Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια μου τι κανετε??

Εγω καλα ειμαι δεν εχω μεχρι στιγμης ουτε αναγουλες ουτε τιποτα!!

Εχω Τεταρτη υπερηχο ειμαι 5η εβδομαδα βρε κοριτσια θα δω κατι η θα φρικαρω τελειως?????????????

Σοφία μου οι αναγούλες πρώτον δεν είναι υποχρεωτικό να τις έχεις και δεύτερον αρχίζουν στι τέλος του 2ου μήνα. Καλή επιτυχία με τον υπέρηχο!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας!

Επιτέλους βγάλαμε τα ράμματα χθες αλλά έχουμε ακόμα απαγορευτικό εν ισχύ όσον αφορά τις "αγκαλίτσες" και τη "γυμναστική". για άλλες δέκα μέρες.. Δεν πειράζει, αρκεί όλα να πάνε καλά..

Συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας είπε ο γιατρός και τέλος Μάρτη αρχές Απρίλη κάνουμε ένα σπερμοδιάγραμμα και βλέπουμε πως προχωράμε!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Επιτέλους βγάλαμε τα ράμματα χθες αλλά έχουμε ακόμα απαγορευτικό εν ισχύ όσον αφορά τις "αγκαλίτσες" και τη "γυμναστική". για άλλες δέκα μέρες.. Δεν πειράζει, αρκεί όλα να πάνε καλά..

Συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας είπε ο γιατρός και τέλος Μάρτη αρχές Απρίλη κάνουμε ένα σπερμοδιάγραμμα και βλέπουμε πως προχωράμε!

Καλημερα!!!:P:p

Φαγατε τον γαιδαρο, αντε να τελειωνετε και με την ουρα!!!!

Εγω παντως πιστευω οτι τα χειροτερα περασαν και σας περιμενουν μονο ευχαριστα απο δω και περα!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Να δεις που από την τόση απραξία μετά για ένα μήνα δεν θα σε αφήνει σε χλωρό κλαρί και θα έρθει το ποθούμενο από εκεί που δεν το περιμένατε.;)

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Γλυκουλες μου διαβασα τα νεα σας και χαρηκα παρα πολυ,

Ολα πανε καλα. Τελικα το '11 μας μπηκε για ολες καλα. Η Ιολη με στεναχωρησε λιγο.... Κοριτσακι μου μπηκαμε ολες με τσαμπουκα στο νεο ετος. Ειπαμε μια για ολες και ολες για μια. Μην το βαζεις κατω. Συμφωνω με τη Δομνινα. Δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου και ολα θα πανε καλα.

Εγω με τον μικρουλη καθε μερα και καλυτερα, την Παρασκευη καναμε το πρωτο μας εμβολιο και το ιδιο βραδυ πηγε και στο δωματιο του. Ολα καλα. Ηδη ειναι στο προγραμμα του κανουμε μπανιο 9-10 ΜΜ τρωει, κοιματε και ξυπναει παλι μετα τις 5 πμ. Αν το κρατησουμε σωθηκα γιατι εχω και εναν αντρουλη να φροντισω ο οποιος εχει κολησει περισσοτερο με το μωρο και εχει αρχισει να ξεχνα οτι ειναι ο αντρας και πρεπει να του θυμησω τα "καθηκοντα του". Τι να κανω πια, ολα εμεις οι γυναικες πρεπει να τα κανουμε.

Αντε κοριτσακια, φιλια σε ολες, και να κανονισουμε για καφε. Δεν σας γραφω συχνα νεα αλλα διαβαζω τα δικα σας νεα. Παω για μπανιο τον αντρουλη μου. Φιλια σε ολες

A2enp3.png?jZYdKeP4

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!!

