Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Ιολάκι μου γλυκό τι χαρά είναι αυτή που σε έχουμε και πάλι κοντά μας.. έστω και με αυτό το πέρασμα - αστραπή μας θυμήθηκες όλες! Μας λείπεις πολύ αλλά ξέρω ότι σας έχουν τύχει διάφορα αυτό το διάστημα και είσαι απολύτως δικαιολογημένη.. Όποτε το αισθάνεσαι και θες είμαστε εδώ για σένα, να το ξέρεις αυτό..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιολη μου χιλια ευχαριστω απο το στομα σου και στου Θεου τ'αφτι !!!

Μεσ'απο τη καριδα μου σου ευχομαι και συ φετος να κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα

Δε ξερω αν θυμασαι ειχαμε μιλησα για τη Κοντογιαννη

Θα πας εκει τελικα?

Ντολη...το βιντεακι για το αγγελακι σου με τσακισε!Εχω κι εγω ενα αγορακι -αγγελακι που εφυγε το φεβ του 07 στον πεμπτο μηνα απο ιατρικη #####,και ξερω πως ειναι.Εχω ομως και μια απιθανη μπεμπα τωρα και προχωραω!Σημερα εφτασα στην εμβρυομεταφορα,yes!Βαλαμε τρια ωραια εμβρυακια και αρχιζω να κλωσσαω τωρα.Κοριτσια συνεχιστε,αισιοδοξια και θα ειμαστε καλα!

Kαλή επιτυχία MAYBE!!! Περιμένουμε το αδελφάκι της κορούλας σου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Liontarina sofia συγχαρητήρια! Σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Όλα καλά θα είναι με το μωράκι σου. ήσουν τόσο τυχερή με την πρώτη σπερματέγχυση και θα έχεις ατυχία? Δεν το νομίζω. Αλήθεια μπορείς εν ολίγις να μου θυμίσεις ποιό ήταν το θέμα σας και καταφύγατε στην σπερματέγχυση, αν σου φάνηκε εύκολο (με βοήθεια serpafar έγινε;) πόσο κόστισε και με Pm σε ποιό κέντρο? Ευχαριστώ.

Domnina-Ioli καλά ανάρρωση στους άντρες σας. Την ίδια επέμβαση έκανε και ο άντρας της Ιόλης?

Aναμένουμε με αγωνία my wish και maybe. Κάτι άρχισε να κινείται αλλά απότι βλέπω φυσιολογικά έχουμε πολύ μικρές πιθανότητες πρέπει κι εμείς να κινηθούμε γιατί βαλτώσαμε πια.

Paraskevoula αν θες πες μας τί θέμα είχες με τον μικρό, παλλινδρόμησης;

Bυλλάκι άντε η τελευταία να είναι και η τυχερή. Αλλιώς μας βλέπω για σπερματέγχυση. Αλήθεια ο Κοφινάκος κάνει?

Meletina καλή επιτυχία και σε εσένα. Τώρα που άνοιξε σειρά η Sofia μπορεί να είσαι η επόμενη (μετά την my wish και την maybe πάντα).

Ντολλίτσα τί θα κάνουμε εμείς; Θα γίνουμε διπλομάνες?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια πολυ χαιρομαι που εμαθα παλι συνοπτικα ολα τα νεα σας. Τελικα το 2011 ειναι η χρονια για ολες μας. Να ειμαστε ολες καλα και καλα αποτελεσματα σε ολες οσες περιμενετε. Ετσι να μεγαλωσει η παρεα μας.

