Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

κορίτσια μου, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Μακάρι να πάνε όλα καλά και για μένα, αλλά και για εσάς!

Σοφία, με το καλό κοριτσάκι μου, μεσα στην τρέλλα μου δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ! Θα είμαστε μαζί!!!!!!!!!!

φιλιά πολλά!!!!

Συμφουγαρακι μου συγχαρητηριααααααααααααα

αααααααααααααααααααα!!!!!!!!

Ειμαι τοσο χαρουμενη για σενα!!!!!

Μπραβο σου κοριτσακι μου!!!!!

:P:p:p:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Bυλλάκι άντε η τελευταία να είναι και η τυχερή. Αλλιώς μας βλέπω για σπερματέγχυση. Αλήθεια ο Κοφινάκος κάνει?

Meletina καλή επιτυχία και σε εσένα. Τώρα που άνοιξε σειρά η Sofia μπορεί να είσαι η επόμενη (μετά την my wish και την maybe πάντα).

Ντολλίτσα τί θα κάνουμε εμείς; Θα γίνουμε διπλομάνες?[/QUOT

Νομιζω ναι Γιολαντακι μου...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Να πω μια όμορφη καλημέρα...Είμαι η ομορφότερη καλημέρα εδώ και πολύ πολύ καιρό...

Σοφία και Μαργαριτούλα δεν πίστευα στα μάτια μου όταν άρχισα να διαβάζω τα μηνύματα...Είδατε που οι ευχές μας έπιασαν τόπο; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ....

Σοφία μου δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι από τώρα...όταν έρθει εκείνη η ώρα μπορείς να αγχωθείς όσο θέλεις...κοίτα να απολαύσεις όσο μπορείς τις μοναδικές αυτές στιγμές...Κι εγώ αν μείνω έγκυος έχω ποσοστό 25% επανεμφάνισης του συνδρόμου και 75% να είναι υγιές...εστίασε στο 75% είναι κατά πολύ μεγαλύτερο..

Μαργαριτούλα, ελπίζω να πάψεις τώρα να είσαι φουγαράκι....που θα μας πας για κέρασμα;;;;

Μαybe καλή μου, εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα νέα..το αδελφάκι της μικρής σου να είναι ήδη στον δρόμο...Έχεις περάσει κι εσύ τόσα πολλά...

Βιλλάκι μου σίγουρα αυτά τα μωράκια πήραν μακριά την γκαντεμιά..άλλωστε την αρχή έκανε ο μπέμπης της Παρασκευής...Τι σκέφτεσαι να κάνεις; θα περιμένεις ή θα πας στο γιατρό να δεις τι γίνεται;

Παρασκευούλα διάβασα την περιπέτειά σας..τι να πω; Το μόνο ότι μπορώ να καταλάβω απόλυτα τι πέρασες...όμως είσαι μαχήτρια και τα κατάφερες τέλεια...όσο για την επίσκεψη, εμείς που έχουμε μικρά παιδιά, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις επισκέψεις μέχρι τον Μάϊο, λόγω ιώσεων...Το πολύ πολύ να σε δούμε στην επόμενη συνάντηση αν φυσικά πάρεις την άδεια από τον γιο σου:tongue::tongue:.

Ιολάκι τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή; Διάβασα όσα έγραψες στο forum και έχω να σου πω ότι όποια απόφαση και να πάρεις εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε εσένα και τις επιλογές σου...Θα χαρώ να σε δω πάλι από κοντά. Περαστικά στον αντρούλη σου.

Δομνίνα μου, η αλήθεια είναι ότι οι καριόκες έγιναν ΤΕΛΕΙΕΣ...με αποτέλεσμα να τις τσακίσω..κλαψ κλαψ πάει η δίαιτα:cry::cry:.

Μελετίνα μου να έχεις κι εσύ καλή επιτυχία στη σπερματέγχυση...

Εγώ κοριτσάκια είμαι στην 14η ημέρα μετά την ωορηξία (η οποία παρεπιπτόντως έγινε στην 29η ημέρα) συνολικά στις 43 ημέρες...Η θερμοκρασία έπεσε αλλά η περίοδος δεν έχει έρθει ακόμη...Η αλήθεια είναι ότι παρακαλάω να έρθει, γιατί τέλος του μήνα θα κάνουμε την μετακόμιση και δεν θα γινόταν να είμαι κι έγκυος...Το καλό είναι ότι γίνεται ωορηξία και επίσης μπορώ και την καταλαβαίνω.

Γιολάκι μου δεν ξέρω τελικά αν εγώ θα γίνω διπλομάνα...τουλάχιστον όχι αυτόν το μήνα:mrgreen::mrgreen:....Εσύ τι αποφάσισες; Συζήτησες το θέμα της εξωσωματικής με τον άντρα σου;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

KOΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η χοριακή μου είναι 96,6!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Μόλις το έμαθα!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και από μένα!!! Ημουν σίγουρη κορίτσι μου.

