Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα και χρόνια πολλά και καλά στη Μαργαρίτα μας.. Μακάρι κοριτσάκι μου αυτή η χρονιά να είναι η πιο τυχερή και όμορφη όλης σου της μέχρι τώρα ζωής..

Εμείς είμαστε καλά.. Πήγαμε χθες στο γιατρό ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος με την πορεία ανάρρωσης του Δομνίνου. Του βρήκε μια μικρή φλεγμονούλα στον υπέρηχο που του έκανε και γι' αυτό το λόγο του έδωσε ένα κουτί αντιβίωση ακόμα και ένα Mesulid να παίρνει καθημερινά για 5 μέρες. Την επόμενη Τετάρτη θα κόψουμε τα ράμματα και θα μάθουμε το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση μας. Λέω να το πάρουμε χαλαρά το όλο θέμα και αν μας κάτσει;;; Εννοείται ευπρόσδεκτο!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μας τι κάνουν; Εμφανιστείτε αμέσως!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εγω 14 μερες απο την ωορηξια σημερα και παλι αρνητικο το τεστ...:(:(

Δεν εχω ελπιδες πια.....

Αντε να αδιαθετησω και φτου και απο την αρχη....:evil::evil:

Τελευταιος κυκλος με σερπαφαρ....Μετα πεφτω στα βαρια!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Φουγαράκι μου, ευχαριστώ!!!!! να 'σαι πάντα καλά!!!!

Αντε, τέλος τα σερπαφάρ, πάρε απόφαση και βούτα στα βαριά, να τελειώνει το μαρτύριο ρε κοριτσάκι μου!!!!!! Καλή επιτυχία ό,τι κι αν κάνεις!!!!!!!! φιλάκια πολλά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Έχουμε βαρέσει διάλυση ή μου φαίνεται;;; Για εμφανιστείτε αμέσως, διαφορετικά θα έχουμε κυρώσεις..

Παρουσα!!!!

Διαβαζουμε Ιλιαδα με το μικρο!!!

Σκεφτομουν το πρωι οτι αυτο τον μηνα πετυχαμε την ωορρηξια αφου ειχαμε επαφη και την προηγουμενη και την ιδια μερα....

Τι διαολο φταιει?

Μαλλον τα ωαρια μου ειναι για τα μπαζα,ή το σπερμα εχει χειροτερεψει....

Τι να πω?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλάκο μου το μπεμπέ δεν θέλει να είναι η μανούλα του στο γ' τρίμηνο καλοκαίρι και να ταλαιπωρηθεί.. Προτιμάει να έρθει αργότερα.. να είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο σας.. είμαι σίγουρη γι' αυτό!

L2qIp2.png

Βιλλάκο μου το μπεμπέ δεν θέλει να είναι η μανούλα του στο γ' τρίμηνο καλοκαίρι και να ταλαιπωρηθεί.. Προτιμάει να έρθει αργότερα.. να είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο σας.. είμαι σίγουρη γι' αυτό!

Μακαρι να χεις δικιο Δομνινα μου!!!

Μπορει να περιμενει να μεινουμε μαζι εγκυες για να εχω και παρεα!!!!:P:p:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σας κορίτσια, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όσο αφορά τη συνάντησή μας , χάρηκα και γω πολύ που σας γνώρισα :D

Χρόνια πολλά και από μένα για τη Μαργαρίτα έστω και καθηστερημένα, ότι επιθυμείς και γρήγορα μανούλα!!!

Όντως θα συμφωνήσω με τη Δομνίνα πολλά ήταν τα 4 εμβρυάκια που σου έβαλλαν , και απ όσο ξέρω και γω 4 βάζουν σε γυναίκες πάνω από 40. Σίγουρα θα χεις παραπάνω ποσοστά επιτυχίας έτσι, και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Πότε θα κάνεις χοριακή? να αγωνιούμε και μεις μαζί σου.

Εγώ κορίτσια να πω την αλήθεια μου σκέφτομαι και για 3η σπερματέγχυση, τις προηγούμενες δύο έγινε από την αριστερή μεριά ωορρηξία, αυτή τη φορά ευελπιστώ να γίνει από τη δεξιά να δούμε τι μπορεί να γίνει και από αυτή την πλευρά, μήπως και από εκεί είναι πιο προσβάσιμη η πλευρά ...τι να πω.

Δομνίνα μου πολύ καλά τα νέα σου για την η ανάρρωση του αντρα σου που πάει πολύ καλά . Πολύ πιθανόν να έρθει και η εγκυμοσύνη με το φυσιολογικότατο τρόπο :D σου το εύχομαι.

Βιλλάκι μην μου αγχώνεσαι, ακόμα δεν έχεις καθυστέρηση για να είναι έγκυρα τα τεστάκια , και τα τεστάκια αυτά θέλουν κάποιες μέρες καθυστέρησης για να δείξουν.

