Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Nτολη μου γλυκιά, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!! Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σου και σύντομα να γεμίσει και πάλι η αγκαλιά σου και η ψυχή σου.. Είμαι σίγουρη ότι ένα μωράκι θα κάνει πολύ σύντομα την εμφάνισή του... Θα είναι τόσο καλότυχο που θα έχει μία τόσο γενναία και απίθανη μαμά... Και σίγουρα το άλλο μωράκι σου θα σας προσέχει όλους από ψηλά... Φιλάκια κορίτσι μου, μόνο ευτυχίες και χαρές από δω κ' έπειτα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ κορίτσια μου για την στήριξη.. Είναι δύσκολη η αναμονή, οι μέρες δεν περνάνε.. Το μυαλό μου κατακλύζεται από διάφορες σκέψεις... Ξέρω ότι έχω μπει στην τελική ευθεία τώρα, από τη μία φοβάμαι μηπως μου έρθει η περίοδος πριν καν κάνω την χοριακή (αν και παίρνω φάρμακα), από την άλλη σκέφτομαι ότι άλλες κοπέλες πέτυχαν με την πρώτη εξωσωματική..

Η επόμενη Πέμπτη άλλες φορές φαίνεται κοντά κ' άλλες τόσο μακρυά...

Αυτά τα νέα μου, σας φιλώ όλες !!!!!!

Καλημερα κοριτσια!!!!

Χαλια τα νευρα σημερα...

17 μερες απο την ωορηξια, ολα τα τεστ αρνητικα, χθες ειχα και πονακια περιοδου, αλλα ακομα δεν ηρθε!!!!

Αμαν πια....

Δε ξερω τι να υποθεσω....Να εγινε παλι κυστικο το ωαριο?

:evil::evil::evil:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας!

Μαργαριτάκι μου έχω περάσει δύο φορές το στάδιο που διανύεις εσύ τώρα και πίστεψέ με αυτό είναι το πιο ψυχοφθόρο.. Λογικό είναι διάφορες σκέψεις, σενάρια και πιθανότητες να τριγυρνάνε στο μυαλουδάκι σου αλλά προσπάθησε να κρατήσεις μόνο τις θετικές και εντέλλω τις αρνητικές να φύγουν, να πάνε αλλού.. Η Πέμπτη έρχεται και θα να ευκαιρία για μας να γιορτάσουμε για πρώτη φορά ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το καφέ.. Κάνε εσύ την αρχή για να ακολουθήσουμε κι εμείς μια μια ..

Βιλλάκο μου ίσως επηρεάζει και ο καιρός τον κύκλο σου.. Κι εγώ κανονικά περιμένω Δευτέρα - Τρίτη αλλά μέχρις στιγμής κανένα σημάδι.. Εννοείται ότι δεν παίζει πιθανότητα εγκυμοσύνης διότι στις κρίσιμες μέρες ήμασταν στο νοσοκομείο και περάσαν ανεκμετάλλευτες αλλά από τον επόμενο μήνα θα είμαστε συνεχώς (ελπίζω) στην προσπάθεια..

Ο άνδρας μου έβγαλε σήμερα τις γάζες και τα υποστηρικτικά συστήματα και αισθάνεται άλλος άνθρωπος. Άντε να' ρθει και η Δευτέρα να βγάλει τα ράμματα και να μπούμε στους ρυθμούς μας..

Φιλάκια σε όλα τα μαγουλάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο με συγκινήσατε με τις ευχές σας...Ένα ακόμη ευχαριστώ που μου κρατήσατε το χέρι όλο αυτόν τον καιρό. Σας αγαπάω πολύ.

Αφιερώνω ένα τραγουδάκι στο αγγελούδι μου και προχωράω......αύριο....ένας χρόνος χωρίς εσένα..

tO6Baeg088c

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Καλημερα κοριτσια!!!!

Χαλια τα νευρα σημερα...

