Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Liontarina....μπραβοοοο!!Συγχαρητηρια και ευχομαι η χοριακη σου να ..παχαινει συνεχεια και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!

Μywish..πως παει η αναμονη;Εισαι ξαπλα;;Ποτε ειναι το τεστ;

Για μενα αυτος ηταν ο πιο ζορικος κυκλος ivf οποτε ειμαι πολυ χαρουμενη που καταφερα να βαλω τελικα 3 εμβρυακια που εδειχναν ''πολυ καλα''..Ιδωμεν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βιλλακι μου κοριτσαρες μου τι κανετε??

Χαθηκα ε?

Το ξερω αλλα ειχα την αναγκη να σιωπησω για λιγο

14/01 εκανα τη πρωτη μου σπερματεγχυση

Ηταν βασανιστικη ολη αυτη η αναμονη

Αλλα .................................ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

Επιτελους δε το πιστευω οτι γραφω κατι τετοιο αλλα ειμαι

Βεβαια θελω τη γνωμη σας η χοριακη ειναι 31 δηλαδη χαμηλη ....

Και ο γιατρος μου πολυ συγκρατημενος μεχρι να με δει Δευτερα

Αλλα ειμαι !!νΑ ΜΗ ΧΑΡΩ??

Ειμαι τοσο ευτυχισμενη !!!!!!!!

Λοιπον??Σας αρεσαν τα νεα μου??

Μπράβο !!!! Συγχαρητήρια!!! :-D:-D:-D:-D

Η αρχή έγινε , και σιγά σιγα θα ακολουθήσουμε και μεις !

Αυτό που έχει περισσότερο σημασία στη χοριακή είναι να διπλασιάζεται ανα 2 μέρες. Έχουν ξεκινήσει και άλλες κοπέλες και με 12 και έχουν πάει καλά.

Ποια μέρα έκανες χοριακή? 14η μετά τη σπερματέγχυση?

Απλά για να δεις σάκο θα πρέπει να φτάσει η χοριακή σου γύρω στις 2.000.

Θέλω να πω τη Δευτέρα δε θα μπορεί να φανεί ο σάκος, μην σε ανησυχήσει αυτό γιατί είναι νωρίς. Λογικά θα σου πει ο γιατρός 2-2 φορές ακόμα να παρακολουθήσεις τη χοριακή σου.

Γράψε μας τα νέα σου από το γιατρό.

Εύχομαι όλα μα όλα να πάνε καλά και να φέρεις σον κόσμο το μωράκι σου που τόσο επιθυμούσες :-D

Ντολη...το βιντεακι για το αγγελακι σου με τσακισε!Εχω κι εγω ενα αγορακι -αγγελακι που εφυγε το φεβ του 07 στον πεμπτο μηνα απο ιατρικη #####,και ξερω πως ειναι.Εχω ομως και μια απιθανη μπεμπα τωρα και προχωραω!Σημερα εφτασα στην εμβρυομεταφορα,yes!Βαλαμε τρια ωραια εμβρυακια και αρχιζω να κλωσσαω τωρα.Κοριτσια συνεχιστε,αισιοδοξια και θα ειμαστε καλα!

Καλή επιτυχία και σε σένα κοπέλα μου , χαίρομαι που έχουμε αναμονές και εύχομαι σε όλες τις αναμονές να χουμε τα καλύτερα νέα. :-D

Ντολη και Γιολα μου, ειναι οσο πιο σιγουρο γινεται η 17η μερα, συμφωνα με την ιστοσελιδα που μου το βγαζει αυτοματα...

Το ξερω οτι ειμαι μεσα στα γενικα ορια, απλα τα δικα μου ειναι 15 μερες μετα την ωορηξια να μου ερχεται περιοδος, οχι οτι δεν αλλαζει κι αυτο καμια φορα...

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ, αν δεν ηταν εξισου ψηλα και τις 2 προηγουμενες φορες για 25 σχεδον μερες,οταν τελικα ειχα κυστη, η οποια παραγει προγεστερονη, εξου και οι υψηλες θερμοκρασιες...

Οσο για τον κω#$%καιρο με εχει πεθανει!!!

Εχει πρηστει ενα δαχτυλο, τοσο πολυ, που νομιζω πως θα σκιστει το δερμα...

Τουλαχιστον να μου ερχοταν η περιοδος, να επαιρνα κανενα πιο ισχυρο παυσιπονο ρε γμτ...