Ντόλυ μου την καλησπέρα μου !

Σας χαιρετώ όλες, πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγαπημένες μου...

Βιλλάκι μου, ακόμη κι αν όλα είναι τέλεια, τα ποσοστά επίτευξης εγκυμοσύνης ανά κύκλο είναι 25%. Οπότε μην απογοητεύεσαι...Εστίασε στο γεγονός ότι ο οργανισμός σου λειτουργεί σωστά. Είναι πολύ σημαντικό.

Μαργαριτούλα, η σκέψη μου είναι σε σένα...θυμίσου ότι αγωνιούμε μαζί σου...η ημέρα δεν αργεί......Εγώ από τώρα σκέφτομαι που θα πάμε για να μας κεράσεις:mrgreen::mrgreen:.

Μια όμορφη καλημέρα σε όλες σας.

Εγώ κοριτσάκια μου, σήμερα έχω γενέθλια...Τα περυσινά δεν τα γιόρτασα, τα πέρασα μέσα στον αφόρητο πόνο και τη θλίψη, περιμένοντας να περάσει αυτή η μέρα για να αποχωριστώ τον μπεμπάκο μου στις 29 του μήνα...Ένας χρόνος πέρασε...κι ενώ περίμενα να είμαι ιδιαίτερα λυπημένη, παραδόξως δεν είμαι...Ένα κομμάτι μου μου λέει ότι πρέπει να πενθήσω κι άλλο, ειδικά την ημέρα της επώδυνης επετείου, όμως το υπόλοιπο μου φωνάζει ότι πρέπει να προχωρήσω, έχοντας μαζί μου όλες εκείνες τις εμπειρίες που με έχουν κάνει τον άνθρωπο που είμαι. Το μωρό μου το σκέφτομαι καθημερινά και δεν θα σταματήσω ποτέ να το κάνω.. Πάντα θα είναι εκείνο το δεύτερο παιδάκι μου που δεν κατάφερα ποτέ να αγκαλιάσω. Είναι πια ο άγγελος που θα προσέχει τον Μιχάλη μου και αν θέλει θα δείξει το δρόμο σε ένα νέο μωράκι να έρθει να γεμίσει πάλι την αγκαλιά μου...

Σας ευχαριστώ όλες που βρεθήκατε στο πλάι μου.

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Βιλλάκι μου, ακόμη κι αν όλα είναι τέλεια, τα ποσοστά επίτευξης εγκυμοσύνης ανά κύκλο είναι 25%. Οπότε μην απογοητεύεσαι...Εστίασε στο γεγονός ότι ο οργανισμός σου λειτουργεί σωστά. Είναι πολύ σημαντικό.

Μαργαριτούλα, η σκέψη μου είναι σε σένα...θυμίσου ότι αγωνιούμε μαζί σου...η ημέρα δεν αργεί......Εγώ από τώρα σκέφτομαι που θα πάμε για να μας κεράσεις:mrgreen::mrgreen:.

Εγώ κοριτσάκια μου, σήμερα έχω γενέθλια...Τα περυσινά δεν τα γιόρτασα, τα πέρασα μέσα στον αφόρητο πόνο και τη θλίψη, περιμένοντας να περάσει αυτή η μέρα για να αποχωριστώ τον μπεμπάκο μου στις 29 του μήνα...Ένας χρόνος πέρασε...κι ενώ περίμενα να είμαι ιδιαίτερα λυπημένη, παραδόξως δεν είμαι...Ένα κομμάτι μου μου λέει ότι πρέπει να πενθήσω κι άλλο, ειδικά την ημέρα της επώδυνης επετείου, όμως το υπόλοιπο μου φωνάζει ότι πρέπει να προχωρήσω, έχοντας μαζί μου όλες εκείνες τις εμπειρίες που με έχουν κάνει τον άνθρωπο που είμαι. Το μωρό μου το σκέφτομαι καθημερινά και δεν θα σταματήσω ποτέ να το κάνω.. Πάντα θα είναι εκείνο το δεύτερο παιδάκι μου που δεν κατάφερα ποτέ να αγκαλιάσω. Είναι πια ο άγγελος που θα προσέχει τον Μιχάλη μου και αν θέλει θα δείξει το δρόμο σε ένα νέο μωράκι να έρθει να γεμίσει πάλι την αγκαλιά μου...

Xρόνια πολλά!!!!

Σου ευχομαι μια ζωη γεματη χαρα ευτυχια και υγεια!!!

Σου ευχομαι συντομα η αγκαλια σου να ξαναγεμισει, με ενα πανεμορφο, γλυκο γερο μωρακι και να κλεισει η πληγη σου, να σταματησει να αιμοραγει και να νοιωσεις παλι χαρουμενη!!!

Ξερω πως ποτε δε θα ξεχασεις, δε γινεται, αλλα γλυκια μου, θα μαλακωσει η ψυχουλα σου, το ξερω και δε θα πονα τοσο πολυ....