Εγω σχετικα με την παιδιατρο που σας ανεφερα, την επομενη που βγηκα απο το μαιευτηριο ειχα καλεσει την παιδιατρο για να δει το μωρο κλπ. Αυτη λοιπον εβγαλε το συμπερασμα οτι το γαλα μου δεν φτανει στο μωρο και επρεπε να του δωσω συμπληρωμα. Για 15 μερες το μωρο εκλεγε, ουρλιαζε δεν κοιμοταν και εβγαζε γαλα. Ερχεται αυτη και λεει οτι το μωρο ειναι αλλεργικο στο αγελαδινο γαλα και μας δινει υποαλλεργικο (21? το κουτι/3 μερες), το παιδι μετα απο 10 μερες που υποτιθετε εχει καθαρισει το εντερο του απο το αγελαδινο γαλα να χειροτερεψει. Να φευγουν οι ρουκετες λες και ημασταν σε εμπολεμη χωρα. Κοιμοταν και ρευοταν ή εβγαζε γουλιες και φυσικα κλααααμα. Η κοιλιτσα του να φουσκωνει πως βλεπουμε τα παιδακια της Αιθιοπιας και να κουνιεται ολοκληρη απο τους σπασμους του εντερου. Εβλεπε δε το μπουκαλι και το επιανε υστερια, να αρνειτε να ανοιξει το στομα και να του κανω κεφαλοκλειδωμα για να φαει. Η τυπισα λοιπον μου λεει να μην του δινω απο το δικο μου γαλα πρωτα αλλα να του δινω το ξενο και οταν θελει τοτε να του δινω δικο μου. Εμενα δεν μου αρεσε το ολο θεμα και αρχισα να εχω αμφιβολιες. Για καλη μου τυχη τοτε πηγα και στο γυναιολογο μου να με δει και οταν του ειπα τι εχει γινει μου λεει " .. και που το καταλαβε αυτη 4 μερες λεχωνα οτι δεν εχεις γαλα και δεν φτανει στο μωρο?? Για ψαξε λιγο περισσοτερο γιατι δεν μου ακουγονται καλα ολα αυτα. Ταυτοχρονα ερχετε το ιδιο βραδυ μια θεια μου που ειναι νοσοκομα στο παιδων και πετυχε το παιδι σε κριση και μου ειπε ".. σκιζω το πτυχιο και την προϋπηρεσια 25 χρονια στο νοσοκομειο. Το μωρο εχει κολικους και κατι το χαλαει με το γαλα." Η δε παιδιατρος να προσπαθει να με πεισει οτι το παιδι εχει οισοφαγικη παλινδρομιση και να κανω υπερηχο κλπ. Βρισκω αλλο παιδιατρο ο οποιος μου απ'ευθειας με εστειλε πρωτα σε γαστρεντερολογο για να δουμε τι θα μας πει. Η γαστρεντερολογος (καλη της ωρα) μου λεει οτι το παιδι οντως ειναι αλλεργικο στο γαλα μονο και μονο επειδη και εγω και ο μπαμπας του εχουμε γενικα αλλεργιες. Αυτο φαινοταν και στο προσωπακι του που ειχε βγαλει εκζεμα παντου και η αλλη παιδιατρος ελεγε οτι ηταν απο τα νυχια του και αυτο ειχε βγαλει σ'ολο το προσωπο εκζεμα το οποιο ειχε γινει σαν εγκαυμα και σιγουρα το ποναγε.