17 μερες απο την ωορηξια, ολα τα τεστ αρνητικα, χθες ειχα και πονακια περιοδου, αλλα ακομα δεν ηρθε!!!!

Αμαν πια....

Δε ξερω τι να υποθεσω....Να εγινε παλι κυστικο το ωαριο?

:evil::evil::evil:

Είσαι σίγουρη ότι είναι 17 ημέρες; Αποκλείεται να είναι 16 ας πούμε; Γιατί έτσι είσαι μέσα στο όριο...Το άγχος επίσης καθυστερεί την περίοδο...Αφού έχεις πονάκια τότε πλησιάζει. Πως είσαι με τον κωλόκαιρο;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Βίλλυ μου,

έβαλες θερμόμετρο? Έχεις υψηλή θερμοκρασία? Γιατί αν είναι υψηλή για 18 μέρες σημαίνει εγκυμοσύνη την οποία σου εύχομαι.

Ντολλίτσα,

μην μας στεναχωρείς με τις σκέψεις που κάνεις. Δεν μπορώ να μπω στην θέση σου και σίγουρα είναι ότι πιο δύσκολο βίωσες μέχρι σήμερα μετά από την απώλεια του μπαμπά σου αλλά πρέπει να ξεχάσεις αυτή την επέτειο και ημερομηνία. Να την σβήσεις από το μυαλό σου και να κοιτάς μόνο μπροστά. Όχι να ξεχάσεις το αγγελουδάκι αλλά τα δυσάρεστα γεγονότα. Αύριο γιατί δεν πάτε μια εκδρομή με τον Μιχαλάκη κάπου κοντά? Να μην είσαι σπίτι και όλο να σκέφτεσαι.

Δομνίνα μου,

καλό ΣΚ και εύχομαι με το καλό να βγουν τα ράμματα.

Μy wish,

Μετράμε αντίστροφα, ο κύβος ερίφθη και ό,τι έγινε έγινε. Ελπίζουμε όλες να έγινε το ποθούμενο/α.;)

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ντολη και Γιολα μου, ειναι οσο πιο σιγουρο γινεται η 17η μερα, συμφωνα με την ιστοσελιδα που μου το βγαζει αυτοματα...

Το ξερω οτι ειμαι μεσα στα γενικα ορια, απλα τα δικα μου ειναι 15 μερες μετα την ωορηξια να μου ερχεται περιοδος, οχι οτι δεν αλλαζει κι αυτο καμια φορα...

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ, αν δεν ηταν εξισου ψηλα και τις 2 προηγουμενες φορες για 25 σχεδον μερες,οταν τελικα ειχα κυστη, η οποια παραγει προγεστερονη, εξου και οι υψηλες θερμοκρασιες...

Οσο για τον κω#$%καιρο με εχει πεθανει!!!

Εχει πρηστει ενα δαχτυλο, τοσο πολυ, που νομιζω πως θα σκιστει το δερμα...

Τουλαχιστον να μου ερχοταν η περιοδος, να επαιρνα κανενα πιο ισχυρο παυσιπονο ρε γμτ...

Ο Κοφινακος μου ειχε πει οτι μπορω να τα πινω αφοβα απο την 1η μερα του κυκλου, εως 3-4 μερες πριν την ωορηξια....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Ντολη...το βιντεακι για το αγγελακι σου με τσακισε!Εχω κι εγω ενα αγορακι -αγγελακι που εφυγε το φεβ του 07 στον πεμπτο μηνα απο ιατρικη #####,και ξερω πως ειναι.Εχω ομως και μια απιθανη μπεμπα τωρα και προχωραω!Σημερα εφτασα στην εμβρυομεταφορα,yes!Βαλαμε τρια ωραια εμβρυακια και αρχιζω να κλωσσαω τωρα.Κοριτσια συνεχιστε,αισιοδοξια και θα ειμαστε καλα!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!!!!

