Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Τί απόφαση να πάρουμε που προχτές που νόμιζα ότι είχα ωορρηξία ΄τον πλησίασα και έκανε τον ψώφιο κοριό; Toυ έτριξα τα δόντια έκανα και μια μέρα να του μιλήσω και μου ζήτησε συγνώμη. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω τίποτα με φάρμακα και επαφές διότι δεν τον έχω όποτε θέλω ετοιμοπόλεμο. Αν κάνω κάτι θα είναι σπερματέγχυση προς το καλοκαίρι διότι κουράστηκα να αγωνιώ μόνη μου. Ας πάει να πληρώσει σε λεφτά και σε.. είδος αφού δεν έχει μυαλό να συγχρονιστούμε. ΄Εχω το ίδιο πρόβλημα με την Liontarina μόνο που εκείνη το έλυσε δια της τεχνητής οδού:P

αντρες...τα μυαλα πανω απο το κεφαλι...

Να παρεις την κατάσταση στα χέρια σου, να σταματήσει το μαρτύριο...

Με τι θα κάνεις σπερματέγχυση? Με σερπαφάρ ή ενέσιμα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία, με το καλό!

Τελικά έκανα κι εγώ εκτάκτως υπέρηχο. Χτες βράδυ μου ήρθε λίγο αίμα και τρελάθηκα, έκανα ένεση προγεστερόνης, μετά είχα καφέ μέχρι σήμερα το πρωί. Επειδή στην εξωσωματική μετράνε τις ημέρες διαφορετικά, μου είπαν ότι είμαι ακριβώς 5 βδομάδων. Είδαμε ένα σάκο, αλλά είναι πολύ νωρίς να δούμε ο,τιδήποτε άλλο. Την άλλη βδομάδα έκλεισα ραντεβού να ξαναπάω, θα δούμε τότε το σπόρι και ίσως καρδούλα.

Μέχρι τότε ξάπλα και τίποτα άλλο. Μου είπαν να μην ανησυχώ για το αίμα, ας ελπίσουμε να έχουν δίκαιο...

Διαφημίσεις

Σοφία, με το καλό!

Τελικά έκανα κι εγώ εκτάκτως υπέρηχο. Χτες βράδυ μου ήρθε λίγο αίμα και τρελάθηκα, έκανα ένεση προγεστερόνης, μετά είχα καφέ μέχρι σήμερα το πρωί. Επειδή στην εξωσωματική μετράνε τις ημέρες διαφορετικά, μου είπαν ότι είμαι ακριβώς 5 βδομάδων. Είδαμε ένα σάκο, αλλά είναι πολύ νωρίς να δούμε ο,τιδήποτε άλλο. Την άλλη βδομάδα έκλεισα ραντεβού να ξαναπάω, θα δούμε τότε το σπόρι και ίσως καρδούλα.

Μέχρι τότε ξάπλα και τίποτα άλλο. Μου είπαν να μην ανησυχώ για το αίμα, ας ελπίσουμε να έχουν δίκαιο...

Μαργαριτούλα μου να κάνεις ότι ακριβώς σου είπε ο γιατρός σου.. Δεν είναι για να παίζουμε τώρα.. Καρδούλα λογικά θα ακούσεις 6 βδομάδων και κάποιων ημερών.. Χαλαρά λοιπόν και όχι άγχος!

L2qIp2.png

Συμφουγαρακι μου, προσοχη....Να ξεκουραζεσαι και ολα θα πανε καλα....:P

Σοφουλα μου χαιρομαι πολυ για σενα κοριτσακι μου!!!:P

Δομνινα μου, ολα καλα?

Ξεκινησες τα τεστακια?:P

Γιολαντακι μου, τι θα κανουμε με αυτους τους ρημαδοσυζυγους?

Μαλλον μονο η σπερματεγχυση μας σωζει εμας μου φαινεται!!:P

Ντολακι μου, εσυ αδιαθετησες?:confused:

Maybe μου περιμενουμε με αγωνια και τα δικα σου νεα!!:P

Παρασκευουλα χαιρομαι που τα βρισκετε σιγα σιγα με το γιοκα!!:P

Μελετινακι μου, που εισαι?

γιατι δεν εκανες τηυν σπερματεγχυση?:confused::confused:

Εγω κοριτσια ειμαι στην 11η μερα και αυριο 8 η ωρα, μετα τη δουλεια εχω ραντευου με τον Κοφινακο να δουμε αν καναμε τιποτα...Δεν ελπιζω σε τιποτα περισσοτερο απο ισως ενα αυγουλακι, αν ειμαι τυχερη....

Πινω τα σικλακουρ, και εχω αρκετα υγρα αλλα το ενδομητριο δεν ηταν ποτέ το θεμα μου...

Για να δουμε!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Μy wish μου μας λαχτάρησες με αυτά που έγραψες. Μπορώ να φανταστώ τί έπαθες εσύ εκείνη την ώρα. Λοιπόν πιστεύω το μωράκι σου να σου έδωσε να καταλάβεις ποιός έχει προτεραιότητα απέναντι στην δουλειά! Από την στιγμή που μένεις έγκυος και μέχρι να πεθάνεις που λέει ο λόγος τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το παιδί σου. Ξάπλα και πάλι ξάπλα ( μόνο τουαλέτα μέχρι να φύγει το καφέ).

Βιλλάκυ καλά αποτελέσματα σήμερα. Όντως θα πρέπει να δρομολογήσουμε σπερματεγχύσεις. Εγώ τον Ιούνιο θα κλείσω ένα χρόνο από την τελευταία φορά που πήρα serpafar οπότε θα ξεκινήσω πάλι τότε.

