Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια!!!!!!!!!!

Φουγαράκι μου, τι θα 'κανα χωρίς εσάς?????

maybe, ευχαριστώ κοριτσάκι μου, γράψε μας τα νέα σου, περιμένουμε!

Η χοριακή μου την Τετάρτη ήταν 96,6 και χθες πήγε 144,5

Καλά δεν είναι???? (άγχος!)

Είμαι σπίτι, ημι-ξάπλα... Αντε που είστε να μου κάνετε παρέα???

Φιλιά σε όλες!

καλημερουδια!!!!!!!!!!

Φουγαράκι μου, τι θα 'κανα χωρίς εσάς?????

maybe, ευχαριστώ κοριτσάκι μου, γράψε μας τα νέα σου, περιμένουμε!

Η χοριακή μου την Τετάρτη ήταν 96,6 και χθες πήγε 144,5

Καλά δεν είναι???? (άγχος!)

Είμαι σπίτι, ημι-ξάπλα... Αντε που είστε να μου κάνετε παρέα???

Φιλιά σε όλες!

Πέρασες τόσα πολλά και θα σκεφτείς την δουλειά? Αν δεν τους είπες ότι είσαι έγκυος είναι καιρός να το κάνεις για να μην νοιώθεις πια τύψεις. Η κουμπάρα μου ελευθερώθηκε όταν το είπε και ήταν πιο ήρεμη να απολαύσει την εγκυμοσύνη της (και το έκανε τον 4ο μήνα) οπότε καταλαβαίνεις τί πέρασε. Εννοείται ότι πρέπει να ακούς τον γιατρό σου,

dpTCp2.png

62YBp2.png

Πολλές καλησπέρες κορτσούδια μου!

Mywish εννοείται ότι επιβάλλεται να μείνεις σπίτι κάποιες μέρες ακόμα.. Είναι πολύ νωρίς για να σηκωθείς και να κάνεις οτιδήποτε.. Εμείς και ο γιατρός σου θέλουμε να πάνε καλά τα πράγματα μέχρι τέλους.. και έχει δίκιο..το σποράκι δεν έχει δέσει ακόμα καλά στη μήτρα και η αποκόλληση σε αυτή τη φάση είναι ότι πιο επικίνδυνο.. Κάτσε λοιπόν στ' αυγά σου.. κάνε μια επαναληπτική χοριακή και στην τελική πάρε και μια βδομάδα αναρρωτική ακόμη.. Το μωρό σου έχει προτεραιότητα!

Μελετίνα μου εμείς δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε σπερματέγχυση λόγω σπέρματος.. Τα νούμερα ήταν τόσο χάλια που ακόμα και για μικρογονιμοποίηση που κάναμε ίσα ίσα μας το επέτρεψαν.. Ελπίζω τώρα με την επέμβαση να φτιάξει κατά πολύ και μακάρι να μου έρθει φυσιολογικά.. Εννοείται ότι δεν θα πω όχι..

Μακάρι κοριτσάκι η τρίτη σου προσπάθεια να είναι και η τυχερή.. Είναι τόσο δύσκολο πια αυτό που θέλουμε σε αυτή τη ζωή;

Βιλλάκο μου μιλήσαμε εμείς.. θα τα ξαναπούμε..

L2qIp2.png

Χαιρετώ τα κορίτσια!

Σαββατοκύριακα μου εξαφανίζεστε, δεν πειράζει όμως γιατί θα περνάτε

καλά !!

Εγώ κορίτσια τελικά δεν την έκανα τη σπερματέγχυση , ούτε επαφή είχα τη μέρα της ωορρηξίας , άρα αυτή τη φορά το αποτέλεσμα είναι ήδη από τώρα γνωστό. Είχα επαφή δύο μέρες πριν την ωορρηξία αλλά δεν υπάρχει περίπτωση μετά από τόσες ώρες να έχει γίνει κάτι.

Μy wish , να μην κουράζεσαι γιατί στην εξωσωματική η εμφύτευση και το να δέσει το έμβρυο θέλουν κάποια μεγαλύτερη προσοχή. Κάνε λίγο υπομονούλα και όλα θα πάνε καλά. Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου.

Δομνινάκι πως πάει ο άντρας σου? Φαντάζομαι πως σιγά σιγά είναι όλο και καλύτερα.

Τα άλλα κορίτσια τι κάνουν?

Ήθελα να σας κάνω και μια ερωτησούλα αν γνωρίζετε κάτι για το θέμα .