Κορίτσια το 2011 είναι τυχερό, θα μείνουμε όλες μας έγκυες...

dpTCp2.png

62YBp2.png

Σοφούλα έχεις pm. Αλήθεια οι menopur πόσο κάνουν?

Βιλλάκυ και για σένα εννοούσα φυσικά ότι θα γίνουμε διπλομάνες και την Maybe. Έχεις ρωτήσει πόσο στοιχίζει η σπερματέγχυση στον Κοφινάκο. Τα ρωτάω όλα αυτά για να διελευκάνω τί με συμφέρει, να πάω για σπερματέγχυση ή κατευθείαν εξωσωματική. Με το πρώτο είναι πιο λίγα τα φάρμακα και τα λεφτά αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα πετύχεις. Με το δεύτερο είναι πιο πολλά τα λεφτά και τα φάρμακα και επίσης δεν είναι σίγουρο αλλά δίνουν πιο πολλά ποσοστά επιτυχίας. Ότι να κάνω όμως θα το κάνω μετά την Άνοιξη λόγω της εργασίας μουπου είναι και ο λόγος που δεν γράφω πολύ συχνά. Είμαι πολύ πιεσμένη και έχω επικεντρωθεί αρκετά εκεί.

Παρασκευούλα ο θηλασμός είναι΄δύσκολη υπόθεση αλλά το καλύτερο για το παιδάκι σου. Προσπάθησε να είναι αποκλειστικός τους πρώτους 3-4 μήνες και μετά βλέπεις. Αλήθεια πότε γυρνάς δουλειά. Αν αργείς μπορείς να τον κρατήσεις για όσο πιο πολύ καιρό γίνεται. Μπαίνουν και άλλες τροφές και είναι λιγότερα τα γεύματα οπότε θα τα πας μια χαρά.

Ιόλη μου μαζί όλες θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Ποτέ μην λες ποτέ. Κι εγώ πέρσι απέρριπτα όλα τα επεμβατικά και τώρα όπως βλέπεις αρχίζω να τα σκέφτομαι κι ας έχω ήδη ένα παιδάκι με φυσιολογικό τρόπο. Πρέπει πάσει θυσία να αποκτήσουμε αδελφάκι για την κορούλα μου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολλές καλησπέρες..

Παρακαλώ πολύ τις φρεσκοεγκυούλες να μην αγχώνονται, να μην κουράζονται και να μη σκέφτονται τίποτε δυσάρεστο. Το μόνο που πρέπει να σκέφτονται τώρα είναι η κοιλίτσα και το σποράκι τους..

Κορίτσια πείτε με τρελλή, πείτε με ότι θέλετε αλλά έχει αρχίσει και τριβελίζει το μυαλό μου η ιδέα της σπερματέγχυσης.. Βλέπετε θέλω κι εγώ να ξεκινήσω κάποια διαδικασία το συντομότερο και δεν έχω την υπομονή να περιμένω να γίνει φυσιολογικά.. Ο σύζυξ βλέπετε αγαπάει το συγκεκριμένο "άθλημα" τα Σαββατοκύριακα και τις καθημερινές δεν είναι ιδιαίτερα φανατικός.. αλλά θα μου πείτε ας δούμε πρώτα τα αποτελέσματα της επέμβασης.. Έχετε δίκιο.. Ελπίζω να είναι όλα τέλεια και να προχωρήσουμε γρήγορα παρακάτω..

Ντόλη μου σου υποσχέθηκα πάστα φλώρα με σπιτική μαρμελάδα. Μόλις τακτοποιηθείτε στείλε σήμα..

Βιλλάκο μου τι κάνεις; πότε θα πιούμε καφέ;

Γιόλα μου χαίρομαι που δεν το βάζεις κάτω και πολεμάς με όλες σου τις δυνάμεις για να προσφέρεις αδερφάκι στην κόρη σου.. είμαι σίγουρη ότι θα γίνει..

Παρασκευούλα έχει δίκιο η Ντόλη για τις ιώσεις.. Όταν με το καλό κανονίσουμε συνάντηση θέλουμε πολύ να είσαι κι εσύ εκεί..

Ιόλη μου ξέρω ότι είσαι απογοητευμένη και κουρασμένη απ' όλους και απ' όλα. Για κάποιο λόγο ο Θεός επιλέγει να δοκιμάζει κάποιους ανθρώπους περισσότερο από άλλους.. Όμως είμαι πεποισμένη ότι εσύ θα πετύχεις.. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου.. Κι εμείς είμαστε εδώ όποτε και εάν χρειαστείς οτιδήποτε..!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Mywish και παλι ευχες και φιλια σου στελνω κουκλα μου να παει καλα μεχρι το τελος και για τις 2 μας ευχομαι !!