Φουγαράκι μου, σε σκέφτομαι, και σήμερα βρωμόκαιρος.. παρόλα αυτά ελπίζω να είσαι καλύτερα... Τι έγινε ήρθε η περίοδος?

Γιολάκι, ναι, ό,τι έγινε έγινε... Αυτό που με βοηθάει είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερες παρενέργειες από τα φάρμακα (σε αντίθεση με τους προηγούμενους κύκλους με τα ρημαδοσερπαφαρ) οπότε δεν χαλιέμαι να αναλύω κάθε ενόχληση κλπ. Το άγχος μου το κυριότερο είναι να μην μου έρθει η περίοδος την Δευτέρα. Από 'κει κ' έπειτα βλέπουμε...

Δομνίνα, σούπερ τα νέα σου, με το καλό να αναρρώσει ο Δομνίνος και μετά... θα καεί το πελεκούδι!!!! αλήθεια, στις προσπάθειές σου με εξωσωματική, πως αισθανόσουν? Υπήρξε κάτι που να μαρτυρά επιτυχία / αποτυχία? Είμαι σίγουρη πως όχι...

Maybe τελικά τα μενοπουρ κάναν δουλειά??? Μπράβο κοριτσάκι μου!!!! Τι ποιότητας & διαιρέσεων ήταν τα εμβρυάκια σου? Βλαστοκύστες έβαλες? Σου περίσεψαν για κατάψυξη? Εμένα τελικά από τα 7 που περίσσεψαν τα 6 κατάφεραν κ' εγιναν βλαστοκύστες!

Ντόλη μου, ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα....

Φιλάκια πολλά!

Ντολη...το βιντεακι για το αγγελακι σου με τσακισε!Εχω κι εγω ενα αγορακι -αγγελακι που εφυγε το φεβ του 07 στον πεμπτο μηνα απο ιατρικη #####,και ξερω πως ειναι.Εχω ομως και μια απιθανη μπεμπα τωρα και προχωραω!Σημερα εφτασα στην εμβρυομεταφορα,yes!Βαλαμε τρια ωραια εμβρυακια και αρχιζω να κλωσσαω τωρα.Κοριτσια συνεχιστε,αισιοδοξια και θα ειμαστε καλα!

Μπραβο σου κοριτσακι μου!!

Πολυ καλη επιτυχια να εχεις...

Ευχομαι να εχουμε και τα δικα σου ευχαριστα μετα της Mywish...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλακι μου κοριτσαρες μου τι κανετε??

Χαθηκα ε?

Το ξερω αλλα ειχα την αναγκη να σιωπησω για λιγο

14/01 εκανα τη πρωτη μου σπερματεγχυση

Ηταν βασανιστικη ολη αυτη η αναμονη

Αλλα .................................ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

Επιτελους δε το πιστευω οτι γραφω κατι τετοιο αλλα ειμαι

Βεβαια θελω τη γνωμη σας η χοριακη ειναι 31 δηλαδη χαμηλη ....

Και ο γιατρος μου πολυ συγκρατημενος μεχρι να με δει Δευτερα

Αλλα ειμαι !!νΑ ΜΗ ΧΑΡΩ??

Ειμαι τοσο ευτυχισμενη !!!!!!!!

Λοιπον??Σας αρεσαν τα νεα μου??

Kαλημέρα κορίτσια!!!!

Φουγαράκι μου, σε σκέφτομαι, και σήμερα βρωμόκαιρος.. παρόλα αυτά ελπίζω να είσαι καλύτερα... Τι έγινε ήρθε η περίοδος?

Γιολάκι, ναι, ό,τι έγινε έγινε... Αυτό που με βοηθάει είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερες παρενέργειες από τα φάρμακα (σε αντίθεση με τους προηγούμενους κύκλους με τα ρημαδοσερπαφαρ) οπότε δεν χαλιέμαι να αναλύω κάθε ενόχληση κλπ. Το άγχος μου το κυριότερο είναι να μην μου έρθει η περίοδος την Δευτέρα. Από 'κει κ' έπειτα βλέπουμε...

