Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

για ποια τεστακια λες??

Μπορεις να παραγγειλεις απο το ιντερνετ και απο Ελλαδα και απο εξωτερικο, πολυ φθηνα τεστ ωορηξιας και εγκυμοσυνης....Εγω παιρνω απο ενα σαιτ του εξωτερικου τα 70 τεστ ωορηξιας περιπου 20 ?....

Αν σε ενδιαφερει μπορουμε να σου στειλουμε τις διευθυνσεις με π.μ.

Φιλακια:tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Δόξα το Θεό πήγαν όλα πολύ καλά! Φάγαμε βέβαια μια ταλαιπωρία μέχρι να κάνουμε την εισαγωγή, καθυστέρησε και η εγχείρηση διότι το προηγούμενο χειρουργείο τελείωσε αργότερα απ' ότι το υπολογίζανε αλλά ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά. Ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων και σήμερα το πρωί πήραμε εξιτήριο. Ο σύζυγός μου είναι σπίτι κι εγώ στη δουλειά. Θα πάμε πάλι τη Δευτέρα στο γιατρό να μας δει και σε 10 μέρες θα κόψουμε τα ράμματα!

Κοριτσάκια μου έφυγε ένα βάρος επιτέλους! Πάει κι αυτό το εμπόδιο.. Τώρα μπορούμε και κοιτάμε μπροστά και αναπνέουμε πιο ελεύθερα! Γιούπι!

Βίλλυ μου θα έρθω εγώ με το μετρό στον Αγ. Αντώνιο να σε πάρω και θα πάμε με το τρένο στο Mall. Σύμφωνοι; Όσον αφορά το που θα βρεθούμε νομίζω πως στα εκδοτήρια του Metro στη Νερατζιώτισσα είναι ότι πρέπει. Άλλωστε κινητά υπάρχουν άρα σίγουρα δεν θα χαθούμε..

Ανυπομονώ να σας δω από κοντά.. Μου έχετε λείψει τόσο πολύ!

Mywish χαίρομαι τόσο πολύ για σένα.. Είδες που όλα πήγαν τέλεια; Άντε και καλή χοριακή τώρα..

Εμείς πάντως από τον ερχόμενο μήνα θα αρχίσουμε να ελπίζουμε!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις σκέψεις σας και τα μηνύματά σας!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Μπορεις να παραγγειλεις απο το ιντερνετ και απο Ελλαδα και απο εξωτερικο, πολυ φθηνα τεστ ωορηξιας και εγκυμοσυνης....Εγω παιρνω απο ενα σαιτ του εξωτερικου τα 70 τεστ ωορηξιας περιπου 20 ?....

Αν σε ενδιαφερει μπορουμε να σου στειλουμε τις διευθυνσεις με π.μ.

Φιλακια:tongue::tongue:

Ναι σε παρακαλω οπτε μπορεσεις στειλε μου τις διευθ

Σε ευχαριστω πολυ

Δόξα το Θεό πήγαν όλα πολύ καλά! Φάγαμε βέβαια μια ταλαιπωρία μέχρι να κάνουμε την εισαγωγή, καθυστέρησε και η εγχείρηση διότι το προηγούμενο χειρουργείο τελείωσε αργότερα απ' ότι το υπολογίζανε αλλά ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά. Ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων και σήμερα το πρωί πήραμε εξιτήριο. Ο σύζυγός μου είναι σπίτι κι εγώ στη δουλειά. Θα πάμε πάλι τη Δευτέρα στο γιατρό να μας δει και σε 10 μέρες θα κόψουμε τα ράμματα!

Κοριτσάκια μου έφυγε ένα βάρος επιτέλους! Πάει κι αυτό το εμπόδιο.. Τώρα μπορούμε και κοιτάμε μπροστά και αναπνέουμε πιο ελεύθερα! Γιούπι!

Βίλλυ μου θα έρθω εγώ με το μετρό στον Αγ. Αντώνιο να σε πάρω και θα πάμε με το τρένο στο Mall. Σύμφωνοι; Όσον αφορά το που θα βρεθούμε νομίζω πως στα εκδοτήρια του Metro στη Νερατζιώτισσα είναι ότι πρέπει. Άλλωστε κινητά υπάρχουν άρα σίγουρα δεν θα χαθούμε..

Mywish χαίρομαι τόσο πολύ για σένα.. Είδες που όλα πήγαν τέλεια; Άντε και καλή χοριακή τώρα..

Σας φιλώ!

Σου ευχομαι οτι καλυτερο και να σου ερθουν ολα οπως τα ονειρεύεσαι

Σας φιλώ!