Ντολη μου χιλια ευχαριστω για τις ευχες σου !!

Προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη και πιστευω πραγματικα οτι θα παει καλα αληθεια!

Παρολο που ο αντρας μου μονιμως με προσγειωνει γιατι φοβαται οτι θα σαλταρω ετσι και δεν εχουμε θετικο αποτελεσμα

Yola μου 100 το κουτι εγω τις πηρα ιδιωτικα και χρειαστηκα 2 κουτια

Δομνινα μου οντως η σπερματεγχυση δεν ειναι κακη ιδεα (οπως καταλαβαινεις ειμαι πλεον φανατικη της μεθοδου και παραδειγμα :))

Βιλλυ μακαρι κοριτσι μου να ναι η τυχερη αλλιως ζητω η σπερματεγχυση !!

Καλησπέρα κορίτσια , τι κάνετε?

Πολύ χαίρομαι που αρχίζουν να πέφτουν βροχή οι εγκυμοσύνες :-D

Εγώ κορίτσια έκανα χτες 10η μέρα τεστάκι ωορρηξίας και βγήκε θετικό, αλλά αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό και βασικά πιστεύω πως δε θα χει γίνει ακόμα ωορρηξία. Και την προηγούμενη φορά που είχα κάνει το τεστ μετά από 2-3 μέρες έκανα ωορρηξία.

Αύριο θα κάνουμε υπέρηχο να δούμε πόσο έτοιμο είναι το ωοθυλάκιο, και τελικα θα ξανακάνω σπερματέγχυση.

Κορίτσια ξέχασα να σας πω το κουφό νέο.....μια γνωστή μου έκανε 1η εξωσωματική δεν πέτυχε.....κάνει 2η δεν πέτυχε........μετά λόγω οικονομικού κόστους έκανε σπερματέγχυση και έμεινε έγκυος...απίστευτο?

Όσο για τις σπερματεγχύσεις κορίτσια, επειδή αναφέρατε κάποιες κοπέλες το θέμα , όπως η Γιόλα , η Δομνίνα και η Λιονταρίνα , η δική μου άποψη είναι πως θα ήταν καλο να προηγούντε καποιες σπερματεγχύσεις πριν την εξωσωματική εφόσον υπάρχουν οι προυποθέσεις (βατές σάλπιγγες)

Είναι πολλές κοπέλες όμως που επειδή κάνουν και δε μένουν έγκυες και μετά προχωρούν σε εξωσωματική , που έχουν την άποψη πως είναι άδικος κόπος.

Εγώ δε θα συμφωνήσω σε καμμία περίπτωση και ας κάνω την 3η μου σπερματέγχυση τώρα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχουν πάρα πάρα πολλές κοπέλες που πέτυχαν εγκυμοσύνες με σπερματεγχύσεις , παράδειγμα Λιονταρίνα :-D, αυτές λοιπόν θα ήταν κρίμα να είχαν προχωρήσει κατευθείαν εξωσωματική και να είχαν επιβαρύνει τον οργανισμό τους με τόσα φάρμακα , και κατά δεύτερον το κόστος είναι πολύ μικρότερο.

Και μένα μπορεί να μην μου πετύχει ξανά σπερματέγχυση, αυτό όμως δε το γνωρίζεις από πριν και δε σημαίνει πως κακώς τις έκανα, γιατί θα μπορούσα να είμουν από τις τυχερές . Έτσι και αλλιώς εγώ όλους τους κάνω σε φυσικό κύκλο ώστε αν δε πετύχουν τότε να πάρω φάρμακα προχωρώντας σε εξωσωματικη.

Γιόλα μου πιστεύω πως θα μπορούσες να προσπαθήσεις και με σπερματέγχυση πριν καταφύγεις σε εξωσωματική, για σκέψου να είσαι τυχερή και να μη χρειαστεί καν να πας στη διαδικασία της εξωσωματικής.

Δόμνινα μου αν σε σας έχει διορθωθεί η κατάσταση του σπέρματος και μια φυσιολογική επαφή μπορεί να σου φέρει την εγκυμοσύνη. Στο εύχομαι:-D

MY wish φυσικά και μεις δε ξεχνάμε το κέρασμα χαχαχα:-D Τι κάνεις? σε ποια φάση είσαι τώρα? Κάνεις επαναληπτικές στη χοριακή? Πάντως για διδυμάκια σε βλέπω!! Τι σου είπε ο γιατρός σου? Ελπίζω το τσιγάρο να ναι κομμένο τώρα ε?:wink:

Λιονταρίνα μου όλα καλά να σου πάνε, μην αγχώνεσαι , και να μας γράφεις τα νέα σου.

