Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλημέρα σας!

Αν το κάνουμε 8.15 θα είναι ακόμη καλύτερα για μένα και τη Βίλλυ! Τι λέτε καταπληκτικές μου φιλενάδες;

8.15 στη Bizart!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία , στις 8.15, άντε ανυπομονώ να σας γνωρίσω!!!:D

Κοριτσακια φευγω για δουλεια.....

Ευτυχως το 1ο μου μαθαημα ειναι διαγωνισμα και θα ειναι λιγο ξεκουραστο....Η αλλαγη του καιρου με τσακισε σημερα....Εχω ξυπνησει απο της 6 και δε μπορεσα να κοιμηθω καθολου ολο το πρωι γιατι με πονουσε το χερι και το γονατο:evil::evil:

Τωρα νυσταξα αλλα πρεπει να φυγω για δουλεια....:evil::evil:

Παρολα αυτα δε την χανω την συναντηση μας..

Το πολυ πολυ να αναβαλω τα Γερμανικα του παιδιου αυριο πρωι, να μεινω στο κρεβατι, να ξεκουραστω!!1

Σας φιλω και τα λεμε σε 6 ωριτσες!!8-):cool:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια,

εγώ υπάρχει πιθανότητα να έθω με την μικρή (θα την γνωρίσετε κιόλας) γιατί στις 530 πάω να την πάρω από το σχολείο, 630-730 έχει κολυμβητήριο στο Ολυμπιακό Στάδιο και μετά πώς να προλάβω να την πάω σπίτι και να ξαναγυρίσω.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κορίτσια,

λυπάμαι πάρα πολύ που δεν μπορώ να ειδοποιήσω καμία σας. Ελπίζω να με πάρετε στο κινητό να σας εξηγήσω τον λόγο που δεν μπόρεσα.

Το κινητό μου που είχα τις επαφές χάλασε την Τετάρτη και το έδωσα για επισκευή. Ένα άλλο που μου έδωσε ο άντρας μου μπόρεσε να αντιγράψει μόνο τις επαφές που ήταν στην sim οπότε τις δικές σας που ήταν καινούργιες σχετικά πέρασαν στο τηλέφωνο. Τώρα νοιώθω πολύ άσχημα που δεν μπόρεσα να σας ειδοποιήσω έστω και το μόνο που εύχομαι είναι να με πάρετε εσείς που θα με περιμένετε.Χίλια συγνώμη, ξέρετε πόσο τυπική είμαι και μόνο για σοβαρό λόγο δεν θα ερχόμουν.

dpTCp2.png

62YBp2.png

γεια σας κοριτσια!!!!!! πως πηγε η συναντηση???

καλε πειτε κανα νεο!!!!

εγω εδω, με τα 4 εμβρυακια στην κοιλια, με πολυ αγωνια για την εκβαση της προσπαθειας μας...

φιλια σε ολες!

Γεια σας κορίτσια!!!

Πολύ ωραία ήταν στη συνάντηση:D , χάρηκα πολύ που γνώρισα τα κορίτσια γιατί εγώ πρώτη φορά τα έβλεπα, ελπίζω την επόμενη φορά να δούμε και εσένα my wish ως έγκυο :D και σένα Γιόλα και όποιο άλλο κορίτσι θέλει να έρθει!

Καλή επιτυχία my wish , εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή σου!!

Εγώ κορίτσια σήμερα αδιαθέτησα , όπως το περίμενα μέσα στο σβκ και τώρα να δω και γω πως θα πορευτώ.

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!!!! πως πηγε η συναντηση???

καλε πειτε κανα νεο!!!!

εγω εδω, με τα 4 εμβρυακια στην κοιλια, με πολυ αγωνια για την εκβαση της προσπαθειας μας...

φιλια σε ολες!

Ήθελα να σε ρωτήσω την ηλικία σου γιατί δεν τη θυμάμαι , αν δε γίνομαι αδιάκριτη :?

Καλημερα κοριτσια!!!

Η συναντηση πηγε τελεια, χαρηκα που ξαναειδα την Ντολη αι την Δομνινα και φυσικα χαρηκα που γνωρισα τη Μελετινα μας, η οποια ειναι πολυ γλυκια και ομορφη!!!!

Γιολακι μου, περαστικα στη μικρουλα σου...:P

Μελετινακι μου, ενας καινουριος κυκλος αρχιζει για σενα...Πως σκεφτεσαι να συνεχισεις?:P

Ντολη και Δομνινα, καλημερα και καλη βδομαδα!!!:P

Συμφουγαρακι μου, κοριτσακι μου πολυ καλη επιτυχια!!!

Να προσεχεις και φυσικα μη ξεχνας να μας ενημερωνεις!!!

4 εμβρυακια ειναι πολυ καλα, μακαρι κοπελα μου να ερθουν ολα οπως τα θελεις και να χαρουμε και εμεις μαζι σου!!:P

Εγω ειμαι 13 μερες μετα την ωορηξια, ενα τεστ που εκανα χθες βγηκε αρνητικο, οποτε παλι τα ιδια!!!

Δε νοιωθω απολυτως τιποτα διαφορετικο απο τους προηγουμενους κυκλους, με ή χωρις φαρμακα....

Λογικα σε 2-3 μερες θα πρεπει να αδιαθετησω:evil::evil:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημερούδια και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια!

Γιόλα μου περαστικά στη μικρούλα σου.. Ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό και να είναι ήδη πολύ καλύτερα.. Στην επόμενη συνάντηση είμαι σίγουρη πως θα αναπληρώσεις στο μέγιστο το κενό που μας άφησες!

Μελετινάκι μου χάρηκα πολύ που σε γνώρισα.. Έδωσες άλλη νότα στην παρέα μας και ελπίζουμε να σε έχουμε παρεούλα και στις επόμενες συναντήσεις.. Φιλική συμβουλή.. Ότι κι αν αποφασίσεις ζύγισε πρώτα όλα τα ενδεχόμενα πολύ καλά. Αποφάσεις σαν και αυτές δεν πρέπει να τις παίρνουμε εν θερμώ..

Mywish είμαι σίγουρη ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Χαλαρά τώρα και σε 10 μέρες θα είσαι μια ευτυχισμένη μανούλα.. Γιατί όμως βρε κοριτσάκι μου σου έβαλε 4; Αφού την ίδια ηλικία έχουμε..

Βιλλάκο μου ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκες με το ταξί μετά που σε άφησα και να έφτασες σώα και αβλαβή σπίτι σου.. Θέλω να σου ζητήσω μια χάρη και γι' αυτό θα σου στείλω μήνυμα..

Ντόλη μου ελπίζω να είσαι καλά και να άρχισε μια όμορφη βδομάδα και για σένα! Είμαστε όλες μας εδώ αν ποτέ χρειαστείς το οτιδήποτε.. να το ξέρεις!

Όσον αφορά εμάς τώρα.. Περάσαμε ένα ήσυχο σβκ. Ο Δομνίνος κάθε μέρα που περνάει είναι και καλύτερα και σήμερα το απόγευμα θα πάμε στο γιατρό να τον δει και να μας δώσει περαιτέρω οδηγίες!

Καλή μας μέρα κορίτσια!

L2qIp2.png

φουγαράκι μου ευχαριστώ για τη στήριξη! Κάνε υπομονή να δεις πως θα πάει τελικά κ' αυτός ο κύκλος, ποτέ δεν ξέρεις.. Κ' αν όχι, βλέποντας και κάνοντας...

Δομνίνα, στην δική μου περίπτωση δεν έπαιξε ρόλο η ηλικία, αλλά τα ατελείωτα έτη προσπαθειών...

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...