Μελετινα, για τα σερπαφάρ, εγώ είχα τρομερές παρενέργειες και η χειρότερη ήταν τα νεύρα και η καλή διάθεση. Επίσης οι εξάψεις ήταν το κάτι άλλο, πραγματικά υπέφερα. Με τα ενέσιμα δεν είχα τέτοια προβλήματα, λίγο πρήξιμο και όλα τα άλλα σε μικρότερη κλίμακα.

Εχω ακούσει περιπτώσεις που κάνουν εξωσωματική με σερπαφάρ, αλλά είναι ελάχιστες. Να ξέρεις ότι τα σερπαφάρ λεπταίνουν το ενδομήτριο (ενώ τα ενέσιμα βοηθούν καλύτερα). Αρα και να κάνεις αρκετά αυγά, μειώνονται οι πιθανότητες (σε σχέση πάντα με τα ενέσιμα) να γίνει η εμφύτευση. Δεν ξέρω εάν μας διάβαζες παλιότερα, εγώ είχα κάνει πρόταση στον γυναικολόγο μου, όταν έπαιρνα τα σερπαφάρ, να μετατρέψουμε την σπερματέγχυση σε εξωσωματική και δεν με άφησε. Τότε νομίζω είχα 2 ώριμα ωάρια, αλλά δεν με άφησε ούτε όταν είχα 3 ώριμα.

Τα δικά μου νέα: η επαναληπτική της χοριακής έδειξε ότι προχωράμε καλά, άρα την Δευτέρα θα κάνουμε τον πρώτο μας υπέρηχο... ελπίζω να είναι ενδομήτριο...

Σας φιλώ μία-μία χωριστά, θα μπω και αργότερα να σας γράψω....

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!!

Μελετινα, για τα σερπαφάρ, εγώ είχα τρομερές παρενέργειες και η χειρότερη ήταν τα νεύρα και η καλή διάθεση. Επίσης οι εξάψεις ήταν το κάτι άλλο, πραγματικά υπέφερα. Με τα ενέσιμα δεν είχα τέτοια προβλήματα, λίγο πρήξιμο και όλα τα άλλα σε μικρότερη κλίμακα.

Εχω ακούσει περιπτώσεις που κάνουν εξωσωματική με σερπαφάρ, αλλά είναι ελάχιστες. Να ξέρεις ότι τα σερπαφάρ λεπταίνουν το ενδομήτριο (ενώ τα ενέσιμα βοηθούν καλύτερα). Αρα και να κάνεις αρκετά αυγά, μειώνονται οι πιθανότητες (σε σχέση πάντα με τα ενέσιμα) να γίνει η εμφύτευση. Δεν ξέρω εάν μας διάβαζες παλιότερα, εγώ είχα κάνει πρόταση στον γυναικολόγο μου, όταν έπαιρνα τα σερπαφάρ, να μετατρέψουμε την σπερματέγχυση σε εξωσωματική και δεν με άφησε. Τότε νομίζω είχα 2 ώριμα ωάρια, αλλά δεν με άφησε ούτε όταν είχα 3 ώριμα.

Τα δικά μου νέα: η επαναληπτική της χοριακής έδειξε ότι προχωράμε καλά, άρα την Δευτέρα θα κάνουμε τον πρώτο μας υπέρηχο... ελπίζω να είναι ενδομήτριο...

Σας φιλώ μία-μία χωριστά, θα μπω και αργότερα να σας γράψω....

τα νεύρα και η κακή διάθεση εννοούσα....

Mywish είμαι σίγουρη ότι εφόσον οι μονάδες χοριακές αυξάνονται με ικανοποιητικό βαθμό είναι ενδομήτριο 100%. Όλα θα πάνε καλά, θα το δεις..

Παρασκευούλα μου χαίρομαι που μεγαλώνετε, ομορφαίνετε και ανεξαρτητοποιείστε.. Καλά θα κάνεις να θυμίσεις στον άνδρα σου ποιος είναι ο άνδρας του σπιτιού γιατί 2 "μωρά" μαζί είναι πολύ δύσκολο να τα κουμαντάρεις..