Ο Κοφινακος μου ειχε πει οτι μπορω να τα πινω αφοβα απο την 1η μερα του κυκλου, εως 3-4 μερες πριν την ωορηξια....

Βιλλάκι μου μακάρι να είσαι έγκυος και να κάνουν λάθος τα τεστάκια σου:D

Και γω αυτό που ξέρω είναι πως 14-15 μέρες μετά την ωορρηξία αδιαθετείς, εσύ άλλες φορές έχεις ξεπεράσει αυτές τις μέρες? έχοντας κάνει ωορρηξία?

Βιλλάκι μου μακάρι να είσαι έγκυος και να κάνουν λάθος τα τεστάκια σου:D

Και γω αυτό που ξέρω είναι πως 14-15 μέρες μετά την ωορρηξία αδιαθετείς, εσύ άλλες φορές έχεις ξεπεράσει αυτές τις μέρες? έχοντας κάνει ωορρηξία?

Μελετινακι μου, λιγο δυσκολο να κανουν λαθη 5 τεστ!!!

Εχω ξανα ξεπερασει αυτες τις μερες, οταν ειχε γινει το ωαριο κυστικο....

Σε αυτες τις 2 περιπτωσεις μου ειχε ερθει περιοδος γυρω στην 40η μερα....

Την μια φορα μαλιστα χρειαστηκε να παρω προγεστερονη για να αδιαθετησω.....

Εσυ τι κανεις?

Σε ποια μερα εισαι τωρα?

Πηγες στο γιατρο?

Φιλακια:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Μελετινακι μου, λιγο δυσκολο να κανουν λαθη 5 τεστ!!!

Εχω ξανα ξεπερασει αυτες τις μερες, οταν ειχε γινει το ωαριο κυστικο....

Σε αυτες τις 2 περιπτωσεις μου ειχε ερθει περιοδος γυρω στην 40η μερα....

Την μια φορα μαλιστα χρειαστηκε να παρω προγεστερονη για να αδιαθετησω.....

Εσυ τι κανεις?

Σε ποια μερα εισαι τωρα?

Πηγες στο γιατρο?

Φιλακια:P:p

Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς άλλο Βιλλάκι!

Εγώ είμαι στην 8η μέρα του κύκλου , μίλησα με το γιατρό, αλλά ακόμα δεν έχω κλείσει ραντεβου, αν θα κάνω τη σπερματέγχυση θα πρέπει να πάω την Πέμπτη για υπέρηχο, ακόμα ομως δεν το χω αποφασίσει με σιγουριά.

Κοριτσιακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας!!

Μεσα απο τη καρδια μου ευχομαι ΟΛΕΣ να αποκτησετε γρηγορα το μωρακι που επιθυμειτε !!

Μελετινα μου 14η μερα εκανα χοριακη και ηταν 31

Σημερα το πρωι την επανελαβα αλλα εχω μπερδευτει καθε ποτε διπλασιαζεται ?

Καθε 2 μερες?Δηλαδη πρεπει να ναι γυρω στο 100 σημερα?

Εσυ θα κανεις σπερματεγχυση τι αποφασισες?

Βιλλακι μου ελπιζω να νιωθεις καλυτερα σημερα

Maybe με το καλο κοριτσι μου να πανε ολα καλα !

Ποτε περιμενεις αποτελεσμα?

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε!

Βέβαια τα ευχάριστα τα μάθαμε από τη Λιονταρίνα μας.. Κοριτσάκι μου γλυκό συγχαρητήρια.. Κανονικά σήμερα η χοριακή σου θα πρέπει να είναι γύρω στο 60 και πάνω.. Δεν ανησυχούμε όμως.. είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.. Πάντως να ξέρεις ότι ο γιατρός για να μπορέσει να δει κάτι η χοριακή σου θα πρέπει να είναι από 2000 μονάδες και πάνω οπότε θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή..

Εμένα με επισκέφθηκε χθες το βράδυ για πολύ λίγο και σήμερα το πρωί για τα καλά η ακατανόμαστη ακριβώς στις 27 μέρες. Το σύστημα δουλεύει ρολόι.. Σήμερα θα πάμε κιόλας να κόψουμε τα ράμματα και να πάρουμε οδηγίες οπότε αρχίζει μια νέα ελπιδοφόρα εποχή για μας κορίτσια..