Μaybe περιμένουμε τα νέα σου να τριτώσει το καλό αυτό τον μήνα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας!

Βιλλάκο μου ναι, ξεκίνησα από προχθές τα τεστάκια. Σήμερα 12η μέρα δεν έχω κάνει ακόμη αλλά μέχρι στιγμής είναι όλα αρνητικά.. Λογικό αφού έχω σχεδόν σταθερό κύκλο άρα η ωορρηξία θα γίνει αύριο ή μεθαύριο.. 13η ή 14η μέρα.. Θα δούμε.. Μόλις δω το θετικό θα το πανηγυρίσουμε παρέα..

Βιλλάκο μου μην προκαταβάλλεις και προδιαθέτεις τον εαυτό σου ότι δεν θα έχετε αποτέλεσμα.. Ίσως αυτός ο τελευταίος κύκλος σε διαψεύσει πανηγυρικά..

Γιόλα μου νομίζω πως όλες πάσχουμε από "απρόθυμους" συζύγους.. Ναι, το καταλαβαίνω, έχουν κι αυτοί 1000 πράγματα στο μυαλό τους αλλά ένα πράγμα τους ζητάμε κι εμείς πότε πότε.. τουλάχιστον θα πρέπει να είναι πιο πρόθυμοι..

Ντολάκι που είσαι κοριτσάκι μου; πήζεις με την μετακόμιση;

Σοφία μου και Mywish υπομονή... έχετε ξεκινήσει να διανύετε το πιο υπέροχο ταξίδι...

Maybe περιμένουμε εναγωνίως αποτελέσματα!

Μελετίνα και Παρασκεούλα σας σκέφτομαι πολύ!

L2qIp2.png

Ημερολογιο μιας τρελλης:περασαν επιτελους ολες αυτες οι μερες της αναμονης μεχρι την πολυποθητη (?) β-χοριακη,την οποια εκανα το πρωι και θα ξερω σε λιγο.Την πρωτη μερα της σιεστας ελεγα,ουαου τωρα ξαπλες και δεν με νοιαζει και τετοια,απο την 2η ειχα βγαλει παντου..'' κεραιες'' για να αφουγκραστω τι συμβαινει εκει μεσα,και καλα,ξερω τι λενε για τα μη-συμπτωματα,αλλα παιδια εχω μεινει 3 φορες εγκυος (μετα τα 40)και καθε φορα το ηξερα,οπως και μια φορα που δεν εμεινα,παλι το ηξερα.Αυτη τη φορα κοριτσια ειχα ΠΟΛΛΑ συμπτωματα ,το πρωτο δεκαημερο,μετα ομως ..ταχασα,απο χθες-προχθες αισθανομαι το τιποτα!Δεν μπορω να σκεφτω τι θα σκεφτω αν ειναι αρνητικο..

Διαφημίσεις

Προ ολιγου μου ηρθε το φαξ απο το εργαστηριο,το ειχα αναποδα πανω στο τραπεζι κανενα μισαωρο..ΘΕΤΙΚΟ!!658 μοναδες.Κανε Θεουλη μου να ειναι ενα,γερο και μεσα στη μητρα..Κοριτσια ,εχω μουδιασει λιγο,θα ξαναμπω αργοτερα!

Παιδια,η χοριακη δεν σημαινει και πολλα,ειναι θεμα οργανισμου,εγω στην κορη μου ξεκινησα με 700,σε αλλη εγκυμοσυνη με 450 και παλλινδρομησε νωρις,η εξελιξη παιζει ρολο,μπορει να εχεις 10 και να παει τελεια..

Παιδια,η χοριακη δεν σημαινει και πολλα,ειναι θεμα οργανισμου,εγω στην κορη μου ξεκινησα με 700,σε αλλη εγκυμοσυνη με 450 και παλλινδρομησε νωρις,η εξελιξη παιζει ρολο,μπορει να εχεις 10 και να παει τελεια..

Καλε μη το γρουσουζευεις......

Σ υ γ χ α ρ η τ η ρ ι α!!!!!!!!!!!

Μπραβο σου!!!!!

Χαιρομαι πααααααααααρα πολυ για σενα!!!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσακια εγω μολις γυρισα απο το γιατρο...

Απο την αριστερη ωοθηκη εχω 3-4 ωοθηλακια, αλλα μονο ενα φαινεται να προχωρα...

Ενδομητριο 14χιλ, τελειο οπως παντα!!!

Μου ειπε οτι ειναι ευχαριστημενος για τον εξης λογο: Στον 1ο κυκλο με σερπαφαρ το ωαριο ηταν την 12η μερα 4.5χιλ...Στον 2ο κυκλο το ωαριο ηταν την 12η μερα 6χιλ...Και σημερα, στον 3ο κυκλο το ωαριο ηταν παλι 12η μερα 8,5 χιλ!!!!!

Αυτο μου ειπε σημαινει, οτι οι ωοθηκες μου ξυπνανε σιγα σιγα....

Θα ξαναπαω την Δευτερα να με δει.....

Στο μεταξυ, χθες ειδα τον ρευματολογο, ο οποιος με βρηκε σε καλη κατασταση αλλα οι εξετασεις μου εδειξαν π α λ ι μηδενικη σχεδον τιμη στην Β12 βιταμινη, λογικο αφου τα φρουτα και τα λαχανικα τα βλεπω και μου γυριζουν τα αντερα, οποτε μου εδωσε να κανω ενεσεις βιταμινων.....

Ο κοφινακος μου ειπε οτι δεν ενοχλουν, ισα ισα, μπορει και να βοηθησουν...

Εχω ακουσει πως πονανε αυτες οι ενεσεις...για να δουμε...Αυριο θα τις αρχισω!!!

Φιλακια πολλα!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...