Νοιωθω πολυ τυχερη που σε γνωρισα!!!

Φιλακια:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Nτόλη μου,

χρόνια πολλά και μόνο καλά από εδώ και πέρα. Φέτος να τα γιορτάσεις γιατί πρέπει να σκέφτεσαι ότι αν δεν υπήρχες εσύ δεν θα υπήρχε ο Μιχαλάκης σου οπότε διπλή γιορτή και πάλι η σημερινή. Να σε χαίρονται οι άντρες σου και με το καλό αν θέλει κι ο Θεός να συμπληρώσετε την οικογένειά σας αφού το θέλετε τόσο πολύ.

Μαργαρίτα μου,

έστω και 2 μέρες μετά πολύχρονη και του χρόνου στην γιορτή σου να είσαι μανούλα και να κρατάς και ένα και δύο μωρά (γιατί όχι να ξεμπερδεύεις). Περιμένω κι εγώ με αγωνία τα αποτελεσματά σου γιατί είμαστε στην ίδια κατηγορία της ανεξήγητης υπογονιμότητας. Εντάξει μην σε αγχώνουμε με το βάρος της ελπίδας που φέρεις αλλά πραγματικά θα χαρούμε όλες μας.

Βιλλάκυ,

κάτσε να δούμε τί θα γίνει και με αυτό τον κύκλο και βλέπεις πώς προχωράς. Μήπως τα λεφτά μιας εξωσωματικής αξίζουν τον κόπο, την ψυχική ταλαιπωρία και τα έξοδα όλων αυτών των χρόνων που προσπαθούμε?

Δομνινάκι μου,

καλή ανάρρωση και μόλις σας δώσει το σύνθημα βουρ στο ψητό. Θα έχει και ανεβασμένο ηθικό ο Δομνίνος θα καεί το πελεκούδι.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια!!

Καταρχήν θέλω να ευχηθώ στη γλυκιά μας Ντόλη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Μακάρι από εδώ και πέρα η ζωή σου να είναι τόσο γλυκιά όσο ολόκληρη η γενέθλια τούρτα σου που περιμένει να δοκιμάσει ο Μιχαλάκης σου. Μακάρι άλλη στενοχώρια και δάκρυ να μη σκιάσει την οικογενειακή σου ευτυχία και να ξέρεις ότι για μας είσαι πολύτιμη!

Δεν υπάρχει πρέπει στα συναισθήματα, ούτε στο πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι.. Κάνε όπως νιώθεις εσύ καλύτερα.. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να σε κρίνει γι' αυτό διότι μόνο εσύ έχεις βιώσει 100% ότι σου έχει συμβεί..

Εμείς θα είμαστε εδώ όποτε το θελήσεις, να το ξέρεις αυτό.

Μαργαριτάκι μου περιμένουμε όλες μας τα δικά σου αποτελέσματα.. Μακάρι να ξεκινήσεις τον κύκλο των θετικών αποτελεσμάτων.

Γιόλα μου ελπίζω να είσαι καλά.. και η κορούλα σου ακόμη καλύτερα..

Βιλλάκο μου δεν εγκαταλείπουμε ποτέ τον αγώνα.. και εσύ ξέρεις γι' αυτό κάτι παραπάνω από εμάς μιας και από πολύ μικρή είσαι μια αγωνίστρια..

Παρασκευούλα ελπίζω ο μικρούλης σου να μεγαλώνει και να ηρεμεί.. Μπες να μας πεις τα νέα σου.. Αν δέχεσαι επισκέψεις νομίζω πως όλες μας θα χαρούμε πολύ να έρθουμε να σε δούμε..

Εμείς είμαστε καλά.. Εν αναμονή για το κόψιμο των ραμμάτων και των οδηγιών πλεύσης!

Μελετίνα αν νιώθεις ότι πρέπει να δώσεις άλλη μια ευκαιρία στη σπερματέγχυση και κυρίως αν νιώθεις ότι έχεις τα ψυχικά αποθέματα γι' αυτό τότε εννοείται να προχωρήσεις!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Ντόλυ μου, Χρόνια πολλά αλλά πάνω απ όλα όμορφα και ευτυχισμένα, να χεις πάντα υγεία και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Σε καταλαβαίνω για όλα αυτά που γράφεις σίγουρα όμως όπως τα νιώθεις εσύ η ίδια δε μπορεί να τα νιώσει κανείς, έχεις όμως το Μιχαλάκη σου και την οικογένειά σου που νομίζω ότι από εκεί παίρνεις μεγάλη δύναμη να συνεχίσεις παρακάτω . Εύχομαι να γίνεις γρήγορα ξανά μανούλα και μέσα από αυτή την εγκυμοσύνη να γίνει ακόμα ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σου και να σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη, και τον επόμενο χρόνο να γιορτάζεις τα γεννέθλια του μωρού σου. Πραγματικά στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...