Βιλλάκο μου σε σκέφτομαι με το κρύο και πονάω και εγώ.. Ταλαιπωρείσαι κοριτσάκι μου και καλά κάνει ο άνδρας σου που σε απειλεί για να πάρεις το παυσίπονο.. Είναι κρίμα και άδικο να ταλαιπωρείσαι τόσο..

Μελετίνα μου δεν χάνεις τίποτε νομίζω με το να προχωρήσεις σε μια ακόμα σπερματέγχυση.. Ο επιμένων νικά άλλωστε..

Σας φιλώ πολύ όλες και Λιονταρίνα μου περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου από τον γιατρό!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Κοριτσιακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας!!

Μεσα απο τη καρδια μου ευχομαι ΟΛΕΣ να αποκτησετε γρηγορα το μωρακι που επιθυμειτε !!

Μελετινα μου 14η μερα εκανα χοριακη και ηταν 31

Σημερα το πρωι την επανελαβα αλλα εχω μπερδευτει καθε ποτε διπλασιαζεται ?

Καθε 2 μερες?Δηλαδη πρεπει να ναι γυρω στο 100 σημερα?

Εσυ θα κανεις σπερματεγχυση τι αποφασισες?

Βιλλακι μου ελπιζω να νιωθεις καλυτερα σημερα

Maybe με το καλο κοριτσι μου να πανε ολα καλα !

Ποτε περιμενεις αποτελεσμα?

ΛΙονταρίνα μου τι ημ/νία έκανες την πρώτη χοριακή? στις 28 /1 ? και τώρα επανέλαβες 31/1? αν είναι κοντά στα 100 είναι καλή . Γράψε μας πως τα πήγες. :D

Δομνινακι μου χιλια ευχαριστω για τις ευχες σου !!Το 2011 να φερει και σε σενα το μωρακι σου αγκαλια !

Μελετινα μου ναι 28/01 την εκανα δηλαδη πριν 3 μερες

Αρα εαν διπλασιαζεται καθε 2 μερες στις 3 αν ειναι γυρω στο 80 δεν θα ναι οκ?

Καλα δε το υπολογιζω?

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου εδω ειμαι επιτελους!!!

Εχω διαβασει μεσες ακρες τα νεα σας γιατι δεν βρηκα καθολου χρονο. Σας σκεφτομαι παρα πολυ και αν δεν εμπαινα και σημερα να σας γραψω θα επερνα τηλ. τη Γιολαντα ή τη Μελετινα για να μαθω νεα.

Να ξεκινησω σωστα καλοσοριζοντας στην παρεα μας τα καινουργια κοριτσια και φυσικα να ευχηθω στην Liontarina μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ :P:p:p ολα να πανε καλα γλυκια μου μεσα απο την καρδια μου.

Δομνινα μου χαρηκα που ολα μπηκαν σε ροη για εσενα και τον αντρα σου. Ευχομαι τα καλυτερα.

Απο οτι καταλαβα βρεθηκατε και ζηλευω πολυ!!!:tongue:

Εμεις τωρα αρχιζουμε να μπαινουμε σε ρυθμο γιατι δεν ξερω αν σας τα ειχα πει εμπλεξα με μια παιδιατρο που μας εκανε ζημια με το παιδακι ευτυχως οχι μονιμη και τρεχαμε να δουμε τι γινεται, αλλαξαμε γιατρο και γενικα ειχαμε μια τρεχαλα τρελη. Απλα δεν μπορω να μπαινω στο internet γιατι ειμαι μονη σχεδον συνεχεια με τον μικρο ο οποιος δεν κοιματε τις πρωινες ωρες και με θελει συνεχεια. Τρωει και καθε δυο ωρες οποτε τι να προλαβω. Το φοβερο ειναι οτι πλεον τον θηλαζω αποκλειστικα και το παιδακι παιρνει βαρος.

Κοριτσια φευγω γιατι κλαιει ο μουργακος. Ελπιζω να μπω συντομα να διαβασω ολα τα νεα σας .

Φιλια σε ολες και σας σκεφτομαι Ντολυ, Βιλλυ, Μywish (καλη επιτυχια), Μελετινα, Μaybe. Και φυσικα δεχομαι επισκεψεις αν εχετε υπομονη να σας φτιαξω καφε και να σας κερασω γλυκο. Θα χαρω να σας δω.

