Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Meletina μου, έχω κάνει και καλλιέργεια κολπικού υγρού για χλαμύδια, μύκητες, ουρεόπλασμα, μυκόπλασμα αλλά ήταν καθαρές.

Οι μοναδικές εξετάσεις που δεν έχουμε κάνει είναι για το σάκχαρο, το σπερμοδιάγραμμα και ο καρυότυπος ζεύγους.

Ο γιατρός μου είπε να κάνουμε καρυότυπο ζεύγους.

Περιμένουμε να βγει πρώτα ο καρυότυπος του εμβρύου να δούμε αν το έμβρυο ήταν υγιές ή αν είχε κάποια χρωμοσωματική ανωμαλία.

Ο άντρας μου λέει να κάνουμε τον καρυότυπο ζεύγους αλλά για την ώρα εγώ αρνούμαι να υποβληθώ σε οποιαδήποτε εξέταση.

Για την ώρα περιμένω να μου έρθει η περίοδος, ήδη έχω σχεδόν ένα μήνα από την απόξεση και ποιος ξέρει πότε θα αδιαθετήσω. Πρόπερσι πέρασε 1,5 μήνας, πέρσι 2 μήνες, ελπίζω φέτος να μην αργήσει πολύ, γιατί έχουν ήδη τρελαθεί οι ορμόνες μου.

Ξέρω ότι, αν το βάλω σκοπό της ζωής μου, θα τα καταφέρω να κάνω ένα παιδί αλλά δεν θέλω να το βάλω σκοπό, γιατί κάπου χάνεται και η ουσία.

Αν ήμουν μικρότερη σε ηλικία, θα το πάλευα περισσότερο αλλά τώρα στα 39 μου δεν θέλω να κυνηγάω φαντάσματα, θέλω να ζήσω.

Χθες μου έλεγε μια γνωστή μου συνομήλικη ότι άλλαξε πάλι γιατρό, νομίζω ότι θα είναι ο 5ος γιατρός που αλλάζει, κάθε γιατρό που βρίσκει τον αποκαλεί "Θεό", πιστεύει ότι αυτός θα τη βοηθήσει και μετά τίποτε και πηγαίνει στον επόμενο. Περνάει τις μέρες της με άγχος, με χίλιες δυο εξετάσεις, με υπερήχους, με μετρήσεις ωαρίων κλπ. Ειλικρινά στενοχωρήθηκα που περνάει όλο αυτό κι από την άλλη ανακουφίστηκα με την απόφαση που πήρα να σταματήσω εδώ.

Ίσως δεν είμαι φτιαγμένη, για να γίνω μάνα, ίσως κοιτάζω περισσότερο τον εαυτό μου αλλά έτσι νιώθω ότι είναι το σωστό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Meletina μου, ειλικρινά σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες στον κόπο να παραθέσεις όλα αυτά τα στοιχεία.

Εγώ τα γνωρίζω ήδη, μιας και ψάχνω χρόνια για τις αιτίες παλλίνδρομων αλλά θα βοηθήσουν πολλές άλλες κοπέλες που θα μπουν εδώ και θα τα διαβάσουν.

Ιολάκι μου γλυκό έχεις πράγματι πολύ μεγάλο δίκιο να νοιώθεις έτσι αλλά μετά από λίγο καιρό θα ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και με καθαρό μυαλό θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την οικογένειά σας και το μέλλον της.'Ασε που το 39 που ανέφερες μας στεναχωρεί γιατί υπάρχουν μεγαλύτερες κοπέλες στην παρέα μας και 'αλλες που πλησιάζουμε. Προχτες έμαθα ότι η σύνάδελφος που γέννησε το πρώτο της με εξωσωματική 'ηταν 48 μετά από 2 αποβολές. Δεν λέω ότι θα χρειαστεί να φτάσεις τόσο αλλά μετά από απόξεση είναι πιο εύκολο να μείνεις έγκυος και αυτή την φορά να είναι η τυχερή σου αφού κάνετε βέβαια και σπερμοδιάγραμμα. Αν βρεθεί εκεί πρόβλημα μπορείς να πας σε εξωσωματική όπου γίνεται διαλογή με μικρογονιμοποίηση. Υπάρχουν λύσεις αρκεί να συνέλθεις και να αποκτήσεις πάλι κουράγιο και ελπίδα που σου σώθηκαν. Πάρε τον χρόνο σου, ξεκουράσου και εμείς εδώ είμαστε να μάθουμε τα ευχάριστα΄όποτε νοιώσεις σίγουρη να μας τα ανακοινώσεις.

Φιλάκια και σε σκέφτομαι.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Επανειλημμένες αποβολές και άλλες μαιευτικές επιπλοκές

Οι επανειλημμένες αποβολές (πάνω από 3 ή κατά άλλους πάνω από 2) είναι συχνό πρόβλημα που απασχολεί το 1-2% των γυναικών της αναπαραγωγικής ηλικίας. Τα αίτια είναι ποικίλα όπως:

• Αντιφωσφολιπιδικά αντισώματα (35%)

Τα αντιφωσφολιπιδικά αντισώματα σχετίζονται συχνά με αποβολές του 1ου τριμήνου.