Μακάρι να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα για όλες μας!

L2qIp2.png

Mywish είμαι σίγουρη ότι εφόσον οι μονάδες χοριακές αυξάνονται με ικανοποιητικό βαθμό είναι ενδομήτριο 100%. Όλα θα πάνε καλά, θα το δεις..

Παρασκευούλα μου χαίρομαι που μεγαλώνετε, ομορφαίνετε και ανεξαρτητοποιείστε.. Καλά θα κάνεις να θυμίσεις στον άνδρα σου ποιος είναι ο άνδρας του σπιτιού γιατί 2 "μωρά" μαζί είναι πολύ δύσκολο να τα κουμαντάρεις..

Μακάρι να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα για όλες μας!

ευχαριστώ Δομνίνα μου για την εμψύχωση, έχω πολύ αγωνία συνέχεια...

Εύχομαι σύντομα να περνάς κ' εσύ τις ίδιες αγωνίες με μένα... φιλιά

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!Πως ειστε,τι κανει η εγκυουλα mywish?

Eγω εδω γυρω βουρλιζομαι,οχι απο νευρικοτητα τοσο οσο απο την ''μη δραστηρια'' ζωη μου,μεχρι τη χοριακη μου την Παρασκευη,προσεχω οσο μπορω για να μη λεω μετα οτι δεν εκανα το παν!Ο γιατρος μου συνηθως λεει ''χοριακη σε 12 ημερες'',αυτη τη φορα ομως μου ειπε σε 15,δεν ξερω γιατι,αλλα λεω να το τηρησω..Παντως αυτη η ρημαδο-αναμονη ..παχαινει!Καθησιο-ξαπλα-φαγητο,πως να μην παρεις;Εσεις,τι νεα μικρουλες;;;

Καλά είμαι γλυκιά μου, πήρα τελικά λίγες μέρες άδεια γιατί με φόβησε ο γιατρός μου... Συν του γεγονότος ότι στη δουλειά γίνεται ο απόλυτος πανικός...Οπότε κι εγώ κρεβάτι, καναπέ, λίγο μαγείρεμα και ελάχιστες (έως καθόλου) δουλειές σπιτιού...

Σε εμένα είχαν πει 14 μέρες μετά την εμβρυομεταφορά (τρίτης μέρας). Αλλά δεν άντεξα και πήγα την 12η... Εσένα σου είπε σε 15 από την εμβρυομεταφορά? Κάνε λίγη υπομονή, η Παρασκευή είναι κοντά, θα καεί το πελεκούδι (διαδικτυακά)! Μην ξεχάσεις να μας γράψεις, θα μας φάει κι εμάς η αγωνία...

Οσο για τα κιλά, άστα... έχω γίνει αγνώριστη...

Kαλημέρα κορίτσια!

τί νέα από τις εγκυούλες του φόρουμ? Άκουσε καμία καρδούλα?

Έχουμε νέα από την Maybe μήπως?

Αγωνιώ κι εγώ μαζί σας κορίτσια να πάνε όλα καλά.

Γιολάκι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι θησαυρός!

Την Δευτέρα που θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο θα κλείνω την 6η βδομάδα, άρα δεν είναι σίγουρο ότι θα δούμε καρδούλα, αν δεν κάνω λάθος συνήθως στην 7η βδομάδα φαίνεται. Εννοείται ότι θα σας γράψω τα νέα μου!

Εσείς τι κάνετε? Πήρατε καμία απόφαση με τον σύζυγο?

Γλυκουλες μου διαβασα τα νεα σας και χαρηκα παρα πολυ,

Ολα πανε καλα. Τελικα το '11 μας μπηκε για ολες καλα. Η Ιολη με στεναχωρησε λιγο.... Κοριτσακι μου μπηκαμε ολες με τσαμπουκα στο νεο ετος. Ειπαμε μια για ολες και ολες για μια. Μην το βαζεις κατω. Συμφωνω με τη Δομνινα. Δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου και ολα θα πανε καλα.

