Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλειο το μηνυματάκι σου. Θα γίνω πολύ αδιάκριτη αν ρωτήσω πόσο χρονών είσαι??:roll: Πάντως σημασία έχει πως είσαι έγκυος και αυτά είναι τα πολύ ευχάριστα που δίνουν δύναμη σε όλες μας!:D

44,αισιως.Οποτε ξερω τωρα οτι αυτες οι ηλικιες 38-42 ειναι πολυ ''μαχιμες'',μην αποθαρρυνεστε!

γεια σας κορίτσια!

Καλε που πήγατε???

Χθες είδα καρδούλα, όλα καλά μου είπε ο γιατρός, θα παω ξανά σε 2 βδομάδες!΄

φιλιά!

Μπραβο συμφουγαρακι μου...Πολυ ευχαριστα νεα!!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλάκι μου, χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις, να χαίρεσαι τον γιόκα σου και σύντομα να μείνεις έγκυος και να κρατήσεις ένα μωράκι στην αγκαλιά σου!!!!

Σε ευχαριστω Ιολη μου!!

Να σαι καλα!!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

44,αισιως.Οποτε ξερω τωρα οτι αυτες οι ηλικιες 38-42 ειναι πολυ ''μαχιμες'',μην αποθαρρυνεστε!

Γεια σου κοριτσακι μου!!!

Παντα αισιοδοξη και με μια καλη κουβεντα!!

Μακαρι να τα καταφερω και εγω καποια μερα σαν και εσενα...

Πηγες για υπερηχο?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

γεια σας κορίτσια!

Καλε που πήγατε???

Χθες είδα καρδούλα, όλα καλά μου είπε ο γιατρός, θα παω ξανά σε 2 βδομάδες!΄

φιλιά!

Δεν ήταν η πιο ωραία συμφωνική ορχήστρα που έχεις ακούσει ποτέ;

Ακόμα θυμάμαι τον ήχο της.

Κeep going!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Τι κανετε;;Μπραβο mywish,το ειδατε το φασολι,συντομα θα το ακουσετε κιολας,ολα καλα!Εγω..συγκρατημενη αισιοδοξια,οι χοριακες μου ηταν οκ,τωρα δεν κανω αλλη και αναμονη εως υπερηχο,τελος αλλης βδομαδας..Ελπιζω να ειναι και το δικο μου φασολι αποφασισμενο να μεγαλωσει.Φιλια σε ολες.

Τι κανετε;;Μπραβο mywish,το ειδατε το φασολι,συντομα θα το ακουσετε κιολας,ολα καλα!Εγω..συγκρατημενη αισιοδοξια,οι χοριακες μου ηταν οκ,τωρα δεν κανω αλλη και αναμονη εως υπερηχο,τελος αλλης βδομαδας..Ελπιζω να ειναι και το δικο μου φασολι αποφασισμενο να μεγαλωσει.Φιλια σε ολες.

Θα ειναι κοριτσακι μου, θα ειναι....

Ειμαι σιγουρη γι αυτο!!!

:P:p:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Γιόλα μου η Mywish δεν την άκουσε.. Απλώς την είδαν.. Σε δύο βδομάδες θα πάει πάλι να την ακούσουν..

ουπς σόρρυ δεν ήξερα ότι την βλέπεις πριν την ακούσεις.

Maybe θέλω να έχεις τρομερή αισιοδοξία γιατί όλα καλά θα πάνε.

dpTCp2.png

62YBp2.png

ουπς σόρρυ δεν ήξερα ότι την βλέπεις πριν την ακούσεις.

Maybe θέλω να έχεις τρομερή αισιοδοξία γιατί όλα καλά θα πάνε.

νομίζω ότι από τη στιγμή που τη βλέπεις, μπορείς να την ακούσεις κιόλας, απλά εγώ εκείνη τη στιγμή έμεινα με ανοιχτό το στόμα και δεν σκέφτηκα καν να ζητήσω να την ακούσω... Ούτε καμία μέτρηση έκανε, το θέμα υπέρηχος κράτησε λίγα λεπτά...Σε δύο βδομάδες θα είναι ο επόμενος υπέρηχος, ο τελευταίος κολπικός, άντε να γλυτώσω το μαρκούτσι!!

Maybe ας είμαστε αισιόδοξες, κι εγώ φοβάμαι, αλλά όλα θα πάνε καλά!

φιλιά σε όλες!

Γεια σας κοριτσια....

Σημερα ειμαι στην 21η μερα και μαλλον σημερα εκανα ωορηξια...Ειχα θετικο τεστ χθες το απογευμα...

Επαφες ειχα την 18η 19η και σημερα....

Ευχομαι και ελπιζω να εγινε σημερα η ωορηξια και να μη γινει αυριο γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μου "ξανακατσει" ο συζυγος που να γυρισει η γη αναποδα!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σας κορίτσια ...βρήκα επιτελους λιγάκι χρόνο να καθίσω με την ηρεμία μου να σας γράψω γιατί αυτές τις μέρες έχω ρίξει τρελλό τρέξιμο.