Αν κάποια γυναίκα πάρει serpafar λογικά κάνει κάποια ωάρια παραπάνω, πολλές γυναίκες τα παίρνουν και κανουν σπερματέγχυση ώστε να έχουν κάποια μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας.

Εκείνο που αναρρωτιέμαι είναι το εξής, θα μπορούσε μια γυναίκα πχ να παρει τα serpafar να κάνει πχ 3-4 ωάρια και να κάνει ωοληψία και να της τα κάνουν εμβρυομεταφορά? εννοω να κάνει εξωσωματικη απλά και μόνο με τα σερπαφαρ ώστε να μη πάρει τα τόσα φάρμακα και τις ενέσεις που έχουν τα πρωτόκολλα εξωσωματικής?

Βιλλάκι μου εσύ ξέρω τα παίρνεις αλλά μου έχεις πει για να κάνεις ένα ωάριο, έχουν παρενέργειες?

Καλή εβδομάδα να χουμε , πολλά φιλιά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Αν κάποια γυναίκα πάρει serpafar λογικά κάνει κάποια ωάρια παραπάνω, πολλές γυναίκες τα παίρνουν και κανουν σπερματέγχυση ώστε να έχουν κάποια μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας.

Εκείνο που αναρρωτιέμαι είναι το εξής, θα μπορούσε μια γυναίκα πχ να παρει τα serpafar να κάνει πχ 3-4 ωάρια και να κάνει ωοληψία και να της τα κάνουν εμβρυομεταφορά? εννοω να κάνει εξωσωματικη απλά και μόνο με τα σερπαφαρ ώστε να μη πάρει τα τόσα φάρμακα και τις ενέσεις που έχουν τα πρωτόκολλα εξωσωματικής?

Meletina μου, καλημέρα.

Ακριβώς την ίδια απορία είχα κι εγώ.

Το καλοκαίρι, επειδή είχε περάσει ένα πεντάμηνο άκαρπων προσπαθειών, μου είχε πει ο γιατρός να κάνω σπερματέγχυση με τη λήψη serpafar. Τελικά, δεν την έκανα λόγω φοβερού άγχους στη δουλειά και λόγω των επικείμενων διακοπών.

Όμως αναρωτιόμουν το ίδιο πράγμα με εσένα. Δεν ξέρω αν τα σερπαφάρ δημιουργούν τόσα ωάρια. Εγώ πιστεύω ότι το πολύ να δημιουργήσουν 2-3. Όμως υπάρχουν γυναίκες που με την κλασική εξωσωματική, κάνουν μέχρι και 20 ωάρια ενώ άλλες με την ίδια αγωγή μπορεί να κάνουν μόνο 1. Οι πρώτες γυναίκες, δηλ. αυτές που έχουν καλή ανταπόκριση στα φάρμακα, είναι πολύ πιθανό να καταφέρουν με τα σερπαφάρ να κάνουν 5 ωάρια. Άρα, αυτά τα ωάρια θα μπορούσαν να γονιμοποιηθούν.

Εδώ γίνονται εξωσωματικές σε φυσικό κύκλο με το ένα και μοναδικό ωάριο που κάνουν και το αποτέλεσμα είναι θετικό. Όπως επίσης γνωρίζω κοπέλα που έκανε σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο με το ένα και μοναδικό ωάριο που είχε και το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Θεωρητικά γίνεται (κατά την άποψή μου πάντα). Κι εγώ πιστεύω ότι, αν γίνονται με σερπαφάρ γύρω στα 5 ωάρια, είναι κρίμα να πάνε χαμένα στη σπερματέγχυση.

Αν γνωρίζεις πόσα ωάρια έκανες με τη λήψη σερπαφάρ, ίσως θα ήταν σκόπιμο να κάνεις μια συζήτηση με τον γιατρό σου να δεις τι θα σου πει.

Εγώ δεν το ξαναέψαξα, γιατί το πρόβλημά μου, όπως αποδείχτηκε, δεν είναι να μείνω έγκυος αλλά να καταφέρω να κρατήσω την κύηση και να την φέρω σε πέρας.

Kαλημέρα κορίτσια!

τί νέα από τις εγκυούλες του φόρουμ? Άκουσε καμία καρδούλα?

Έχουμε νέα από την Maybe μήπως?

Αγωνιώ κι εγώ μαζί σας κορίτσια να πάνε όλα καλά.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσια καλημερα!Πως ειστε,τι κανει η εγκυουλα mywish?