Εγω με τον μικρουλη καθε μερα και καλυτερα, την Παρασκευη καναμε το πρωτο μας εμβολιο και το ιδιο βραδυ πηγε και στο δωματιο του. Ολα καλα. Ηδη ειναι στο προγραμμα του κανουμε μπανιο 9-10 ΜΜ τρωει, κοιματε και ξυπναει παλι μετα τις 5 πμ. Αν το κρατησουμε σωθηκα γιατι εχω και εναν αντρουλη να φροντισω ο οποιος εχει κολησει περισσοτερο με το μωρο και εχει αρχισει να ξεχνα οτι ειναι ο αντρας και πρεπει να του θυμησω τα "καθηκοντα του". Τι να κανω πια, ολα εμεις οι γυναικες πρεπει να τα κανουμε.

Αντε κοριτσακια, φιλια σε ολες, και να κανονισουμε για καφε. Δεν σας γραφω συχνα νεα αλλα διαβαζω τα δικα σας νεα. Παω για μπανιο τον αντρουλη μου. Φιλια σε ολες

Παρασκευούλα, όπως είπε και η Δομνίνα, έχεις δύο μωρά να φροντίζεις!!!! Και όντως, όλα εμείς τα τραβάμε!!!! Οποτε έχεις χρόνο, μη ξεχνάς να μας γράφεις!!!

Καλημερα!!!:P:p

Φαγατε τον γαιδαρο, αντε να τελειωνετε και με την ουρα!!!!

Εγω παντως πιστευω οτι τα χειροτερα περασαν και σας περιμενουν μονο ευχαριστα απο δω και περα!!!!

Τι κάνεις φουγαράκι μου? Γράψε μας τα νέα σου!

Kαλημερα κοριτσια μου τι κανετε??

Εγω καλα ειμαι δεν εχω μεχρι στιγμης ουτε αναγουλες ουτε τιποτα!!

Εχω Τεταρτη υπερηχο ειμαι 5η εβδομαδα βρε κοριτσια θα δω κατι η θα φρικαρω τελειως?????????????

Πήγες για τον υπέρηχο??? είμαι σίγουρη ότι όλα ήταν σούπερ!

Γιολάκι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είσαι θησαυρός!

Την Δευτέρα που θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο θα κλείνω την 6η βδομάδα, άρα δεν είναι σίγουρο ότι θα δούμε καρδούλα, αν δεν κάνω λάθος συνήθως στην 7η βδομάδα φαίνεται. Εννοείται ότι θα σας γράψω τα νέα μου!

Εσείς τι κάνετε? Πήρατε καμία απόφαση με τον σύζυγο?

Τί απόφαση να πάρουμε που προχτές που νόμιζα ότι είχα ωορρηξία ΄τον πλησίασα και έκανε τον ψώφιο κοριό; Toυ έτριξα τα δόντια έκανα και μια μέρα να του μιλήσω και μου ζήτησε συγνώμη. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω τίποτα με φάρμακα και επαφές διότι δεν τον έχω όποτε θέλω ετοιμοπόλεμο. Αν κάνω κάτι θα είναι σπερματέγχυση προς το καλοκαίρι διότι κουράστηκα να αγωνιώ μόνη μου. Ας πάει να πληρώσει σε λεφτά και σε.. είδος αφού δεν έχει μυαλό να συγχρονιστούμε. ΄Εχω το ίδιο πρόβλημα με την Liontarina μόνο που εκείνη το έλυσε δια της τεχνητής οδού:P

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ax Yola μου να ξερες ποσο σε καταλαβαινωωωωωωω!!!

Κοριτσακια μου σημερα θα παω για υπερηχο και δεν περναει η ωραααα!!!

5,3 εβδομαδων ειμαι

Θα δω σακο τι λετε??

Εχω απιστευτη αγωνια !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...