A2enp3.png?jZYdKeP4

Καλημερα κοριτσια

Παρασκευουλα μου ευχαριστω για τις ευχες σου και συ να χαιρεσαι το μωρακι σου

114 πηγε η χοριακη μου κοριτσια και στο γιατρο ειδαμε απλα παχυ ενδομητριο

Την επομενη Τεταρτη παλι με την ελπιδα να δουμε σακο

Ηταν γενικα πολυ αυστηρος ο γιατρος μου

Δε θυμαμαι αν σας το χω πει αλλα εχουμε ενα εξτρα θεμα

Εχουμε και οι 2 στιγμα οποτε αν δεν βεβαιωθουμε οτι το μωρο ειναι καλα μαλλον δε θελουν και ο αντρας μου και ο γιατρος μου να με ενθουσιαζουν και ειναι πολυ συγκρατημενοι....

Βιλλακι μου μακαρι αυτη η φορα να ειναι και η τυχερη σου κοριτσι μου μακαρι !

Μελετινα τι αποφασισες θα τη κανεις τη σπερματεγχυση ??

Καλημέρες σε όλα τα κοριτσάκια!

Παρασκευούλα μου επιτέλους εμφανίστηκες.. Δυστυχώς όχι, δεν μας είχες ενημερώσει για το θέμα με την παιδίατρο αλλά τουλάχιστον τώρα ο μικρούλης σου είναι καλά και θηλάζει αποκλειστικά! Είναι πολύ σημαντικό αυτό για τη σωστή ανάπτυξη του μωρού οπότε ο δικός σου θα έχει από τώρα τα φόντα για να γίνει ένα τέλειο παιδάκι! Όποτε έχεις χρόνο εμείς θα χαιρόμαστε να σε διαβάζουμε και γιατί όχι; αφού μας θες θα κανονίσουμε να έρθουμε να σας δούμε!

Σοφία μου τέλειο το νουμεράκι σου.. Λογικά την άλλη Τετάρτη κάτι θα μπορέσετε να δείτε.. Με το πρόβλημα του στίγματος λογικό είναι και ο άνδρας σου και ο γιατρός να θέλουν να κρατήσουν χαμηλά τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους.. Είμαι σίγουρη όμως ότι η εξέταση τροφοβλάστη θα δείξει ένα υγιέστατο μωράκι!

Εμείς τελικά δεν κόψαμε τα ράμματα χθες.. Υπάρχει λίγο υγρό μαζεμένο και ο γιατρός θέλει να φύγει πρώτα για να μην υπάρξει περίπτωση να ανοίξει η τομή. Δεν μας πειράζει όμως αυτό.. Αρκεί να πάνε όλα καλά..

Οι νεότερες οδηγίες που λάβαμε είναι να συνεχίσουμε τα ενισχυτικά φάρμακα και βιταμίνες που παίρνουμε για τη βελτίωση του σπέρματος και μέσα Μάρτη να κάνουμε ένα απλό σπερμοδιάγραμμα για να δούμε που βρισκόμαστε.. Μακάρι κορίτσια να έχουν πάει όλα καλά και να μπορέσουμε να ανασάνουμε επιτέλους..

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια..

Mywish & Maybe πλησιάζει και η δική σας υπέροχη μέρα της θετικής χοριακής!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Λιονταρίνα Σοφία μου, καταρχήν τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη.

Είμαι απολύτως σίγουρη ότι το μωρό σου θα είναι υγιέστατο!!! Στο λέω και στο υπογράφω!!!!

Δομνίνα μου, εύχομαι να βελτιωθεί και να ξεκινήσετε τον Απρίλη τη νέα σας προσπάθεια, αν μέχρι τότε δεν έχεις μείνει φυσιολογικά. Κι ο δικός μου σήμερα έκοψε τα ράμματα και θα τον ξαναδεί την Παρασκευή. Μέχρι στιγμής καλά πάει.

Οι υπόλοιπες κοπέλες είστε καλά?

Βίλλυ μου, μη στενοχωριέσαι, τουλάχιστον δουλεύει το σύστημα και ελπίζω κι εύχομαι ολόψυχα ο τελευταίος μήνας με σερπαφάρ να είναι και ο τυχερός!!!

Ντόλη μου, έστω και καθυστερημένα, να τα εκατοστήσεις, να έχεις υγεία και ευτυχία.

Γιόλα μου, πώς πάει η δουλειά?

Mywish & maybe, εύχομαι σε λίγες ημέρες να μάθουμε και τα δικά σας τα ευχάριστα.

Μελετίνα μου, τι κάνεις?

Παρασκευή28, χαίρομαι που κατάφερες να θηλάσεις αποκλειστικά, κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για το μωράκι σου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...