τριμηνιαια του 2ου τριμηνου...

Δευτερα εγραφαν Αλγεβρα, σημερα Γερμανικα, Αυριο χημεια και Παρασκευη Οικιακη μη χε##ω......!!!

Εσυ? Θυμησε μου ποτε πας για υπερηχο παλι??

την άλλη βδομάδα είναι ο υπέρηχος. Σήμερα έδωσα αίμα (ΠΑΛΙ!!!) για ορμονικό ελεγχο, θα μάθω αύριο τα αποτελέσματα...

Αν χρειαστεί να κάνεις σπερματεγχυση, τι φαρμακα θα παρεις?

την άλλη βδομάδα είναι ο υπέρηχος. Σήμερα έδωσα αίμα (ΠΑΛΙ!!!) για ορμονικό ελεγχο, θα μάθω αύριο τα αποτελέσματα...

Αν χρειαστεί να κάνεις σπερματεγχυση, τι φαρμακα θα παρεις?

Δεν ειμαι σιγουρη ποια μαρκα αλλα μαλλον μικρες δοσεις ενεσιμα...

Οχι σε δοσολογιες εξωσωματικης αλλα σιγουρα κατι πιο δυνατο απο σερπαφαρ...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σου Δομνινακι!!!!!

Τι κανεις?

Εχουμε κανενα νεο?

Βιλλάκι μου γλυκό,

Καλά το υπέθεσα λοιπόν ότι σε έχει φάει το διάβασμα:-D

Το καλό είναι ότι ξαναθυμάσαι τα πάντα και τα έχεις πρόχειρα ανά πάσα ώρα και στιγμή:P Το κακό είναι ότι βαριέσαι του θανατά:evil:

Καλά είμαι εγώ, λογικά είμαι στην 24η μέρα του κύκλου και μέχρι την Κυριακή είναι να αδιαθετήσω.. Εννοείται πως δεν θέλω αλλά θα αρχίσω να αγχώνομαι αν έρθει το Σάββατο και δεν νιώσω κάτι διαφορετικό.. Όπως και να'χει εμείς την προσπάθειά μας την κάναμε, και έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη.. Απλά υπομονή...

Μίλησα με τη Ντόλη σήμερα.. Μόλις σήμερα κατάφερε να έχει Internet. Την ενημέρωσα τηλεφωνικώς για τα νέα μας.. Τα δικά της είναι ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει ενεσούλες και να προχωρήσει σε σπερματέγχυση κι αυτή..

Βιλλάκο μου κι εγώ πιστεύω ότι καλύτερα είναι να ξεκουράσεις τον οργανισμό σου για λίγο και μετά προχωράς στα ενέσιμα και στην σπερματέγχυση. Ας ελπίσουμε ότι ο βαρύς χειμώνας με το κρύο και τις βροχές είναι πια παρελθόν και πως δεν θα ταλαιπωρηθείς άλλο!

Κορίτσια, βαστάτε γερά.. Είμαστε πολύ κοντά στο στόχο!:mrgreen:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Kοριτσια,γεια.Διαβαζω τα νεα σας συνεχεια,αν και λιγες μερες εκανα αποχη γιατι αγχωνομουνα εν αναμονη του α' υπερηχου κυησης..λοιπον,παει κι αυτο-''σταδιο α'',τελος:εχουμε 1 (ουφφφ) εμβρυακι στηγ μητρα και ειδαμε και καρδιακο παλμο!Αν και δεν εχω κλεισει τις 6 βδομαδες,ειναι ανεπτυγμενο λεει..Ο γιατρος μου με συνεχαρη κι αφου μου υπενθυμισε για 1000000000η φορα την ηλικια μου,μου ευχηθηκε καλη συνεχεια!!Βρε αειιιι στο καλο..

maybe μπραβο κοριτσακι μου, με το καλό!

Και σε εμένα τα συγχαρητηρια έπεσαν αφού διαπιστωθηκε καρδιακός παλμός..

Πηγες στο κέντρο εξωσωματικής ή σε απλο γυναικολόγο?

Mywish..τον εκανα στο κεντρο οπου ημουν μεχρι τωρα,αλλα απο δω και περα σκοπευω να βλεπω τον γυναικολογο μου γιατι χρειαζομαι πιο προσωπικη επαφη.Εσυ;Σε ποια βδομαδα εισαι;Την καρδια την ακουσατε ηδη η απλως την ειδατε οπως κι εμεις;

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στις καινούργιες μανούλες της παρέας μας Mywish & Maybe και για τα ανεπτυγμένα σποράκια τους..

Κοριτσάκια μου μια ανέφελη και ήρεμη εγκυμοσύνη μέχρι τέλους σας εύχομαι!

L2qIp2.png

Κορίτσια και από εμένα συγχαρητήρια! (Ιδιαίτερα στην maybe γιατί τα 2 θα ήταν ένα θέμα, όχι για μετά αλλά για την ίδια την κύηση, όσο να ναι οι δίδυμες κυήσεις είναι υψηλού κινδύνου).

Χάρηκα για την Ντόλη που ίσως είναι η πρώτη που θα πάρει πάλι σειρά για σπερματέγχυση, μετά η Βίλλυ και μετά εγώ. Η Δομνίνα καλά θα κάνει να προσπαθήσει κανένα πεντάμηνο φυσιολογικά γιατί είναι σαν να ξεκινάει τώρα προσπάθεια. Όσο για την Μελετίνα δεν μπορεί να είναι τόσο άδικος ο κόπος της. Βοηθάει και η τύχη του αρχάριου οπότε πιστεύω αύριο θα έχει καλύτερα νέα να μας πει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...