Δομνίνα, σούπερ τα νέα σου, με το καλό να αναρρώσει ο Δομνίνος και μετά... θα καεί το πελεκούδι!!!! αλήθεια, στις προσπάθειές σου με εξωσωματική, πως αισθανόσουν? Υπήρξε κάτι που να μαρτυρά επιτυχία / αποτυχία? Είμαι σίγουρη πως όχι...

Maybe τελικά τα μενοπουρ κάναν δουλειά??? Μπράβο κοριτσάκι μου!!!! Τι ποιότητας & διαιρέσεων ήταν τα εμβρυάκια σου? Βλαστοκύστες έβαλες? Σου περίσεψαν για κατάψυξη? Εμένα τελικά από τα 7 που περίσσεψαν τα 6 κατάφεραν κ' εγιναν βλαστοκύστες!

Ντόλη μου, ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα....

Φιλάκια πολλά!

Kαλημερα συμφουγαρακι μου...

Χειροτερα ειμαι σημερα...Το πρωι αναγκαστηκα να φωναξω το μικρο για να με σηκωσει απο το κρεβατι, κατι που σιχαινομαι, γιατι δεν ειχα δυναμεις....

Τελικα θα πρεπει να ακουσω τον Κοφινακο και να συνεχισω με τις ανοσοκατασταλτικες ενεσεις μου, μου ειπε οτι δε παιζουν ρολο αρκει να τις σταματησω αμεσως μολις καταλαβω εγκυμοσυνη....

Τα παυσιπονα ειναι αυτα που μου κανουν την ζημια...

Οταν κανω τις ενεσεις η αρρωστια μου ειναι σε καλυτερη κατασταση και δεν εχω πονους, απλα πεφτει το ανοσοποιητικο μου παρα πολυ και πρεπει ολη την ωρα να προσεχω μην κρυωσω, μη κοπω με κανα μαχαιρι γιατι δεν κλεινει η πληγη, μην κολλησω οποιαδηποτε ιωση γιατι δεν εχω αντισωματα να την πολεμησω και θα καταληξω να "βλεπω τα ραδικια αναποδα", γενικα κανουν δουλεια αλλα ειναι της ταλαιπωριας....

Περιοδος δε μου ηρθε και ενα τεστ που εκανα το πρωι βγηκε παλι αρνητικο, οποτε ο συζυγος μου ειπε- τι μου ειπε δηλαδη, με απειλησε- να παρω το παυσιπονο...

Οι πιθανοτητες να ειμαι εγκυος ειναι μηδαμηνες και ισως να πρεπει να τον ακουσω......

Αυτα για μενα και περιμενω τα δικα σου ευχαριστα για να χαρω και εγω η δολια!!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλακι μου κοριτσαρες μου τι κανετε??

Χαθηκα ε?

Το ξερω αλλα ειχα την αναγκη να σιωπησω για λιγο

14/01 εκανα τη πρωτη μου σπερματεγχυση

Ηταν βασανιστικη ολη αυτη η αναμονη

Αλλα .................................ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

Επιτελους δε το πιστευω οτι γραφω κατι τετοιο αλλα ειμαι

Βεβαια θελω τη γνωμη σας η χοριακη ειναι 31 δηλαδη χαμηλη ....

Και ο γιατρος μου πολυ συγκρατημενος μεχρι να με δει Δευτερα

Αλλα ειμαι !!νΑ ΜΗ ΧΑΡΩ??

Ειμαι τοσο ευτυχισμενη !!!!!!!!

Λοιπον??Σας αρεσαν τα νεα μου??

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αν και χαθηκες εγω σε παρακολουθουσα στο φορουμ....

Να χαρεις, το αξιζεις!!!

Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Μια χαρα ειναι η χοριακη σου...

Αλλες ξεκινησαν με μικροτερη...

Σημασια εχει να αυξανεται:P

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...