:D:D Πολύ χάρηκα για τα νέα σου!! Έφυγε και αυτό το εμπόδιο και τώρα είσαι ακόμα πιο κοντά στην εγκυμοσύνη!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά !!

Διαφημίσεις

Καλα, κατι μου λεει οτι εμεις θα ταιριαξουμε πααααααααρα πολυ μιλαμε!!!!!

Χι,χι:P:p:p:p:p

Σίγουρα!!! Φαντάζομαι οι υπόλοιπες κοπέλες θα μπουν στην καφετέρια του mall με το ασανσερ ...και μεις θα ανεβαίνουμε ένα ένα τα σκαλάκια λόγω κλειστοφοβίας :D:D θα κάνουμε και γυμναστικούλα!

Φουγαράκι μου, ναι, εγώ θα την χάσω την συνάντηση γιατί θα'μαι ξάπλα! Αλλά υπόσχομαι αν βγει θετική η χοριακή μου να σας βγάλω έξω να σας κεράσω!!!!

Δομνίνα, χαίρομαι πάρα πολύ που πήγαν όλα καλά!!!! Τώρα ο δρόμος θα'ναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα! Ο άντρας σου ταλαιπωρήθηκε πολύ? Πονάει?

Yola ναι τους έγραψα στη δουλειά, ας πάνε να κουρεύονται! Δεν μου φτάνει η αγωνία μου, έχω κ' αυτούς στο κεφάλι μου.. Αλλά τι να πεις, αναγκαίο κακό...

My wish καλή επιτυχία σήμερα! Να μας πεις τα καθέκαστα. Αν πόνεσε κτλ.

Δομνίνα μου, δεν μπορεί παρά να είναι ευτυχής πλέον η κατάληξη στο θέμα παιδιού γιατί κι εσύ και η My wish έχετε προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα.

Να δω πότε θα το πάρουμε χαμπάρι και οι υπόλοιπες (μαζί με εμένα φυσικά). Μιλάω έτσι γιατί πάλι αδιαθέτησα σήμερα και είμαι αρκετά χάλια δεδομένου ότι ήμουν 16 μέρες από την υποτιθέμενη ωορρηξία και ... ήλπιζα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Yola μου μη στενοχωριέσαι.. μπορεί να αδιαθέτησες σήμερα αλλά όλος ο καιρός είναι μπροστά μας.. Είμαστε μικρές ακόμη!!!

Απλά εμείς θέλαμε να έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη ότι κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας.. Τώρα το αφήνουμε στο έλεος του Κυρίου!

Θα χαρώ πολύ να σε δω αύριο!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινα μου, εγω μπορω να ειμαι στο μετρό το νωριτερο 8 η ωρα καθως τελειωνω απο τη δουλεια στις 7μιση...

Σε βολευει ή θελεις να φυγεις γρηγοροτερα?

Βιλλάκο μου τα μιλήσαμε και τα συμφωνήσαμε!

Αύριο το βράδυ 7.45 στον Αγ. Αντώνη ραντεβού! Ανυπομονώ να σε δω από κοντά!

Φιλάκια!

L2qIp2.png

Βιλλάκο μου τα μιλήσαμε και τα συμφωνήσαμε!

Αύριο το βράδυ 7.45 στον Αγ. Αντώνη ραντεβού! Ανυπομονώ να σε δω από κοντά!

Φιλάκια!

Και εγω ανυπομονω Δομνινα μου....

Φιλακια:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

θα έχουν προλάβει η Δομνίνα με τη Βίλλυ να είναι εγκαίρως ή να πούμε 20:15;

Καλημερα...Εγω σχολαω 7μιση...Θα ειμαι απο πριν ετοιμη, δε θα περασω απο το σπιτι καθολου...Θα παω κατευθειαν στον Αγ. ΑντωνηκΚανενα 5λεπτο απο τη δουλεια, και θα παρω το GPS μου (χι,χι), την Δομνινα, που θα με περιμενει...Τωρα απο κει, δε ξερω ακριβως τη κινηση θα εχει το ποταμι για να βγουμε Αττικη οδο....

Οποτε, αν δε σας ξεβολευω πολυ, καλο θα ηταν να το κανουμε 8.15....

Αλλιως μπορειτε να πατε μπροστα και συνεννοουμαστε με τα κινητα....

Μια χαρη, αν μπορειτε, επειδη φευφω 3 η ωρα για δουλεια και μετα δε θα περασω απο το σπιτι, αν συμβει κατι, οτιδηποτε, και αναβληθει η συναντηση, ας με παρει καποιο απ τα κοριτσια στο κινητο μου...

Φιλακια προς το παρον και ανυπομονω να σας δω ολες!!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...