Παρασκευούλα, ελπίζω να ήταν η τελευταία ταλαιπωρία αυτή, και να σου πω το πόσο πολύ χάρηκα που θηλάζεις αποκλειστικά το μπέμπη σου. Μπράβο, είδες που τα κατάφερες? είναι πολύ σημαντικό αυτό για το μωράκι σου!!

Ντόλη μου εύχομαι με το καλό να γίνει η μετακόμιση και να έρθει και ένα μωράκι ακόμα στο σπιτάκι σας :-D

Ιόλη μου καλή ανάρρωση στον αντρούλη σου.

Βιλλάκι εύχομαι αυτός ο κύκλος να σου πάει καλύτερα , έλα είμαστε στο σωστό δρόμο , άρχισαν οι εγκυμοσύνες να έρχοντε :-D!!!!

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!

Yola & Ντόλη, ευχαριστώ κοριτσάκια μου, και στα δικά σας...

Ντόλη, μόλις βεβαιωθώ ότι όλα είναι καλά, βουρ για κέρασμα, it's a deal!!!

Yola να ψάξεις και το ενδεχόμενο της σπερματέγχυσης σε κάποιο κέντρο κ' όχι σε κάποιο γιατρό, γίνεται πιο σωστή δουλειά στα κέντρα. Το λέω με βάση όχι μόνο τη δική μου εμπειρία, αλλά και κάποιων φιλενάδων μου. Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε κάποιο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και θα επιδίωκα μία συζήτηση, να δεις τι θα σου προτείνουν... Εδώ που τα λέμε δεν χάνεις και τίποτα (εκτός από κάμποσα ευρουλάκια βέβαια)...

Εγώ σήμερα είμαι σε κακή κατάσταση. Ο γιατρός μου μου είπε να "μεινω ξάπλα" και μου ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι.. Τον ρώτησα μήπως το λέει βάσει της χοριακής μου, μήπως είναι χαμηλή και μου είπε ''είναι καλή'', απλά ότι πρέπει να ξεκουραστώ πολύ για να 'δέσει καλύτερα'... Περιττό να σας πω ότι με έπιασε πανικός... Τι θα κάνω τώρα, ένας Θεός ξέρει... Με τόση δουλειά.. Θα επιδιώξω να λείψω αύριο και μεθαύριο από τη δουλειά, να κολλήσω και το Σ/Κ, μετά όμως τέλος τα ψέμματα, δεν μπορώ να λείπω συνέχεια... Πείτε μου τη γνώμη σας κορίτσια, τι λέτε εσείς ??

Σας φιλώ

Yola & Ντόλη, ευχαριστώ κοριτσάκια μου, και στα δικά σας...

Ντόλη, μόλις βεβαιωθώ ότι όλα είναι καλά, βουρ για κέρασμα, it's a deal!!!

Yola να ψάξεις και το ενδεχόμενο της σπερματέγχυσης σε κάποιο κέντρο κ' όχι σε κάποιο γιατρό, γίνεται πιο σωστή δουλειά στα κέντρα. Το λέω με βάση όχι μόνο τη δική μου εμπειρία, αλλά και κάποιων φιλενάδων μου. Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε κάποιο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και θα επιδίωκα μία συζήτηση, να δεις τι θα σου προτείνουν... Εδώ που τα λέμε δεν χάνεις και τίποτα (εκτός από κάμποσα ευρουλάκια βέβαια)...

Εγώ σήμερα είμαι σε κακή κατάσταση. Ο γιατρός μου μου είπε να "μεινω ξάπλα" και μου ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι.. Τον ρώτησα μήπως το λέει βάσει της χοριακής μου, μήπως είναι χαμηλή και μου είπε ''είναι καλή'', απλά ότι πρέπει να ξεκουραστώ πολύ για να 'δέσει καλύτερα'... Περιττό να σας πω ότι με έπιασε πανικός... Τι θα κάνω τώρα, ένας Θεός ξέρει... Με τόση δουλειά.. Θα επιδιώξω να λείψω αύριο και μεθαύριο από τη δουλειά, να κολλήσω και το Σ/Κ, μετά όμως τέλος τα ψέμματα, δεν μπορώ να λείπω συνέχεια... Πείτε μου τη γνώμη σας κορίτσια, τι λέτε εσείς ??

Σας φιλώ

Συμφουγαρακι μου, μην αγχωνεσαι!!!!

Η αληθεια ειναι πως επειδη εισαι με εξωσωματικη, καλο ειναι να προσεχεις λιγο παραπανω, τουλαχιστον μεχρι να δειτε σακο και να ακουσετε καρδουλα ή καρδουλες....

Ξερω πως ειναι δυσκολο να φευγεις συνεχεια απο την δουλεια, αλλα σκεψου ποσο σημαντικο ειναι αυτο που καταφερες....

Και εμεις ειμαστε εδω για να σε στηρηξουμε οσο μπορουμε.....

:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...