Να μην σας κουραζω περισσοτερο η γαστρεντερολογος μου ειπε να κοψω γαλακτοκομικα γενικα και να προσπαθησω να ταϊσω μονο με θηλασμο το παιδι γιατι συμφωνα με αυτη το παιδακι μου ειχε κολικους και οχι κατι παθολογικο και μαλιστα οτι το γαλα μου υπερκαλυπτε τις αναγκες του παιδιου με αποτελεσμα πιεζοντας το με το ξενο το παιδι μπουχτιζε γι'αυτο και γινοταν η μαχη. Μου εδωσε και κρεμουλα για το εκζεμα του για να ανακουφιστει και σε δυο μερες το παιδακι μου ειχε παλι φατσουλα μωρου και οχι του Κουασιμοδου και καθε μερα που περναει και το εντερακι του ερχεται στα ισα του ειμαστε πολυ καλα. Μαλιστα δεν κοιμοταν καθολου τις πρωινες ωρες παρα τεταρτο ή μισαωρο σερι και αυτη την εβδομαδα εχει αρχισει και κοιματε και ωρα μονος του, χωρις αγκαλια χωρις τιποτα. Και ειναι ησυχος!!!!! Ολο χαμογελα ειναι και καθεται και μονος του στην κουνια του και κοιταει τα παιχνιδια του και τους μιλαει. Το μονο ζορι μου ειναι οτι καθε 2 ωρες θελει να τρωει και το βραδυ ειναι πολυ ζορικο αλλα θα βρουμε την ακρη και σε αυτο. Αυτα τα νεα μας κοριτσια ολο αυτο τον καιρο γι'αυτο και χαθηκα. Τωρα την Παρασκευη θα παμε για το πρωτο μας εμβολιο και θα ρωτησω το γιατρο αν μπορω να τον βαλω στο δικο του δωματιο πλεον γιατι βλεπω οτι στην κουνια του περναει καλυτερα απ'οτι στο λικνο που τον εχω μαζι μου.

Αυτα που λετε κορτσουδια μου. Σας κουρασα με τις λεπτομερειες αλλα ηθελα να σας τα πω οπως τα εζησα. Πολλα φιλακια σε ολες και περιμενω να διαβασω νεα σας παλι:)

A2enp3.png?jZYdKeP4

KOΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η χοριακή μου είναι 96,6!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Μόλις το έμαθα!!!!

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα να πανε καλα γλυκια μου.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A2enp3.png?jZYdKeP4

Μόλις το έμαθα!!!!

Μαργαριτάκι μου βλέπω ότι μπήκαμε δυναμικά στο σερί θετικών αποτελεσμάτων.. Μπράβο σου κοριτσάκι μου.. Μην ξεθαρρέψεις βέβαια ακόμα.. Κάνε λίγη υπομονή να δούμε και την επόμενη χοριακή και σε 10 μέρες θα κάνεις και τον πρώτο υπέρηχο.. Είμαι σίγουρη ότι είναι ένα καλά πιασμένο μπεμπέ..

Παρασκευούλα μου τουλάχιστον τώρα το μωράκι σου είναι ήρεμο και ευτυχισμένο.. Μα πόσο ηλίθιοι γιατροί υπάρχουν σ' αυτή τη χώρα;

Γιόλα που χάθηκες; Αραιά και που μας θυμάσαι. Προς ενημέρωση ο άνδρας της Ιόλης έκανε επέμβαση στον ώμο του.. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά..

Ντολάκι μου γλυκό ακόμα απολαμβάνεις τις καριόκες και δεν μας έχεις τιμήσει με την παρουσία σου; Κατανοητός ο λόγος αλλά μας λείπεις..

Βιλλάκο μου που είσαι σήμερα;:rolleyes:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μόλις το έμαθα!!!!

Συγχαρητήρια!! Μπράβο κοπέλα μου , πολύ χάρηκα!!

Μάλλον έκανες νωρίτερα χοριακή ε? γιατί Πέμπτη περιμέναμε . Σε βλέπω για δίδυμα πάντως :D:D αν από τώρα έχεις τετοια χοριακή ! Εύχομαι όλα να πάνε καλά !!

Άρχισαν κορίτσια οι εγκυμοσύνες? ποια θα ναι η επόμενη που έχει σειρα? :D

Καλημερα κοριτσια

Παρασκευουλα μου ευχαριστω για τις ευχες σου και συ να χαιρεσαι το μωρακι σου

114 πηγε η χοριακη μου κοριτσια και στο γιατρο ειδαμε απλα παχυ ενδομητριο

Την επομενη Τεταρτη παλι με την ελπιδα να δουμε σακο

Ηταν γενικα πολυ αυστηρος ο γιατρος μου

Δε θυμαμαι αν σας το χω πει αλλα εχουμε ενα εξτρα θεμα

Εχουμε και οι 2 στιγμα οποτε αν δεν βεβαιωθουμε οτι το μωρο ειναι καλα μαλλον δε θελουν και ο αντρας μου και ο γιατρος μου να με ενθουσιαζουν και ειναι πολυ συγκρατημενοι....