Έχω και νέα να σας πω!! Σήμερα ξεκινησα την πρώτη μου ένεση για εξωσωματική , πριν από λίγο την έκανα! Όλα αποφασίστηκαν πολύ γρήγορα !

Πήγα αυτή τη βδομάδα σε έναν συγγενή μας γυναικολόγο για να μας πει μια γνώμη, επειδή τόσο καιρό με τις σπερματεγχύσεις δεν του είχαμε αναφέρει κάτι και μιλήσαμε και για εξωσωματική και μας σύστησε έναν πολύ καλό του συναδελφο που του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και τελικά κλείσαμε ραντεβού μετά από λίγες μέρες να κάνουμε μία επίσκεψη. Μιλήσαμε και ενώ εγώ υπολόγιζα πως αν θα έκανα εξωσωματική θα την έκανα στον επόμενο κύκλο γιατί υπολόγιζα πως τα φάρμακα θα έπρεπε να τα άρχιζα από 21η μέρα του κύκλου, εκείνος αφού με εξέτασε με υπέρηχο και πήρε το ιστορικό μου μου είπε πως το πρωτόκολλο που θα έκανα θα ξεκινούσε από 2η μέρα του κύκλου. Φανταστείτε πως σε δύο μέρες αδιαθέτησα και ευτυχώς που πρόλαβα και έγραψα και πήρα τα φάρμακα αν και εκεί είχα περιπετειούλες γιατί είχε ξεχάσει ο γιατρός να τα αντιγράψει στο βιβλιάριο, αλλά τελικά με την ψυχή στο στόμα τα πρόλαβα.

Νιώθω πάντως χαρούμενη που ξεκίνησα και αυτό ελπίζω να με φέρει πιο πολύ κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο γιατρός μου είπε σαν πρώτη εικόνα πως έχουμε πολύ καλές προυποθέσεις, έχω πολύ καλές ωοθήκες και γενικότερα δεν έχουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Από την άλλη δε θέλω να γεμίζω με ελπίδες γιατί αν αποτύχει ..θα ναι βαρύ το φορτίο.

Γενικότερα δε μου έχει δώσει μεγάλες δοσολογίες σε ορμόνες, την Τετάρτη κορίτσια θα πάω να κάνω μέτρηση οιστραδιόλης και υπέρηχο να δούμε πως πάω.

Εσείς κορίτσια τι κάνετε? Οι εγκυμονούσες μας βλέπω πάνε μια χαρά, μπράβο όλα να συυνεχίσουν έτσι όμορφα!

Βιλλάκι πιστεύω αυτή τη φορά να την πέτυχες για τα καλά την ωορρηξία σου και να ναι και η τυχερή σου:D

Δομνινάκι μου όλα καλά προχωράνε και σε σένα , εύχομαι σύντομα τα καλύτερα να έρθουν.

Γιόλα μου βλέπω και συ το αποφάσισες? Για τον Ιούνιο? Εύχομαι να σε προλάβει η εγκυμοσύνη:D

Η Ιόλη , η Παρασκευούλα και η Ντόλη μας τι κάνουν ?

Χαιρετώ όλα τα κορίτσια και πολλά φιλιά σε όλες σας !

mywish, με το καλό να κάνετε και τον επόμενο υπέρηχο και να απαλλαγείς επιτέλους από το "μαρκούτσι"!!!!!!!!:D:D:D:D:D

βίλλυ μου, εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή σου. Μετά από τόσες ταλαιπωρίες, επιτέλους να έρθει η πολυπόθητη εγκυμοσύνη! Αχ, αυτοί οι άντρες, τι κακό κι αυτό, λες και τους βάζεις να κάνουν καταναγκαστικά έργα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μελετίνα μου, εύχομαι καλή επιτυχία!!! Το ότι σου έδωσε χαμηλές δόσεις σημαίνει ακριβώς αυτό που σου είπε, δηλ. ότι οι ωοθήκες σου λειτουργούν τέλεια, οπότε θα ανταποκριθούν μια χαρά. Θα δείξει βέβαια και η οιστραδιόλη και ο υπέρηχος αλλά όλα καλά θα πάνε, θα το δεις.

Όταν είχα πάει το καλοκαίρι στον Μουστακαρία, αρχικά παίρνοντας το ιστορικό μου, μού είχε πει για εξωσωματική λόγω ηλικίας, για να μη χάνουμε χρόνο. Μετά μου έκανε υπέρηχο και μου λέει "οι ωοθήκες είναι τέλειες, δε χρειάζεται να ξεκινήσεις με εξωσωματική, καλύτερα ας κάνουμε μια σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο". Δεν την έκανα ποτέ τη σπερματέγχυση και τελικά έμεινα έγκυος από μόνη μου, άσχετα από το αποτέλεσμα.

Οι γιατροί βλέπουν τις ωοθήκες σε τι κατάσταση είναι και, αν είναι καλό και το σπέρμα, δεν δίνουν μεγάλες δόσεις.

Αλήθεια, πού θα την κάνεις τελικά την εξωσωματική? Αν δεν θέλεις να γράψεις εδώ, στείλε π.μ. (αν δεν γίνομαι αδιάκριτη).

Και πάλι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...