Εγώ απλά έχω να δηλώσω ότι μετά την πρώτη παλίνδρομη έκανα αιματολογικό και ανοσολογικό έλεγχο από τον οποίο βρέθηκε ότι πάσχω απο το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο και κατά συνέπεια εκεί οφειλόταν η πρώτη παλίνδρομη.

Στη δεύτερη εξωσωματική έκανα θεραπεία αλλά δυστυχώς δεν είχαμε επιτυχές αποτέλεσμα μιας και το σπέρμα μας ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την πρώτη φορά..

Πιστεύω ότι κάθε φορά πρέπει όλοι οι παράγοντες να είναι με το μέρος μας.. Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη φορά θα είναι και η τυχερή μας!:wink:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Koritsia VOITHEIA Apo xthes exw kafe k tha paw simera sto giatro.Exei tuxei se kammia alli Kai na tan Ola kala?Shmera exw ligotero

Καλημέρα,

τον πήρες τηλέφωνο να σου δώσει κάτι? Νομίζω ότι στις περισσότερες κοπέλες που βλέπουν καφέ τους δίνουν κάτι από το τηλέφωνο. Πάντως ακόμη και κόκκινο μπορείς να δεις και να μην τρέχει τίποτα, πόσο μάλλον το καφέ που είναι παλιό αίμα. Ησύχασε όλα καλά θα πάνε.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Pairnw apo thn arxi cyclacur k utrogestan den allaxa Kati apla mou pe na kopsw th paidiki aspirini.Tha paw to apogeuma apla exw frikarei

Eντάξει είσαι καλυμένη τότε. Πήγες δουλειά σήμερα ή ξεκουράζεσαι?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Spiti xapla sunexeia

Σοφουλα μου μην ανησυχεις...

Κανε οτι σου πει ο γιατρος..

Τα καφε υγρα δεν ειναι παντα κακο σημαδι...Πολλα κοριτσια ειχαν και προχωρησαν κανονικα....

Ηρεμησε και να μας ενημερωσεις μολις γυρισεις απο το γιατρο σου...

Φιλακια γλυκιά μου!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια..

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Καταρχήν θα σας πω για μένα... Με μεγάλη μας χαρά επιβεβαιώσαμε με το σύζυγο το Σάββατο ότι η "μηχανή" μας δουλεύει ρολόι... Εντάξει.. ήταν κοντά ένας μήνας από την τελευταία φορά που το επιβεβαιώσαμε αυτό και μετά ο σύζυξ μου ομολόγησε ότι ένα άγχος για την καλή λειτουργία το είχε.. Οπότε όλα οκ από εκεί..

Επίσης με μεγάλη μου χαρά χθες και σήμερα επιβεβαίωσα με τα γνωστά τεστάκια ότι η ωορρηξία μου γίνεται κανονικά την 14η μέρα όπως το υπολόγιζα και πως και το δικό μου σύστημα δουλεύει ρολόι... Δύο ρολόγια μαζί το μόνο που θέλουν είναι συγχρονισμό.. Έτσι θα δοκιμάσουμε σήμερα το βράδυ να συγχρονιστούμε εγώ και ο Δομνίνος και ελπίζω να μας προκύψει κάτι όμορφο που να ... κλαίει...!

Σοφία μου δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.. Όπως σου είπαν και τα κορίτσια πολλές κοπέλες είχαν καφέ, ακόμα και αίμα και συνεχίστηκε η κύηση κανονικά.. Εσύ κοίτα να κάνεις ακριβώς ότι σου λέει ο γιατρός και το απόγευμα που θα πας εύχομαι να μην είναι τίποτε!

Βιλλάκο τα είπαμε κι εμείς τηλεφωνικώς.. Φιλιά κι από εδώ!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Απλά θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις μίλησα με τη Ντόλη. Είναι καλά, μας σκέφτεται πολύ, αλλά τρέχει με τη δουλειά και τη μετακόμιση και δυστυχώς δεν έχει ίντερνετ καθόλου διότι στη δουλειά το ίντερνετ έχει πρόβλημα και στο σπίτι έχουν ζητήσει μεταφορά. Έχει πάθει στέρηση και της λείπουμε πολύ.

Την διαβεβαίωσα ότι και σε μας λείπει το ίδιο και περισσότερο και ελπίζει σύντομα να μπορέσει να ξαναμπεί!

L2qIp2.png

Liontarina μου, δεν είναι τίποτε τα καφέ, μην ανησυχείς, είναι πιθανό να προήλθαν από την ασπιρίνη. Επίσης, ξέρω πολλές που είχαν όχι μόνο καφέ αλλά και κόκκινο αίμα και όλα πήγαν καλά τελικά.

Δομνίνα μου, είμαι πολύ χαρούμενη που δουλεύουν τα ρολόγια και είμαι σίγουρη ότι θα συγχρονιστούν!!!!!!!!!!

Μπραβο Λιονταρινα,πολυ καλα νεα,ξεκουρασου και ολα θα πανε καλα,ειναι παρα πολλες οι εγκυμοσυνες με καφε η κοκκινο αιμα.Δομνινα,Βιλλυ..χαιρομαι που προχωρατε σταθερα.Εγω,πρεπει να κανω υπομονη μεχρι τον 1ο υπερηχο που αργει ακομα,οι μοναδες μου ανεβαινουν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...