Eγω εδω γυρω βουρλιζομαι,οχι απο νευρικοτητα τοσο οσο απο την ''μη δραστηρια'' ζωη μου,μεχρι τη χοριακη μου την Παρασκευη,προσεχω οσο μπορω για να μη λεω μετα οτι δεν εκανα το παν!Ο γιατρος μου συνηθως λεει ''χοριακη σε 12 ημερες'',αυτη τη φορα ομως μου ειπε σε 15,δεν ξερω γιατι,αλλα λεω να το τηρησω..Παντως αυτη η ρημαδο-αναμονη ..παχαινει!Καθησιο-ξαπλα-φαγητο,πως να μην παρεις;Εσεις,τι νεα μικρουλες;;;

Eγω εδω γυρω βουρλιζομαι,οχι απο νευρικοτητα τοσο οσο απο την ''μη δραστηρια'' ζωη μου,μεχρι τη χοριακη μου την Παρασκευη,προσεχω οσο μπορω για να μη λεω μετα οτι δεν εκανα το παν!Ο γιατρος μου συνηθως λεει ''χοριακη σε 12 ημερες'',αυτη τη φορα ομως μου ειπε σε 15,δεν ξερω γιατι,αλλα λεω να το τηρησω..Παντως αυτη η ρημαδο-αναμονη ..παχαινει!Καθησιο-ξαπλα-φαγητο,πως να μην παρεις;Εσεις,τι νεα μικρουλες;;;

Καλά αποτελέσματα maybe καλά κάνεις και κλωσσάς. Η Παρασκευή είναι κοντή γιορτή άλλωστε.:D

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλέ που είστε όλες τόσες μέρες;;;

Ελπίζω να είστε καλά, χαρούμενες και αισιόδοξες..

Maybe μου 4 μερούλες μείνανε ακόμη και μετά θα λάβεις το ωραιότερο νέο για φέτος.. Γιατί να μη σου πάνε όλα καλά; Αφού ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού, δεν κάνεις του κεφαλιού σου, έχεις θετική ψυχολογία.. όλα κλείνουν προς το άριστο αποτέλεσμα..

Μελετίνα μου δεν πειράζει κοριτσάκι που δεν προχώρησες στην τρίτη σπερματέγχυση.. Αφού έχεις αποφασίσει να κάνεις άλλη μια μπορείς να την κάνεις οποτεδήποτε..

Εγώ προμηθεύτηκα τεστάκια ωορρηξίας από το ίντερνετ - να' ναι καλά η Βίλλυ μας γι' αυτό - και σήμερα θα πάμε και στο γιατρό να βγάλουμε επιτέλους τα ράμματα.. Και θα αρχίσουμε δυναμικά προσπάθειες!

Άντε.. μαζευτείτε..

Ιόλη μου τι κάνεις κοριτσάρα μου; Κανόνισε να πάμε για καφέ κανένα απογευματάκι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Χαιρετώ τα κορίτσια!

Βιλλάκι μου εσύ ξέρω τα παίρνεις αλλά μου έχεις πει για να κάνεις ένα ωάριο, έχουν παρενέργειες?

Καλή εβδομάδα να χουμε , πολλά φιλιά σε όλες!!!

Mελετινακι μου, παρενεργειες δεν ειχα, εκτος απο πρηξιμο στην κοιλια...

Βεβαια εμενα δε με βοηθανε και πολυ, αφου μολις και μετα βιας κανω ενα ωαριο, αλλά άλλα κορίτσια κανουν 3 και 4 καμια φορα....

Οποτε θεωρω πως δεν χανεις κατι, να παρεις για εν κυκλο σερπαφαρ, να δεις πως θα πας και αν κανεις 1 ή 2 πας για σπερματεγχυση, αν εχεις καλυτερη ανταποκριση προχωρας για εξωσωματικη....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσακι θα περιμενουμε με αγωνια !!!!

Ολα θα πανε τελεια αυτη την φορα!!!!!

:-P:razz:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Kαλημερα κοριτσια μου τι κανετε??

Εγω καλα ειμαι δεν εχω μεχρι στιγμης ουτε αναγουλες ουτε τιποτα!!

Εχω Τεταρτη υπερηχο ειμαι 5η εβδομαδα βρε κοριτσια θα δω κατι η θα φρικαρω τελειως?????????????

Σοφία μου σίγουρα θα δείτε ένα μαύρο σακουλάκι.. Αυτός είναι ο σάκος που περιβάλλει το έμβρυο.. Την 6η βδομάδα θα δείτε και μια άσπρη κουκίδα που είναι το έμβρυο και πιθανόν να ακούσετε και καρδούλα και από την 7η και μετά θα βλέπετε το έμβρυο να παίρνει σιγά σιγά μορφή.. Όλα να του πάνε τέλεια κοριτσάρα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...