Βιλλακι μου μακαρι αυτη η φορα να ειναι και η τυχερη σου κοριτσι μου μακαρι !

Μελετινα τι αποφασισες θα τη κανεις τη σπερματεγχυση ??

Λιονταρίνα μου μια χαρά είναι η χοριακή σου, super. Συνήθως στην αρχή η χοριακή διπλασιάζεται περιπου ανα μιάμιση μέρα , γιαυτο όπως θα είδες και συ μεσα σε 3 μέρες διπλασιάστηκε 2 φορές.Όσο περνάει ο καιρός διπλασιάζεται με πιο αργό ρυθμό αλλά τότε δεν κάνουμε έτσι και αλλιώς χοριακές , αλλά παρακολουθούμε το έμβρυο στον υπέρηχο.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το στίγμα, λογικά ένα 75 % είναι με το μέρος σας αν δεν κάνω λάθος. Έτσι δε σας είπε και ο γιατρός?

Όλα να πάνε καλά κοπέλα μου !!!

Εγώ μαλλον θα την κάνω τη σπερματέγχυση ...για να δούμε.....

Ιολάκι μου γλυκό τι χαρά είναι αυτή που σε έχουμε και πάλι κοντά μας.. έστω και με αυτό το πέρασμα - αστραπή μας θυμήθηκες όλες! Μας λείπεις πολύ αλλά ξέρω ότι σας έχουν τύχει διάφορα αυτό το διάστημα και είσαι απολύτως δικαιολογημένη.. Όποτε το αισθάνεσαι και θες είμαστε εδώ για σένα, να το ξέρεις αυτό..

Ναι, καλό μου, μού έχετε λείψει. Δώστε μου λίγο χρόνο να επανενταχτώ.

Ιολη μου χιλια ευχαριστω απο το στομα σου και στου Θεου τ'αφτι !!!

Μεσ'απο τη καριδα μου σου ευχομαι και συ φετος να κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα

Δε ξερω αν θυμασαι ειχαμε μιλησα για τη Κοντογιαννη

Θα πας εκει τελικα?

Όχι, Λιονταρίνα μου, λάθος θυμάσαι, με άλλη κοπέλα μίλησες. Εγώ δεν είμαι για εξωσωματική. Για την ακρίβεια δεν είμαι για τίποτε πλέον. Κουράστηκα.

Την ίδια επέμβαση έκανε και ο άντρας της Ιόλης?

Ντολλίτσα τί θα κάνουμε εμείς; Θα γίνουμε διπλομάνες?

Όχι, Γιόλα μου, όπως σου είπε η Δομνίνα στον ώμο, δεν ξέρω αν θυμάστε που το έλεγα από το καλοκαίρι, επιτέλους την έκανε και τώρα είναι στην ανάρρωση.

Μόλις το έμαθα!!!!

Αγάπη μου γλυκιά, ήμουν σίγουρη 100% ότι θα πετύχαινε!

Καλή συνέχεια, να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!

Παρασκευή μου, τι τράβηξες κι εσύ κορίτσι μου με την ανόητη την παιδίατρο. Ευτυχώς, όλα καλά με τον μικρούλη, θα μπει σε σειρά σιγά σιγά.

By the way, η ξαδέλφη μου τον μπέμπη της τον έβαλε στο δωμάτιό του μόλις σαράντισε, δεν είχε κανένα πρόβλημα, ούτε γκρίνια ούτε τίποτε.

κορίτσια μου, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Μακάρι να πάνε όλα καλά και για μένα, αλλά και για εσάς!

Σοφία, με το καλό κοριτσάκι μου, μεσα στην τρέλλα μου δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ! Θα είμαστε μαζί!!!!!!!!!!

φιλιά πολλά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...